من شنیدم اگه صبانت رو یک دفعه فسخ کنیم دیگه بهمون سرویس نمیده ! درسته ؟
Printable View
من شنیدم اگه صبانت رو یک دفعه فسخ کنیم دیگه بهمون سرویس نمیده ! درسته ؟
دقیقا همچین چیزی رو شاتل یه ماه پیش برای من ایمیل کرده بود که ما میخایم ولی نمیذارن!نقل قول:
خودشون می گن ما خیلی می خواهیم سرعت رو بالا ببریم اما نمی ذارن این بالا پایین اومدن سرعت ها هم به خاطر اونه (خودشون می گن ها من نمیگم!) . اگه اینجوری که اینا می گن باشه همه چیز بستگی به 22 خرداد داره ...
همشون الکیه !
دارن تقصیر می ندازن سره دولت ... اگه سرعت به بران بالا که دیگه کار و کاسبی خودشون کساد می شه ... اگه 64 با قیمت 10 تومان سرعت دانلودش بشه 30KB دیگه کسی نمی ره 128 بگیره و ...
بای بای صبانت - قیمتاش فوق العاده گرون شده - من 128 می گرفتم سالیه با 50GB BW 127 هزار تومان اما الان شده 207 :O
فاجعست
کسانی که توی نوبت صبانت بودن هنوز خبری نشده؟؟
من که دیگه حدود 5 ماهه که از ثبت نامم گذشته می خواستم برم قرارداد رو فسقش کنم که به خاطر حرف یکی از اشنا هامون که گفتش تا 15 پرت برای صبانت خالی میشه , دست نگه داشتم حالا تا شنبه صبر می کنم بعدش اگه وصل نشد می رم قرار داد رو فسق میکنم البته می خوام مودمم رو هم بگیرم چون توی نمایشگاه تخفیف بهش خورده بود و قیمتش خیلی مناسب شده بود و دیگه فکر نکنم جایی با 74 تومان مودم وایرلس بهم بدن
من می گم بقیه بچه ها هم تا شنبه منتظر بمونید اگه تا اون موقع خبری نشد همه بریم و همون روز شنبه قرار داد هامون رو فسق کنیم تا حالشون گرفته بشه مطمئن باشید اگه تا پانزدهم خبری نشه دیگه میره تا توی تابستون
چقدر واقعا تاپیک فعاله!!! از یک هفتهی پیش تا الان هیچ کس پستی نداده
به هر حال من دیروز رفتم صبانت و می خواستم پولم رو پس بگیرم یارو گفتش که 48 تا پرت خالی شده و شما نفر 41 لیست هستید و تا اخر خرداد سرویس شما وصل میشه , و من هم قبول کردم.
و اما در مورد تغییر قیمت تعرفه های ADSL
مثلا سرویس 128Kb سه ماهه که 30 هزار تومان بود شده 39 تومان و این هم دلیلش همون ابونمانیه که رویه قبض تلفن میومد از این به بعد باید همون اول پرداخت بشه و دیگه روی قبض تلفن هزینه ی نمی یاد , در نتیجه قیمت ها نسبت به قبل تغییری نداشته
دوستانی که از صبا شاکین چرا بیخیال این hsp نمیشن؟!
الان وضع شاتل در مشهد(منطقه انقلاب) بسیار خوبه!!
قاسم اباد صبا خوبه فقط خیلی شب ها قطع میشه
نه دوست عزيز همچنان مخابرات پول آبونمان رو ميگيره!!!نقل قول:
به منم گفتن ديگه رو قبض تلفن نمياد اما وقتي قبض اومد ديدم كه...
با اين اوضاع صبا صرف نميكنه 3ماهش ميشه 48 هزار تومان تازه اگه اكانت راپيدشير هم بخواي بگيري كه ديگه...
آره احساس می کنم این صبانت دیگه خیلی پر رو شده هرکار دلش می خواد انجام میده اما تازگی ها چون بیشتر مشتری هاش پریدن خیلی به دست و پای مشتری ها میوفتن به دوست من 1 هفته رایگان دادند , یکی دیگه هم تا چند روز زنگ می زدند که آقا قرارداد رو با پیک بفرستیم و ...نقل قول:
کلا خیلی زیاد می گیرن !
ای بابا قرار بود آبونمان سرویس adsl رو دیگه روی قبض تلفن اضافه نکنن پس چی شد ؟امروز قبض تلفن اومد اما هزینه آبونمان سرویس adsl کم نشده . موقع شارژ گفتن این افزایش قیمت از 30 تومن به 39 تومن بابت انتقال هزینه آبونمان به شرکت صبا نته پس چی شد حقه بازا ؟
قرار نيود كه حذف بشه براي هيچ شركتي
اون 30 به 39 براي گرون شدن بود كه از اين هم گرونتر ميشه و ريطي به ابونمان نداره
به خود من گفتن پول را ما میگیریم دیگه رو هر قبض 2 تومن می یاد
بیخود کردن دروغ گفتن فردا زنگ میزنم بهشون این مثل دزدی است
اگه میگفتن گرون شده فرق میکرد با این یکی
من هم دقیقا همین رو می گفتم (2 ماه پیش) !!نقل قول:
اما فکر کنم خیلی ها دارن از صبانت می رن درسته ؟ چون پورت ها خیلی خالی شده ...
سلام...
تا وقتي كه مشتري داشته باشه همين طوري هست...اگه اين طوري كه خيلي ها دارن ميرن پس بايد منتظر افزايش سرعتي ، ارزون شدني ، چيزي باشم كه نشون ميده شركت داره بازارو از دست ميده و شروع كرده به جذب دوباره مشتري...خيلي خوب شد كه شاتل اومد چون ميشه گفت الين شركتي بود كه تو مشهد رقابت گسترده با صبانت رو شروع كرد...اين كار باعث افزايش كيفيت ميشه ( يعني در اصل كه بايد بشه حالا چرا اينجا نشده نميدونم...)
موفق باشيد...
نقل قول:
فکر نکنم شاتل زیاد خوب باشه , اکثر کسانی که میرن شاتل از سرعت هاش خبر ندارن ! من که شنیدم سرعتش خیلی پایینه ...
صبانت و کم کردن قیمت ؟؟؟! :41: شاید باز دوباره برای دلخوش کردن ما یه یک هفته ای سرعت ها رو ببرند بالا اما همیشگی نمیشه ...
اما تنها خوبی این رقابت اینکه که حداقل پشتیبانی اش رو درست تر می کنه تا درست جواب مردم رو بده !
ولي اطرافيان كه شاتل دارن ميگن خوبه و راضين از سرعت
یک سوال ! شبانه 128 با 512 و 1 مگ یکی هست ؟ (سرعتش و کلا یوزرنیم پسوردش)
این قطعی و افتضاحی سرعت نت تا کی ادامه داره؟
تا وقتي كه كلا اينترنت قطع كنن(خخخخ):27:
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم بنطرتون از صبا بگیرم یا نه من قبلا 6 ماه از صبا گرفته بودم و با نوسانه سرعتش میساختم و میسوختم الانم
می خواستم از صبا بگیرم ولی وفتی دیدم که قیمتارو برده بالا به اسم آبنومانه مخابرات!!! دیگه مشکوک شدم به این شرکت
حالا موندم چیکار کنم صبا یه روز 100 ذان میکنه یه بار 100- !!!! اما حالا که گرون کرده دیگه آدم زورش میاد.!!!
من پیشنهادم شاتله...همه از صبانت مینالن!!!نقل قول:
خودم اکو 512 دارم و کاملا راضیم (منطقه انقلاب). اوایل که اومد نوسان زیاد داشت ولی الان خوب شده...
شبا هم از 1 تا 7 رایگانه...میشه 1 تا 1/3 گیگ دانلود کرد هر شب!
میشه سرعت دانلود و قیمت رو هم بگید ؟نقل قول:
الان بهترين گزينه شاتلنقل قول:
میشه سرعت دانلود و قیمت رو بگید ؟ (به صرفه ترین سرویس اش کدوم هست؟)نقل قول:
یک سوال در مورد صبانت : من حجم دانلود ام تموم شده چیکار کنم ؟باید سرویس 3 ماهه دوباره بگیرم ؟ یا میشه حجم دانلود اضافه خرید ؟(اگه هست چه قیمت ؟)
سرويس شاتل هم توربو شده
يعني 512 بجاي 128 ميده
سرويس Home بهتره
قیمتا رو که سایتشون زده:نقل قول:من اکو 512 یکماهه دارم, 18900 تومن با 3 گیگ ترافیک روزانه...هرجور حساب کنی از سه ماهه با 5 گیگ (یعنی هر ماه 1.5 گیگ) بیشتر می ارزه!کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
اواخر سال گذشته شاتل مشکل داشت اما این 3 ماه بهار خوب بوده, حتی از مگاآپلود تا 60 دانلود میکنه (حیف خیلترش کردن!) , لینک مستقیم هم با 60-70 میگیره..فعلا سرعت عالیه.
مثل صبانت رایگان هم داره ؟ در مدت رایگان سرعتش چطوره ؟نقل قول:
بعد سرعت ECO256 اش رو نمیدونید چنده ؟ با لینک مستقیم ...
** یک سوال مهم دیگه اینکه من حجم دانلودی صبانت ام تموم شده 1 ماه دیگه از مدت زمان اش مونده الان اگه بخوام برم شاتل می تونم از همین پورت استفاده کنم که دیگه تو صف نرم ؟ یا باید صبر کنم این 1 ماه تموم شه ؟
سرویس ART Home سرعتش چه جوری هست ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز من تقریبا با 90% شرکتهای ارائه دهنده adsl در مشهد کار کردم
شاتل مانیتورینگ محض یک عده کارمند بیکار داره که شب تا صبح در حال مانیتور کلاینتها هستن کلا در شاتل شما مثل اینکه در یک lan هستین اونقدر فیروال قدرتمندی سر راه همه کلاینتها گذاشتن که ریب میزنه اجازه اسنیف اسکن نداره ..ورودی پورت 80 بسته یعنی شما حتی یک لوکال هاست هم نمیتونین روی سیستم خودتان ران کنید....
از همه مهمنر اینکه اجازه کانکت --- نداره..من به شما در این شرایط صبا نت پیشنهاد میکنم
اگر خواستین به صحت صحبتهای من پی ببرین به نمایندگی شاتل مراجعه کنید و فرم تعهدهاش که بیشتر شبیه به گزینش نیروی انتظامی:21: مطالعه فرمایید
دوستان سرویس دهنده ی adsl من شرکت مخابرات است(128)
مرکز تلفن استقلال،چون فیبر نوری هستم تنها مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم
حجم دانلودم نامحدوده ولی با اینکه 128 دارم سرعت دانلودم میانگین 17kbs هست با یکی از دوستانم که شاتل 128 داشت مقایسه کردم اون 45kbs بود
خود مخابرات هم به اختلال در شبکش اعتراف میکنه
کسی از مخابراتadsl داره؟ شما هم range سرعتتون پایینه یا مشکل از خط منه؟
در ضمن برای وصل شدن خطم خیلی اذیت شدم.هر شماره ای رو که میگیری یک شماره دیگه میده.یک مسئول درست حسابی نداره....
بله شبا 1 تا 7 رایگانه با سرعت 60 , تقریبا میشه هر شب 1 تا 1.2 گیگ دانلود.نقل قول:
کسایی که من میشناسم همه 512 دارم اگه دانشجو باشی راحت میدن...
نه دیگه با پورت صبانت که نمیشه از شاتل سرویس گرفت! باید از صبانت بخوای خط رو از رانژه در بیارن بعد درخواست شاتل بدی...اونام اگه پورت خالی نداشته باشن میذارن تو نوبت, تغییر سرویس یه مقدار معطلی داره.
تفاوت سرویسهای آرت اینه که نوسان سرعت نداره و علاوه بر شبانه , پنجشنبه و جمعه هم رایگانه ..و برای arthome کلا نامحدود. البته arthome همون سرعت دیال آپ رو میده و بدرد دانلود نمیخوره...
بازم بنظر من سرویسهای اکو بصرفه تره.
به يه بچه محل نزديك پيدا كرديم :31:
مگه دانشجو فيير نوري نبود؟
نقل قول:کدوم منطقه مرکز استقلال فیبر نوری شده ؟؟نقل قول:
من که مرکز تلفن استقلال هستم جای ما که فیبر نوری نشده . . .
یکی از دوستام فیبر نوری شده بود اما از صبانت می گرفت می گفت سرعت واقعا بالا هست چه طوری شما نتونستی از صبانت بگیری ؟
درسته اینو من قبلا هم شنیدم که خیلی شرایط و محدودیت داره . . .نقل قول:
سلام....نقل قول:
نمیدونم این حرفا تا چه حد درست و منطقیه! مگه شاتل چقدر کارمند داره که میتونه اینهمه کاربرو مونیتور کنه! میدونی چقدر هزینه و وقت میخواد!! بعد فایده اینکار برای شاتلیها چیه؟!! کاربر خونگی جز وبگردی, بازی آنلاین یا دانلود برنامه و فیلم با اینترنت کاری نداره....
راستی در مورد اون اسنیف اسکن بیشتر توضیح بدید!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون اینه که 128 شاتل به اندازه 512 سرعت داره؟!! :blink:نقل قول:
دوستان حتما ميدونيد كه اجازه اينترنت بيسيم به خانها داده شده
چون ميخام بگيرم قبلش يه سوال برام پيش اومده كه:
دمو دستگاههي كه بايد نصب بشه چقدر در ميادو اينكه اگه موردي خاصي هست بگين
(اين هفته هفته بسيار شادي است):27::26:
دوست عزیز شما حتما معنی مانیتورینگ نمدونین:31:مانیتورینگ به این معنی نیست که دا/ئما یک نفر بشین پای سیستم شما را تحت نظر بگیره تمامی اطلاعات شما در فایلهای لاگ سرور سیو میشهنقل قول:
و به نظر من خیلی ظلم آدم پولم بده بعد تمامی حرکاتش زیر نظر باشه من که اصلا خوشم نمیاد
در مورد اسنیف که من گفتم کلی گفتم دوستانی که در زمینه هک و سکیورتی فعالیت میکنن کلا دستشون بسته است
اصلا این را ول کن شما فرم تعهد شاتل مطالعه بفرمایید یا زنگ بزنین به خود شاتل تا متوجه بشین
من خودم تماس گرفتم و گفتم چرا شاتل داره سیستم منو مانیتور میکنه گفتن ما برای امنیت بیشتر این کارو انجام میدیم
.....توی جامعه محدودیت در اینترنت هم..
يكي جواب ما و بده
نقل قول:
مگه من همچین حرفی زدم؟!!!
اما همونطور که خودت گفتی:
نقل قول:
پس اینکار بطور حتم نیاز به نیروی کار و وقت گذاشتن داره......من پرسیدم چرا شاتل هزینه کنه برای جاسوسی مردم عادی؟ در ضمن فکر نمیکنم اینکار از نظر قانونی هم درست باشه!! مگه میشه یه شرکت بهمبن راحتی از مشتریاش جاسوسی کنه بدون اجازه اونها و براش مشکلی پیش نیاد! منطقی بنظر نمیاد...بهرحال اگه حرفات مستنده واقعا ظلم بزرگیه و باید ازشون شکایت کرد(هر چند بعید میدونم)
َشما بفرمایید توی این کشور چه کسی کار قانونی انجام میده؟شما اگر کمی راجع به مدیران شاتل تحقیق کنید متوجه دلیل کارشون خواهین شدنقل قول:
موفق باشید
بعید نیست بقیه شرکت ها هم همین کارها رو انجام بدهند ... قضیه ی چک کردن تماس های تلفنی رو که شنیدید ........ این هم روش ! اگه بهشون گفته باشند که این کار رو انجام بدید حتما بودجه هم دادننقل قول:
حالا چرا شاکی شدی؟!:31:نقل قول:
اگه اینطور که شما میگی مملکت قانون نداره بقول دوستمون همه ispها ممکنه اینکارو انجام بدن! پس بهتره باکیفیت ترین رو انتخاب کنیم...بذار اونام آمار وبگردی و دانلود ما رو در بیارن!!
راستی شما چطور متوجه شدی سیستمت رو مونیتور میکنن!؟
در مورد مدیران شاتل چرا تحقیق کنیم خودت روشنمون کن.....:5: