خوب پس باید منتظره نسخه کامل و درستش باشیم!
عالی شد...
فلش k850 هم ردیف شد
البته من گفته بودم که من خونده بودم با kkclinet هم میشه فلشید:31:
دستت درست low 20 جان
Printable View
خوب پس باید منتظره نسخه کامل و درستش باشیم!
عالی شد...
فلش k850 هم ردیف شد
البته من گفته بودم که من خونده بودم با kkclinet هم میشه فلشید:31:
دستت درست low 20 جان
با سلام
کسی تونسته رو 850 پچ نصب کنه من نتونستم
دوست عزیز
فعلا K850 پچ نمیشه به یه دلیل نا مشخص !
این گوشی ساختار متفاوتی نسبت به سایر گوشی های A2 داره و فعلا پچ نمیشه در واقع این پچ ها فعلا کار نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن پچ A2 هم با A2 runtime patcher ممکن هست
من با همین برنامه A2 runtime patcher امتحان کردم نشد خواستم ببینم کسی تونسته با این برنامه پچ نصب کنه که مثله اینکه نمیشهنقل قول:
راستی راهی برای سفید کردن عکس ها که با فلاش میندازه پیدا شده؟ این درایور Strong که ریختم بعضی وقت ها سفید نمیکنه ولی هنوز قلقه شو نفهمیدم
راستش اين درايوي كه گفتيد يه خورده درد سرش زياده ولي اگه قلقش دستت بياد محشره ميخواي راحت باشي از يه درايو ديگه يا Cybershot_v5.25_BestPicColor استفاده كن تو شب هم عكسهاش خوبه من از اين استفاده ميكنم.
سلام دوستان
می خوام K850 فلش کنم
به جز برنامه A2 uploader و درایور ، چی می خواد ؟ اگه چیز دیگه می خواد توضیح بدید.
یه سوال دیگه ، بهترین فریمور K850 چیه ؟
مرسی:40:
اين داريور رو قبلا استفاده كردم تو شب با فلاش ميتركونه ولي عكس هاي تو روزش زياد خوب نيست
براي فلش كردننقل قول:
برنامه-درايور-Main و FS و فايل costum نياز داري تو گوگل سرچ كني راحت تمام موارد رو پيدا مي كني البته من چند هفته پيش تاپي كشو زدم به اسم "بشتابيد فلش K850" كه يكمي دردسر داشت و حجم فايل هاي مين و اف اس حدود ۳۵mb است
اخرين ورژن R1FA035 هست
دوستان
اخرين ورژن r1fa036 هست
نميدونم چه تفاوتي كرده:5::31:
به نظر شما دوست عزيز vahidsport در روز ،عكس كدام درايور بهتر است.از اونتا كه نام برديم
يه مقايسه بين درايور هادوربين و درايور اصلي كا850 كردم اميدوارم خوشتون بياد(كار خودمه )
چيز ديگري نبود دم دست نبود فقط تفاوت را حس كنيد:
نظر يادتون نره
کد:http://rapidshare.de/files/41330316/moghayese.jpg.html
اين مقايسه را از دست نديد
بنظر من Strong هم در روز و هم در شب خوب مي ندازه و مشكل درايور اورجينال در شب رو برطرف كرده ولي 5.25 فقط در شب عالي ميندازه در روزش كمي مات بود من اين طوري احساس كردم
تو مقایسه هم Strong بهتر بود
منتظر لیست جدیده و توپ بازی های مخصوص باشید واسه 850 با استفاده از MOVE cencore :40:
منتظريم دوست عزيز
سلام
ببخشید کسی میتونه مقایسه ی عکس های جی 900 و کا 850 رو برای من بزاره؟
ممنون
اين دو گوشي دو گوشي كاملا متفاوت است يكي مخصوص عكس (camera phone)و ديگري يهsmart phone گوشي با قابليت هاي زياد كه اين ويژگي به ان اضافه شده پس درست نيست كه اين دو را باهم مقايسه كنيم
ولي در كل گوشي g900 عكسهاي خوبي در حد غولي مانند كا850 ميندازه
دوستان من امروز يه k850 گرفتم براي يكي از دوستام فيرم ويرش 035 بود . دوربين عكاسيش زياد چنگي به دل نميزنه . يه درايو دوربين عالي ميخوام . به علاوه اون برنامه اي كه درايو رو انتقال ميديم و آموزش انتقال درايو دوربين رو . يعني تاپيكي كه اون برنامه و نحوه انتقال درايو رو ميخوام . لينكش رو برام بذاريد .
عكسهاش يه جورايي تار ميزنه و رنگهاش شاد نيستن !! تنظيماتش رو هم انجام دادم ولي نشد !!
ممنون ميشم لينك برنامه و نحوه ريختنش رو بهم بگيد .
دوست من به صفحه 148 برو برنامه\a2 aploaderو درايور دوربين موجود است براي اموزش هم مي توانيد به ادرس زير برويد.مقايسه درايور ها هم بالاي صفحه موجود است:
موفق باشيد:5:
کد:http://fa.topsony.ir/thread-849-post-6923.html#pid6923
اینم فعلا لیست اول 2 تا بازی و 1 نرم افزار با استفاده از Motion تا لیست های دیگه بای:31:
کد:http://rapidshare.com/files/182752930/MM00.rar.html
خب دوستان من درايوهاي Cybershot_v5.25_BestPicColor و K850i_v1.1_Camdriver_By_Strong رو گرفتم . كدومش بهتره و ميشه تفاوت رو باهاش حس كرد ؟؟
در ضمن برنامه اي كه ميگيد آنتي ويروسم به عنوان ويروس تشخيص ميده !!!! چي كار بايد بكنم؟؟؟؟!!!!!!
اين برنامه از هر كجا كه بگيريد داراي اين ويروس است زيرا زمان انتشار اينگونه بوده و شايد از عمد اين كار را كرده باشند:46:
در مورد مقايسه تفاوت عكسها در صفحه قبل بود هر دو داراي مزيت هايي است مثلا در شب Cybershot_v5.25_BestPicColor بهتره ولي در زوز تعريفي نداره ولي K850i_v1.1_Camdriver_By_Strong در روز عالي ولي در شب در حد اولي است در كل بايد بگويم مخصوصا گوشي كا 850 و يا بهتر بگويم همه گوشي هاي موجود يه لرزش دست خيلي حساس است اگه شما لرزش دست نداشته باشيد ميتوانيد بهترين عكس را بگيريد اگه قبول نداريد شما در يه جا كاملا ثابت عكس بگيريد و يكي معمولي اون وقت مشخص ميشه:31:
البته نكته دوم تنظيم كردن منو دوربين كه اونم خيلي تاثير داره:13:
دوست عزيز
بهترين راه در مورد ويروس بايد بگويم انتي ويروس را غير فعال سپس داخل يه سي دي و ان را جرا كنيد و يا يه جايي كپي كنيد كه از دسترس انتي ويروس خارج باشه اما تقريبا باز هم خطرناكه ولي به گوشي صدمه وارد نمي كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:
و اما اگه تو كامپيوتر ميخواي اجرا كني و انتي ويروس پاك نكنه بايد اون رو زيپ كني و رمز بزاري :10:
آقا يه سوال
من امروز يه رم Micro SD انداختم تو گوشي و ساپورت نكرد چرا؟ من جايي خونده بودم كه اين K850 هم M2 و هم Micro SD رو ساپورت ميكنه البته رم من Micro SDHC بود"هاي اسپيد"
شما مطمئن هستيد درست جا زديد اخه من رم 4 روش نصبه اون هم micro sd از نوعtrans flash شما بايد رم را بر خلاف رم m2 جا بزنيد
اين يه درايور دوربين جديد به نام Camdriver_K850i_Snapshot كه بر پايه گوشي c902 ساخته شده دوستان امتحان كنيد . ادرسشو هم ميزارم .
من اینو قبلا تست کردم با فلاش بهتر از اورجینال می ندازه ولی به پای Strong نمیرسهنقل قول:
دوستان اين درايور جديد را امتحان كنيد و نظرات خودتون را بدهبد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين درايور به نامCamdriver_K850i_Snapshot كه بر پايه گوشي c902 ساخته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
M2 رو وقتی میندازی اون شیاراش رو به بالا هست به گفته شما وقتی خواستم Micro SD رو بندازم اون شیاراش باید رو به پایین باشه؟
راستی فرق این دو چیه چون M2 خیلی گرونتره
درسته دوست عزيز اون شيارش بايد رو يه پايين باشه
رم m2 رمي است كه فقط سوني از اين نوع استفاده مي كند ولي رم micro يه رم شناخته شده و استاندارد جهاني است كه اگه توجه كرده باشيد تو همه گوشي ها از اين نوع رم استفاده ميشه به جز. سوني/ دليل گراني بخاطره ناياب بودن و كم استفاده شدن است در ضمن طبق تجربه من رم هاي m2 داراي سرعت كمتري نسبت به micro هستند .و زياد بازي در ميارن
خب من موندم برنامه رو چه جوري اجرا كنم با آنتي ويروس؟؟؟؟
پس يعني بهترين درايو دوربين براي k850 كه تو نور كافي عكساي عالي بندازه K850i_v1.1_Camdriver_By_Strong هست؟؟؟
بله همون Strong عالی هست
این رم Micro SD رو هم تست کردم و جواب داد
آقا قلق دوربين داره مياد دستم . فلش هميشه تو حالت Auto و withe balance هميشه در حالت فلورسنت . تو اين حالت كه عكسهاي فوق العاده ميندازه . البته تو نور اتاق تقريبا هميشه فلش ميزنه .
دوستان اگه نظري دارن بگن . هنوز تو نور روز و آفتاب رو امتحان نكردم !!
شما کاملا در اشتباه هستید.نقل قول:
من قبلا در همین انجمن ، مشخصات فنی و تخصصی این دو نوع حافظه رو ( رم نیست ) گذاشته بودم.
که این اطلاعات رو خودم با استاد درس میکروپروسسور طبق ازمایشاتی که انجام دادیم بدست اوردیم.
مطمئن باشید حافظه های از نوع M2 از پروتکلی با سرعت بالا تر نسبت به microSD عمل میکنند.
سلام دوست عزيزنقل قول:
ببخشيد اق مهندس، من واژه عاميانه رو استفاده كردم (رم) و به هيچ عنوان قبول ندارم كه حافظه m2 از حافظه (رم) sd سرعت بيشتري دارند:5: من بيش از 20 بار امتحان كردم و با همه جورش تقلبي ،اورجينال:18: باز هم كم مياره.
و اگه امكان داره اون مشخصات فني را لطف كنيد بزاريد.تا به معلومات ما هم اضافه بشه:10:
و يه چيز ديگه چرا همه سازنده هاي گوشي از اين نوع رم استفاده ميكنند يعني انها نمي دانند كه كدوم حافظه بهتره:27:
<<<<<<<<<<<<<<<بعلت سوتی وحشتناک ویرایش شد!!!!!!
خوب دوست من من روي گوشيم رم 4 گيگ sd است شما كه اطلاعات كاملي نداريد از كجا اين حرف ها را ميزنيد شما حتي مي دانستيد كه كا850 دو نوع رم ساپورت ميكنه
اولا من نمیدونم که شما چه جور با گوشی امتحان کردید که میگید سرعت این از اون یکی بیشتره یا کمتره.:27:نقل قول:
و اما مشخصات فنی ، کلا برای نقل و انتقال Data به صورت سریال روی حافظه های E2PROM و flash ها ، از دو نوع پروتکل میشه استفاده کرد. بعضی از حافظه ها از پروتکل SPI و بعضی از حافظه ها از پروتکل I2C استفاده میکنند. پروتکل I2C جدید ترین پروتکل انتقال سریال دیتا و سریعترین انها میباشد.چون در این پروتکل میتوان از CLOCK های با فرکانس بالا تر استفاده کرد ولی پروتکل SPI محدودیت فرکانسی دارند.
خب ما پس از انجام ازمایشات Read & write روی این دو حافظه و البته سوزوندن چند تاشون ، بالا خره متوجه شدیم که microSD از SPI و M2 از I2C استفاده میکنن .
اما دلیل قیمت بیشتر M2 خیلی ساده است چون آیسی های E2PROM از نوع I2C از نمونه های SPI گرونترند.
من نمیدونم چرا سازنده های گوشی از این نوع حافظه استفاده میکنند ولی دلیلش میتونه همین ارزون تر بودن microSD و فراوون بودن این حافظه نسبت به M2 در بازار باشه.یه احتمال دیگه اینه که شاید M2 در انحصار سونی اریکسون هست و سازنده های دیگه نمیتوونن ازش استفاده کنن. و خیلی احتمال های دیگه .
به نظر من سونی اریکسون واسه این تو k850 از microSD استفاده کرد که میخواست به همه بگه بابا انقدر micro
micro نکنید اینم میکرو.که اگه بخوام میکرو بزارم برام مثل اب خوردنه.:27:
دلیلی نداره اگه شرکتهای دیگه یه کاری میکنن سونی هم بیاد تقلید کنه.
بلکه سونی اریکسون سیاستش اینه که شرکتهای دیگه ازش تقلید کنن، چند تا مثال :
K750 : اولین گوشی دارای فوکوس اتوماتیک. تغییرات اساسی در دوربین که سعی کرد به دوربین های دیجیتال نزدیک تر باشه. که بعد از این بود که شرکتهای دیگه هم سعی در بهتر کردن دوربین گوشیهاشون کردند.
گوشیهای سری W :اولین گوشی هایی که بدون استفاده از سیم کارت مانند یک mp3 player برات کار میکنه.
K800 : اولین استفاده از فلاش زنون در یک گوشی موبایل که نوکیا هم بعد از این روی N82 زنون گذاشت.
K850 : اولین گوشی که از دو نوع حافظه استفاده کرد .
C905 : اولین گوشی جاوا که دارای قابلیتهای GPS و Wi Fi هست. که نشون دهنده تسلط و قدرت بالای طراحان و برنامه نویسان سونی است. اگه شما با گوشیهای جاوای مثلا نوکیا کار کرده باشید با من هم عقیده میشوید.
G900 : اولین گوشی موبایل که از تکنولوژی Touch focus استفاده کرد.(اینو مطمئن نیستم)
و موارد دیگه ...
آخ آخ ببخشید معذرت میخوام
اذعان می کنم که اشتباه کردم و پست ویرایش میشه
دوست عزيزمن با گوشي امتحان نكردم با رم ريدر امتحان كردم سرعت ميكرو محشره ولي اين ام2 واي
و بايد بگويم با بخشي از حرف هاي شما موافق هستم نه همه مثلا سوني ضعف هاي بزرگي نسبت به نوكيا و ديگر برندها داره مثلا تا الان 200 گوشي زده كدوم بدون سيم كارت بالا ميان و ميشه از امكانات استفاده كرد به استثنا برخي از اونا و ديگر تو تنظيمات كاربري از 1100 هم كم مياره و تو خيلي چيزهاي ديگه سوني يه گوشي زده مثلا كامل باشه /يه گوشي زده كه ........................