نه هيچ شخصيتي باز نميشهنقل قول:
به جاش مراحل سختي بازي آزاد ميشه كه بايد اونا رو بگذرونيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه هيچ شخصيتي باز نميشهنقل قول:
به جاش مراحل سختي بازي آزاد ميشه كه بايد اونا رو بگذرونيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این غول آخریشو چیکار کنم
همون آخر آخریه رو میگمااا
که هی مشت می زنه منم مشتش می ترکونم ولی انگار نه انگار
بعد از اینکه ذست اولشو رد کردی با اون یکی دستش که اومد بزنه باید با دست شیطانیت بزنیشنقل قول:
آقا این غول آخریشو چیکار کنم
همون آخر آخریه رو میگمااا
که هی مشت می زنه منم مشتش می ترکونم ولی انگار نه انگار
ببخشید محل سیو این بازی کجاست؟؟؟اخه میخوام ویندوز رو پاک کنم.ممنون
سلام.....
وقتی بازی رو تموم میکنید، در جایی که بازی به شما امتیاز میده و رنکینگتون رو مشخص میکنه آهنگی توی پس زمینه اجرا میشه که خیلی زیباست( البته ریتمش همون Surrender هست)..... گوش دادن اون آهنگ خالی از لطف نیست..... آدرس : Sound: bgm: id: id005
حتما گوش بدین...... البته نمیدونم اگه آدرسش دقیق باشه.......
تو داکیومنتت جای خاصی نیست تو فلدر کاپکومنقل قول:
ببخشید محل سیو این بازی کجاست؟؟؟اخه میخوام ویندوز رو پاک کنم.ممنون
دقیقترش اینه (منظورم مسیر سیو بازیه )
C:\Documents and Settings\USER\My Documents\CAPCOM\DEVILMAYCRY4
برای دستریسی به سیو های بازی باید hidden folders رو قابل رویت کنید
اول رو درایو سی راست کلیک کنید بعد برید تو فولدر آپشن show hiden folders رو بزنید ok کنید!
همون که با چنگ نواخته می شه؟نقل قول:
سلام.....
وقتی بازی رو تموم میکنید، در جایی که بازی به شما امتیاز میده و رنکینگتون رو مشخص میکنه آهنگی توی پس زمینه اجرا میشه که خیلی زیباست( البته ریتمش همون Surrender هست)..... گوش دادن اون آهنگ خالی از لطف نیست..... آدرس : Sound: bgm: id: id005
حتما گوش بدین...... البته نمیدونم اگه آدرسش دقیق باشه.......
???نقل قول:
دست دومش رو که خیلی سریع میاره و میبره کی بزنمش؟
منظورت devil bringer هست دیگه؟
بابا این چیه همون تو داکیومنت میریزه دیگه اینهمه کار نیاز نیست مگه ورژن های بازی فرق میکنه اصلا هیدن نیستن که سیوای بازی؟؟؟!!!نقل قول:
برای دستریسی به سیو های بازی باید hidden folders رو قابل رویت کنید
اول رو درایو سی راست کلیک کنید بعد برید تو فولدر آپشن show hiden folders رو بزنید ok کنید!
قبلا ز اینکه بخواد بیاره دستشو شما رو هوا بزن مشت نرو رو اینجوری میخوره بهشنقل قول:
دست دومش رو که خیلی سریع میاره و میبره کی بزنمش؟
سلام دوستان :11:
من این بازی رو از فروشگاه آنلاین P30World خریدم ، اما حالا که می خوام نصبش کنم یه جایی داخلش نوشته که بازی باید در درایو NTFS نصب بشه :41: . . . ولی من فقط درایو C کامپیوترم NTFS هستش که اونم ویندوز داخلش نصب کردم و کلا 6.83 گیگ بیشتر جا نداره که حدود ۲ گیگش در دسترسه !!! حالا نمیشه بازی رو توی یه درایو FAT نصبش کنم ؟؟؟ آخه چه فرقی میکنه که کجا نصب بشه :18: . . . راهنمایی کنید لطفا . . .:40::10:
سلام دوستان
من بازی را تو ویستا نصب کردم ارور میده میگه فایل xinput1_3.dll میخوام.
چیکارش کنم؟
خوب یه سرچی تو اینترنت بکن و فایل مورد نظر رو دانلود کن.
خوب دوست عزیز شما میتونید یکی از دراوهاتون رو فرمت کنید و اون رو از fat32 به ntfs تغییر بدین.نقل قول:
سلام دوستان
من این بازی رو از فروشگاه آنلاین P30World خریدم ، اما حالا که می خوام نصبش کنم یه جایی داخلش نوشته که بازی باید در درایو NTFS نصب بشه . . . ولی من فقط درایو C کامپیوترم NTFS هستش که اونم ویندوز داخلش نصب کردم و کلا 6.83 گیگ بیشتر جا نداره که حدود ۲ گیگش در دسترسه !!! حالا نمیشه بازی رو توی یه درایو FAT نصبش کنم ؟؟؟ آخه چه فرقی میکنه که کجا نصب بشه . . . راهنمایی کنید لطفا . . .
می خوام بدونم شما هم بازی رو روی ntfs نصب کردید ؟؟ اگر روی fat نصب بشه اجرا نمیشه ؟؟ :23:نقل قول:
اون تغییر fat به ntfs رو هم بلد نیستم ، چطوری باید اینکار رو بکنم ؟؟؟ :41:
رو درایو راست کلیک فورمت بعد Ntfs رو انتخاب کننقل قول:
اون تغییر fat به ntfs رو هم بلد نیستم ، چطوری باید اینکار رو بکنم ؟؟
من تمامی درایو هام Ntfs هستش بازی هم نصب و اجرا کردم مشکلی ندارهنقل قول:
می خوام بدونم شما هم بازی رو روی ntfs نصب کردید ؟؟ اگر روی fat نصب بشه اجرا نمیشه
ولی فک نکنم ربطی داشته باشه فرقی به حال بازی یعنی داره fat یا ntfs بودن ؟
من الان مرحله 5 هستم.اون غولش که فکر کنم اگنس اسمش بود رو زدم.یه کمم رفتم جلو رسیدم به یه سری افراد که انگار تو قفس مردن بعدشم به این چیز قرمزا که میشه پرید روشون و رفت بالا.از اونجا هم رسیدم به همون دیواره که به چلچراغ خرابش کردم.حالا نمیدونم باید کجا برم؟؟؟؟میشه کمک!!!!!
راستی این دستش که حالا قوی شده مثل راهنما عمل میکنه جریانش چیه؟؟؟به چه دردی میخوره؟؟؟چه طوری کار میکنه؟؟؟
چه طوری با دسته بازی کنم؟
تو قسمت کنترل هر کلیدی از رو دسته میزنم کار نمیکنه .
احتمالا شما از اون نسخه هایی گرفتید که ابتدا باید ایمیجش توی هارد ریخته بشه (Extract) و سپس از روی هارد نصب بشه. حجم ایمیج هم 100% بیشتر از 1 گیگ هست.نقل قول:
سیستم Fat تا 1 گیگ برای هر فایل رو پشتیبانی میکنه پس در نتیجه نمیتونید یک فایل بیشتر از گیگ توی Fat ایجاد کنیدو مجبورید توی Ntfs بریزید.
اگه هم اینجوری که گفتم یعنی ایمیجی نیست پس فرق نداره تو fat بریزید یا ntfs چون فکر نکنم حجم فایلهای این بازی بیشتر از 1 گیگ باشه.من که بازی رو پاک کردم وگرنه با اطمینان میگفتم میشه یا نه.
بهتره از دوستانی که این بازی رو رو سیستمشون دارن بپرسی ببینی بیشترین حجم فایل این بازی بعد از نصب چقدر هستش.
موفق باشی
بله فکر می کنم همین طوری هست که شما می گید ، چون پشن جعبهی DVD نوشته که باید اول محتوای DVD ها رو در یک پوشه روی هاردم کپی کنم و بعدا نصبش کنم . . . :46: من یکی از درایوهام رو NTFS کردم و مشکلی برای اون ندارم ، فقط این عکسی که این پایین (لینک عکس) هستش به عنوان Help بازی هست :نقل قول:
نوشته که بازی به صورت ۲ بار نصب می باشد ، بعد از نصب اول به محل نصب رفته و روی Setup کلیک کنید تا مرحلهی دوم نصب بشه ! :20: منظورش از نصب اول همون Extract کردن فایل هایی هست که داخل DVD ها بود ؟؟ خودم باید اونها رو Extract کنم و بعد بازی رو نصب کنم ؟؟ درست گفتم :31: ؟؟؟کد:http://www.gigaimage.com/images/2qhryiuq3n0g7tgtzxw.jpg
آره همین که گفتی.نقل قول:
برو توی پوشیه ای که اکسترکت کردی و اونجا Setup رو بزن و هر جا خواستی نصبش کن.
سلام دوستان :11:
من بالاخره تونستم بازی رو نصب کنم ولی یه مشکلی هست !! اولش که بازی رو نصب کردم بازی خیلی کند بود ، یعنی منوها هم یه جورایی اسلوموشن بودن و همه چیز کند عمل می کرد حتی وقتی می خواستم بازی رو استارت کنم وقتی که داشت لود میشد سیستم ریاستارت شد :18: !! بعدش رفتم و با همین وضعیت اسلوموشن :31: Quality رو در حالت Low قرار دادم ، یه کمی بهتر شد ولی بازم همون حالت اسلوموشن رو داشت منتها اینبار خفیف تر :27: !! بازی هم استارت شد ولی خیلی کند بود :41: . . . باید چکار کنم آخه ؟!؟
من Cpu سیستم 3.2 هستش ، رم 1 گیگ و گرافیک 256 . . . به نظرتون مشکل چیه که اینجوری میشه :23:
البته یه پوشه بود توی DVD بازی به اسم Driver Geforce که داخلش یک فایل با این اسم 175.16_geforce_winxp_32bit_english_whql بود !! من نمی دونستم باید با اون چکار کنم . . .
به نظرتون مشکل چیه چکارش کنم که از این حالت در بیاد ، لطفا راهنمایی کنید با همین اسلوموشن که دیدم خیلی حال کردم ، روحم پرید . . . :18::18:
سیستمت به ظاهر بد نیست.مدل گرافیک چیه؟نقل قول:
شما بگیر همه چی رو Low کن . حتما frame rate هم تغییر بده. ببین خوب میشه یا نه.اون فایله هم درایور هست که زیادتاثیر نداره تو افزایش سرعت.
ببخشید دوباره پستم رو تکرار میکنم،اخه واقعا گیر کردم:
من الان مرحله 5 هستم.اون غولش که فکر کنم اگنس اسمش بود رو زدم.یه کمم رفتم جلو رسیدم به یه سری افراد که انگار تو قفس مردن بعدشم به این چیز قرمزا که میشه پرید روشون و رفت بالا.از اونجا هم رسیدم به همون دیواره که به چلچراغ خرابش کردم.حالا نمیدونم باید کجا برم؟؟؟؟میشه کمک!!!!!
راستی این دستش که حالا قوی شده مثل راهنما عمل میکنه جریانش چیه؟؟؟به چه دردی میخوره؟؟؟چه طوری کار میکنه؟؟؟
اونجا که با لوستر خرابش کردی کنارش 2 تا در داره که میره به حیاط .نقل قول:
تو حیاط یه پل باز شده که میره جنگل .
اون دسته هم اگه چیز جالبی دور و برت باشه بهت خبر میده که دنبالش بگردی .
دانته و نرو برادر هستند؟
مگه توی شماره ی 3 ویرجیل برادر دانته نبود که آخرش از یه جایی افتاد پایین؟
نه دانته و نرو هيچ نسبتي با هم ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ورجيل فقط برادر دانته بود كه مرد ( البته از كپكام بعيد نيست ... ممكنه دوباره زنده بشه!:31:)
اون دستش موقع نزدیک شدن به ایتم ها روشن میشه و یه راهنماییه برای شما که ایتم های مخفی رو پیدا کنیدنقل قول:
نقل قول:
مشکل از کارت گرافیک احتمالا 8400gs داری میتونی یکخورده اورکلاکش کنی
یعنی باید چکارش کنم ؟ چطوری ؟؟ :18:نقل قول:
نخیر کی میگه مرده ؟ :13:نقل قول:
تا اونجایی که من یادمه از آبشار پایین افتاد
فکر نکنم بمیره حتما روی یکی از سنگها در مسیر پرتگاه آبشار ایستاده و جان سالم بدر برده:31::21::27:
اگر اهل بازی هستی باید یک کازت گرافیک قوی بخری اگه نه میتونی توی option بازی رزولوشن رو بیاری پاییننقل قول:
اقا من یه جاش گیر کردم......
تو جنگلم .......
با دانته.....
باید از جنگل فرار کنم ولی نمیتونم.......
جه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..../
ببخشید سیستم مورد نیاز این بازی حداقل چنده ؟
سلام دوستان
من تازه بازی رو نصب کردم
تو اون تالار اول بازی که از راهرو ها به یک ابشار خطم میشه گیر کردم
می خوام از ابشار بپرم نمیشه
نشون به اون نشون که داخل تالار یک قبر مانند بزرگی هستش می خوام خرابش کنم
میگه
:شما انرژی لازم برای خراب کردن این ... رو ندارید و.....
لطفا بگید اینجا من چکار کنم
نقل قول:
Minimum System Requirements (RUMOR)
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 1 GB (2GB for Vista)
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7300GS)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements (RUMOR)
Processor: Intel Core 2 DUO E6600 (2.4 GHz)
Memory: 2 GB
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
قا من یه جاش گیر کردم......
تو جنگلم .......
با دانته.....
باید از جنگل فرار کنم ولی نمیتونم.......
جه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..../
هست که وقت اومدن با نرو از روش رد شدی زیر اون پل هست راهش یه قسمت از پل شکسته بود اگه یادت باشه نباشه که هیچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقد بازی کردن با کیبورد سخته تو این بازی ....
سلام بازيه خيلي جالب و علييه. من نسخه 3 اين بازي رو خيلي وقت پيش تموم كردم. و نسخه 4 بازي دو بازي ميكنم. كه اونم يك ماهي هست كه تموم شده ولي اخر اخرش گير كردم نميدونم بايد چي كار كنم. اخر اخرش اونجا كه نرو خواهرش رو نجات ميده و اون پير مردرو از بين ميبره. با خواهرش از بدن اون مرد گنده هه ميان بيرون بعد با دانته صحبت ميكنن بعد نرو ميره اون مرد گنده هر رو از بين ببره. وقتي مشت ميزنه جا خالي ميدم بعد با مشتم ميزنم به زير مشتش. مشتش بلند ميشه دو باره با اون يكي دستش مياد از بقل بزنه بازم جا خالي ميدم دوباره ميره عقب مياد جولو داد ميزنه و هي همين تكرار ميشه. بايد چي كار كنم بميره؟
ببین وقتی که 2 بار مشت می زنه وقتی که دستش رو می بره عقب و می خواد بزنه تو باید بپری و مشت رو بزنی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نرو خواهرش رو نجات ميده
با دسته خیلی حال میده چرا با کیبورد بازی میکنی این جور بازی ها باید با دسته باشه والله یک سوم کیفشم نصیبت نمیشهنقل قول:
چقد بازی کردن با کیبورد سخته تو این بازی ....