اینترنت اندیشه هیچ موقع کندنمیشهنقل قول:
:33::33::33: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینترنت اندیشه هیچ موقع کندنمیشهنقل قول:
:33::33::33: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا سزعتم تا 150 بود اما از اوروز رفته 250
با سلام خدمت بچه های فروم
آقا من یه سوال اساسی داشتم که خداییش هر کی جواب بده هم ثواب دنیارو برده هم آخرت.چون سوال خیلیها هست و تو کل اینترنت هم یه آموزش درست و حسابی پیدا نمیشه.
من پنجشنبه رفتم اندیشه سبز ثبت نام کردم گفتن برای نصب مودم 10 تومن میگیرن خیلیا هم این پول رو میدادن
ولی من قبلا تو این تاپیک خونده بودم کار نداره خلاصه گفتم خودم نصب میکنم
حالا هم یه کارایی انجام دادم ولی نمیدونم درسته یا نه
میخواستم یه آموزش کامل همراه با اطلاعات اندیشه بدید منظورم IP , ِ DNS Server و VPI و VCI و نوع کانکشن PPPOE یا PPPOA یا ... و ...
لطفا اجازه بدید این سوال در همین تاپیک مطرح بشه نه در قسمت سوالات نصب مودم چون اونجا 300 صفحه هست اکثرا هم ماله تهرانه ولی این آموزش برای بچه های رشت و حتی گیلان خیلی مناسب خواهد بود.
حالا کارهایی رو که خودم انجام دادم میگم : مودم TD- 8811
اول اتصالات مودم رو وصل کردم بعد چراغ Lan و Power روشن شد.
بعد تو Network connections روی Local Area connection که دو تا چراغش روشنه کلیک راست کردم در قسمت TCP/IP در قسمت IP عدد 192.168.1.14 رو وارد کردم(عدد 14 رو همینجوری خودم دادم) در Subnet Mask عدد 255.255.255.0 رو وارد کردم و در قسمت Default Gateway عدد 192.168.1.1 رو وارد کردم در DNS Server هم 192.168.1.1 رو وارد کردم بعد ok کردم.
بعد توآدرس بار اینترنت اکسپلورر 192.168.1.1 رو وارد کردم در صفحه مربوطه quick setup رو زدم بعد VPI رو 0 و VCI رو 35 وارد کردم(نمیدونم درسته یا نه).
بعد PPPOE رو انتخاب کردم در بخش Encapsulatition Mode گزینه ی LLC رو انتخاب کردم.
در صفحه بعد user و password رو دادم.
در آخر هم Save/Reboot رو کلیک کردم.
یه پنج دقیقه ای وایستادم بعد کامپیوترو ریست کردم.
بعد از ریستارت یه کانکشن از نوع PPPOE ساختم و user و password رو دادم در تنظیماتشم هیچ تغییری ندادم یعنی IP در قسمت TCP/IP این کانکشن روی حالت اتوماتیک هست.
البته دو نکته رو هم بگم:
1- من اول رو PPPOA و چیزهای دیگه هم گذاشتم و چند باری امتحان کردم آیا نیاز به ریست مودم هست یا نه اگه آره یه توضیح بدید لطفا.
2-من پنجشنبه ثبتنام کردم و الان جمعه شب هست و احتمالا خط رانژه نشده و وصل نیست ولی خوب سوال کردم ببینم راه درسته یا نه.
پیشاپیش تشکر فراوان
این آموزش فارسی وصل کردن مودم TP - link 8811 هستشنقل قول:
دانلود کن ببین به دردت میخوره:
کد:http://www.4shared.com/file/136612742/e0dc3601/help_Tp-link8811.html
آقا دمت گرم ولی اگه بچه ها تونستن یه آموزش مخصوص رشت هم بگذارن که شامل اطلاعات اندیشه هم باشه.
منظورم IP , ِ DNS Server و VPI و VCI و نوع کانکشن PPPOE یا PPPOA و ... است.یا حتی مثلا بچه های اندیشه هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنن کانکت میشن با کانکشن یا نه خودش وصل هست.
منظورم اینه که بدون هیچ مشکلی بشه مودم نصب کرد و دیگه هیچکی نصب مودم رو به شرکت نمیده:31:
دوستان، من جزء یوزرهای خیلی قدیمی پارس وی هستم. یعنی حدود سه سال فکر کنم بشه!
این ماه میخواستم جدا بشم و برم اندیشه، که این دخترایی که اونجا بودن، با هر زبون ریختنی بود من رو راضی کردن که نه، بمونید و از این حرفا، ما هم قیمت رو کشیدیم پایین...
اما الان میبینم یه شب سرعتم 14 هست، یه شب 25، یه شب 50، دیشب هم که 90!
زنگ که میزنم میگن خوب share هست و اینجوری میشه!
خواستم ببینم اندیشه الان چطوره؟
فقط اونایی که 128 دارن جواب بدن، چون من 128 میگیرم.
یهگزارش از وضعیت سرعت اندیشه لطف کنید بدید...
نقل قول:
واسه من تا چند شب پیش سرعتم 100 تا 140 بود که الان 2 شبه بین 200 تا 250...
تو تمام روز ها بالایه.
آقا اگر یکی از این بچه های اندیشه جواب مارو بده خیلی ممنون میشم
الان چراغ adsl هم روشن شده فقط مونده act .راشتی VPI و VCI رو هم گذاشتم 8 و 35.
نمیدونم مشکل از کجاست!؟
در یه قسمت تنظیمات هم خوندم ppp down فکر کنم مفهوم خاصی داشته باشه بهر حال به کمک شما نیازمندم.
دوست عزیز چراغ دی اس ال روشن شده یعنی سرویستون اماده استفاده هست.دوست عزیز برای اندیشه اصلا نباید به تنظیمات مودم دست میزدی با تنظیمات اتوماتیک TP-8811 میتونی کار کنی من با همون تنظیمات کارخونه دار م کار میکنم.نقل قول:
درضمن چراغ act روشن نمیمونه درهنگام استفاده از اینترنت ودانلود چشمک میزنه تند.ونشن دهنده اصتفاده از سرویس هست وقتی هم بیکار باشی خاموش میمونه
درضمن مودمتو ریست کن به تنظیمات کارخونه واصلا تنظیمش نکنم بزار اتوماتیک باشه
ممنون دوست عزیز.منتها مشکل اینه در حالت پیش فرض روی حالت bridge هست و ومن یه کانکشن broudband ساختم و هنگام اتصال از user و pass ایراد میگیره که بعید به نظر میرسه در فرمی که به من دادن اشتباه وارد کرده باشن.من همون که تو فرم هست رو میدم(نام کاربری adsl و رمز عبور adsl)
راستی شما کانکشن ساختی و هر بار کانکت میشی
سلام من یه128 دارم تقریبا تو این 3 ماهه گذشته هم روز هم شب سرعتم خیلی عالی شده:11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تستم ماله روزه:11:
اره من کانکشن ساختم.اما اون که رمزو اشتباه میگیره رو به حروف کوچک وبزرگ دقت کن.یه بار کانکشن بساز ببین بازم مشکل داری یانهنقل قول:
آره من در قسمت یوزر PCD.... رو مینویسم که در اون این حروف بزرگ رو با شیفت مینویسم
password هم که 8 حرفست میدم (کپس لوک هم خاموشه)
ولی میگه :
Accsess was Denied.....(همون خطای یوزر و پسورد)
اینم بگم که من تنظیماته lan رو همانطور که شما گفتی روی auto میگذارم و ip اینا رو نمیدم
در تنظیماته کانکشن هم هیچ تغییری ایجاد نمیکنم
دوست عزیز !
مودمهای اندیشه نیاز به تنظیم دستی نداره ... همون تنظیم اتوماتیک بار اول کافیه ...
من خودم الان 1 هفتس اشتراک گرفتم و به سادگی با خوندن راهنمایی انگلیسی که تو جعبه مودم TD-8811موجود هست قدم به قدم بصورت اتوماتیک تنظیم شد ... اگه انگلیسی بلد هستین یه نگاهی به کاغذ موجود تو جعبه مودم بندازین .. نیازی به پرداخت 10 تومن هم نیست اصلا !
می تونید مودم رو ریست کنید تا از اول تنظیم کارخونه ای بشه و بتونین تنظیم اتوماتیک رو از اول انجام بدین ... ( یه سوراخ کوچیک پشت مودم واسه ریست کردن هست .. اون رو بزنید به سادگی ریست می شه ... مودم رو از کلید پشت خاموش روشن کنید ... حالا اکسپلورر رو باز کنید تایپ کنید 192.168.1.1 ... صفحه تنظیم مودم باز می شه .. واسه جفت یوزر و پسورد تایپ کنید admin ... کلید SAVE رو هم بزنید ...
من قبلا تو همین تاپیک دیده بودم که دوستان عددهای خاصی رو برای vpi-vci برای اندیشه سبز گفته بودن ( مثلا 0 و 35 ) تا بالاترین کارایی و سرعت رو داشته باشه ! اما خدمتتون عرض کنم که نگران هیچی نباشین بذارین همینجوری اتوماتیک تنظیم شه ... الان سرعت من بالاست ( فقط بعضی وقتا نوسان داره که اینم ربطی به تنظیم مودم نداره مربوط به قاط زدن آی اس پی ! ) ...
quick setup رو بزنید ... تو صفحه بعد dsl auto connect رو تیک بزنید و بعد next ... الی آخر هیچی رو تغییر ندید ( فقط اگه نوع کانکشن رو حالت BRIDGE تیک خورده اون رو به حالت PPPOE تغییر بدین ) ... آخرش هم save -reboot کنید ... مودم آماده کار هست ... از قرار معلوم شما تنظیم مودم رو روی bridge گدشتین که درست نیست ... نوع ارتباط اندیشه کانکشن PPPOE هست ... PPPOE به کانکشنی میگن که 24 ساعته خط adsl شما فعال هست اما هر دفعه که می خواین کانکت بشین لازم هست پسورد وارد کنید و کلید CONNECT رو بزنید ... تو ساختن کانکشن هم حدس میزنم اشتباه کردین و انواع دیگه کانکشن رو درست کردین ... خیلی ساده تو قسمت NEW CONNECTION قدم به قدم پیش برین و از بین گزینه های موجود نوع کانکشن PPPOE رو انتخاب کنید ... با دقت و قدم به قدم همه مراحل رو از اول انجام بدین و هیچی رو تو تنظیمات دستی عوض نکنید ( البته بجز تعداد دفعات تماس کانکشن و اینجور چیزا که تنظیمات معمولی هستن ! )... موفق باشین .
در ضمن امروز ارتباط اندیشه به نظر می رسه نوسان داره ... بعضی وقتا سرعت خیلی پایین میاد و حتی صفحات باز نمی شن ... دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ؟
تایید میشه:13:نقل قول:
در ضمن امروز ارتباط اندیشه به نظر می رسه نوسان داره ... بعضی وقتا سرعت خیلی پایین میاد و حتی صفحات باز نمی شن ... دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ؟
سلام
من تمام کارها رو همونجور که گفته شد انجام دادم ولی بازم خطای یوزر وپسورد دارم.
دیگه مستاصل شدم و نمی دونم چیکار کنم
من مشکلی ندارم.داداش اکانت فایل فکتوری داری؟اگه داری یه پیغام خصوصی بزن یه فایل دارم 130 مگ با فری نمیشه دان کرد ضروری هست دان کنمنقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون بابت توضیحاتت منتها من کاری رو که گفتی هم اجرا کردم بازکانکت نمیشه میشه یه لطفی بهم بکنی پستی رو که تو صفحه قبل نوشتم رو یه نگاه بکنی ببینی ایراد از کجاست.اون کارها تقریبا بر طبق help انگلیسیه خود مودم هست(همون کاغذ که گفتی)
راستی شما در بخش ip در lan کامپیوتر همون اعدادی رو که تو help گفتی دادی یا نه رو حالت اتوماتیک گذاشتی
کانکشن رو هم درست ساختم.
اینم بگم که فقط سه تا لامپ پاور و lan و adsl روشن بود
اما بعد ازیه سری تنظیمات چراغ lan و act بطور چشمک زن روشن بود بعلاوه پاور و adsl
میخواستم بدونم برای شما چجوریه البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیر گفت که act چشمک زنه ولی lan رو نمیدونم
اینو تازه دیدم یکی دیگه هم به بلای من دچار شد:41:نقل قول:
Lan هم باید چشمک بزنه اگه به لن وصل کردی اگه به یو اس بی وصل کنی لن خاموش میشه یو اس بی چشمک میزنهنقل قول:
ای مرده شور ببره اینا رو که یه کار درست و حسابی انجام نمی دن. حتما باید ده هزارتومنه رو بدیم بهشون؟
من که صد بار چک کردم همه چی درسته. پس چرا خطای یوزر و پسورد دارم؟
جالبه که تو سایت اندیشه هم می رم می گه پسوردت نادرسته!!!!!!
سلام.اينترنت گيلانت رو كسي داره؟؟؟
دوست عزیز مشکل از سوی خود شماست.اسکن اون قسمت یوزر پسوردتو پیغام خصوصی بزن ببینم لوگین میشه یانهنقل قول:
البته من الان منزل نیستم و تا شب هم متاسفانه خونه نمی رم.
دیشب هم تا ساعت 3 صبح علاف این اینترنت بودم.
دقیقا تنظیمات مودم رو رو حالت اتو گذاشتم.
چک کردم که نوع ارتباط هم pppoe باشه.
کانکشن رو هم همین شکلی درست کردم و مطمئنم درسته و یوزر و پسورد رو هم درست وارد کردم. صد بار البته.
باز هم همون پیام کذایی.
امیدوارم آنلاین باشید و جوابی به من بدید.
با اطلاعات ناقصم می دونم که خطای یوزر و پسورد ربطی به تنظیمات مودم شما نداره.اگه تنظیمات مودم اشکال داشت باید خطای عدم اتصال به ریموت کامپیوتر رو میدیدم. پس مشکل جای دیگه است
من فکر می کنم مشکل از خود شرکته. الان زنگ زدم و قضیه رو به پشتیبانی فنی گفتم. پاسخ دادند که مشکل از مخابراته و پیگیری می کنیم. بعید میدونم. شاید یوزر ما رو اکتیو نکرده باشند.خونه نیستم که چک کنم چی شده.
اول یه تشکر درست وحسابی از همه بچه ها که جواب ما رو دادننقل قول:
دوم اینکه من بالاخره وصل شدم
حالا مشکل کجا بود ؟هیچی از اندیشه زنگ زدم گفتن الان خط رو واست از رو پنل رد میکنیم
حیف وقتی که دیروز گذاشتم:41:
اما برای بچه های جدید بگم که اصلا 10 تومن رو ندید اصلا نصبی هم نمیخواد به اون صورت یعنی من اولین کانفیگی که کردم تقریبا درست بود فقط وقتمو الکی گرفتم:31:
همون طوری مودمو وصل کنید و کانکشن بسازید وصل میشه
خدارو شکر مشکلت حل شد
من تا ساعت 3 سر کار بودم.
فکر کنم مال من هم مثل تو شده بوده
مرسی.نقل قول:
خداییش خیلی ضد حال بود دیروز.
راستی بچه ها من ساعت 11 تست گرفتم .
Download: 0.64 Mb/s
Upload : 0.06 Mb/s
Ping: 801
خوبه؟ بده؟چجوریه به نظرتون؟
البته واسه من که زیادم هست ازبس با این دایال آپ 1 kb/s کار کردم.:31:
راستی بچه ها 1 تا سوال مبتدیانه دارم::11:
1-هنگام خاموش کردن کامپیوتر اول دیسکانکت میکنیم بعد کامپیوتر رو خاموش میکنیم بعد چراغ on/off پشت مودم رو میزنیم.درسته؟
سلام
نگفتم مشکل از خود شرکته؟
خلاصه با چند بار تماس و عوض کردن پسورد کانکت شدم.
من 256 دارم و ساعت 12 و 40 دقیقه سرعتم رو 390 نشون میداد با 140 هم اپلود.
از دوستان عزیز ممنونم. تنظیمات برای مودم رو روی اتوماتیک بزارین و برین حالشو ببرین. پول بیخود هم به این ها ندید
پیش شمارتون چنده؟نقل قول:
بعد اینکه سرعت واقعی دانلودتون رو هم بفرمائید.
پیش شمارم که 222 هستش یعنی همون مرکز 2 من تقریبا تو روز یه فایل 4.5 مگی موسیقی رو تو 45 ثانیه میگیرم البته بعصی شبا تو 30 هم می شه:8::8:نقل قول:
با سلام
مبارکه مشکلتون حل شده دوست عزیز !
آره حق با شماست واسه ما که یه عمری دایل آپ داشتیم حتی سرعت 30KB/S واسه دانلود هم عالیه ! ... اما چون آی اس پی ها ( طبق روال سالهای پیش ) معمولا از فصل پاییز تا آخرای فروردین ( عمدا یا سهوا !! ) قاط میزنن و سرعتشون نجومی بالا میره باید گفت اگه منظورتون از بالا بودن یا پایین بودن سرعت تو این روزاست و منظورتون از بالا یا پایین طبق توقعات برو بچ فروم تو این روزا باشه باید بگم اگه با اشتراک 128 دانلودتون سرعتش حدود 30-40KB/S ( زیر 50 کیلو بایت بر ثانیه ! ) باشه کند محسوب خواهید شد !!! و اگه سرعت قاط بزنه بالاتر از 100 کیلو بایت در ثانیه باشه ! تند محسوب خواهد شد ! پس اگه دیدی با اشتراک 128 دارید با سرعت 40 دانلود می کنید و بچه ها بگن سرعتتون کمه ! زیاد غصه نخورید ... کافیه 40 رو ضربدر 8 کنید و می بینید با دادن پول 128 دارین از اشتراک 320 استفاده می کنین و در اصل چیزی رو از دست ندادین ! هر وقت هم قاط زد سرعت بالای 100 رفت خوش به حالتون !
طبق تعریف بالا دیروز اندیشه خیلی نوسان داشت و حتی بعضی صفحات باز نمی شد و حین دانلود هم هر چند ثانیه یک بار متوقف می شد و دوباره ادامه پیدا میکرد و سرعت اکثر وقتا حدود 50 کیلو بایت در ثانیه بود که ( طبق توضیحات بالا و عرف بازار تو این ایام پر سرعتی ! ) سرعت پایین محسوب خواهد شد !!! و اما زیاد به این تستای سرعت توجه نکنید ... واسه اینکه سرعت واقعی و پایدار خطتون رو ببینید یه چیزی رو دانلود کنید ... اگه سرعت بجای استاندارد 16 کیلو بر ثانیه ( واسه 128 ) رو 40 بود اندکی ذوق کنید و اگه دیدی بالای 100 هست دابل ذوق کنید و تا می تونید ازش لذت ببرید .. تو جفت حالتا می تونید به دایل آپ حسابی بخندید و بدونید چیزی رو از دست ندادید ( تا وقتی که خدای نکرده سرعتتون زیر 16 بیاد ! ) در ضمن تجربه این 1 هفته بهم می گه اگه کلید دانلود رو زدید حدود 1 دقیقه صبر کنید ببینید سرعت چطوره ( چون سرعت دانلود چند ثانیه طول می کشه تا به حداکثرش برسه )... اگه خوب نبود کنسل کنید یک بار دیگه دانلود رو امتحان کنید چون سیستم قاطه ممکنه تو دفعات بعدی یه دفعه سرعتتون بالا بره !...
اما در مورد خاموش کردن مودم ... به نظر من همیشه وقتی کارتون با اینترنت تموم شد حتما از طریق کانکشن دیسکانکت کنید و نذارین الکی 24 ساعته کانکت بمونه .. اینطوری خیالتون راحته که سیستمتون از دست ویروسها و هکر ها در امان هست . ( به شرطی که قابلیت روشن شدن اتوماتیک auto wake up و یا کانکت شدن اتوماتیک auto connect توی تنظیمات مودمتون غیر فعال باشه و کسی نتونه از این طریق ناخواسته به سیستمتون دسترسی داشته باشه ) ... به نظرم لازم نیست هر دفه کامپیوتر رو خاموش می کنید مودم رو از کلید پشت هم خاموش کنید مگه اینکه مثلا طولانی مدت یک یا چند روز با کامپیوتر کاری نداشته باشین ... کلا دیسکانکت شدن و خاموش کردن دستی مودم هم از نظر امنیتی کار خیلی خوبیه و هیچ عیبی نداره بجز اینکه بعد یه مدت کلید مودمهای ساخت چین از کار بیفته و خدا نکرده دیگه روشن نشه !!! ... و این نکته رو در نظر داشته باشین که هر دفعه که موذم رو دستی خاموش روشن می کنید چند ثانیه طول می کشه تا کارت شبکه کامپیوترتون مودم رو بشناسه ... موفق باشین .
پارس انلاین از صبح امروز سرعتش معمولی شده و دیگه از اون سرعت های نجومی خبری نیست
تا 7 صبح سرعت بالای 130.150 کیلوبایت بود ولی از اون به بعد سرعت دانلود به زور به 50 میرسه و میانگینش 40 هست:(
خیلی ممنون بابت توضیحاتت من فکر میکردم روشن بودن مودم باعث مشکل بشه با این اوصاف فقط باید دیسکانکت کرد.نقل قول:
راجع به سرعت هم خیلی عالیه واسه من تا 200 میره.
نقل قول:
نه حاجی من الان دارم دان می کنم سرعت 144 ولی هوب بعد از امتحان حتما می رم اندیشه سرعت بالای 200 :46:
منم بالاخره چند روزه که وارد اندیشه شدم.256 دارم و سرعتم بین 50 تا 70 و گاهی هم یه خورده بیشتر.ولی هنوز سرعت نجومی رو با اندیشه تجربه نکردم.