نقل قول:
آره خیلی باحاله من از اینا زیاد دارم اگه میخاین تا بزارم؟:31::20::5::8::21:
راستی بازی رو دان کردی؟
Printable View
نقل قول:
آره خیلی باحاله من از اینا زیاد دارم اگه میخاین تا بزارم؟:31::20::5::8::21:
راستی بازی رو دان کردی؟
چون من با PC زیاد بازی نمی کنم نه
اگه از این فیلم ها لینک داری لطفا بزار ممنون
نقل قول:
بابااز اون بازی های زیاد خوب نیست 47mb
باشه برات میزارم تو پی سیم دارم باید اپلود کنم!!!!!:20:
اگه از کسانی دیگه میخوای بگو:46:
اگه از Pein ایتاچی داری بزار
دستت درد نکنه
:::::::این فیلم ها::::::
کد:http://www.4shared.com/file/4380072/c80cd5b0/sasuke_vs_naruto_-__angevil_-_hellangel__-_parte_n2.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/47960032/7d7b2486/uchiha_sasuke_1.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/47960634/9095fd01/uciha_sasuke_2.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/27235669/c0c5f3ff/Naruto_VS_Sasuke_0001.html?s=1
این یکی فکر کنم با حال باشه:کد:http://www.4shared.com/file/35479225/982c39de/Itachi_VS_Sasuke.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/94184271/f576c041/tributo_a_sasuke.html?s=1
آقا پویا من خودم اینا رو داان نکردم ببخشی اگه زیاد خوب نبود!!!!
فقط عکس اولشو نو دیدم!!!!:دی
نقل قول:
فکر نکنم اینا با هم مبارزه کرده باشند چون هر دو تو کروه آکاتسوکی هستن اما از پین و کاکاشی بود!!!:
فکر کنم زیاد خوب نباشه چونwmv نیست:
کد:http://www.4shared.com/file/87347396/939cebbc/Pein_Vs_Kakashi.html?s=1
امین از جنگ های ایتاچی لینک داری؟
اگه داری دستت درد نکنه
نقل قول:
:5::8::20:ــــ----ــــ---ــــ-::::::::بفرما::::::::ـــــ---ـــ---ــ:20::8::5:
کد:http://www.4shared.com/file/87348551/fda35df7/sasuke_vs_itachi.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/115732884/6c070620/Itachi_and_orochimaru.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/35119990/d86a9f68/Jirayia_and_Naruto_VS_Kisame_and_Itachi_-_Full_Fight_-_Part_I.html?s=1
کد:http://www.4shared.com/file/72537422/9d2be2ed/kisame_vs_itachi_vs_naruto_y_kakashi.html?s=1
با برنامه paint خود ويمدوزم ميشه سايز عكسارو كوچيك كرد.من خودم يه تاپيك بود درباره عكس هاي هري پاتر كه توش عكس ميزاشتم و همينطوري كه گفتم اول سايز كوچيكشو ميزاشتم تو صفحه و بعد لينك سايز اصليشم ميزاشتم زيرش.نقل قول:
خیلی ممنون!!!
خوب اینجوری باید به خاطر یک عکس نصف روز رو بگردیم
حتما نشده که من نکردم یا حتما یادم نبوده
حالا ديگه بيخيال من حرفامو زدم.الان ديگه زياد مهم نيست اين چيزا
---------------------
از دوستان كسي ميدونه الان انيمه ناروتو به كجاي داستان رسيده؟؟؟؟تا اونجا كه من ميدونم بايد الان اوروچيمارو مرده باشه درسته؟؟؟
خوب من دوباره دارم مانگا رو از اول ميخونم.الان رسيدم نزديك مبارزه جيرايا با پين و ساسوكه با ايتاچي كه هر 2 تاش تقريبا تو يك زمان اتفاق ميفته.
من كلا 2-3 بار پاي همين عكسا گريم گرفت.اون موقع كه براي اولين بار مردن آسوما رو ديدم و وقتي كه جيرايا مرد, مردن ايتاچي هم كمي برام غم انگيز بود.
تا الان قشنگترين جاي داستان براي من انتقام شيكامارو از هيدان بود كه آسوما رو كشت.واقعا من با اينجاي داستان خيلي حال كردم.
در ضمن بايد بگم وقتي دوباره مبارزه ديدارا با ساسوكه رو ديدم فهميدم كه واقعا خيلي خيلي باهوشه.طوري كه ديدارا وقتي فهميد ساسوكه چطوري از دست تكنيكاش جون سالم بدر برده واقعا عصباني شد طوري كه كنترل خودشو از دست داد و خودشو منفجر كرد كه ساسوكه بازم جون سالم بدر برد.
البته اينو هم بگم كه اگه ساسوكه شارينگان نداشت همينجا به ديار باقي پيوسته بود چون خيلي خيلي بهش كمك كرد كه تونست از دست ديدارا سالم در ببره.و كلا تو اين مبارزه آدم ميفهمه كه شارينگان چقدر ميتونه براي يه نينجا مفيد باشه و عاملي باشه براي اينكه از حريفاي خودش هميشه چند پله جلوتر باشه
هنوزم با اينكه قبلا همه مانگارو ديدم بازم جذابيت بار اول رو برام داره.
واقعا آدم حيرت زده ميشه كه چطور اين ماساشي كيشيموتو تونسته اين همه شخصيت با اين همه تكنيك و اين همه مبارزه رو تو ذهنش خلق كنه.واقعا خيلي كارش درسته و بايد بگم من تا الان سوتي تو كارش نديدم.
من هميشه دوست داشتم عكس اين كيشيموتو رو ببينم از دوستان كسي چند تا عكس داره ازش بزاره ما هم ببينيمش؟؟؟؟
راستي كسي ميدونه چرا يهو 100 و چندتا پست به تعداد پست هاي من اضافه شده؟؟؟؟مگه پستهاي انجمن متفرقه رو هم به تعداد پستا اضافه كردن؟؟؟
تا ديروز كه تعداد پستام به 510 تا هم نميرسيد ولي الان شده 619 تا.
اینم تعدادی عکس از ماساشي كيشيموتو(岸本斉史)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی نامه:ماساشي كيشيموتو
متولد 8 نوامبر 1974
بقیش رو انگایسی بخونید
Born in the Katsuta county of Okayama, Japan Kishimoto has been drawing from a very early age. But it wasn't until he was older that he recognized his dream to become a Mangaka (Mangaka is the Japanese meaning for cartoonist).
While in art college Kishimoto created a manga called "Karakuri" which he then submitted to the Hop Step award (Monthly award given by Shonen Jump for amateur Mangaka). Karakuri wins the award and sets Kishimoto on the path to his dream of becoming a Mangaka.
Upon graduation of art college, Kishimoto works hard on his next manga "Naruto" which is then published in Akamaru Jump. Two years down the line and a new final version of Naruto is published in the weekly Shonen Jump in 1999 and becomes the Naruto you know and crave today.
آره ساسکه خیلی باهوشه تمام کلک های دیدارا رو میدونست و جان سالم بدر برد:20::31:نقل قول:
آره آقا حامد من از همون اول میدونستم که شارینگان خیلی به آدم کمک میکنه.:21:
حامد من انیمه نگاه میکنم به نظر من تو هم انیمه نگاه کنی بهتره چون آدم داستانو بهتر میفهمه:5:
پس چرا من هنوز پست های شما رو 509 تا میبینم:18:.
مانگا اصلا حال نمیده ..... من الان قسمت 50 هستم .....نقل قول:
از دوستان كسي ميدونه الان انيمه ناروتو به كجاي داستان رسيده؟؟؟؟تا اونجا كه من ميدونم بايد الان اوروچيمارو مرده باشه درسته؟؟؟
الان که مثل قبلا هست ....نقل قول:
راستي كسي ميدونه چرا يهو 100 و چندتا پست به تعداد پست هاي من اضافه شده؟؟؟؟مگه پستهاي انجمن متفرقه رو هم به تعداد پستا اضافه كردن؟؟؟
من خیلی دوست دارم مبارزه پین رو ببینم مخصوصا اگه با ایتاچی یا اوروچيمار باشه .... این طور جنگی هست ؟
نقل قول:
ببین دوست عزیز پین با ایتاچی مبارزه نکرده چون هر دو تو کروه آکاتسوکی هستن اما با اوروچیمارو رو نمیدونم:31:
من فقط با جنگ پین با کاکاشی رودیدم اونم نه کامل:41:
آقا پويا خيلي خيلي ممنون.:40::11:نقل قول:
اینم تعدادی عکس از ماساشي كيشيموتو(岸本斉史)
بابا اين كه همش 35 سالشه.:18:من هميشه تو ذهنم يه پيرمرد 45-50 به بالا رو تجسم ميكردم.:31::41:
اصلا انتظار نداشتم اين شكلي باشه.:8:خداييش چهرشم خيلي قشنگه.:10:شبيه بچه مثبتاي درس خون ميزنه.:31:
شما هم همه مانگارو خوندين مگه؟؟؟:20:نقل قول:
آره ساسکه خیلی باهوشه تمام کلک های دیدارا رو میدونست و جان سالم بدر برد
آره آقا حامد من از همون اول میدونستم که شارینگان خیلی به آدم کمک میکنه.
اگه ساسوكه شارينگان رو نداشت 100 درصد ميتونستم بگم كه ناروتو قويتر از اونه و ميتونه شكستش بده.:5:
شايد ناروتو هم با اين چشم هاي جديدش يه كارايي بتونه بكنه هنوز هيچي معلوم نيست.
آقا من الان كه دوباره مانگارو ديدم فهميدم كه ريننگان (چشم هاي پين) هم خيلي ميتونه قوي باشه ولي حيف درست نفهميدم چي گفته بود دربارش.ناگاتو اون موقع كه بچه بود و هنوز نينجا نشده بود 3 نفر رو فقط با نگاه كردن بهشون كشته بود:41:
من الان شك كردم كه ممكنه حتي از شارينگانم قوي تر باشه.:5:
نقل قول:
حامد من انیمه نگاه میکنم به نظر من تو هم انیمه نگاه کنی بهتره چون آدم داستانو بهتر میفهمه
ما با اين اينترنت زغالي نميتونيم دانلود كنيم وگرنه من خيلي دوست داشتم ببينم.الانم كه ديگه كامل ميدونم قراره چي بشه و دوباره دارم مانگارو ميخونم ديگه انيمه نگاه كردن زياد بهم نميچسبه.:46:
نقل قول:
پس چرا من هنوز پست های شما رو 509 تا میبینم
آقا باور كنيد من صبح قبل از اينكه پست بدم 618 تا بود و بعدش كه نگاه كردم شده بود 619 تا.:18:نقل قول:
الان که مثل قبلا هست ....
ولي الان كه ميبينم درست شده.:18:واقعا عجيبا قريبا.:31:
خوب معلومه چون اولاي داستان زياد جذاب نيست.از وقتي كه مسابقه جونين شروع ميشه و همشون با هم ميجنگن تازه جذابيتش شروع ميشه.:8:نقل قول:
مانگا اصلا حال نمیده ..... من الان قسمت 50 هستم .....
من خودم اولين بار انيمه ناروتو رو كه ديدم و نشستم پاش مبارزه گارا و لي بود.:8:
نه پين فقط با جيرايا و ناروتو جنگيده.:46:جنگش با كاكاشي هم نميشد گفت جنگنقل قول:
من خیلی دوست دارم مبارزه پین رو ببینم مخصوصا اگه با ایتاچی یا اوروچيمار باشه .... این طور جنگی هست ؟
شما هم همه مانگارو خوندين مگه؟؟؟:20:
اگه ساسوكه شارينگان رو نداشت 100 درصد ميتونستم بگم كه ناروتو قويتر از اونه و ميتونه شكستش بده.:5:
شايد ناروتو هم با اين چشم هاي جديدش يه كارايي بتونه بكنه هنوز هيچي معلوم نيست.
آقا من الان كه دوباره مانگارو ديدم فهميدم كه ريننگان (چشم هاي پين) هم خيلي ميتونه قوي باشه ولي حيف درست نفهميدم چي گفته بود دربارش.ناگاتو اون موقع كه بچه بود و هنوز نينجا نشده بود 3 نفر رو فقط با نگاه كردن بهشون كشته بود:41:
من الان شك كردم كه ممكنه حتي از شارينگانم قوي تر باشه.:5:
ما با اين اينترنت زغالي نميتونيم دانلود كنيم وگرنه من خيلي دوست داشتم ببينم.الانم كه ديگه كامل ميدونم قراره چي بشه و دوباره دارم مانگارو ميخونم ديگه انيمه نگاه كردن زياد بهم نميچسبه.:46:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نه اقا حامد من انیمه دان میکنم :5:
آره خوب میشد بگی اگه ساسکه شارینگان نداشت ناروتو قوی تر بود حالا که داره در ضمن ساسکه برای اینکه شارینگان رو فعال کنه باید یکی از بهترین دوستش را بکشد که داره سعی میکنه ناروتو رو بکشه:8::21:
ایتاچی هم همینطوری شارینگان رو فعال کرد ولی او پدر و مادر خودشو کشت:18::27:
مگه تو adsl نداری ؟ اگه داری خوب اونم به کارت میاد من با adsl 128 دان میکنم:31:
خوب همين ديگه مانگا نميخونين همه چي رو اشتباهي ميفهمين.نقل قول:
نه اقا حامد من انیمه دان میکنم
آره خوب میشد بگی اگه ساسکه شارینگان نداشت ناروتو قوی تر بود حالا که داره در ضمن ساسکه برای اینکه شارینگان رو فعال کنه باید یکی از بهترین دوستش را بکشد که داره سعی میکنه ناروتو رو بکشه
ایتاچی هم همینطوری شارینگان رو فعال کرد ولی او پدر و مادر خودشو کشت
ساسوكه الان مانگكيو شارينگانش فعال شده (ايتاچي براش فعال كرد) ديگه لازم نيست كسي رو بكشه.در ضمن حتما كه نبايد دوستش باشه.
اوچيها مادارا با چشمهاي برادرش مانگكيو شارينگانشو فعال كرد.(برادرش وقتي مي خواست بميره چشماشو داد به مادارا كه اون موقع بخاطر اينكه زياد از چشماش استفاده ميكرد چشماش كور شده بود.)
ايتاچي هم يه دوست خيلي صميمي داشت كه قبل از اينكه كل قبيلشو نابود كنه اول اونو كشت و مانگكيو خودشو فعال كرد و بعد به دستور هوكاگه سوم(البته من اينجا شك دارم كه هوكاگه دستور داده باشه) و البته دانزو كه اون موقع رئيس تمام آنبو ها بود و الان هم هست كل قبيلشو نابود كرد.
آقا امين داغ دلمو تازه كردين.من الان 3 ساله كه آرزومه مخابرات منطقه ما adsl ساپورت كنه.تو منطقه ما 3 تا پيش شماره وجود داره كه يكيش كه مال ما هم همونه قديمي تره و تازه پارسال اون 2 تا پيش شماره ديگه رو ساپورت كردن.نقل قول:
مگه تو adsl نداری ؟ اگه داری خوب اونم به کارت میاد من با adsl 128 دان میکنم
نامردا يه خط ديگه هم با اون پيش شماره ها بهمون نميدن كه با اون خط adsl بگيريم.ميگن خيلي دردسر داره و كلي هزينه مي خواد.پيش شماره خودمونم ميگن چون فيبر نوري هست(حالا نميدونم از كجا فيبر نوريه چون ما كه همش همين سيم تلفن معمولي ميبينيم دو رو ورمون) نميشه روش adsl داد و هنوز فكر نكنم هيج جاي ايران امكاناتشو داشته باشه كه رو فيبر نوري adsl بده.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
ببین دوست عزیز من انیمه رو تا آخر ندیدم تا قسمت 50 برای همینه که اشتباه میکنم.:11:
اینو میدونستم که ایتاچی براش فعال کرد در جنگ با اونیکه تو گروه آکاتسوکی که یه ماسک نارنجی داره.
آره خب حتما نباید دوستش باشه باید یکی از نزدیک ترین کسی که داره رو بکشه:19:
یعنی شما با کارت اینترنت وصل میشید؟
من ADSL 128 دارم ولی اسمش 128 هست از 64 هم کمتره:20::18:
اینم یه بازی ناروتو برای pc حتما دان کنید:
کد:http://www.entsharing.com/games/arcade/naruto-shippuuden-mugen-pc-game/
وایی چقدر پست اسپم حسش نبود بخونم
بابا از داستان عثبید اسپویل این هفته مانگا می دونید چیه
دانزو
دانزو
.
.
.
.
.
.
واییییییییییییییییییییییی یییی چشم راستش شارینگانه!
توبی هم چشم راستش شارینگانه!
میزوکاگه هم طبق اماری و اسگویلی همون توبی
جی می خواد بکنه این کیشی!
متن زیر سلکت کنید تا بفهمید چی نوشتم!
دوستانی که ناروتو و ناروتو شیپون رو می خوان بخرن وبلاگ منو برن ببینن توی امضام هست!
نقل قول:
به به آقا ساسکه بالاخره اومدی ای ول مثل خودمی منم طرفدار ساسکه هستم!!!:31::20:
میتونی به وبلاگ منم سر بزنی ( نظر هم بدی):
کد:www.sasukeuchiha.blogfa.com
من متن تورو بدون سلکت خوندم:31:
بابا حالا چرا ناراحت ميشين شوخي كردم :41:, چون حوصله نداشتم از اين :31: اسمايلي نذاشتم.نقل قول:
ببین دوست عزیز من انیمه رو تا آخر ندیدم تا قسمت 50 برای همینه که اشتباه میکنم.
اینو میدونستم که ایتاچی براش فعال کرد در جنگ با اونیکه تو گروه آکاتسوکی که یه ماسک نارنجی داره.
آره خب حتما نباید دوستش باشه باید یکی از نزدیک ترین کسی که داره رو بکشه
ايتاچي و ساسوكه كه با اون مبارزه نكردن.:13:اسم اونم توبي (در اصل اوچيها مادارا) هست.:46:
دوستان من يه جمله تو مانگا ديدم كه درباره رينگان (چشم هاي پين) گفته بود:
HE CAN USE THE MOST POWERFULL EYE TECHNIQUES IN THE WORLD !I
تو اين عكسه:
با اين جمله من بيشتر شك كردم كه رينگان از شارينگانم قوي تره.:18::5:کد:http://media.onemanga.com/mangas/00000004/00000377/06.jpg
نه من با اينترنت هوشمند وصل ميشم.:46:نقل قول:
یعنی شما با کارت اینترنت وصل میشید؟
من ADSL 128 دارم ولی اسمش 128 هست از 64 هم کمتره
ما آرزوي يك ماه همون 64 رو داريم.:19:
سلام آقا محمد :11:نقل قول:
وایی چقدر پست اسپم حسش نبود بخونم
بابا از داستان عثبید اسپویل این هفته مانگا می دونید چیه
دانزو
دانزو
.
.
.
.
.
.
واییییییییییییییییییییییی یییی چشم راستش شارینگانه!
توبی هم چشم راستش شارینگانه!
میزوکاگه هم طبق اماری و اسگویلی همون توبی
جی می خواد بکنه این کیشی!
والا من كلي سر همين موضوع اسپم بحثيدم ولي لا فايده.:41:
منفور ترين شخص داستان براي من همين دانزو هست.:2:ايشالا كه ساسوكه قيمه قيمش كنه.:8:
ناكس دستور داده برن دنبال كابوتو بگردن كه بدنشو معالجه كنه.:41:احتمالش هست اين كيشي بخواد با چشم راستش سورپريزمون كنه.:21:
خود كيسامه تو يه قسمت از مانگا وقتي توبي نقابش رو برداشت بهش گفت ميزوكاگه.پس 100 درصد درسته.:46:
راستي منظورتون از اسگویلی چي بود؟؟؟؟:18:
رنینگان 100 درصد قوی تر از شارینگان چون هر تکنیکی رو از هر عنصری می تونست کپی کنه و انجام بده ولی خوب ضعفش اینه که چاکرای 3 برابر شارینگان استفاده می کنهنقل قول:
در مورد اسگویلی هم منظورم اسپویلی بود چون پ و ک من نزدیک همن یه اشتباه شد!
نه بابا من ناراحت نشدم:5:نقل قول:
آره منضورم همون مادرا هست ببخشی اسمش یادم رفت:18:
به نظر من رانینگان از شارینگان قوی تره :8:
نترس ساسوکه اون یه لقمه حروم میکنه ساسوکه به هر کی حمله کنه تا نکشدش دست بر نمیداره
:27:
در ضمن من اون جمله ی:
رو ترجمه کردم یعنی:
بتواند استفاده ترین تکنیک های چشم و قدرتمند در جهان! من
دوستان کسی میتونه چند تا عکس از مانزوبزاره ممنون میشم!!!!!!
اینم دیدم جالیه به یاد اون مرجوم!:19::37::44::41:
نقل قول:
بابا اینکه مالی نیست ساسوکه که دیگه هیچی ناروتو هم اونو حروم میکنه:31:
در ضمن شارینگان داره که داره ساسوکه هم داره پس ازش نترسید خیلی ضعیفه!!!!!!!:5:
نباید دست کمش بگیریم اگر همون توبی باشه ساسکه حتا با اماتراسو هم نتوست بهش صدمه بزنه و اگه توبی باشه یعنی مادارا و یعنی خیلی خیلی خطرناک کمی باید صبر کنیم به قول درس حسابان باید رفع ابهام بشه تا بتونیم این حد رو حل کنیم!نقل قول:
نقل قول:
منم میدونم که نباید دسته کمش گرفت البته هم نباید گذاشت پر رو بشه چون اگه پیش خودش فکر کنه ازش میترسن حمله میکنه و یکی رو میکشه من اگه به جای ساسوکه بودم با ناروتو و ..... دوباره دوست میشدم میریختیم سرش و دیگه راحت میشدیم!!!!!:27:
شما مطمئنين قويتره؟؟؟نقل قول:
رنینگان 100 درصد قوی تر از شارینگان چون هر تکنیکی رو از هر عنصری می تونست کپی کنه و انجام بده ولی خوب ضعفش اینه که چاکرای 3 برابر شارینگان استفاده می کنه
من كه غير از اون جمله و 2-3 نفري كه ناگاتو با چشماش كشت (كه اونم فقط مردنشونو نشون داد و نفهميديم چطوري مردن) چيز خاص ديگه اي تو مانگا نديدم.فكر نكنم بتونه تكنيكارو كپي كنه چون تو هيچكدوم از مبارزه هاش نديدم كه تكنيك كس ديگه اي رو اجرا كنه.
حدس ميزدم ولي اكثر اسپويلي ها دروغه.نقل قول:
در مورد اسگویلی هم منظورم اسپویلی بود چون پ و ک من نزدیک همن یه اشتباه شد!
اگه شما مترجم بشين كه يكي بايد بياد ترجمه شمارو به فارسي برگردونه.(شوخي)نقل قول:
در ضمن من اون جمله ی:
رو ترجمه کردم یعنی:
بتواند استفاده ترین تکنیک های چشم و قدرتمند در جهان! من
دوستان کسی میتونه چند تا عکس از مانزوبزاره ممنون میشم!!!!!!
من اينطوري ترجمش ميكنم:
اون ميتونه قدرتمند ترين تكنيكاي چشم رو در جهان استفاده كنه
اون I آخرشم خودم همينطوري گذاشتم چون اگه نميذاشتم علامت تعجبه مي افتاد اول جمله.
اسم اون شل و پله هم دانزو هست نه مانزو.در ضمن اينقدر ها هم كه شما ميگين كم قدرت نيس الان كه سوناده تو كما هست اون شده ششمين هوكاگه كونو ها و همه آنبو ها هم زير دستشن.
در مورد اون عكس دانزو و اون 2 تا آنبو كه ماسكشونو در آوردن ممكنه تو قسمتاي بعدي مانگا بياد.(اگه واقعا اين عكس درست باشه خيلي ديگه اين دانزو خطري ميشه.من تو مانگا فقط 2-3 تا عكس در مورد گذشته دانزو ديدم كه اون موقع هم صورتش باندپيچي بود)نقل قول:
بییاد ببینید!
ولي اون عكس ناروتو يكم مشكوك ميزنه.
حيف كه عمرش نرسيد اين خانمو كه ميزوكاگه هم هست ببينه. ملت بيكار عجب عكسايي ميسازن.:31:نقل قول:
اینم دیدم جالیه به یاد اون مرجوم!
من الان كه دوباره دارم مانگارو ميخونم فهميدم كه اون موقع ها جيرايا يه كتابي داشته كه پدر و مادر ناروتو اسم ناروتو رو از تو اون كتاب گذاشتن روش و جيرايا اسم هاي تو اون كتاب رو همينطوري تصادفي رو شخصيتهاي كتابش گذاشته بوده.
دانزو هر كي كه باشه من بينهايت درصد مطمئنم كه توبي يا همون مادارا نيست.نقل قول:
نباید دست کمش بگیریم اگر همون توبی باشه ساسکه حتا با اماتراسو هم نتوست بهش صدمه بزنه و اگه توبی باشه یعنی مادارا و یعنی خیلی خیلی خطرناک کمی باید صبر کنیم به قول درس حسابان باید رفع ابهام بشه تا بتونیم این حد رو حل کنیم!
در ضمن هنوز معلوم نيست كه اون يكي چشم مادارا چطوريه؟؟؟؟
شايد كيشي بخواد با اون چشمش سورپريزمون بكنه و يه مدل جديد شارينگان يا شايد يجور چشمه ديگه بهمون نشون بده
اگه شما مترجم بشين كه يكي بايد بياد ترجمه شمارو به فارسي برگردونه.(شوخي)
من اينطوري ترجمش ميكنم:
اون ميتونه قدرتمند ترين تكنيكاي چشم رو در جهان استفاده كنه
اون I آخرشم خودم همينطوري گذاشتم چون اگه نميذاشتم علامت تعجبه مي افتاد اول جمله.
اسم اون شل و پله هم دانزو هست نه مانزو.در ضمن اينقدر ها هم كه شما ميگين كم قدرت نيس الان كه سوناده تو كما هست اون شده ششمين هوكاگه كونو ها و همه آنبو ها هم زير دستشن.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من تو این سایت ترجمه کردم دیگه نمیدونم:
آره خوب زیاد هم کم قدرت نیست اما برای ناروتو,ساسکه و..... هیچ مالی نیست:21::27:کد:http://translate.google.com/translate_t#en|fa|Within%2015%20minutes%20of%20looking%2C%20you%20should
اتفاقا من تازه با اين سايت آشنا شدم مي خواستم امتحانش كنم هي يادم ميرفت.ولي خوب ترجمه كرده ميشه فهميد چي ميگه.:46:نقل قول:
من تو اين سايت ترجمه کردم ديگه نميدونم:
آره خوب زياد هم کم قدرت نيست اما براي ناروتو,ساسکه و..... هيچ مالي نيستکد:http://translate.google.com/translate_t#en|fa|Within%2015%20minutes%20of%20looking%2C%20you%20should
من جمعه مانگا رو ديدم واقعا اين دانزو شارينگان داره.اينطور كه معلومه خيلي هم وارده چطور ازش استفاده كنه.ميترسم اينم مثل كاكاشي واسه خودش يجور مانگكيو درست كرده باشه.
بالاخره اون آنبو هم نقابشو ورداشت ولي بازم رو صورتش يه ماسك داره.خيلي دوست داشتم صورتشو ببينم و كلا ازش خيلي خوشم مياد.
كاكاشي هم ميدونست كه ناروتو پسر هوكاگه چهارمه و فهميد كه توبي همون اوچيها مادارا هست.اينطور كه روال داستان داره پيش ميره به احتمال خيلي زياد ناروتو و ساسوكه دوباره همديگرو مبينن و شايد ناروتو براي متوقف كردن ساسوكه همون طور كه ايتاچي قبلا بهش گفته بود از قدرتي كه ايتاچي بهش داده استفاده كنه.
خيلي دوست دارم بدونم ايتاچي چجور قدرتي به ناروتو داده.
اره خوب اما یه چیزایی هم مشکوکه مثلا توبی گفت که دانزو کسی بود که ایتاچی رو مجبور کرد که اون ماموریت رو انجام بده شاید ساسکه بیاد با ناروتو همکاری کنند از شر دانزو خلاص بشند!نقل قول:
همه چی ممکن از این کیشی!
منم منضورم همینه میگم ساسکه باید با ناروتو همکاری کنه چون اگه اینجوری پیش بره برای هر دو ضرر داره!!!!!
خوب شد اينو گفتين الان يه چيزي يادم اومد كه تو مانگا خونده بودم.تو اين صفحه:نقل قول:
اره خوب اما یه چیزایی هم مشکوکه مثلا توبی گفت که دانزو کسی بود که ایتاچی رو مجبور کرد که اون ماموریت رو انجام بده شاید ساسکه بیاد با ناروتو همکاری کنند از شر دانزو خلاص بشند!
همه چی ممکن از این کیشی!
کد:http://www.onemanga.com/Naruto/404/17/
من اين قسمتو مانگا فارسيشو دانلود كردم.زتسو به توبي ميگه كه تمام حقيقتو در مورد ايتاچي به ساسوكه گفتي؟؟توبي هم ميگه كه ايتاچي حقيقتو با خودش به گور برد و فقط عذاب بي پاياني براي ساسوكه موند.
و آخرشم ميگه مهمتر از اون اينكه ساسوكه مال من شد.
اين يعني اينكه ممكنه تمام چيزايي كه توبي در مورد كونو ها و دانزو براي نابود كردن قبيله اوچيها به ساسوكه گفته دروغ باشه و خواسته ساسوكه رو از كونوها متنفر كنه كه ساسوكه براش كونو ها رو نابود كنه و خودش راحت تر بتونه ناروتو رو بگيره.
اين ساسوكه اي كه من ميشناسم اگه ناروتو رو هم ببينه حتي حاضر ميشه بكشتش ولي از نابود كردن كونو ها دست بر نداره.اوموقست كه ناروتو مجبور ميشه از قدرتي كه ايتاچي بهش داده استفاده كنهنقل قول:
منم منضورم همینه میگم ساسکه باید با ناروتو همکاری کنه چون اگه اینجوری پیش بره برای هر دو ضرر داره!!!!!
خيلي بعيده كه دوباره با هم دوست بشن ولي احتمال كشته شدن دانزو خيلي زياده.
ولي من واقعا از ته دل دوست دارم كه اينا بازم با هم دوست بشن.
بايد ببينيم كيشي چيكار مي خواد بكنه.
نقل قول:
آره خوب ساسکه ناروتو رو دوست نداره ولی داره کار اشتباهی میکنه و در آخر مجبور میشه دوست بشه!!!!!
راستی ایتاچی قدرتی که به ناروتو داده چطوره من هنوز ندیدمش!!!!!؟؟؟؟
در ضمن ساسکه در آخر یه گروه درست میکنه اگه میخواین تا در بارش مطلب بزارم!!!!!!
بچه ها شادی کنید فیلم 6 ناروتو یا 3 ناروتو شیپودن 1 اگوست مییاد وایی بی صبرانه منتظر دیدنشم
اینم تریلر!
[HTML]http://vodpod.com/watch/1857661-naruto-movie-6-trailer-3[/HTML]
نقل قول:
- من که همین الآن صبرم تموم شد..........:31::31:
- ای کاش الآن داشتم اونو نگاه میکردم!!!!!:20::20:
محمد منظورت اينه كه 1 آگوست با زير نويس انگليسي براي دانلود مياد ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه 1 اگوست روی سینما هاشون میاد یه هفته بعدش یه شرکتی میخواد زیر نویس انگلیسیشو رایگان بزاره برای دانلود اگر دیتابایو دخالت نکنه!نقل قول:
نقل قول:
دیتابایو غلط کرده دخالت کنه !!!!!:5::5::5::31::31:
اگه دخالت کنه میرم بهش شارینکان میزنم حالش جا بیاد:31::31::31::31:
محمد ممنون از خبر عالی که دادی!!!!