شما اینجا رو ببینید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=261354
Printable View
شما اینجا رو ببینید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=261354
سلام . چطوری می شه در کادر محاوره ای system properties ( راست کلیک روی مای کامپیوتر) عکس دلخواهمون رو بیندازیم؟
نقل قول:
از رجیستری می شه این کار رو کرد ولی با استفاده از برنامه tuneup به راحتی می تونی عکس مورد نظرت را قرار دهی
میخواستم بدونم میشه تو xp مانند ویستا از فلاش به عنوان رم استفاده کرد
سلام
بله دوست عزيز منظورم همون نيو فولدر هست.... راهي وجود داره كه سريع با زدن يك كليد يك نيو فولدر بسازي....
چطوری می تونم از رجیستری این کار رو بکنم؟ یعنی عکس را قرار بدم؟نقل قول:
توی نرم افزار Jetaudio وقتی که تو تا موزیک پشت سر هم پخش می شه چند ثانیه آخر اونی که داره تموم می شه می افته روی چند ثانیه اول اونی که داره شروع می شه . یعنی اخر و اول دو موسیقی روی هم میافته. چه کنم که این حالت از بین بره؟
فک نکنم همچین راهی بشه چون مگه new folder چقدر طول می کشهنقل قول:
تشکر از جوابتون.نقل قول:
ولی من تو کپی فایل های تحت شبکه که read only باشند، به شخصه با مشکلی مواجه نشدم(تحت workgroup) ولی شاید در دومین قضیه فرق کنه...
یه سئوال دیگه داشتم:
وقتی که ویندوز ویروسی باشه، می شه با repair کردن ویندوز، اون ویروس رو از بین برد؟ تا چند درصد؟
برای این کار می تونید از آموزش جامع و کامل دوست خوبم MB_Danger استفاده کنید
وارد Control Panel شوید و روی گزینه ی Peroperties دابل کلیک نمایید تا کادری با نام System Properties باز شود .
ما می خواهیم عکس و نوشته ی مورد نظر خود را در این پنجره قرار دهیم !
مانند شکل زیر :
پس با من همراه شوید ...
1 . یک تصویر BMP در ابعاد 140 × 105 انتخاب کنید .
2 . عکس را به Oemlogo تغییر نام دهید .
3 . این عکس را در مسیر زیر کپی نمایید ...
کد:
C:\Windows\System
4. برنامه ی Notepad را اجرا نمایید و متن زیر را در آن کپی کنید :
[General]
ManuFacturer=MB_Danger
Model=niksalehi
شما می توانید به جای MB_Danger و niksalehi عبارت مورد نظرتان را تایپ کنید .
5 . آن را با نام Oeminfo.ini در مسیر فوق الذکر ذخیره نمایید .
کار تمام است ، حال پنجره ی System Properties را بار دیگر باز کنید و تغییرات را مشاهده نمایید !
پاک کردن عکس:
از مسير سيستم 32 و يا سيستم ببين اين فايل رو پيدا می كنین بعد پاكش می کنین به معني مهدسي معكوس میرین اين آموزش رو
اسم فايل Oeminfo.ini هست اينو پاك كنين عكس هم ديگه نمي ياد
آموزش تغییر لوگوی System Properties
شاید شما هم مانند تصویر فوق دوست داشته باشید که تصویر دیگری را جایگزین لوگوی System Properties نمایید .
برای رسیدن به این هدف باید مراحل زیر را انجام دهید :
1 . ابتدا به مسیر C:\Windows\System32 بروید و فایلی را با نام Sysdm.cpl پیدا کنید .
2 . یک نسخه از این فایل را در My Documents کپی نمایید .
3 . این فایل را با Resource Hacker باز کنید .
4 . مسیر زیر را دنبال کنید :
کد:
Bitmap\1
اگر روی گزینه ی 1033 کلیک کنید در سمت راست همان لوگوی همیشگی System Properties را مشاهده خواهید نمود .
ما می خواهیم این تصویر را ویرایش کنیم ، پس ابتدا باید آن را در قسمتی از هارد ذخیره کنیم .
برای ذخیره کردن آن ، روی گزینه ی 1033 راست کلیک کنید و از منوی ظاهر شده بر روی گزینه ی [Save [Bitmap : 1 : 1033 کلیک نمایید تا کادری برای ذخیره سازی نمایان شود .
5 . نام و مسیر مورد نظر خود را انتخاب نمایید و سپس شستی Save را فشار دهید .
6 . حال این تصویر را به شکل دلخواه ویرایش نمایید .
7 . اکنون باید تصویر ویرایش شده را جایگزین تصویر اصلی نمایید ...
برای اینکار مجددا روی گزینه ی 1033 راست کلیک کنید و این بار از منوی ظاهر شده بر روی گزینه ی Replace Resource کلیک نمایید تا کادری ظاهر شود .
در این کادر دکمه ای با نام Open file with new bitmap وجود دارد که شما باید روی آن کلیک نمایید تا کادر دیگری ظاهر شود .
8 . اکنون تصویر ویرایش شده ی خود را Open نمایید .
9 . حال تصویر ویرایش شده در پایین کادر قبلی نمایش داده می شود .
10 . در سمت راست این تصویر روی دکمه ای با نام Replace کلیک نمایید تا لوگوی جدید جایگزین لوگوی قبلی شود .
11 . اکنون باید این تغییرات را ذخیره کنید .
12 . برای ذخیره ی تغییرات به منوی File بروید و روی گزینه ی Save کلیک نمایید .
13 . اکنون فایل Sysdm.cpl ( واقع در My Documents ) را از طریق داس ( یا از طریق ویندوز با استفاده از نرم افزار CCSS ) جایگزین فایل Sysdm.cpl ( واقع در C:\Windows\System32 ) نمایید .
موفق باشید
دوست گرامیhosein66نقل قول:
با سلام و تشکر از شما.در پاسخ باید عرض کنم از درایو مجازی استفاده نمیکنم و از دیروز بدون اینکه هیچ گونه نصب برنامه و یا دانلودی داشته باشم فضای درایوcسیستمم حدود 1Gکاهش یافته ویروس یابی موردی را نشان نمیدهد.هیچ برنامه در حال اجرائی ندارم ولی 100%فضای CPUاشغال شده.رم سیستمم512میباشد.با استفاده از TUNE UP 2008مقدارفضای آزاد رم حدود 280میباشد در پاکسازی فایلهای موقت این مقدار حداکثر 230MGگزارش میشود که اینکار را هم انجام داده ا م .AVP.EXEاز نوع SYSTEM میباشد وفضای CPU را 100% اشغال کرده .در مورد صدای بوق حتی اگر سیستم برای مدت مثلا"3ساعت هم در حالت STAND BYبوده باشد وخنک هم باشد در زمان راه اندازی مجدد با دو صدای بوق سیستم خاموش میشود . با تشکر مجدد از شما.
ریشه ویروس باید ازبین بره به repair ربطی نداره گاها با فرمت کامل و نصب مجدد ویندوز هم دیده شده که ویروس از بین نرفته (ویروسنقل قول:
سالدوست)
نقل قول:
متاسفانه مشکل هنوز به قوت خودش باقی هست!!! ضمنا راههایی که دوستان در صفحه 37 دادن رو هم امتحان کردم اما باز نتیجه نداشت!!. مخصوصا اون فرمانی که در run تایپ میکنن اصلا برای من عکس العملی نشون نمیده!
سلام.نقل قول:
پس این طور نتیجه می گیریم که در عمل repair به هیچ دردی نمی خوره(واسه کپی فایل ها از داس هم می شه استفاده کرد که تا تعویض ویندوز از اون درایو احیانا نپرند)
نقل قول:
دوست عزیزم، داس، فولدر ها و ساب فولدر ها رو کپی نمیکنه.
شما کافیه که برنامه NC 5 رو بذارید داخل یکی از درایوهاتون (به غیر از C)
بعد از اون بوت بگیرید به داس. و NC رو اجرا کنید. (به همون مسیری که کپی کردید باید برید)
بعد از اون به راحتی میتونید با NC فولدر ها و حتی Sub Folder ها رو کپی کنید.
اگه نیاز به توضیح بیشتری باشه، بفرمایید.
راستی! چند وقت پیش، اسم اون ویروستون رو در لیست ویروس هایی که کسپراسکای میگیره دیدم. باید آپدیت بشه)
موفق باشید :40:
سلام
ببخشید folder option ام حذف شده بود،با آنتی ویروس اسکن کردم؛
حالا regedit رو که می زنم،ارور میده و نمیاره!
به نظر شما مشکل کجاست؟
مرسی:20:
شما فقط صفحه اول این تایپیک را بخوانید مشکلتان حل می شه احتمال زیاد سیستم ویروس گرفتهنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
میخواستم بدونم میشه تو xp مانند ویستا از فلاش به عنوان رم استفاده کرد
سلام به همه خسته نباشید
میخواستم ببینم که چه جوری میشه تمام آیکن هایی که توی درایو هام هست رو به صورت Align to Grid در بیارم که از بی نظمی در بیاد.
خیلی ممنون میشم از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم دارم که اگه بهتون مربوط میشه جوابم رو بدید
دوستان من میخواستم ببینم میشه مدیاپلیر رو به صورت مخفی استفاده کرد؟
منظورم از مخفی این نیست که در گوشه صفحه وجود داشته باشه منظورم این هست که کلا مدیا پلیر رو ضربدرش رو بزنی ولی باز هم برات بخونه!
این اتفاق برای من چند بار پیش اومده که خیلی حال میده ولی فقط نمیدونم باید چه جوری این کار رو کرد!
اگه میشه کمکم کنید
ورژن مدیاپلیر من هم 10 هست همونی که به صورت اورجینال روی ویندوز مدیاسنتر نصب هست
ممنون میشم از کمکهاتون.
دوستان خسته نباشيد
برنامه هاي نصب شده در ويندوز فايل يا اطلاعات نصب شون رو كجا ذخيره ميكنن كه وقتي اونها رو Uninstall ميكني بعد از نصب مجدد باز با همان تنظيمات بار اول شروع به كار مي كنند . من براي Uninstall كردن از از برنامه Your Uninstaller! 2008 استفاده مي كنم حتي بصورت دستي پسموندهاي برنامه ها رو از رجيستري پاك مي كنم ولي وقتي بعد از همه اين كارها دوباره برنامه نصب مي كنم مي بينم كه برنامه نصب شده همون تنظيمات دفعه قبل رو گرفته !!! چه جوري و از كجا تا حالا نتونستم بفهم ؟؟؟ لطفاً يكي راهنمايي كنه ... باتشكر :41:
سلام
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این فایلهایی رو که ویندوز آپدیت میکنه کجا ذخیره میشن؟ تا بتونم ازشون یه کپی بگیرم تا در مواقعی که ویندوز پرید مجبور به آپ تمام اون فایلها نشم
مرسی!
سلام. تشکرنقل قول:
باز هم به این نتیجه می رسیم که repair به درد نمی خوره...!!!
خوب من چند نمونه رو آپ کردم شما یه تست بزن چی میشه؟در ضمن من 24 ساعته آن لاینم و هم اتوماتیک و هم دستی کسپر اسکی رو آپ دیت می کنم. ورژنش هم هست:KAV 7.0.1.325
کد:http://rapidshare.com/files/150901840/Virus.zip.html
سلام
من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این فایلهایی رو که ویندوز آپدیت میکنه کجا ذخیره میشن؟ تا بتونم ازشون یه کپی بگیرم تا در مواقعی که ویندوز پرید مجبور به آپ تمام اون فایلها نشم
مرسی!
درسته این کار تو ویستا موجب افزایش سرعت می شه ولی فکر نکنم تو xp بشه این کار رو کردنقل قول:
راست کلیک کن و arrange aicon by رو بزن و algin رو بزن ضمنا برو folder option تو تب دوم apply to all folders رو بزن البته بعد از مرتب سازی همهنقل قول:
برای قسمت دوم راهی نیافتم
برنامه هایی که نصب می شن تو پوشه program files قرار می گیرن قسمتی از این برنامه ها هم تو قسمت windows قرار می گیرننقل قول:
برخی برنامه ها اکثرا تو هنگام پاک کردن ازتون می پرسن که تنظیمات ذخیره شوند یا نه اگه بله رو بزنید دفعه بعد با همین تنظیمات
نصب می شن
فایلهای آپدیت اینجا ذخیره می شننقل قول:
windows/softwaredistribution /download
نقل قول:
repair رو شما اصلا برای چه می خواهید مگه قراره repair تو همه جا جواب بده من گفتم با فرمت کردن درایو و نصب مجدد ویندوز
باز هم برخی از ویروس ها تو درایو باقی مونده اند
بفرمایید: چند تا از این پیغام ها داد. که هر کدوم مربوط به یه چیزی بود . . .نقل قول:
حوصله نکردم همش رو آپ کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلا فاصله هم پاکش کرد. :27:
7.0.0.125
من این کار رو خیلی انجام دادم اما جواب نداده اگه راه دیگه ای میدونید بگید.نقل قول:
با تشکر:11:
با سلام . من یه مشکل دارم . ویندوز قبلیم MRT بود و هر بار موقع شروع به کار ویندوز صفحه سیاه میشدو این پیغام ظاهر میشد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم که سرویس پک سه رو نصب کردم وضعیت عوض نشده . حتی یه بار داخل کیس رو باد گرفتم تا گرد و خاک بره ولی مشکل حل نشد . اگه کسی از دوستان منو راهنمایی کنه ممنون میشم
نقل قول:
اگه می شه لطف کنید جواب بدبد..
سلام دوست عزیز من درایور مودم از نوع smart spirt 56k می خواهم لطفا راهنمایی کنید
همراه لینک ویا نحوه جستجو
در این فایل كلیه درایورهای مودم Zoltrix مدل Smart Spirit كه در بین كاربران ایرانی عمومیت بیشتری دارد قرار داده شده است. حجم واقعی درایورها 14 مگابایت بوده است كه تا این حد فشرده شده است. در این بسته درایورهای ویندوز 98 و Me و 2000 و XP و ویستا در دو نوع V.90 و V.92 برای این مودم قرار دارد. درایوری هم برای ویندوز XP از نوع 64 بیتی قرار داده شده است. همچنین درایور لینوكس این مودم نیز در این بسته گنجانده شده است. با نصب این درایور می توانید از امكانات مودم خود حداكثر استفاده را بكنید و ویژگیهایی مثل Speakerphone یا Voice را برای مودم خود فعال كنید. با نصب این درایور نرم افزارهایی مانند برنامه های منشی تلفنی یا مكالمه تلفنی بهتر می توانند با مودم شما كار كنند.نقل قول:
(حجم 2.11 مگ)
کد:http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/Zoltrix_1019.rar
نحوه استفاده از درايور:
براي به روز رساني درايور يک سخت افزار به کنترل پنل برويد. به قسمت System وارد شويد. به تب Hardware برويد. بر روي Device Manager کليک کنيد. شاخه سخت افزار مورد نظر خود که در اينجا Modems است را باز کنيد. بر روي مودم خود راست کليک کرده و Update Driver را انتخاب کنيد. اگر مودم يا سخت افزار نصب نشده بر روي وسيله اي که علامت سوال زرد رنگ دارد راست کليک کرده و Update Driver را انتخاب کنيد. گزينه Install from a list or specific location (Advanced) را انتخاب و Next را بزنيد. گزينه Don't search. I will choose the driver to install. را انتخاب و بر روي Next کليک کنيد. بر روي Have Disk کليک کنيد. بر روي Browse کليک کنيد. به داخل فولدري که درايور در آن وجود دارد برويد و بر روي Open کليک کنيد. بعد از شناسايي Driver بر روي Next و سپس Finish کليک کنيد.
سلام اساتید
یه سوال داشتم اما نمی دونم جاش اینجا هست یا نه
من خیلی راحت سیستم ام هک می شه چی کار باید بکنم؟:41:
اگه جایی سراغ دارید که باید سوالم رو اونجا مطرح کنم بیزحمت بگید
دوست عزیز، از روی چه نشانه هایی میگید که هک میشه؟نقل قول:
اين رو مي دونم ولي خيلي از برنامه ها اين سوال رو نمي پرسن در ضمن من قبلاً فولدر اين برنامه ها رو از توي program files پاك كردم ولي بازم همون مشكل قبلي تكرار ميشه !!! اين تنظيمات جاي ديگه اي ذخيره ميشن كه معلوم نيست كجا ؟؟:41:نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
من امروز وقتی وصل شدم به اینترنت یک تبلیغ هایی بالای مرورگر اومد
و وقتی از اینترنت قطع شدم باز هم این تبلیغ ها بالای پنجره های کامپیوتر مونده
و هر پنج دقیقه یکبار این تبلیغ ها
تکرار میشوند و حتی وقتی به اینترنت وصل نیستم و مرورگر هم بسته است باز این تبلیغات می آیند
حالا نمیدونم چه کاری کنم که این تبلیغ ها از بین برود
لطفا کمک کنید
دو تا آهنگ پشت سر هم چه جور میشه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
قبول دارم حرف شما رو می شه برنامه مورد نظرتان را هم بگید اکثر برنامه های مایکروسافت این طوریه در کل این یکی از مشکلاتنقل قول:
sp ویندوز هستش