دوست عزیز شما باید پستهای قبلی رو ویراشی کرده و در قسمت ویرایش پست تو قسمت اختیارات اظافی نمایش امضای شما رو تیک بزن بعد ذخیره تغییرات همین :10:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز شما باید پستهای قبلی رو ویراشی کرده و در قسمت ویرایش پست تو قسمت اختیارات اظافی نمایش امضای شما رو تیک بزن بعد ذخیره تغییرات همین :10:نقل قول:
سلام
توی قسمت عکس های موضوعی،تاپیک اینجا ایرانه،چطوری میتونم یه عکس بذارم؟چون نیاز به تایید مدیریت داره و بسته شده هست...
این علامت --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کنار هر تایپیکی دیدی یعنی نمیتونی توش پست بفرستی.نقل قول:
بازگشایی مجدد تایپیک هم به نظر مدیران فروم بستگی داره، شاید هم دیگه باز نشه.
بنظر من که دیگه داشت غیرقابل کنترل میشد.
خوب شد من حتی یه پست هم توش نفرستاده بودم.:hmm:
سلام بر همه
من چطوری این سوالهای بخش ریاضی که جلدش یک سایت نوشته شده رو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟:41::41:
با تشکر
عالی!
به نظر من اگه این pdf دم دست باشه ، خیلی بهتره.من بعد از کلی علافی بهش رسیدم(حالا کلی نه چند دقیقه ! )
سلام. می خواستم بدونم عکسامونو کجا Upload کنیم تا توی پست هامون نشون داده بشه.
اون سایت های داخل PDF همش ف*ی*ل*ت*ر بود.
ممنون
بفرمایید::11:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394186
خیلی ممنون:10:نقل قول:
خداییش من اینو چیکار کنم؟ :دی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول کن : دی
یادت هست گفتم بن میشی؟نقل قول:
حالا یواش یواش:31:
چی کار کردی این شکلی شد؟
براي منم همچين مشكلي پيش اومد يهونقل قول:
توي يه تاپيك بودم قسمت بالاي تاپيك ،موضوعش همچين شكل محوي شد يهو ! با يه رفرش درست شد
بابا اینا كه باگ نیست: دی
بنگرید:
کد:http://www.kimag.es/share/34919736.jpg
نقل قول:
خدا رو شکر اینجا تنها فرومیه که باگ نداره!!!!!!!!
این عكس ها هم ماله همین سایته ها: دی
من هر کاری می کنم نمی تونم آواتارم را عوض کنم چرا؟
Unable to move/copy file
شاید فایل مشکل داره....نقل قول:
یا یه فایل دیگه انتخاب کن یا این فایل رو یه کم ور برو باهاش تغییر مکان بده شاید درست شد
ممنون........
سلام...
چطوری میشه مثلا یک نوشته ای را نوشت بعد زیرش یه سایتی را قرار داد که با کلیک روی نوشته به اون سایت میریم...
ایا باید از کد خاصی استفاده کرد یا ترفندی داره؟؟؟؟
ممنون
کد ی که بهش نیاز دارید این هست
که توی انجمن های p30world برای کاربرهای عادی غیر فعال هست !
کاربرای معمولی این قابلیت رو ندارن. باید کاربر فعال و یا همکار بشی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاربرای فعال هم نمیتونند ،نقل قول:
مدیر کل
مدیر ارشد
مدیر
همکار
و کاربر حرفه ای
اگه اشتباه نکنم
علی بود موفق باشید
چطوری میشه محتوای مخفی گذاشت؟
چه جوري ميشه از مطلب کسي تشکر کرد؟
در انتهای هر پست سمت چپ روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
سلام من برنامه mangose می خام
باید گزینه ارسال پاسخ رو بزنی و بعد از قسمت نوار ابزار گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کنی و بعد نوشتن موضوع متن خودت رو بنویسی.نقل قول:
یه گروه درست کردم / حالا میخوام اونو پاک کنم باید چکار کنم؟
مرسي ولي من هرچي نگاه ميکنم همچين علامتي انتهاي سمت چپ پستها نميبينمنقل قول:
نميدونم چه کسي مطالب رو تأييد ميکنه ولي اگر اينقدر کند بخوان تأييد کنند آدم ديگه حوصلش سر ميره به اين سايت سر بزنه:41:
شما بالای صفحه گزینهCommunity رو بعدش هم گروه های اجتماعی رو بزن. بعد پایین صفحه گروه های ساخته شده توسط شما رو نمایش داده. حالا تقریبا زیر عکس گروهت نوشته حذف گروه. بزن پاک میشه.نقل قول:
قابلی نداشت.:10::10:
ممنوننقل قول:
ولی این میاد
نقل قول:
سلام به يكي از ادمين ها پ خ بده برات پاك ميكنن:11:
کاربرای عادی نمیتونن گروه خودشون رو حذف کنن برای حذف به آدمین ها یا مدیر ارشــد ها پیغام بزاریـــد :46:
موفق باشید!:40:
دوست عزیز شما اگه یکم صبر پیشه کنید تا تعداد پست هاتون به تعداد نرمال برسه همه چیز درست میشه! اگه قرار بود تعداد پست های کاربران جدید بلافاصله تایید بشه، یا اگه همه ی کاربران جدید به انجمن های فیلم و موسیقی درست رسی داشتند، قطعا انجمن را درش را تخته میکردند!نقل قول:
شما الان تعداد پستهاتون 7تاست! فکر کنم به 10تا که برسه درست بشه! (هرچند خودم تا تعداد پستهام به 30تا نرسید این چیزا برام فعال نشد! )
سلام من احمدرضا هستم
چجوری میشه تاپیک گذاشت؟:31:
با کلیک روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان.
من پست اول این تاپیک رو ویرایش کردم ولی بعدش دیدم که پست اول حذف شده ؟؟؟؟!!!!:18:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=401158
یعنی چه اتفاقی افتاده ؟:24: