ghiyafe 96 ro khosham nemiyad
95 bahaltare
hala on biyad chande?i
Printable View
ghiyafe 96 ro khosham nemiyad
95 bahaltare
hala on biyad chande?i
اولا اون اقایون اسم دارن...نقل قول:
بعدشم جواب خودشمنو ندادن...
من از اول گفتم با کار کم 4 روز دووم میاره...که بعد امنحان کردم دیدم با کار کم 6 روز و نیم دووم میاره...
در حالت کار زیاد 3 روز شارج میده...
لطفا اول پست رو درست بخون بع د پست بده...
ممنون...
بازم به عنوان یک بی طرف. از یکی از دوستام که ان95 8گیگ داره و از آلمان خریده و تمام وسایلش اصله اصله خواستم که باتریش رو تست کنه.چند روز طول کشید.واسه همین الآن پست می دم که با اطمینان حرفم رو بزنم.اولا از نمایندگی نوکیا تو آلمان واسه باتری ها پرسیده.گفته درجه 1 و 2 و 3 نداره.باتری یا اصله یا تقلبی.چینی یا ژاپنی بودنش فرقی نداره چون همشون تحت لیسانس ژاپن و با یک تکنولوژی ساخته می شن (اینا حرف من نیست)
واسه شارژ نگه داشتن:
با کار زیاد یعنی گرفتن عکس،پخش موزیک و از این قبیل کار ها حدود 40 تا 50 ساعت شارژ داره.با کار کم در حد چند اس ام اس در روز و 5-6 دقیقه مکالمه تا 4-5 روز شارژ نگه می داشته.نور صفحه روی حالت دیفالت بوده و 6 گیگ از هارد پر بوده.
ممنون.
(من خودم هیچ تستی انجام نداده ام)
پس خدارو شکر تست من درست بوده...نقل قول:
ممنون مجتبی جان...
این تقدیم به تمام کسانی که حرف ها را قبول نمیکنند...
باطری و شارژر اصل چقدره وازکجا میشه تهیه کرد ؟
واقعا خسته شدم هر روز باید گوشی رو شارژ کنم .
چرا اینجا یه سری نمیکشی عزیزم؟؟؟نقل قول:
باطری و شارژر اصل چقدره وازکجا میشه تهیه کرد ؟
واقعا خسته شدم هر روز باید گوشی رو شارژ کنم .
فکر کنم اینجا بری و فیلم رو دان کنی و ببینی 1 هفته مدهوش خواهی شد من خودم الاندارم دنبال باطری اصل میگردمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220205
من با اقای اکتور موافقم ان 95 8گیگ در حالت استنبای حد اقل 5 روزشو خودم مطمئنم که باید شارژ بده چون ان 95 معمولی رو امتحان کردم دقیقا 4 روز شارژ داد با کار بسیار کم و اونایی که 8گیگشون مشکل شارژ داره 100 درصد از شارژرشون هست چون تنها گوشی های ان 95 8گیگی که مشکل شارژ نداشتن اونایی بودن که از خارج از ایران خریداری شده بودن و تنها تفاوت اونا هم در شاژرشون بوده مشکل نداشتن من فکر کردم تفاوت در باتری ها بوده ولی وقتی سومین باتریم هم داغون شد فهمیدم مشکل از کجاست
من نتیجه گرفتم که از شارژره و باتری رو داغون میکرده به خاطر همین یه باتری جدید و یه شارژر گرفتم مشکلم حل شد
اره 8گیگ حتما این مقدار شارژ رو نگه میدارهنقل قول:
من اخه تا حالا گوشیم استفاده کم رو به چشماشم هم ندیده بود ان 95 معمولیم که بیشتر از یک روز شارژ نمیداد ازش کار نکشیدم 4 روز بهم شارژ داده الانم باتری لو هست منتظرم خاموش بشه تا نتیجش رو تو تاپیک باتری ها ثبت کنم
من شدیدا دنباله گیر راپرت های شما هستم.منتظرم و متشکر
اقا من یه شارژر دارم فکر کنم ماله nokia 6030 هستش فنلاندیه تبدیلو بزنه ادم به یه همچین شارژری با این شارژ کنه بهتر نیست؟؟
نقل قول:
میشه مشخصات شارژری که میگی رو بدی ولتاژ و آمپراژ
سلام میشه یکی بگه هارد این گوشی قیمتش چنده و بهترین جایی که تعمیر میکنند کجاست و اگر ادرس گارانتی معتبری دارند بذارند فوقش بهش پول بدیم قبول میکنند مثلا همین اتصالات
اهای دوستان شما بگید اقای اکتور جان تاج سر بنده,فرمودند3روز .خوب 3 روز یعنی 72 ساعت نه؟خدا شاهد روزای اول من داشتم دیونه میشدم .اطلاعات اشتباه میدی بعد تازه منو بده کار میکنی.همه خیالتون راحت همون جوری که گفتم بیخودی حساس نشید گوشیتون هیچ مشکلی نداره و اصل هستش.مجتبی جان لطف کنید زمان پر شدن باطری رو بپرسید .وای به حال بعضی ها اگه 45 دقیقه نباشه.باید دیگه این طرفا پیداشون نشه.البته ببخشید اگه اینجوری صحبت کردم .درد کشیدها میدونن ما چی کشیدیم.منم امید وارم 45 دقیقه باشه چون یه نکته ی مثبت واسه 8 گیگ هستش و منم گوشیمو درست میکنم
لطفا اقای اسپارت(sparts) این متن رو بخونید...نقل قول:
اینم مدرک...از خارج که مجتبی جان لطف کرد...
درست همون حرف های منو زده...در مورد باطری...(باطری منم 45 دقیقه شارج میشه...دستمال-بند-کابل پرینتر و شارجر 3 شاخه داشت)...این برای بار 100 دم که گفتم...
من از اول یک جور حرف زدم...اینجا همه دیگه میدونن...
شما باره دومه که داری با لحن بد صحبت میکنی...(بار دیگه گزارش میشه)...
اسپارت جان من حتما هر وقت تونستم از دوستم می پرسم که زمان فول شارژ شدن چقدره ولی فکر نمی کنم نیازی باشه.آخه اکتور که دروغ نمی گه .واسه شارژ و باتری که من از کسی که گوشیش رو از نمایندگی اصلی از آلمان گرفته بود پرسیدم مثل حرف اکتور بود.حالا یکم تفاوت شاید داشته باشه ولی مصرف باتری n فاکتور داره! به نوع شبکه مخابراتی هم ربط داره.واسه شارژ هم حتما 45 دقیقه است.نقل قول:
اکتور از بچه های خوب این انجمنه :20:
سلام می بینم که تاپیکو خوب سرپا نگه داشتید دوستان:27:منم گفتم یه سری بزنم بگم از اولای آبان که گرفتم امروز دیدم اسلایدش لق شده یه طرفش با اینکه هوچ کاری بهش نداشتم (نمی دونم!:31:) بردم گفتند درست میشه البته نه ایران Sydney.
اسلايد لق از مشكلات عادي اين مدل و ساده هستش
95 ساده من امروز دقيقا تو 54 دقيقه از حالت خاموش تا فول شارژ . . .نقل قول:
باطری منم 45 دقیقه شارج میشه...دستمال-بند-کابل پرینتر و شارجر 3 شاخه داشت)
حرف آكتور هم كاملا اثبات شده است.95 هشت گيگي كه من داشتم دقيقا تو 48 دقسقه از حالت low كه ديگه آخر آخراش بود تا فول شارژ طول كشيد
آخه ندیدی چه لقی می زنه ! قبلش که لقی نداشت شما هم نکته نگیر از صحبتهای من بگی از مشکلات عادی این مدلشه.
منم همين گوشي رو دارمنقل قول:
شما هم نکته نگیر از صحبتهای من بگی از مشکلات عادی این مدلشه.
Ac 100-240 vنقل قول:
120mA,50-60 Hz
DC 5.3 v .500 mA
اینارو نوشته روش!
عزيزان
در NOKIA N95-8GB در حالت Standby در Screen اصلى 3 خط ديده ميشه به عنوان هاى Search، WLAN Scanning و همينطور اگه چيزى در Calendar باشه.
ميخواستم بدونم ميشه اينا رو حذف يا عوض كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو منو...بعد برو تو tools...بعد setting...بعد general...بعد personalistion...بعد standby mode...بعد گزینه ی اول رو off کن...نقل قول:
موفق باشی...
تونستي اين كارو بكني؟نقل قول:
برو تو منو...بعد برو تو tools...بعد setting...بعد general...بعد personalistion...بعد standby mode...بعد گزینه ی اول رو off کن...
موفق باشی...
سلام بچه ها.این مطالبو توو قسمت درخواست نرم افزار هم مطرح کردم ولی مثل اینکه کسی زیاد اونجا نمیره گفتم اینجا هم بگم...
DivX Player برای گوشی های دارای سیستم عامل S60v3 می خواستم(همون 8گیگ خودم)فقط خواهشا لینک های دانلودی که می دین از GSMAria نباشه چون اونجا رو قبلا امتحان کردم و کار نمی کنه ؛ یعنی کار می کنه ولی رجیستر نیست...من ریجستر شدش رو می خوام.خیلی ممنون میشم!
سلامنقل قول:
مجتبي جان تو اين تاپيك همش هست...:5:
مشكلي بود در خدمتم:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=192885
شاد باشي:40:
نقل قول:
شرمندم. الان نمیتونم لینک بزارم. ولی تو سایت ir-tci.org تو قسمت نرم افزارهای سری60 ویرایش 3 هست. ریجیستر سده هست و رو ی 95 خودم جواب میداد!
سلام میشه یکی بگه هارد این گوشی قیمتش چنده و بهترین جایی که تعمیر میکنند کجاست و اگر ادرس گارانتی معتبری دارند بذارند فوقش بهش پول بدیم قبول میکنند مثلا همین اتصالات
چی کار کردین!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
فکر کنم حدودایه 100 تومن.
شماره ی اتصالات: 02188709091
قیمت ال سی دی و دوربین به ترتیب 100و 90 هزار تومن هست!
این DivX Player چی هست؟؟؟
من برنامه ی rotate me رو بدونه ساین خواستم پیدا نشد...
سلام اکتور جان. بدون ساین وجود نداره. حتما باید ساین بشه. با ساین مشکل داری؟نقل قول:
پیشنهاد میکنم از برنامه هایی مثل rotate me nokmote_و ... استفاده نکن چون حداقل 5-7 ساعت از شارژت کم میکنه!!
divx
یه برنامه است برا پخش فیلم با فرمتavi
سلام به همه دوستان و مدیران این قسمت از سایت.
یک سوال دارم شاید کمی واستون بچه گونه باشه ولی اگه راهنمایی کنید ممنون می شم :)
من گوشیمو با اینترنت و نرم افزار نوکیا به سایت وصل کردم و از ورژن 15.0.015 به ورژن 20.0.016 آپدیت کردم ولی الان وقتی می خوام فیلم مد انکبوتی 3 که به صورت پیش فرض روی گوشیم بود را اجرا کنم می گه تاریخ مصرفش تموم شده.
یعنی از قسمت Valid Key به Invalid Key انتقال پیدا می کنه و اجرا نمیشه.
لطفاً راهنمایی کنید.
نقل قول:
مگه قبله اپدیت بکاپ نگرفتی؟
اگه گرفتی ریاستورش کن!
اگه نگرفتی پریده!!!
چون یه فایله که مثل کلید میمونه و مثلا نمیذاره فیلم تو گوشیای دیگه پخش بشه. فقط با بک اپ میشه اون فایل رو بدست اورد!
مرسی عزیز.
نه بکاپ نگرفتم.
دوست من کلاً هر برنامه ای یا هر چیزه دیگه ای که بصورت فابریک روی گوشی هست و بدون مشکل ازش استفاده میکنید با آپدیت کردن گوشی از بین میره ....نقل قول:
مثل همین فیلم ...
مثل بازی های فابریک گوشیها مثل Asphalt و .....
خیلی ممنون داش سینا...نقل قول:
مرسی...
[quote=ELVIS PRESLEY;2363644]چی کار کردین!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم حدودایه 100 تومن.
شماره ی اتصالات: 02188709091
قیمت ال سی دی و دوربین به ترتیب 100و 90 هزار تومن هست![/quote
بابا بالاخره یکی حرف مارو شنید گوشی n95 هشت گیگ من هرچی تم و اهنگ توش میریزم وقتی گوشی رو روشن خاموش میکنم همش پریده یا حتی وقتی عکس تو گالری هست 2یا3بار میری تو گالری هست اما دفعه بعد باز میکنی گالری رو خود به خود پاک میشه این درد ماست من فکر میکنم هاردش اسیب دیده شما چی میگید یه راهمایی بکنید جایی وکسی رو معرفی کنید ممنون
[QUOTE=mino_soso;2364195]نقل قول:
عجب مشکلی!!!!!
شما کارایه زیر رو بکنید. انشاءالله که مشگل نرم افزاری باشه!
ریست یا برگشت به تنظیمات کارخانه.
فرمت گوشی با (* 3 سبز)
فرمت خود مموری
اپدیت به ورژن 20
اگه این کارا جواب نداد ببرید بیرون گوشی رو فلش کنن.
اگه درست نشد مشکل سخت افزاریه.
از روز اول این جوری بود؟
ببرید همون جایی که خریدید.
به اون شماره که دادم زنگ بزنید. مال اتصالاته!
سلام بچه هاي عزيز اين كلوپ... من گوشيم 5700 مي باشد... به نظر شما يعني اونا كه هر دوتاي اين گوشيارو ميشناسن... ميشه تفاوت هاي اين دو گوشي... يعني 5700 و ان95 8گيگ رو بگيد...
چون مي خوام بخرم ولي 2 دلم...
فقط میتونم بگم صدا و سرعت Cpu گوشی 5700 بهتر از N95 8gb هست ... همین وو
ماشالا شما هم روی چه گوشیهایی 2دل هستی !!!!!
ممنون ولى اين كار كلا همه چى رو بر ميداره. من ميخوام Shortcut هاى بالايى بمونه ولى اين سه خط پايينى بره يا عوض بشه.نقل قول: