خودتون دانلود کردی کامله ؟؟نقل قول:
انگلیسی ؟
مشکلی نداره که؟
Printable View
خودتون دانلود کردی کامله ؟؟نقل قول:
انگلیسی ؟
مشکلی نداره که؟
دانلود نکردم اما احتمالا از این لینک دانلود میکنم
size: 7.07gb
کد:
http://soap.s81.rapidbaz.com/premium/25c76526b7e805e16dba39a54d1913d7/4c70e8c4/s81.eu./6698487?MAFIA_II.txt
empier games
دوستان عزیز ، کماکان تو کف هستم!!!! اگه کسی دانلود کرده یه لطفی کنه برام بفرسته!! هر کی قصد این کار خیرخواهانه رو داشت پیغام خصوص بده مرسی
لینک های Region Free نسخه Xbox 360 منتشر شد ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Region Free
Stealth patched
Ixtreme Compatible
Wave 6
دوستان pc لطفا برن تو تاپیک مخصوص pc و تاپیک رو پر از لینک بکنن،
من به مدیریت اطلاع دادم.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=431872
(در ضمن حداقل لینکارو مخفی بزارین،(گذاشتن لینک دانلود هم کار درستی نیست))
من دارم از این لینک دان میکنم
تا فردا نیمه شب اگه مشکلی پیش نیاد تمومه!کد:http://fs62.www.ex.ua/get/3665786/Mafia%20II.iso
اما چه فایده که فردا تاریخ اعزام به خدمتمه!
از همینجا خداحافظیامو با مافیا بازا انجام بدم و بگم که ما که در حسرت مافیا ماندیم، شما که بازی میکنین یاد ما بکنین که شهید این راه شدیم!!! :37:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله... دوستان من باید 4شنبه صبح پادگان باشم! فکر کنم برسم یکی 2 مرحله ایی رو رد کنم!
در ضمن این لینکی که دوستمون گذاشته لینک مستقیمه و با سرعت بسیار خوبی هم دان میشه! توصیه میشه!
نمیخوام ضد حال بزنم ، ولی طبق بیانیه رسمی خودشون تازه فردا (24 آگوست) این بازی توی آمریکای شمالی (NA) پخش میشه
27 آگوست تاریخ پخش نسخه PAL Region هست.
امروز 23 آگوست هست.
معمولا بازی ها زودتر از تاریخ انتشار میان و این منوال تا الان که همینجوری بوده.
pinata.ir/index.php?page=shop.product_details&category_id=48 &flypage=shop.flypage&product_id=482&option=com_vi rtuemart&Itemid=26
فردا واسه كنسول ها منتشر ميشه ؟ همين فردا تو ايران گير مياد ؟
فردا که تازه ریلیز میشهنقل قول:
طرف باید خیلی کارش درست باشه که همون روز دانلودش کنه و رایتش کنه بده دست مشتری!
اوووووووووه! اون زمونه گذشت! 1 ساعت بعد از ریلیز بازی می فروشن بازیو! ایرانین دیگه :دینقل قول:
عزیزم فردا چیه همین امروز دارن تو شهر ما میفروشن بازیو.نقل قول:
آقا P30World حتماً نسخه ی PC رو واسه فروش میزاره دیگه ؟:20:
آخه من به P30World خیلی اعتماد داردم.:31:
قدیما P30 World همیشه بازیا رو خیلی زود میاوُِرد ... ولی از وقتی که بازیا حتما باید مجوز داشته باشند...:2: خیلی دیر میاره .... تازه بعضی بازی ها که اصلا دیگه محاله تو P30 world shop ببینی ... که احتمالا مافیا 2 هم از همونا هستش ... خدا کنه نباشه ...نقل قول:
دیروز لینک های بازی بیرون اومد ( برای 360 ) و امروز هم تمام مغازه های توپخونه آوردن .نقل قول:
اطلاعات فوق العاده از بازی Mafia 2
1.قابلیت خواندن روزنامه در بازی نیز وجود دارد.
2. Empire City مدلی ساخته شده از روی شهرهای San Francisco و New York City است.
3. شما می تونید صندوق عقب ماشین را باز کنید و توش تفنگ ها و حتی یک جسد را بزارید.
4. Empire City نسبت به شهر نسخه اول بازی حدود 70 درصد بزرگتر است.
5. در بازی باشگاه هم وجود داره و می تونید ضربه ها و حرکات جدید یاد بگیرید.
6. در بازی می توانید تاکسی بگیرید و به نقاط مختلف شهر برید.
7. شما می توانید در نقشه علامت بگزارید و به راحتی مسیر خود را تا مکان مشخص شده پیدا کنید.
8. شما می توانید ماشین ها را به مکانی به نام "Empire Automobile Shop" ببرید این مکان به شما اجازه رنگ کردن ماشین ، تغییر کلی در شکل ظاهری آن و تغییر موتور ماشین را می دهد.
8. ماشین شما در بازی کثیف می شود و شما می توانید ماشین را به کارواش ببرید.
9. شما می توانید بطری ها و شیشه های نوشابه و صندلی ها را نیز بردارید و نکته جالب اینجاست که شما می توانید صدای رادیو ماشین را کم و زیاد کنید.
10. شما می توانید به رستوران های مختلف در سطح شهر برید و با خوردن غذا و نوشیدنی سلامتی خود را تامین کنید.
11. در تمامی نقاط شهر می توانید خانه های مختلفی بخرید و همچنین سیستم checkpoint به بازی اضافه شده است.
12.شخصیت اصلی بازی یعنی Vito می تواند به فروشگاه لباس برود و انواع لباس ها را بخرد.
کرک نیومد؟
فک کنم آخرشم دانلود نتونم بکنم
اقا ميشه ادرس اين سايت دانلود براي 360 رو پ.م كني برام؟ فردا هست برم بخرم؟ (قزوين)نقل قول:
بعضی از این امکانات که گفتید باید تو دمو باشه ولی نبود.مثل تاکسی گرفتن.نقل قول:
راستی مطمئنید که تو بازی میشه روزنامه خوند؟تو دمو میتونستی مجله (!) ببینی! نه روزنامه بخونی!
منم امروز بازی را گرفتم و یک ساعتی بازی کردم .
بازی از اونجایی که مشخصه داستان فوق العاده زیبایی داره . تا اینجا یک ساعت بازی کردم و هنوز از نظر زمانی یک روز در بازی گذشته و نشان دهنده غنای فوقالعاده داستان بازی هست .
ولی نمیدونم چرا گرافیک بازی زیاد بهم نچسبید .
شاید باید بیشتر بازی کنم تا بهش عادت کنم .
میشه بگین اولین مرحله کجاست و باید چیکار کنیم ؟
من راستش از یه سایت این مطلبو دیدم:19:نقل قول:
گزینه APEX physx برا من اولش خاموش بود رفتم گذاشتمش روی high گرافیکش خیلی رفت :20:بالاتر البته من خودمم الان دارم همون لینک مستقیم دانلود میکنم این قضیه که گفتم برای بازی کردن با دموش برام پیش اومده بودنقل قول:
دوستان سلام...
یه تذکر بدم به بعضی از دوستان
تا میتونید از لو دادن داستان جدا خودداری کنید
دوما این بازی تو بازار اومده؟؟
ایشون نسخه 360 بازی رو انجام میدن که این گزینه ها رو نداره !نقل قول:
راستی تو این بازی میشه آهنگهای تو ماشین رو از آهنگهای خودممون بزاریم چون تو جی تی ای نصف عشق و حالش هنگام رانندگی همین بود .
آره خواهشاً داستان بازی رو لو ندیدنقل قول:
در ضمن واقعاً راست میگید که بازی اومده یا سر کارمون گذاشتید ؟
اگه اومده تو بازار میشه راحت گیر اورد؟:9:
من نسخه 360 را بازی میکنم .نقل قول:
نقل قول:
میشه بگین اولین مرحله کجاست و باید چیکار کنیم ؟
محتوای مخفی: داستان
امتیازات بازی
D’Toid – 6.5 (360), 7.5 (PS3)
NowGamer – 8.3 (PC), 8.0 (360) and 8.1 (PS3)
Joystiq – 3.5/5
IGN – 7.0
GamePro – 3.5/5
G4 – 4/5
ign خیلی نمره جالبی داده
سلام
دوستان کسی می دونه این بازی واسه pc چند روز دیگه میاد توی بازار؟(شیراز)
آیا با این سیستم می تونم روی بالاترین جزئیات با رزولوشن 1024*768 بازی کنم؟ چون cpu از پیشنهادی بازی پایین تره. اگه روون نباشه اصلا بازی نمی کنم...
cpu: e7300 2.66 ghz
ram: 3g 800
vga: 5770 ati
hdd: seagate 5200 rpm
تاپیک pc با کنسول فرق داره.نقل قول:
با مشخصات سیستمتون هم سازگاره:46:کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=431872&page=11
چقدر نمره کمی!!!! پس چرا همه اینقدر خوششون میاد از این بازی؟فک نکنم به پای نسخه یکش برسه! اکثر بازی نسخه یکشون تاریخی و فوق العادست ، بعدش خرابش می کنن!
فکر کنم اون امتیازا بیشترش برای نسخه کنسولیه : دی
مخصوصا اون امتیاز 7 که IGN داده خیلی عجیبه! چون این سایتو دیگه همه می شناسن به بازی ها خیلی راحت امتیاز بالا میده.
وحید مشکل اینجاست بعضی سایت ها که نقد کردن هر سه پلتفرم رو به نسخه pc امتیاز مشابه با کنسول ها دادن و به نسخه ps3 هم علی رغم کمبوداش نمره بیشتری از نسخه 360 دادن!! سر نمره های یه بازی اینقدر تا حالا گیج نشده بودم!!(ولی مهم خود بازیه و حسی که به بازی کننده میده . نمره ها ملاک نیستن )نقل قول:
فکر کنم اون امتیازا بیشترش برای نسخه کنسولیه : دی
مخصوصا اون امتیاز 7 که IGN داده خیلی عجیبه! چون این سایتو دیگه همه می شناسن به بازی ها خیلی راحت امتیاز بالا میده.
باید دید سایتای بزرگ مثل گیم اسپات چه امتیازی میدن.نقل قول:
ولی برای ما عاشقان این بازی که فرقی نداره اگه امتیاز 2 هم بهش بدن بازم اونو صد در صد بازی می کنیم : دی
امیدوارم اون حسه رو بده .نقل قول:
خیلی وقته که یه بازی قشنگ بازی نکردم .فکر کنم آخرین بازی ای که ازش لذت بردم Singularity بود .
زنگ زدم به فروشگاه گفت فردا غروب آماده ی فروش هست:13:...
نسخه کنسول یا PC؟؟؟؟؟؟؟ به کدوم فروشگاه زنگ زدی بگو منم برم از اونجا بگیرم؟نقل قول:
محتوای مخفی: +
به دلیل داستان و روایت قوی و تاثیرگذار، صحنه های سینماتیک،توجه بالا به جزئیات، شخصیت پردازی قوی و صداپیشگان عالی، Mafia II انتظارات طرفداران نسخه ی 1 رو برآورده کرده.اما اگه انتظار یه بازی Open World عالی رو دارید، باید منتظر GTA بعدی باشید! چرا که عناصری که در بازیهای Open World انتظار دیدنشون رو داریم ( بخصوص پس از عرضه ی Fallout 3 و GTA IV ) ، در Mafia II به مقدار کمی به کار رفته یا اصلا وجود نداره.