ببخشید که مزاحم میشم
میخوام که دلم مطمئن بشه بعد برم بخرم
به نظر شما دوربینixus 90 دوربین خوبیه تو همین قیمت بهتر از اون هست؟:20:
ببخشید که مزاحم میشم
ببخشید که مزاحم میشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
Fujifilm FinePix F100fd هم دوربین خوبیه و مشخصات خوبی داره ولی قیتشو دقیقا نمی دنم فکر کنم حدودای 300 تا 330 باشه ولی دقیقا نمی دونم
کد:http://www.dpreview.com/news/0801/08012407fujif100fd.asp
دوست عزيز پست 1465 جوابتونو دادم.دوربين خوبيه اما زومش كمه.sx110 رو با زوم 10 نپسنديدي؟؟؟؟؟ ضمنا اين مدل فوجي بالا قيمتش حدود 330 تومنه تازه اگه پيدا بشه.نقل قول:
این هم مشخصات دوربین به نقل از سایتنقل قول:Kodak EasyShare Z1015 ISکد:www.dpreview.com
Image Bitmap Bitmap Bitmap Bitmap
More information Announced 10-Jul-08
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Discussion [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bitmap
Owners opinions Bitmap Bitmap Bitmap Bitmap Bitmap Bitmap
Bitmap
Support this site by No merchants currently list this product
purchasing from our
affiliate merchants
Format SLR-like
Price (street)
Also known as
Release Status
Bitmap
3648 x 2736
Bitmap
3648 x 2432, 3648 x 2064, 2592 x 1944, 2592 x 1728, 2592 x 1456, 2048 x 1536, 2048 x 1360, 2048 x1152, 1800 x 1200, 1920 x 1080, 1280 x 960
Bitmap
4:3, 3:2, 16:9
Bitmap
10.0 million
Bitmap
Bitmap
1/2.33 " (6.13 x 4.60 mm, 0.28 cm²)
Bitmap
36 MP/cm²
Bitmap
CCD
Bitmap
Unknown
Bitmap
Auto (80-3200), 80, 100, 200, 400, 800, 1600, (3200 and 6400 at 3.1 MP)
Bitmap
28 mm
Bitmap
420 mm (15 x)
Bitmap
Yes, 5 x
Bitmap
Yes, sensor
Bitmap
Multi-zone, Center Spot, 5 point selectable
Bitmap
Yes
Bitmap
60 cm
Bitmap
20 cm
Bitmap
4 positions
Bitmap
F3.5 - F5.4
Bitmap
16 sec
Bitmap
1/1000 sec
Built-in Flash Yes
Flash range 5 m (ISO 400)
External flash No
Flash modes Auto, Fill-in, Red-Eye reduction, Off
Bitmap
-2 to +2 EV in 1/3 EV steps
Bitmap
Multi-segment, Center weighted, Spot
Bitmap
Yes
Bitmap
Yes
Bitmap
Lens thread No
Bitmap
Yes, 1.1 fps up to 3 images
Movie Clips Yes, 1280 x 720, 640 x 480, 320 x 240, 30 fps
Remote control No
Self-timer Yes, 2 or 10 sec
Bitmap
No
Orientation sensor Yes
Bitmap
SD/SDHC card, Internal
Bitmap
49 MB Internal
Bitmap
Yes, RAW
Bitmap
Fine, Standard, Basic
Bitmap
Electronic
Bitmap
3 "
Bitmap
230,000
Bitmap
No
Bitmap
USB 1.0 (1.5Mbit/sec)
Bitmap
No
Bitmap
No
Environmentally sealed No
Bitmap
Kodak KLIC-8000 Lithium-Ion, & charger
Weight (inc. batteries) 375 g (13.2 oz)
Dimensions 118 x 83 x 78 mm (4.6 x 3.3 x 3.1 in)
Notes
Resolution Chart
Colour Patches
سلام آقای فتاحینقل قول:
اتفاقا الان می خواستم همین مطلب شما رو پست کنم
این دوربین Canon IXUS 90 در بازرگانی آهونگار 230 تومنه در حالی که SX110 رو 240 تومن نوشته
به نظر من هم SX110 گزینه بهتری است
سلام به نظر شما ببین این دو گزینه کدوم بهتره
Canon PowerShot SX10 IS
Panasonic Lumix DMC-FZ28
قیمت هر دو رو هم میشه بگید ؟
و این که آیا در این رنج قیمتی میشه دوربین بهتری خرید ؟
دوستان کسی در مورد قیمت sx1 خبر داره واینکه کی وارد بازار میشه؟
در fz28 هم امکان 18ط زوم در فیلمبردلری هست صدای موتور زوم هم ظبط میشهنقل قول:
صدای موتور زوم خیلی محسوس نیست چون در این مود به آرامی حرکت می کند و تمام تلاشش را می کنه که صدایی ازش در نیاد :31: ولی در محیط های بی سرو صدا بیشتر نمایان می شود که در چنین محیطهایی حتی صدای نفس های شما و حرکت دست بروی دوربین محسوس تر از صدای زوم آن است. ولی در کل خوبهنقل قول:
حجم فرمت raw در دوربین بنده حدودا 12 مگ است و با وجود کارت های حافظه کنونی خیلی مشکلی از نظر کمبود فضا وجود نداره . نظر شخصی بنده این است که raw کلا یک حسنه چون مستقیما با کیفیت و جزییات عکس که همه دنبالشن سرو کار داره , نمی شه گفت برای یکسری ها حسن هست وبرای یک سری دیگه نه. همچنین بر اساس تشخیص عکاس از صحنه و کاربرد آن عکس می شه از این مود استفاده کرد.
در مورد کیفیت عکس این دو دوربین تفاوت چندانی وجود ندارد ولی خوب یکسری ها دوست دارند عکسهایشان همان چیزی باشد که دوربین می بیند و عکس می گیرد و روتوش H50 برایشان خوشایند نیست چون علارقم تاثیر در کیفیت عکس یک سری از جزیات صحنه از دست می رود. و برای یکسری از افراد که حوصله سرو کله زدن با عکس ها را ندارند و می خواهند یک عکس خوش آبو رنگ داشته باشند یک حسن محسوب می شود.مواردی چون استیل دوربین و سبکی و راحتی کار با آن هم مهم است و کسی که قصد خرید یک دوربین را دارد این موارد را هم باید مد نظر قرار بدهد.
هرچی دوربین دارای امکانات بیشتری باشد یقینا حسن حساب می شه اما داشتن امکاناتی که کمتر مورد استفاده قرار می گیرن و یا حتی مورد استفاده هم قرار نمی گیرن و دادن پول بیشتری بابات چنین امکاناتی به نظرم کار درستی نیستنقل قول:
Fz28 در اکثریت ریوهای که من دیدم بالاترین امتیاز رو گرفته یقینا دوربین خوبیه اما به شخصه من شاید از بیشتر امکاناتش استفاده چندانی نکنم بیشتر بودن قیمتش نسبت به سایر هم رده های خودش بیشتر به علت امکانات بیشتر اونه
اونچه که من درمورد Fz28 خوندم می گه مثل بیشتر دوربینهای پانا یک دوربین نویزی است البته در ایزوهای بالا
اما مهم اینه که شما در یم سال چند تا عکس با ایزوی بالا می خوای بگیری که این باید نقطه ضعفش باشه
اما عکساش در ایزوهای پایین واقعا عالی بود و خواهد بود
تقریبا هم قیمت هستند بین 400 تا 420 متغیر استنقل قول:
در مورد بهتر بودن یکی نسبت به دیگری اگه چند صفحه قبلی رو بخونید یه چیزهای دستگیرتون میشه چون بچه ها هم sx10 هم fz28 هم h50 دارن وبرخی از عکساشم آپلود کردن
یه نگاه بنداز
sسلام به دوستان
بالاخره از دیجی کالا یه A590 خریدم شاید سه شنبه یرسه به دستم هدیش هم یه سه پایس
بچه ها یه مقایسه در باره دوربینهای که تقریبا تو این مدت درموردشون بحث کردیم از سایتهای مختلف پیدا کردم و کنارهم قرار دادم براتون آپلود می کنم امیدوارم به کارتون بیاد
با سپاس
مقایسه اول
مقایسه دوم
http://www.4shared.com/file/87787337/40159cb7/Compare_Digital_Cameras_-_Camera_Prices_and_Reviews.html
دوستان حرفه ای من رفتم و عکس های sx1 و sx10 و g10 رو با هم مقایسه کردم ولی از اونجا که وارد نیستم فرفی ندیدم !!!اگه از دوستان کسی مقایسه کرده کدومش عکساش بهتره به ترتیب؟وکدومش نیاز به دست کاری کمتر داره(توسط فوتوشاپ)
البته الان که قیمتش خیلی عالی است و خریدش معقول و یکی از بزرگترین حسن این دوربین سبکیش و کارکردن آسان با این دوربینه که حسن خیلی خوبیه شما H50 را اگر با کیف و باطری و شارجر بخرید تقریبا هم قیمت با fz28 می شود. نویز این دوربینها در این رده تقریبا برابر است. اگه review سایت dpreview را در مورد دوربین های سوپر زوم را دیده باشید می بینید که در رابطه با نویز هم در سطح دوربین های هم رده خو د مشکلی وجود نداردو نمی توان گفت چون سری های قبلی پاناسونیک نویزیست الزاما این دوربین هم نویزیست. کلا دوست من عکاسی با ایزو بالا چه در این دوربین وچه در هر دوربینی در این رده را فراموش کنید.نقل قول:
بنده ام وقتی با فرمت RAW عکس پرتره می گیرم و چاب می کنم و وضوح تصویر را می بینم اینچنین جانب داری می کنم .
این چطوره به نظرشما نویزش بالاست؟؟ این عکس را خودم گرفتم
تو عکس اولی من به مدت 10 ثانیه نور دهی کردم اگر می خواستم با بالا بردن iso چنین عکسی بگیرم نویز بیداد می کرد و فرقی هم نمی کنه با هر دوربینی در این رده این موضوع صدق می کنه ولی قبول دارم بعضی ها هم در سطح خودشون بد عمل می کنند اگه آن REVIEW که گفتم را دیدید می بینید که p80 عکساش تو iso بالا نویزش خیلی زیاده.
دومی هم با iso 400 در شرایت نوری کم
با کمال احترام
دوست من این دوربین در بازار جهانی هم قیمت با دوربین های هم سطح خدشه مثل h50 , sx10 ,ولی متعصفانه در کشور ما به خاطر عدم نظارت صحیح دستگاه های زیربط , بازگانی ها با هر قیمتی که صلاح می دونن عرضه می کنند. که دودش مستقیم به چشم مصرف کننده می رود نمونش خود مننقل قول:
نقل قول:
اگه اندازه ي سنسور و نوع سنسور رو مد نظر قرار بديم به ترتيب sx10,sx1,G10 بهتر عمل ميكنن.البته تفاوتشون جزئي هست و زياد محسوس نيست.ولي G10 در نور كم مطمئنن بهتر عمل ميكنه چون سنسورس بزرگتره (1/1.7)و هر چه سنسور بزرگ تر باشه نور بيشتري جمع ميكنه.(بازم ميگم شايد تفاوتشون جزئي باشه).براي چاپ عكس هم G10 حرف اول رو ميزنه چون هر چه مگاپيكسل بالاتر باشه عكس رو ميشه در سايز بزرگتر چاپ كرد.(اندازه ي سنسور دو تاي ديگه 1/2.3 هستن).كيفيت عكس G10 به نظرم بهتره ولي خوب آيا به زوم 20 دوتاي ديگه مي ارزه؟؟؟؟؟
به اندازه ي سنسور ها توجه كن.
من این طور که ویژگی های دو دوربین رو دیدم fz28 بهتره هم کیفیت فیلم برداری hd داره و هم باتریش نیم قلمی نیست و شارژی هست برد فلاشش هم بیشتر هست از sx10 من می خواستم از سایت digi kala بگیرم که یه 3 پایه هم هدیه می ده اما در حال حاضر fz28 رو نداره می خواستم ببینم نظر شما در مورد این دوربین چیه و اینکه قیمت همچین 3 پایه ای چنده و آیا میارزه که خودم برم و از بازار دو تاش رو بخرم یا اینکه همون sx10 رو بخرم ممنون میشم اگر با توضیحاتتون راهنماییم کنید و اینکه فرمت raw بهتره یا jpeg ؟
نزدیک به 40 ویدئو از دوربینهای
Fuji S100fs
Fuji S9600
H50
P80
570 المپیوس
FZ28
SX110
SX10
S2000HD
را دانلود و تبدیل به فرمتی کردم که به شه از اون برای وی سی دی یا دی وی دی پلیر های خونگی از اون استفاده کرد
ما حصل این کار چند ساعته من این شد
- Fuji S9600 در فیلم بردارش ضعیفتر از همه بود البته قابل پیش بینی بود چون یه دوربین مخصوص عکاسی است با تکنولوژی 2006
- المپیوس 570 هم فیلم برداریش از لحاظ ضعیف بودن در رتبه دوم بود مضاف براینکه هنگام فیلم برداری امکان زوم نداشت
- نیکون p80 در رده سوم نیکون فکرکنم بهتره واسه عکاسی
- در مورد Fz28 احساس کردم هنگام فیلم برداری تصاویر پرش دارن
- H50 و fuji S100fs هرچند فیلم برداریشون Hd نبود ولی تصاویری بسیار شفاف روشن و عالی داشتن
- Sx10 و SX110 فیلم برداری خوبی داشتن
- درمورد فیلم برداری S2000hd به نظرم بهترین بود حتی خیلی بهتر از خیلی از هندیکمهای معمولی
بازم می گم من این ویدئوها رو از سایتهای ریوو دانلود کردم و ملاک نظراتم هم همونها هستن
امیدوارم بتونه کمکی کرده باشد
با سپاس
نقل قول:
برخی از سایتهای به ظاهر معروف در مورد ریوها چنان جانب دارانه در مورد دوربینها حرف میزنن که آدم رو به بیراه می برن یا شاید هم اونا به تمامی جزئیات توجه می کنن شما یه سری به سایتکد:http://www.imaging-resource.com/
و عکسهای Fz28 ببین از اون متنفر می شی البته در ایزوهای بالا
ولی همین دوربین در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاترین رتبه رو آورده
من بعد از چند ماه گشتن و پرسیدن به این نتیجه رسیدم که از هر دوربینی خوشت میاد بگیرش چون خروجی دوربینهای هم رده فرق چندانی ندارن
Kodak EasyShare Z1015 IS
Image
More information Announced 10-Jul-08
All Kodak products
Discussion Kodak Talk Forum
Find related discussion
Owners opinions
Bitmap
Read owners opinions (3)
Post / Edit your opinion
Support this site by No merchants currently list this product
purchasing from our
affiliate merchants
Format SLR-like
Price (street)
Also known as
Release Status
Max resolution 3648 x 2736
Low resolution 3648 x 2432, 3648 x 2064, 2592 x 1944, 2592 x 1728, 2592 x 1456, 2048 x 1536, 2048 x 1360, 2048 x1152, 1800 x 1200, 1920 x 1080, 1280 x 960
Image ratio w:h 4:3, 3:2, 16:9
Effective pixels 10.0 million
Sensor photo detectors
Sensor size 1/2.33 " (6.13 x 4.60 mm, 0.28 cm²)
Pixel density 36 MP/cm²
Sensor type CCD
Sensor manufacturer Unknown
ISO rating Auto (80-3200), 80, 100, 200, 400, 800, 1600, (3200 and 6400 at 3.1 MP)
Zoom wide (W) 28 mm
Zoom tele (T) 420 mm (15 x)
Digital zoom Yes, 5 x
Image stabilization Yes, sensor
Auto Focus Multi-zone, Center Spot, 5 point selectable
Manual Focus Yes
Normal focus range 60 cm
Macro focus range 20 cm
White balance override 4 positions
Aperture range F3.5 - F5.4
Min shutter 16 sec
Max shutter 1/1000 sec
Built-in Flash Yes
Flash range 5 m (ISO 400)
External flash No
Flash modes Auto, Fill-in, Red-Eye reduction, Off
Exposure compensation -2 to +2 EV in 1/3 EV steps
Metering Multi-segment, Center weighted, Spot
Aperture priority Yes
Shutter priority Yes
Focal length multiplier
Lens thread No
Continuous Drive Yes, 1.1 fps up to 3 images
Movie Clips Yes, 1280 x 720, 640 x 480, 320 x 240, 30 fps
Remote control No
Self-timer Yes, 2 or 10 sec
Timelapse recording No
Orientation sensor Yes
Storage types SD/SDHC card, Internal
Storage included 49 MB Internal
Uncompressed format Yes, RAW
Quality Levels Fine, Standard, Basic
Viewfinder Electronic
LCD 3 "
LCD Dots 230,000
Live View No
USB USB 1.0 (1.5Mbit/sec)
HDMI No
Wireless No
Environmentally sealed No
Battery Kodak KLIC-8000 Lithium-Ion, & charger
Weight (inc. batteries) 375 g (13.2 oz)
Dimensions 118 x 83 x 78 mm (4.6 x 3.3 x 3.1 in)
Notes
Resolution Chart
Colour Patches
من این طور که ویژگی های دو دوربین رو دیدم fz28 بهتره هم کیفیت فیلم برداری hd داره و هم باتریش نیم قلمی نیست و شارژی هست برد فلاشش هم بیشتر هست از sx10 من می خواستم از سایت digi kala بگیرم که یه 3 پایه هم هدیه می ده اما در حال حاضر fz28 رو نداره می خواستم ببینم نظر شما در مورد این دوربین چیه و اینکه قیمت همچین 3 پایه ای چنده و آیا میارزه که خودم برم و از بازار دو تاش رو بخرم یا اینکه همون sx10 رو بخرم ممنون میشم اگر با توضیحاتتون راهنماییم کنید و اینکه فرمت raw بهتره یا jpeg ؟
دوست گرامی و عزیز اولا آن سایتی که بنده خدمت شما معرفی کردم یکی از بهترین سایتها در زمینه ارائه review است و خیلی از عکاسهای حرفه ای این سایت را ملاک گفتار و مستندات خود قرار می دهد کافیست سری به سایت عکاسی خودما ن بزنید و همچنین در این سایت افراد آماتور نشستن اونجا که review از خودشان بسازند. بعد هم بنده خدمتان عرض کردم دنبال iso بالا نگردید و خیلی ملاک قرار ندید راههای مختلفی برای حل این مشکل است که می شه الزاما iso بالا استفاده نکرد و اینکه می گیید به ظاهر معروف به نظر بنده درست نیست اینچنین صراحتا نظر دهید.نقل قول:
ولی من شاهد زنده برای شما قرار دادم ولی نگفتی این دوربین نویزیست یا نه؟ رنگو رو عکسها خوب بود یا خیر؟ من یکی از ملا کهای انتخابم همین review این سایت بود و بعد از خریدم هم پشیمون نشدم.
از این قبیل سایتهایی که شما معرفی کردید زیاد است به Riview این سایت در رابطه با H50 دقت کنید.
کد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/07/15/Sony-Cyber-shot-DSC-H50/p1
من از دیجی کالا یه دوربین خریدم منتها چون شهرستان بودم گفتن که نمی تونن سه پایه رو پست کنن منم آدرس یکی از فامیلامون رو دادم که با پیک فرستادن اونجا منتها پول پیک رو ازم گرفتننقل قول:
قیمت سه پایه ای که میدن 9500 تومنه
دوست عزیز همه ما روزانه چند ساعت از وقتمون رو پای اینترنت می ذاریم که بتونیم یه انتخاب درست انجام بدیمنقل قول:
فکر کنم هدف اصلی ایجاد این فروم هم یه همچین چیزیه
من روی هیچ برند یا دوربین خاصی تعصب ندارم و نخواهم هم داشت اما
حرف من فقط در تائید حرفهای شما بود
قصدم فقط مقایسه ریوهای مختلف چند سایت بود که همگی ادعای بهترین بودن دارن اما نتیجه هاشون برای یه دوربین خاص یکسان نیست
در مورد عکسای شما هم باید بگم عکسای بدون نویزی هستن اما مثل اینکه مشکل رنگ دارن منظورم رنگ سبز قسمت پائین عکس شماست
بهترم هست زیاد روی دوربین یه هروسیله دیگه ای که سازنداش ما نیستسم تعصب به خرج ندیم چون اونچه مهمه اینه که تمامی برندهای سازنده دوربین یکه تاز میدان نیست هرکدام در قسمتی برتری داره
ژاپنی جنس طراحی می کنه چینی می سازه من و شما هم باید سر اینکه این خوبتر یا اون به هم بپریم
حالا اگه سازنداش ایران بود یا شهر شما یا شهر من یه چیز دیگه
هدف بنده و سایر دوستان اینه که بتونیم نقاط ضعف و قوت یه دوربین متوجه بشیم تا بتونیم با هزینه کمتر بهترین انتخاب رو داشته باشیم
با سپاس
سلام من خودمم دنبال خرید دورینم منتها کامپکت میخام بگیرم و بیشتر هم کنون دوست دارم. یه مدل دوربین رو هم به انتخاباتون اضافه کنید نیکون. اونم فکر کنم تو ردیف اول باشه . نمیدونم ولی نیکون d60 رو یه نگاه بندازید البته من خودم مشخصاتش رو ندیدم عکسش رو تو یه سایت دیدم.فکر کنم همرده دوربینهایی مثل کنون sx10 باشه. ولی من فکر کنم از نظر کیفیت عکسبرداری تو شب و ایزو بالا احتمالا نیکون و سونی حرف بیشتری داشته باشند تا کنون. البته من تو رده کامپکت از این دوربنای کوچیک کنون دوست دارم که دلیل خاصی داره .
در ضمن من میخام کنونa590is یا a1000 کدومش بهتره؟؟؟؟؟
تنظیمات دستی 590کامله و ارزونتره 20 تومنی.از a1000.
نقل قول:دوست عزیز
یقینا نیکون در رده slr حرف اول را می زند اما در سایر رده ها نه
تا اونجا که من می دونم d60 یک slr می باشد و sx10 یک سوپرزوم و این دو هیچگاه باهم قابل مقایسه نیستند
با سپاس
dijikala بدون گارانتی اصلی تازه گرونتر میفروشه من 3 پایه گرفتم جنس خوب با 1.5 سال گارانتی 22 تومن 15 تومنی و 9000 تومنی هم داره که diji ارزونترینشو میده که بیشتر واسه دوربین کامکت نه نیمه حرفه ای که سنگینتره من که ازش راضیم دوربین خوبیه.نقل قول:
دوست عزیز بنده با نظر شما کاملا موافقم ونه در پست قبلی و نه در هیچ پستی ذکر نکردم که دوربین بنده بهتره و قصد جانب داری از دوربین خودم را نداشتم مشکل رنگ هم به خاطر دوربین نیست به خاطر تجربه کم بنده در رابطه با عکاسی است و آن لینکی که در مورد H50 قرار دادم هدف زیر سوال بردن این دوربین نبود بلکه منظورم در رابطه با review سطحی و ناشیانه آن سایت بود . فقط چون این دوربین را دارم تجربیات خود در استفاده از این دوربین بیان می کنم و از اینکه این نمونه عکسها را اوردم هدفم این بود که بگویم می شود با تکنیک های خاص با مشکل نویز مقابله کردو گفتم اگر همان عکس را با ایزو بالا میگرفتم نتیجه عکسی نویزی بود.ولی حرف من در پست قبلی جانبداری از برند خاصی نبود و چون شما آن سایت را هدف قرار دادید اینچنین بیان نمودم.چون نظرم شخصیم این است بجای گشتن در سایت های مختلف که جز تردید و دو دلی چیزی به همراه ندارد یک مرجع خوب را انتخاب و مد نظر قرار دهیم و اگر به صفحات مختلف آن سایت که معرفی کردم توجه کنید متوجه می شوید که چگونه فنی و استادانه به تحلیل موضوع پرداخته و در نهایت هم انتخاب خود را به عنوان یک پیشنهاد بیان کرده و اگر انگلیسی تان خوب است می بینبد در قسمتهای بیان می کنه که تمامی این دوربین ها اختلاف جزئی با هم دارند .در انجا می بینید h50 با fz28 و sx10 از لحاظ کیفیت و ایزو و فلاش در یک سطح است و مواردی مانند تنظیمات گسترده و طراحی و استیل دوربین و... باعث شده که fz28و sp650 و sx10 در زمره پیشنهاد قرار گیرد که این خیلی مهم نیست چون شما بسته به علایقتان هر کدوم را مد نظر قرار دهید مطئنا بهترین انتخاب را کردید.نقل قول:
با کمال احترام
بچه ها این روزها قیمت ها شدید افت کرده ... فکر کنم بهترین موقع واسه خریده..... راستی قیمت دبی با ایران چقدر فرق داره؟ اگه ارزش داره تا از اونجا بخریم؟
امیدوارم از حرف بنده ناراحت نشده باشیدنقل قول:
من الان 3 ماه دارم دنبال یه دوربین خوب می گردم فکر کنم چیزی نزدیک به 10 گیگ اطلاعات در مورد انواع دوربین جمع کردم حق با شماست اون سایت تحلیل بسیار جامعی ازدوربینها داره اتفاقا من مطالب زیادی از اون یاد گرفتم
سلام دوست عزیزنقل قول:
در رابطه با دوربینها در این رده اختلاف جزئی وجود دارد خیلی در قید این نباشد کدام بهتره یا فلاش کدام قویتره چون در نهایت به نتیجه درستی نمی رسید. بگردید ببینید کدومشان به دلتون می شینه و نوع کاربریتون و علایقتون و انتظارتون از یک دوربین مشخص کنید.شاید یک دوربین compact هم کارتان را راه بندازه.
در مورد خرید هم پیشنهاد می کنم اگر به نمایندگی ها و بازار تهران دسترسی دارید از این مکان ها خرید کنید.
معرفی چند سایت در مورد دوربینهای عکاسی
به نظرم اومد که برای جلوگیری از سر درگمی بچه ها سایتهای رو که به نظرمون خوب میان اینجا بنویسیم
من هرچند تا رو که بلد بودم می نویسم سایر دوستان هم کمک کنن که تکمیل بشه
با سپاس
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم در نهایت آن چیزیکه مد نظرت است را پیدا کنی و از انتخاب خود راضی و خرسند شوی. میدونی من در انتخاب دوربین عامل عمده که باعث شد که آن را , علارقم قیمت بالای آن برگزینم احساس خوشایندی بود که نسبت دوربین وشکلو شمایل آن داشتم همچنین قابلیتهای جانبی که در حال حاضر تنها سبکی دوربین و همین راحتی کار با آن برایم اهمیت بیشتری دارد و مسائلی چون فیلمبرداری و غیره زیاد برایم اهمیت ندارد. اینارو گفتم که بگم زیاد در انتخابت سخت نگیری.امیدوارم که شما هم از حرف های بنده نرنجیده باشی چون اینجا یک دنیای مجازیست و ادم نمیتونه لحن بیان خود را به خوبی یه مخاتبش برسونه و این موضوع گاهی باعث بروز سوء تفاهمات میشه.نقل قول:
با آرزوی موفقیت
سلام دوست عزیز اختلاف زیادی ندارن .از همینجا بخری بهتره چون هم با قیمت خوب میخری هم گارانتی و خدمات پس از فروش را در اختیار داری.نقل قول:
آره درست میگی گفتم در موردش خیلی اطلاعات نداشتم چون قصد خریدش رو نداشتم. خب سوال من رو کی جواب میده ؟a590is یا مثلا a1000? کدوم بهتره؟ :5:نقل قول:
حیف که به کنون علاقه دارم وگرنه سونی و نیکون هم خوب دوربینایی داره.
نقل قول:
واقعا" فرق چنداني نداره ؟
باطري شو ديگه اصل بهت ميدن
كابل ها شو هم تو ايران فكر كنم لايي بكشن...!
باتری دوربین های سونی خیلی بده
6ساعت باید تو شارژ باشه و به گفته خودش شما میتونی 300 عکس باهاش بگیری
منم دیروز رفتم باتری fg1 گرفتم که هم زودتر شارژ میشه و الان به گفته خودش 420 عکس میتونم باهاش بگیرم و جالب ترین قسمتش اینه که نشون میده چند دقیقه دیگه دوربین میتونه روشن باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از بین اینا کدومو بگیرم:
سایبرشات سونی t300
سایبرشات سونی w300
سایبرشات سونی t500