بهتره کسی بهمنچستر و بارسلونا توهین نکنه.هر دو از قابل احترام ترین باشگاههای جهان هستند، به جای این حرفا راجع به جذابیتها و نکات فنی قابل توجه بازی فینال بین دو تیم صحبت کنید.
بهتره کسی بهمنچستر و بارسلونا توهین نکنه.هر دو از قابل احترام ترین باشگاههای جهان هستند، به جای این حرفا راجع به جذابیتها و نکات فنی قابل توجه بازی فینال بین دو تیم صحبت کنید.
منچستر بارسارو 6 تايي مي كنه ...
هه هه.مسی یکی از بهترین بازیکنای دنیا هستش.تو بازی با رئال هم که همه رو دیوونه کرده بود.تو بازی با چلسی با این که 4 نفره ریخته بودن روش بازم فراراشو میکرد.نقل قول:
من موندم اين بارسايي ها به چيه تيمشون مينازن ....
به اون مسي كوتولشون كه هيچ كاري نميكنه وقتي يكيو بزارن كه بگيرنش ...
بابا بيخيال كل كل شيد كه كم مياريد بدجور
تازه عزیزم بهترین گل زن چمپیونز لیگ مسی هستش. با 8 گل.رونالدو ی شما فقط 4 تا زده.یعنی مسی دو برابر رونالدو گل زده.بازم بگو کریس بهتره(هاها)
باشه هر وقت من پدر بزرگ شدم اونوقت که منچستر 6 تا میزنه 10 تا میخوره از بارسا.در ضمن نباید به تیما توهین کنی.این چیه تو امضات نوشتی؟؟؟نقل قول:
منچستر بارسارو 6 تايي مي كنه ...
لعنت بر منچستر!!!!خوبه منم بگم؟؟؟
شما بارسایی ها از هر لحاظ مقابل منچستر کم میارید.
واقعا شما رونالدو رو با مسی مقایسه میکنید؟
این دو اصلا قابل مقایسه نیستند.
بیچاره رونالدو که بخواد با مسی مقایسه بشه.مسی فقط اسم در آورده.با این که رونالدو تکنیک فوتبال جهانه.دیدید بازی با آرسنال چه کار کرد.
در ضمن زدن 6 تا گل به رئال کار بزرگی نیست.منچستر قبلا 7 تا به رم زد.
من موندم اگر داور حداقل سه پنالتی و یه بازیکنی که باید اخراج میشد رو میگرفت الان چی داشتین بگیننقل قول:
تنها پیشنهاد به منچستر اینه که سیستم چلسی یعنی(9-1-0) رو برای بازی با بارسا انتخاب کنن تا حداقل مثل رئال 6 تایی نشن
شما باید برین پاهای داور رو ببوسین و گرنه 6 تایی میشدین
ضمنا لازم نکرده نگران تیم ما باشین
بابا حالا خوبه با ناداوری اومدید بالا اگه حقتون بود چه کار میکردید.
منچستر با اقتدار اول اینتر بعد پورتو و بعد هم آرسنال.
تیمی که اینجوری بیاد بالا باید بارسا رو 6 تایی کنه.
منچستر نیازی به دفاع نداره.چون بارسا تیمی نیست که بخواد به منچستر ضد حمله بزنه.
طرفدارای بارسا حواسشون به پستاشون باشه یه جوری پست بدن که بعد از فینال روشون بشه بیان تو این انجمن
بابا جان شما بارساييا كه تيمتون هر 4سال يه بار جون ميگيره و مربي عوض مي كنه، چتور روتون ميشه بياين اينجا كل كل كنين؟؟
فكر كل با ما منچستريا يه فكر احمقانست... خيلي بالاييم ما داداش!!
شما داری این رئال رو با تیم های انگلیسی مقایسه میکنی ، دفاع نبود که بزرگراه بودنقل قول:
هه هه.مسی یکی از بهترین بازیکنای دنیا هستش.تو بازی با رئال هم که همه رو دیوونه کرده بود
این تیم رئال در حد تاتنهام هم نیست
دوستان منچستری ترکیب تیم رو برای بازی فینال چگونه پیش بینی میکنید
...................توز..................
رونالدو............................رونی
..........اسکلز.......اندرسون......
..................کریک................
اوشی......فری......ویدیچ......اورا
فکر کنم با سه هافبک میانی بازی کنیم تا میدان رو در اختیار داشته باشیم
با توجه به محرومیت بازیکنان کناری بارسا کار رونالدو خیلی راحته همچنین رونی، البته رونی فکر کنم به اورا کمک کنه
فقط امیدوارم برباتو بازی نکنه ، توز خیلی بهتر میتونه کمک کنه
البته احتمال حضور گیگز با توجه به تجربه اش هم وجود داره
اسکولز مگه رسيده ؟؟
اسكولز رسيده؟
بارسا نه دفاع داره نه دروازبان تو بازی با چلسی هم مهاجم های چلسی بد بازی میکردن وگرنه بدون پنالتی 3 تا گل دیگه میزدن
رونالدو و رونی که به نظر من هرکدوم 2 تا کل به بارسا میزنن
منم فکر کنم با همین افراد و نرکیب بازی میکنن
فکر کنم تا اون موقع برسهنقل قول:
مگه نگفته بودن اسکولز تا آگوست دوران نقاهت سپري ميشه ؟؟ تا بخواد هم به شرايط بازي برسه ... خود سر گفت جايگزيني مناسبه براش اندرسون
آگوست 2 ، 3 ماه ديگستا
پس مجبوره اندرسون رو بزاره
من شنیده بودم میرسه ، حالا اشکال نداره
پس در میانه میدان کریک ، اندرسون ، گیگز
شايدم من اشتب کردم
ولي همين کريک و اندرسون هم درک خوبي با هم دارن
اندرسون خیلی خوبه
اصلا این تیم آنالیزور فرگوسن فوق العادن مثلا پارک و گیگز و فلچر و... چرخشی بازی میکنن ولی تو هر بازی که وارد زمین میشن فوق العاده کار میکنن نمونش پارک که بازی با آرسنال عالی بود
گل پارک تيزهوشيش رو رسوند
در کل گل يه آسيايي اونم توي يه همچين بازي اي باحال بود
روی گل سوم هم عالی کار کرد
ولی امسال سال منچستره اینو مطمئنم که فینال برنده میشیم و خیلی راحت تر از پارسال و سال 99 به جام میرسیم
امیدورام رونالدو یکی از این شوت های خوشگلش رو تو بازی با بارسا بزنه
از قدیم گفته تا سه نشه بازی نشه
به پرتو زد به آرسنال هم زد حالا مونده بارسا
مهم بازي تماشا پسنده : اميدوارم هر دو تيم يه فينال زيبا رو رقم بزنننقل قول:
ولی امسال سال منچستره اینو مطمئنم که فینال برنده میشیم و خیلی راحت تر از پارسال و سال 99 به جام میرسیم
اونکه فوق العاده بودنقل قول:
اولش گفتم رونی به کی پاس داد ؟
یهو دیدم یکی مثل موشک داره به سمت توپ میاد
مهم اینکه منچستر قهرمان میشهنقل قول:
مهم بازي تماشا پسنده : اميدوارم هر دو تيم يه فينال زيبا رو رقم بزنن
حالا اگه قشنگ هم بود که چه بهتر
برا من که سخته بگم کدومشون قهرمان ميشن ، 50 ، 50 هستنقل قول:
مهم اینکه منچستر قهرمان میشه
حالا اگه قشنگ هم بود که چه بهتر
بعضيا که طرفدار دو تيمن ميگن کمرنگ پر رنگ داره تعصبمون : ولي چندين ساله که نميتونم بگم کدوم رو بيشتر دوست دارم
ايشا . . . بازي قشنگي بشه
آها از اون لحاظ :46:نقل قول:
بعضيا که طرفدار دو تيمن ميگن کمرنگ پر رنگ داره تعصبمون : ولي چندين ساله که نميتونم بگم کدوم رو بيشتر دوست دارم
ايشا . . . بازي قشنگي بشه
اینم حرفیه :20:
حالا این دفعه بیا برای منچستر دعا کن ، جای دوری نمیره :27:
جالبه چلسي با ما کري داشت الان ميگن که به اميد قهرمانيه منچستر ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
من عاشق لیگ انگلیس هستم.با تمام وجود امیدوارم منچستر یونایتد قهرمان بشه.سبک بازی چلسی و منچستر خیلی به هم نزدیکه و اگه منچستر یک بازی منطقی رو مثل چلسی انجام بده بدون شک قهرمانه
خط دفاع بارسلونا به شدت نفوذ پذیره
و دیشب دیدیم که مالودای آماده به راحتی می تونست ازش عبور کنه
مطمئنا سرعت کریستیانو رونالده خیلی بیشتر از مالودا هست و راحت تر می تونه عبور کنه.دفاع منچستر هم مثل دفاع چلسی عالیه.مطمئنا تیم قهرمان بهترین بازیکن اروپا و جهان به ما نشون میده
مسی در بازی با چلسی هیچ عددی نبود.این دوبازیکون هر دو دریبل زن هستن در حالی که رونالدو هم هد زنه-هم شوت زنه-هم سرعتی تره
پس مسی باید بره بمیره.لیاقت بارسلونا دیشب مقابل یک تیم درجه 1 انگلیسی معلوم شد.بهترین خط حمله ی جهان فقط یک توپ درون چار چوب داشت.
البته همه ی اینا در صورتی که میشل جون(میشل پلاتینی)این دفعه برای بازی فینال به داور خط نده.که البته تیمای انگلیسی این قدر قوی هستن که ناداوری هم روی کارشون تاثیر نذاره.حالا بارسلونا تاکی میخواد شانسلونا باشه.بالاخره پلاتینی هم میره
به امید قهرمانی منچستر یونایتد
بله دقیقانقل قول:
جالبه چلسي با ما کري داشت الان ميگن که به اميد قهرمانيه منچستر ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
الان چلسی باید فینال می بود
ولی حالا که نیست صد در صد امیدوارم یک تیم انگلیسی قهرمان بشه(که میشه)
بهترين بازيكن جهان همچنان در منچستريونايتد توپ خواهد زد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كريستيانو رونالدو در گفت و گو با روزنامه ي انگليسي "سان" از ادامه ي حضورش در جمع شياطين سرخ خبر داد. اين بازيكن 24 ساله گفت: " در منچستر يونايتد بسيار خوشبخت هستم و دوست دارم در اين تيم بمانم."
اين نخستين باري است كه او به صراحت از ماندن در اولد ترافورد صحبت كرده است. به اين ترتيب پرونده ي پيوستن او به رئال مادريد بسته شده به نظر مي رسد. بازيكن تيم ملي پرتغال پس از پايان ديدار برگشت آرسنال و منچستر يونايتد از مرحله ي نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا به هوادان تيم باشگاهي اش گفت:" همچنان در اولد ترافورد بازي خواهم كرد."
او در بازي ياد شده زننده ي دو گل تيمش بود و شياطين سرخ با گل هاي او راهي ديدار پايان ليگ قهرمانان اروپا در فصل جاري شدند. منچستر يونايتد روز 27 ماه مه (6 خرداد) در ورزشگاه المپيك رم برابر بارسلونا حاضر خواهد شد تا از عنوان فصل پيش خود در اين رقابت ها دفاع كند. رونالدو كه در فصل 2008 - 2007 با منچستر يونايتد در ضربه هاي پنالتي از سد چلسي عبور كرده و قهرماني را جشن گرفته بود، در باره ي فينال سال جاري گفت: مي خواهم دوباره ليگ قهرمانان اروپا را ببرم. از اين فينال بي اندازه خوشحالم. ما مي توانيم بارسلونا را شكست دهيم."
چنانچه رونالدو در فينال رم هم به قهرماني برسد، دوباره مي تواند عنوان بهترين بازيكن دنيا را از آن خود كند. عنواني كه در سال 2008 از آن خود كرد تا قيمتش در بازار جا به جايي بازيكنان فوتبال 80 ميليون يورو بر آورد شود.
سر آلكس فرگوسن پس از نمايش درخشان رونالدو در بازي برگشت برابر آرسنال درباره ي او گفته بود: "رونالدو در بازي برابر آرسنال نشان داد كه در سطحي كاملا بالا بازي مي كند. او با اين آمادگي به نظر من بهترين بازيكن دنياست."
در صورت ماندن اين مهاجم پرتغالي در منچستر بحث حضور فرانك ريبري در فوتبال جزيره مختومه خواهد بود. يونايتد ها براي بردن فرانسوي بايرن مونيخ به اولد ترافورد 70 ميليون يورو پيشنهاد داده بودند تا در صورت رفتن رونالدو به رئال مادريد جانشيني مناسب براي او داشته باشند. اكنون راه براي حضور ريبري در لاليگا باز شده است. و اگر او يك سال ديگر در آليانس آره نا بماند، آن وقت ديگو از برمن به يووه خواهد پيوست.
(البته منچستر 70 میلیون رو تکذیب کرد واسه ریبری)