ببخشید دوستان نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه پیام نور رو دادن؟
Printable View
ببخشید دوستان نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه پیام نور رو دادن؟
رشتتونو نگفتین؟نقل قول:
یعنی شما شما الان شیراز مجازی می خونین؟ پس چرا کنکور دادین دوباره؟چه جوریاس ؟ خیلی سخته؟
نتایج نیمه اول مهرماه می یادنقل قول:
سازمان سنجش آموزش کشور زمان انتشار نتایج آزمونهای کاردانی به کارشناسی، کارشناسی و کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور را نیمه اول مهرماه اعلام کرد.
سلام دوستان.رفیق من پارسال کاردانیش رو گرفت و رفت سربازی.حالا کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد قبول شده.اما چون فقط 70 روز دیگه از خدمتش مونده میخواد این ترم رو مرخصی بگیره.اما مثله اینکه از چند نفر پرسیده گفتند که چون نا پیوستس نمیشه مرخصی گرفت.شما ها چیزی در این باره میدونید؟که میشه یا نه؟ یه سوال دیگه هم دارم اینکه برای ثبت نام چه مدارکی نیاز داره؟ (اگر جواب بدید ممنون میشم،چون خیلی واجبه).
اگر نباید اینجا پست میدادم،به بزرگی خودتوم ببخشید.چون نمیدونم کجا باید مطرح میکردم.:41:
سلام.
دوستان کسی میدونه تکمیل ظرفیت این کنکوری نتایجش اون روز اومد، کی میاد؟!؟
ممنون :11:
الان دارم اصفهان مهندسي كنترل ميگيرم.نقل قول:
تا اونجا كه ميدونم چون ديگه استاد نداري و سر كلاس نميري خيلي سخته. چون خودت بايد بخوني و امتحان بدي.
از نظر مالي هم كه زده رو دست دانشگاه آزاد.
ولي بازم ميگم مدركش خيلي معتبره.:10:
سلام به همه
برای کاردانی به کارشناسی الکترونیک دانشگاه آراد، از معارف اسلامی سوال میاد یا از اندیشه اسلامی؟
سپاس
به نظرم از معارف مياد
سلام می خواستم بدونم ازمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد کی ثبت نام و کی زمان برگزاریش است ؟؟ با تشکر
بارها و بار ها در پست های مختلف گفته شدهنقل قول:
آذر یا دی ماه ثبت نام هساپت و اواخر بهمن یا اوایل اسفند امتحانش
دوستان به نظر شما کنکور کاردانی به کارشناسی 2 سال اینده اسان تر از کنکور امسال خواهد شد یا خیر؟(کامپیوتر)
کسی در مورد دانشگاه مجازی شیراز چیزی نمی دونه؟
برای شرکت در تکمیل ظرفیت چکار باید بکنیم؟
خیلی ممنون از جواب، میشه بگی چطور میتونم مطمئن بشم؟ جایی هست آنلاین نگاه کنم؟ خیلی ممنون.
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط sinaminooi
والا آنلاين سراغ ندارم . اما الان يك فايلي هست تا شب پيدا كردم مي زارم .
تكميل ظرفيت سراسري وجود نداره
از چيش مي خواين اطلاعاتي كسب كنيننقل قول:
معتبره مدرکش و اینکه ارزش داره برم ثبت نام کنم یا نه ؟نقل قول:
تهش مهندس می شیم؟:13:
كاملا مدركش معتبره . دانشگاه مجازي شيراز پيشروترين دانشگاه مجازي ايرانه و ساختار كاملا دقيقي داره
من امسال کاردان عمران قبول شدم
ولی به معماری علاقه زیادی دارم
چند سوال داشتم
1.میتونم بعد از اتمام کاردانی عمران
در کنکور کاردانی به کارشناسی معماری شرکت کنم
2.اگر جواب بله است چه دروسی را برای کنکور کاردانی به کارشناسی معماری باید امتحان داد
ولی من تو وبلاگ یکی از دانشجویان مجازی شیراز رفتم خیلی از ساختار دانشگاهشون گله داشت و نوشته بود امکانات توی شهرای دیگه(غیر از شیرلز در حد صفره) وخیلی بد نمره می دن اساتیدش و...نقل قول:
البته وبلاگ اپدیت نبود مال سال 85 بود
بنظر شما ثبت نام کنم یا بخونم سال بعد یه جای بهتر قبول شم چون امسال اصلا نخونده بودم
کنکور 89 ظرفیتها کم نمیشه؟ امیدی هست که سهمیه معلم ها رو بردارند؟
یه سوال دیگه
من کاردانیم نرم افزاره کارشناسی شیراز سخت افزار قبول شدم(خودم سخت رو انتخاب کردم چون علاقه ام بیشتره) بنظر شما میتونم با این شرایط (مجازی) موفق بشم؟
ممنون
لطفا جواب منو یکی بده خیلی ضروریه چون میخوام ثبت نام کنم ممکنه فرصتو از دست بدم
با سلام.
کسی می دونه کنکور کاردانی به کارشناسی چه موقع از سال ثبت نام می کنند؟
کنور کاردانی به کارشناسی پیوسته با ناپیوسته فرق می کنه؟
نقل قول:
امسال اگه اشتب نكنم 23 فروردين ثبت نام بود و 31 تير هم امتحانش بود
بله فرق فوكوله
سلام . .نقل قول:
کنور کاردانی به کارشناسی پیوسته با ناپیوسته فرق می کنه؟
فرق میکنه . . و فرقش اینه که در کارشناسی پیوسته فرد از دیپلم توی کنکور سراسری کارشناسی قبول میشه . . اما کارشناسی ناپیوسته برای کسایی هستش که فوق دیپلم رو اول گرفتند و حالا می خواهند ادامه تحصیل بدند . .
موفق باشید .
پارسال ناپیوسته آزاد،دفترچش تو اواخر مهر یا اوایل آبان بود که اومد.امتحان هم هفته آخر آذر ماه بود(29 یا 30 آذر):19::11:نقل قول:
سلام به همگی اگر زحمتی نیست میخواستم زمان ثبت نام کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی و پیام نور رو هم بگید و اینکه ایا من که فوق دیپلم از غیرانتفاعی میگیرم میتونم در علمی کاربردی هم کنکور بدم؟!
ممنون میشم بگید در چه تاریخی دفترچه ها میاد
ممنون :10:
و سوال دیگه اینکه من ورودی نیمه اول 87 هستم به نظر شما 4 ترمه تموم کنم بهتره یا 5 ترم! از نظر سربازی میگم میخوام بدونم 2 بار کاردانی به کارشناسی شرکت کنم
هنوز من جواب این سوالم رو نگرفتم با توجه به مدت کاردانی که 3 سال هست در صورت تموم کردن در 4 ترم میتونیم از معرفی به استاد استفاده کنیم تا در صورت مردود شدن در ازمون کاردانی به کارشناسی هنوز دانشجو باشیم و از 1 سال باقی مونده استفاده کنیم ؟! یعنی از 3 سال مهلت کاردانی نهایت استفاده رو بکنم..
کسی این کارو انجام داده؟!
سلام.
به نظرتون تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی ای که این اواخر جوابش امد کی میاد؟!
ممنون
كارداني به كارشناسي نداره
نقل قول:نقل قول:
كي گفته نداره؟
داره خوبشم داره. پارسال يكي از دوستام تو تكميل ظرفيت قبول شد. البته مث آزاد نيس كه خودشون شركت بدن . بايد ثبت نام كني. كه فك كنم اين حدودا بياد .
اره پارسال تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی دولتی بود امسالم باید باشد
موفق باشید
سلام.
بدون شرح؛
عکسش رو گرفتم خودتون ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اینایی که گفته یعنی چی؟!؟!؟!؟!؟ :31::13:
یکی ترجمه کنه لطفا :19:
ممنون :11:
سلام من یه تازه واردم و دارم برای کنکور آزاد آماده می شم اگه خدا قبول کنه !!!!!!!!!!!!!
خیلی سال کاردانی ام رو گرفتم و کارمندهم هستم دنبال یه دوست می گردم تا با هم پیش بریم فکر می کنم اینطوری منه تنبل انگیزه پیدا میکنم
سلام از دوست خوبی که برام پیام گذاشته بود و به من امید داده بود ممنونم .
ولی بچه ها شروع خیلی سخته می دونید تازه می فهم که مادرم وقتی می گفت پشتت باد بخوره دیگه نمی تونی ادامه بدی یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام اغاز ثبت نام کنکور ازاد sms دادند!
دوستان ثبت نام کاردانی به کارشناسی آزاد از چهارشنبه 15 مهر ساعت 8 صبح شروع میشه.
کسی خبر جدیدی پیدا کرد بگه لطفا.کد:http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=202239
امروز چهارشنبه،پانزدهم مهرماه.آغاز ثبت نام کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد 88...
لینک دانلود دفترچه:
کد:http://k2k.azmoon.org/HelpNotebook/Help.zip
دوستان كسي خبر از تراز هاي قبولي جاهاي مختلفش نداره مصلا كرج بخواي قبول شي چه ترازي مي خواد؟
يه همچين چيزي ليستي داشته باشه؟!
اتفاقا منم خیلی دنبالشم.تا اونجایی که من پرسیدم،ترازها نزد سازمان مرکزی نگهداری میشه.که به دست اورودشون کار ساده ایی نیست.مگه با پارتی....
سلام .....:40:
من دانشگاه آزاد شبستر مهندسی برق درومدم چون دور بود نمیرم...
دفترچه گرفتم میخوام باز امتحان بدم ! :10:
من خودم عقیدم اینه که : دو فاکتوره که دانشجو رو به درس خوندن ترغیب میکنه و کمک میکنه که سریع تر داستان دانشجو بودنشو((ملغا)):27: کنه...اول رشتش.یعنی اینکه حاضره به خاطر علاقه ایی که به رشتش داره حاضره هر جایی؟؟!!؟؟ بره و زندگی کنه.دوم شهره.:یعنی حتی اگه رشته اش هم ارضاش نکنه و زیاد خوشش هم نیاد،ولی همین که مثلا شهر خودش یا نهایتا یکی دوتا شهر پایین بالای محل سکونتش هم باشه همین رضایت بخشه...نقل قول:
انصافا خونه دانشجویی سرطانیه که فقط بچه هایی که تجربشو دارن میدونن من چی میگم:2::5: