دوستمون زودتر از من گذاشتن ولي بهتر بود همون امريكا رو ميزدي چرا چون تو Home مشكل ساز ميشه و تا الان PSN امريكا ار همه كاملترهنقل قول:
Printable View
دوستمون زودتر از من گذاشتن ولي بهتر بود همون امريكا رو ميزدي چرا چون تو Home مشكل ساز ميشه و تا الان PSN امريكا ار همه كاملترهنقل قول:
دوستان دستگاههای جدید که بازیهای ps2 را ساپورت نمیکنند میشود با دستکاری سختافزاری یا نرمافزاری این قضیه را حل کرد؟
یا حتی اجرای فایلهای ویدئویی با پسوندهای مختلف.
خير نميشه چون سخت افزار مورد نظر در دسترس نيست
دوستان این بحث ریجن در ps3 چیست
یعنی در ایران باید کدام نوعش را باید بگیریم.
فرقي نداره.
اقايون پايه مسابقات psn هستن؟
خوشبختانه بازیها ps3 قفل منطقه ای ندارن و میشه بازی های ریجن های مختلف رو با دستگاه بازی کرد..نقل قول:
دوستان این بحث ریجن در ps3 چیست
یعنی در ایران باید کدام نوعش را باید بگیریم.
ولی ریجن pal چون فیلم های بلوری در ایران بیشتر پال هستند.. بهتر به نظر میرسه و این ریجن هم حدود 40 -50 تومن تو بازار از ریجن j گرونتره .. Uc هم که جای خودش رو داره..
اينو بخونين تا فكر نكين سوني فري ريجن هست:
terova خاهشا اطلاع غلط ندين
ايا ظريفت هاردتون كمه؟ چرا نگران اين اموزش من براي شما:
دسته ps3 به pc وصل میشه؟اگه وصل میشه سنسور حرکتی اش هم کار میکنه یا مثل دسته معمولیه؟
وصل ميشه.سنسورش نه كار نميكنه چون براي كامپيوتر تعريف نشده
2 خبر داغ :
به نظر می رسد که نسخه PS3 بازی RE5 به 5 گیگابایت فضا برای نصب شدن بر روی هارد نیاز دارد. این مقدار فضای نصب، ممکن است بعضا برای PS3 40gig مشکلاتی از نظر کمبود فضا ایجاد کند.
اخیرا دموی این بازی برای X360 منتشر شده است و در پنجشنبه آینده نیز این دمو بر روی PSN خواهد رفت.
SCEE رسما تایید کرد که نسخه دموی بازی پر سرو صدای Killzone 2 در روز پنجشنبه، مصادف با پنجم فوریه، منتشر خواهد شد.
این دموی رایگان، دو بخش از مرحله اول بازی و همچنین قسمت tutorial( تمرینات) را در بر خواهد داشت.
نسخه اصلی بازی در 27 فوریه عرضه خواهد شد.
1- من نگفت ریجن فری هستند..نقل قول:
اينو بخونين تا فكر نكين سوني فري ريجن هست:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
terova خاهشا اطلاع غلط ندين
2- اینو میدونستم ..اینی که تو اون پست نوشته ربط به tv داره نه به دستگاه.. خودشم پایین مطلب اشاره کرده.. الان هم اکثرآ از مانیتور یا lcd tv استفاده میکنند..
3- لهنت خیلی بده حواست به خودت باشه..!
لهن بده ؟؟؟
فكر كنم شما بد برداشت ميكنين(اينجور بده)
دموي رزيدنت الان روي تمام psn قرار گرفت بريد حال كنيد
دوستانی که PS3 دارند تا حالا باهاش فیلم تماشا کردند؟
مثلاً DVD یا DivX
"اطلاع غلط ندین".:5:من آموزششو گذاشتم هم بیسیم هم با سنسور به ویندوز وصل میشه.لینکشو میذارم.نقل قول:
--------------------------------------
اینم لینک:
اگه بلوتوث نداری میتونی از این لینک کلاینت سیم دار(!) شو بگیری:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280176
کد:www.iraqigeek.com
آره هر دو تاش.خیلی خوب هم پخش میکنه.مگه نباید بکنه؟:46:نقل قول:
پيش فرض
دوستانی که ps3 دارند تا حالا باهاش فیلم تماشا کردند؟
مثلاً dvd یا divx
اره منم تماشا کردم ..... عالیه . ولی زود داغ میکنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از حد طبيعي زياد داغ بشه مشكل داره
یک سری قیمت جدید بدستم رسید گفتم شاید بد نباشد شما دوستان هم بدانید:
Xbox 360 Elite=450
PS3 40 GB=380
PS3 80 GB=480
قیمت بازیهای کنسول PS3 هم بین 30 تا 70 هزار تومان
80 480 داره ميده؟ كجا هست جاش؟
یعنی میتونه فیلمهای HD رو هم نشون بده!:headphone (فرمت MKV)؟نقل قول:
یکی میگفت PS3 فقط فیلمهای اورجینال رو پخش میکنه!:18:
میگفت فیلمهای داخل ایران هیچ کدوم اورجینال نیستند بنابراین به درد تماشای فیلم تو ایران نمیخوره!!!
حالا شما میگی میتونه فیلمهای کلوپ سر کوچه رو پخش کنه؟ خودتون امتحان کردین؟
اگه این جور باشه که عالیه :19:
من میخواستم به تازگی یک DVD Player و یک PS3 بگیرم، که بااین حساب 100 تومنی ضرر میکردم.
[code]http://www.----------.com/forums/showpost.php?p=595685&postcount=3913[/codeکد:http://www.----------.com/forums/showpost.php?p=595623&postcount=3912
http://www.----------.com/forums/showpost.php?p=595578&postcount=3909
دوستان اگر کسی اطلاعات کامل و دقیقی درباره این بحث ریجن دستگاه دارد به ما بدهد تا اطلاعاتمان کامل شود.
ممنون.
براي طبقه بندي راحت اجناس .مناطق 3 گانرو طبق بندي ميكنن(1 امريكا 2 اوروپا 3 اسيا)
براي فيلمها هم به همين صورت فقط با نمايش A B C نشون ميدن
حالا اگه فيلمتون B بود فقط روي دستگاه 2 يعني PAl پخش ميشه (چه اصلي چه كپي)
بعضي فيلمها Free Region هستن يعني در تمام 3 ريجن قابل ديدن هستن
BR-D MOVIE REGION
A Americas; East and Southeast Asia
B Africa, Europe, Oceania; Middle East; French territories; Greenland
C Central and South Asia; Mongolia, Russia, and People's Republic of China
DVD REGION (Applies to PS1, PS2 games and DVD Movies
0Informal term meaning "worldwide". Region 0 is not an official setting; discs that bear the region 0 symbol either have no flag set or have region 1–6 flags set.
1Bermuda, Canada, United States and U.S. territories
2European Union, Albania, Andorra, Armenia, Bahrain, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Denmark, Egypt, Faroe Islands, French overseas territories, Georgia, Greenland, Guernsey, Iceland, Iran, Iraq, Isle of Man, Israel, Japan, Jersey, Jordan, Kuwait, Lebanon, Lesotho, Liechtenstein, Macedonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Norway, Oman, Qatar, San Marino, Saudi Arabia, Serbia, South Africa,Sweden, Swaziland, Switzerland, Syria, Turkey, United Arab Emirates, Vatican City State, Yemen
3Southeast Asia, Hong Kong, Macau, South Korea, Taiwan
4Australia, New Zealand, Caribbean, Central America, Oceania, Jamaica, Mexico, South America (except French Guiana
5African countries not explicitly included in other regions, Indian subcontinent, countries included in the former Soviet Union, Mongolia, North Korea
6People's Republic of China (exclude Macau, Taiwan
7Reserved for future use (found in use on protected screener copies of MPAA-related DVDs and "media copies" of pre-releases in Asia
8International venues such as aircraft, cruise ships, etc.
ALL Region ALL discs have all 8 flags set, allowing the disc to be played in any locale on any player
دوستان من خودم یک سری اطلاعات پیدا کردم (اگر بدرد بخور باشه):
ريجيون ها اين كنسول
یجن NTSC/Japan که برای ژاپن تولید میشه.
ریجن PAL که برای اروپا و خاورمیانه هست.
ریجن NTSC/UC که برای آمریکا و کانادا هست.
ریجن NTSC/ASIA که برای آسیای شرقی هست.
سوال: اگر PS3 در هر منطقه تولید جداگانه داره، چرا در ایران ریجن ثابتی نداریم ؟
در ایران چون PS3 لانچ ( Lunch ) رسمی نداره، ( یعنی سونی PS3 رو برای ایران به دلایلی از جمله عدم رعایت قانون کپی رایت صادر نمیکنه ) PS3 ها رو از جاهای مختلف به ایران وارد میکنند.
برای همین در بازار همه ی ریجن ها وجود داره.
تفاوت این ریجن ها در چیست ؟
در PS2, X360 و ... قفل منطقه ای ( یا همون Region Lock ) وجود داره که حتماً بازی ـه شما باید با ریجن دستگاهتون یکی باشه و اگر نباشه بازی روی دستگاه شما Run نمیشه. ( البته در PS2 با کپی خور کردن این قفل منطقه ای از بین میرفت ) ولی خوشبختانه PS3 به این صورت نیست و همه ی دستگاه ها توانایی اجرا کردن تمامی بازی ها رو دارن ( Free Region هست ) ولی این آزاد بودن منطقه ای ( Free Region ) بودن فقط برای بازیهای PS3 هست و اگر شما فیلم BD, DVD و یا بازی های PS1 و PS2 رو بخواید با PS3 اجرا کنید، حتماً باید ریجن اون فیلم، بازی PS2 یا PSone با PS3 شما یکی باشد، به فرض اگر فیلمی داشته باشید که ریجنش PAL باشد و دستگاه شما NTSC/UC باشد، دستگاه قادر به اجرای فیلم نیست.
در ایران چون فیلمهایی که هست همه از دبی و کشورهای همسایه وارد میشه، اکثر فیلم ها ریجنشون PAL هست. از اونجایی که PS3 دستگاه خیلی خوبی برای Play کردن فیلمهای Blu-Ray به حساب میاد، بهتر هست که ریجن PS3ـی که میگیرید PAL باشه که بتونه این فیلمها رو اجرا کنه.
اعداد معرفه ي ريجن ها
ریجن NTSC/UC ریجن 1 هست.
ریجن PAL ریجن 2 هست.
ریجن NTSC/J ریجن 2 هست.
ریجن NTSC/ASIA ریجن 3 هست.
این اعداد معمولاً به صورت یک عدد بر روی یک کره نشون داده میشن.
از کجا باید تشخیص بدیم که ریجن دستگاه ما چی هست ؟
بالای جعبه ی دستگاه هم عدد ریجن رو نوشته و هم اسم کامل ریجن که NTSC/UC هست یا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا باید تشخیص بدیم که ریجن بازی ما چی هست ؟
1- روی بازی اگر درجه ی سنی به صورت Tenn و Mature و ... بود، بازی UC هست. اگر روی بازی 15+, 3+ و ... بود، بازی PAL هست؛ اگر روی درجه ی سنی کلمات ژاپنی دیدی، بازی J هست و اگر روی بازی چيزي نبود ، بازی آسیا هست.
2- اگر وسط بازی رو ببینی روی یک کره میبینی که روش 1 عدد هست، اون ریجن بازی هست.
البته نه زود ! تقریبا حدود یه 60 دقیقه ای .... بعد مثل اتش میشه ... :41:نقل قول:
شاید سوالم مضحک باشه
میشه بازیهاشو از جایی دانلود کرد؟؟؟؟
من خوندم گفتین بازیهاش 70 تا 90 هزار تومانه
ولی کپیشو 15000 تومان هم میدن!
يعني گرماشو ميشه تحمل كرد با دست يا نه؟نقل قول:
البته نه زود ! تقریبا حدود یه 60 دقیقه ای .... بعد مثل اتش میشه ...
اگه اره كه اشكال نداره ولي اگه نه حتما اتصلا قطعه پيدا كرده
كپي؟ سوني كه كپي خور نيستشنقل قول:
آیا ps3 کپی خور شده یا نه
NO.Its Notنقل قول:
سوال اولی رو چی میشه دانلود کرد؟؟؟میگن با اینترنت آفلاین میشه.!!!!!!
مشكل سر دان نيست از خود اينترنت هم ميشه (از همه جا ميشه) ميخاي فايلاشو بذارم
مشكل سر اينه فايده اي نداره كجا ميخاي اجرا كني؟
تازه حجمش هم خیلی بالاست .
آقا پنبه رو بیرون بکشین!ps3 کپی خور نیست!اصلا قضیه ی حجم و فرمت و رایتر و هر چیز دیگه ای نیست.پلی 3 کپی خور نشده! :((
نشده نه نميشه و نخاهد شد بهترهنقل قول:
ممنون:31:
سلام.
دوستان من میخوام ps3 بگیرم.ولی شنیدم جدیداش بازیهای ps2 رو اجرا نمیکنند.
به نظرتون بخرم بهتره؟کیفیت بازیهاش چطوره؟
آره درسته دیگه بازیای ps2 رو اجرا نمیکنن.
اونایی هم که اجرا میکردن باید بازی ارجینال میگرفتی
از کجا میخواستی گیر بیاری؟
اگه پول بازیاشو داری بخرکه توپه
دوست عزیز طبق گفته دوستان بازیهای ps2 رو اجرا نمیکنند.نقل قول:
ولی مساله اینجاست که کسی که ps3 رو میگیره مطمئن باش دیگه طرف ps2 نمیره .
من خودم با اینکه ps3 قدیمی 60 گیگ داشتم و اون بازیهای ps2 رو اجرا میکرد ولی حدود 17 روز پیش فروختم و 80 گیگ جدید خریدم .و در مدتی که ps3 قدیمی داشتم اصلا براش بازیهای ps2 رو نخریدم.چون اون محیط طبیعی رو که ps3 داره عمرا ps2 داشته باشه.
اگه پول بازیهاش برات مهم نباشه به نظرم بهترین گزینه میتونه در انتخاب کنسول باشه.
چون فکر کن اگه مثلا 6 تا بازی هم کنارش بگیری دونه ای با 60 تومن تقریبا میشه 360 تومن که نزدیکه پول کنسول بشه.ولی در کل واقعا کنسول توپی هستش.
کیفیت بازیهاش هم عالیه.
موفق باشی.