R532-G-11.00.53p
BP:
R532-G-11.00.44p
BPFlax
..
..
..
..
بچهها كسي مي رونه ورژن گوشي من چنده؟ اگه جواببدين ممنون مي شم
Printable View
R532-G-11.00.53p
BP:
R532-G-11.00.44p
BPFlax
..
..
..
..
بچهها كسي مي رونه ورژن گوشي من چنده؟ اگه جواببدين ممنون مي شم
سلام
آیا برنامه دیگشنری فارسی به انگلیسی هم برای این گوشی وجود داره ؟
ورژن یا فریم ویر 53 هستنقل قول:
من ندیدم ولی اگه پیدا کردم حتما واستون میذارمنقل قول:
دوستانی که دیکشنری فارسی به انگلیسی واسه این گوشی سراغ دارن بذارند یا اسم برنامه رو بگن تا واستون پیدا کنم
یک دیگشنری فارسی به انگلیسی در لینک زیر آپلود کردم :
[HTML]http://rapidshare.com/files/82688188/FaToEnDic_2003.rar.html[/HTML]
نصب میشه اجرا هم میشه :27:ولی من چون فونت فارسی روی گوشیم ندارم ، نتونستم درست تستش کنم.:41:
لطفا دوستانی که فونت فارسی دارند نصب کنند و نتیجه را همینجا اعلام کنند.
من میخوام یک a1200 بخرم .
میخوام بدم فامیلمون بیاره .بهترین رنگش چیه؟؟؟؟
آیا تو بازار مدل های مختلف داره یا فقط یک مدل هست؟؟؟آخه دوربین بعضی هاش 1.3 هست که توسایت نوشته بعضی هم 2 مگاپیکسل چه جوریاست؟؟؟
میشه منو راهنمایی کنید در مورد مدل هاش و قیمت و چیز های لازم که بهش گوشزد کنم؟؟؟؟؟
ممنون از همتون
دیکشنری فارسی تو این گوشی کار نمیکنه چون کیبورد فارسی برای تایپ تو برنامه وجود نداره عزیزان
توی بازار ایران فقط یک مدل هست اونم فقط دوربینش 2 هست و تو ایران فکر کنم فقط رنگ مشکی باشه رنگای دیگه ای تو ایران نیومده.نقل قول:
راهنمایی هم اول همین تاپیک راجع به همه چی گوشی شده.
قیمت هم نمیشه اینجا بگی چون بازار گوشی روز به روز تغییر میکنه .و این تاپیک هم مربوط به قیمت نمیشه از من هم میشنوی از همین ایران بخری بهتره تا بگی از جای دیگه واست بیارن.
فوقش بخوایی 50 تا 60 تومن بالا و پایین بخری. اینجا بخری بهتره .بازم میل خودتون هست. صلاح مملکت خویش خوسروان دانند.
fx.advance جون دستت درد نکنه. درسته این برنامه نصب میشه و اجرا هم میکنه اما برای اینکه بتونید با برنامه کار کنید باید فونت فارسی رو روی گوشی نصب کنید.و مشکل نداشتن صفحه کلید فارسی من تو همین تاپیک واستون یه صفحه کلید فارسی گذاشته بودم که بصوذت یک فایل html هست و باید اونو کپی کنید داخل گوشی .
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که شما باید متن های فارسی رو روی این گوشی از چپ به راست بخونید ولی در عین حال بازم میشه بخونید.بهتر از چند تا مربع کو چیک هست.
این برنامه کار میکنه من خودم امتحان کردم.
لینک دانلود دیکشنری فارسی به انگلیسی:
راهنمایی و نصب فونت فارسی:کد:http://rapidshare.com/files/82688188/FaToEnDic_2003.rar.html
راهنمایی و دانلود کیبورد فارسی:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1937294&postcount=1403
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1937222&postcount=1402
سلام من یه a1200r دارم که خراب شده .
وقتی سیم کارت رو میزاری ریست میشه. یبار هم فلش کردم ( با RSD ) جواب نداد.
میشه لطف کنین راهنمایی کنین.
یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی می خوام
ممنون
سلام دوستان يه سوال مهم دارم :
من unicode فارسي رو (30p46p0) گرفتم و گوشيم c2 هستش. ميخوام ببينم اين فريمور كه h2 هست و هر دو ويژگي h2 , c2 رو داره ميشه رو گوشيم بذارم يا نه؟ ممنون ميشم اگه كسي راهنماييم كنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک
من با این فریم ور گوشیمو فلش کردم اولش آنتن نمیداد و توی منوش نمی رفت الان دیگه روشن نمیشه
30p46p.zip (51.45 MB)
چه کار کنم؟
سلام دوست عزیز من این کارو کردم بعد 2 بار 100% شد ولی گوشی خود به خود خاموش شد بعد چند دقیقه هم فیلد داد آلانم هر کاری میکنمنقل قول:
گوشی روشن نمیشه
ولی وقتی به pc وصل میکنم همون پیغام درایوو میده با اینکه گوشی خاموشه و برنامه هم گوشی رو مشناسه
اگه می شه راهنماییم کنید چیکار کنم
ممنون:41::41::2:
خوب سلام میکنم خدمت بچه ها و یه عذر خواهی میکنم نسبت به این چند پستی که جواب ندادم .نقل قول:
والله من با این فریم ور که کار میکردم روی گوشی خودم جواب داده و هیچ مشکلی هم نداره. اما بازم با همین وجود گشتم و واستون یه فایل پیدا کردم که امیدوارم بهتون کمک کنه .این فایل رو از سایت جی اس ام فروم پیدا کردم و با اجازه مدیر محترم اون سایت اینو براتون میذارم:
شنیده بودم گوشی های A1200r رو كه با RSDLite فلش میكنن
بعد از فلش قسمت تاچ بالای گوشی از كار میفته و آنتن نمیده
و شارژ نمیكنه و ...
حالا من واسه اوناییكه این مشكلو دارن یه فایل سالم آپلود می كنم
كه ایشاالله كارشون راه بیفته.
کد:http://rapidshare.de/files/38280161/A1200R_SmartMobile.rar.html
آقا من فریم ویر 53p دارم .میخام ارتقا بدم .اینترنتم که کلنگیه .یکی کمک کنه !!!!!!!!!!!
سلام به دوستان
گوشی من a1200r هستشو سیستم c2 داره من میخوام (30p46p0) با unicode فارسی روش بریزم اما ظاهرا این فریمور h2 هستش میخوام بدونم اگه روگوشیم نصب کنم گوشیم به هم میریزه یا اگه میشه چه چیزایی رو باید در نظر بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام
ممنون میشم اگه لینک دانلود ورژن جدید MPKG و Winamp رو برام بزارین .
نقل قول:
اين فريمور مشكل داره
سلام
اگه به چند صفحه قبل برگردي تو يكي از پستاي صادق عزيز ميتوني پيدا كني
موفق باشي
هیچچ مشکلی نیست گوشی خودمم یه چند باری اینتوری شد از فریمور که روش نصب کردی یه فریمور دیگه نسب کن مشکلت حل میشهنقل قول:
نه دوست عزیز نمی شه شما می تونی از hybrids ها یا همون دورگه ها استفاده کنی یا اینکه از سری a1200e که احتمالش بیشتر که رو گوشی های c2 کار کنه استفاده کنی ولی با این هال فریمور های c2 خیلی زیاده چرا از همونا استفاده نمی کنی ؟!!!نقل قول:
سلام ببخشید سوال مبتدیانه میکنما آقا فرق این c2 و h2 چیه ؟اگه میشه کامل توضیح بدید.نقل قول:
بعد این A1200e با A1200r چی هستن که تو بیشتر تاپیک ها هست؟
من که نفهمیدم اینا چی هستن اگه میشه کامل توضیح بدید مرسی.
صادق جان خسته نباشی من می خام این فریم وری گه شما گذاشته بودیو نصبش کنم ولی اصلا نمی خام مشکلی برام پیش بیاد چون به شدت به گوشیم نیاز دارم میشه بگی با همون روندی که گفته بودی برم جلو بازم ممکنه دچار مش کل بشم یا نه بعد اینکه این فریم ور صدا رو هم زیاد میکنه یا نه مرسییییی
با سلام
آیا کسی برنامه remote desktop که لینکشو پایین دادم رو نصب کرده می خوام ببینم با a1200 که کی برد نداره
میشه برنامه های کامپیوتر رو اجرا کرد . منظورم نوشتن کلمه تو کامپیوتری که بهش وصل می شوید است.
ممنون می شم اگه جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
a1200 چهار مدل یا نوع داره
اولین مدل
R532 or R532H2 : Original A1200
که مدل اصلی a1200 هست و دارای 2 نوع فریمور هست که شامل فریمورهای h2و standard هست
دومین مدل
R532C2 - A1200R
هست که بیشتر a1200 هایی که تو ایران به فروش میرسه از این مدل هست همونطور که از اسمش معلومه فقط یک نوع فریمور رو پشتیبانی میکنه که اونم c2 هست
سومین مدل
R532L4 - A1200I
هست که این مدل از فریمورهای l4 استفاده می کنه
آخرین مدل یا چاهارمین مدل a1200
R541 - A1200E
هست که در سال 2007 ارائه شده و از فریمور های که اینتوری که گفته میشه تمام ورژن های قبل رو پشتیبانی میکنه
و همچنین فریمورهای که با نام a1200e یا r541 هستن رو برای خودش داره
برای اینکه شما بدونید که گوشیتون کدوم مدل از مدا های بالا هست باید به قسمت شماره گیری برید و این رو تایپ کنید:WWW008W
برای نوشتن w به قسمت منو پایین گوشی برید و گزینه insert-->insert wait رو انخاب کنید
برای گوشی های A1200 همچین چیزی نمایش داده میشه:
"R532_G_11.00.xxx" or"R532H2_G_11.20.xxx" (eg: R532_G_11.00.53P, R532H2_G_11.20.06P)"
برای گوشی های A1200r همچین چیزی نمایش داده میشه:
"R532C2_G_11.31.xxx" (eg: R532C2_G_11.31.25P)
برای گوشی های A1200i همچین چیزی نمایش داده میشه:
"R532L4_G_11.40.xxx" (eg: R532L4_G_11.40.0FR, R532L4_G_11.40.19FR, etc.)
برای گوشی های A1200e همچین چیزی نمایش داده میشه:
"R541_G_11.51.xxx" (eg: R541_G_11.51.01P, R541_G_11.50.34P, etc.)
موفق باشید:11:
امیر جون اولا سلامت باشی .دوما کسی شما رو به زور وادار نکرده که گوشیتون رو فلش کنید که حالا یا مشکل به هم بزنه یا نزنه .سوما من روندی رو که خودم دنبال کردم براتون نوشتم (یعنی بدون هیچ مشکلی رو گوشی خودم نصب شده و جواب داده). منم به گوشیم زیاد نیاز داشتم اما ریسک کردم چون به برنامه ها وتم ها واقعا نیاز داشتم به خودم گفتم یا میشه یا اینکه پول یه فلش کردن میره تو پاچم ولی خدا رو شکر درت فلش شد والانم بدون هیچ مشکلی نصب شده.نقل قول:
به نظر من شما اصلا فلش نکن چون به گوشیت زیاد نیاز داری اگرم طوریش بشه می گی من گفتم. ولی از من میشنوی اصلا دستم بهش نزن.
بازم ممنون که با نظرت منو راهنمایی کردی.
آقایون و خانوم های محترم هر کس به برنامه ها و تم ها نیاز داره که رو گوشیش نصب نمیشه فریم ور گوشیش رو عوض کنه
وگرنه سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندید
در ضمن من هیچ تضمینی نمیکنم که گوشی که فلش میشه سالم از فلش بیاد بیرون پس مسئولیتش رو خودتون
به گردن میگیرید
مرسی از نظرات قشنگتون
آقا دستت درد نکنه واقعا که توضیحات کاملی بودنقل قول:
مرسی از راهنماییتون
اگر فيمروتون c2 هست نبايد به h2 ها تغيير داد !
سلام
آیا کسی برنامه remote desktop که لینکشو پایین دادم رو نصب کرده می خوام ببینم با a1200 که کی برد نداره
میشه برنامه های کامپیوتر رو اجرا کرد . منظورم نوشتن کلمه تو کامپیوتری که بهش وصل می شوید است.
ممنون می شم اگه جواب بدید
کسی منو تحویل میگیره یا نه؟
دوست عزیز لینکی که دادی خرابه هیچ مطلبی داخل فرومش نیست وقتی میرم داخلش این ارور رو میده:نقل قول:
Linkid 138 does not exist
برنامه رو یه جا آپ کن تا دانلود کنم ببینم چجوریه
تم ها و برنامه های جدید رو تو این سایت آپ کردم دوست داشتید برید ببینید
کد:http://gsmforum.ir/forum67
سلام من میخوامa1200بخرم بهترین فریم ورک که داره چی تو ایران؟
شنیدم تو فریم ورک جدیدش مشکل صدا بر طرف شده.چه مدلیش هست ؟؟
اصلا کلا آ1200 بخرم یا نه؟؟؟؟با حدودا 250 تومن؟؟؟؟؟به صرفه هست؟؟؟؟
مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟/
سلام با عرض معذرت لینک رو عوض کردم
برنامه remote desktop اولین برنامه از لینک زیر است
گوشي من تا روشن هست وقتي شارژش ميگنم تا پر شد نميگه گوشي پر شد ايا مال همه اين مشكل را داره؟
طريقه فرمت مموري گوشي را هم ياد بديد(با خود گوشي فرمت كردن)؟؟
وچند ساعت بايد تو شارژ باشه تا پرشه؟
با تشكر
س-ب
گوشیه منم نمیگه که پر شده اما وقتی که به شارژر وصل هست باطری گوشی چشمک میزنه تا زمانی که شارژ کامل بشه وقتی هم شارژ کامل شد باطری از حالت چشمک زدن خارج میشه و به حالت ثابت بر میگرده که نشون دهنده شارژ کامل هست. فکر میکنم اگه گوشیت خالی خالی باشه تو2 ساعت شارژ کامل میشه (ولی تایم نگرفتم که دقیقش رو بهت بگم)نقل قول:
برای فرمت کردن مموری هم از طریق گوشی باید بری تو قسمت فایل منیجر گوشی بعد قلم رو روی درایو یا همون فایل مموری چند ثانیه نگه میداری (یه کاری شبیه کلیک راست موش داخل کامپیوتر)یه منو واست ظاهر میشه که دوتا گزینه داره یکیش فرمت هست که بقیش رو دیگه فکر کنم لازم نباشه توضیح بدم.
سیمبیان بهتره یا لینوکس؟
به نظر من سیمبیننقل قول:
ولی اگه نرم افزار های لینوکس هم زیاد بشه دیگه فکر نکنم کسی دور و بر سیمبین بره چون همین چند تا برنامه ای هم که الان هست واقعا در حد خودش بینظیره یه وینمپ که تمام امکانات وینمپ رو داره الان واسه این گوشی هست که وقتی باهاش کار میکنی خودت حال میکنی حالا فکر کن این فقط یک برنامه ی اون هست چه برسه به بقیش.
بچه ها دوتا سوال
يك قيمت a1200 الان توي بازار چند
دو صداش خوب هست يا نه
دوست عزيز صداش خوب نيست يك كلام به نسبت به اين جديدا مناسب نيست !نقل قول: