به ازای n بزرگتر مساوی یک
به ازای n بزرگتر مساوی یک
دوستان ما دوسال پیش کنکور قبول شدیم ...میتونیم کمکی کنیم؟؟
100% ميتونيد. يك سوال (از اين سوالها كه توي تلويزيون ميپرسن:20:) به نظر خودت عامل موفقيتت چي بود؟؟؟نقل قول:
تا چه حد كلاس هايي كه رفتي بهت كمك كرد؟؟؟؟
نقل قول:
ازمون های منظم.و.................
حالا جدی
عامل...که واقعا اگه میخوایین قبول شین..این چرتو پرتهایی که تلویزیون میگنو بیخیال شین بشینید..کلاهتونو قاضی کنید ببینید خدایی جز درس خوندن کاره دیگه ای هم داریم؟؟؟؟ متاسفانه من خودمم الان که ترم 4 هستم به این نکته پی بردم.......ساعاتهای دانشگام واقعا بیشتر از دوران کنکوره
ولی هیچی خارج از کتاب نیست!!!!!!!!!!!!!!!
خدایی من تازه سر ازمون سراسری به این نکته پی برده بودم هر سوالی رو میدیم ..اه اینو مشابشو که بود(مشابه در این حد که اگه شوال مشابه هو تو خونت میتونستی حل کنی این دیگه راحت بود برات)
من خودم کلاس کنکور علوی رفتم...تست هایی که هر شنبه ازمون میگرفتن خوب بود.................ولی تا خودتون نخوایین هیچکی کاری برای ادم نمیکنه!
!
من زبانو از دوم راهنمایی کلاس میرفتم برای همین مشکلی نداشتم...ولی عربی تا دلتون بخواد هیچی نمیفهمیدم...برای همین فقط بسندهع کردم به ترجمه...و همون 3 4 تا تست ترجمشم بیشتر نزدم....فیزیک هم من بیشتر وقتم براش تو پیش میزاشتم برای همین 76 در صد زدم
در خدمتیم
در خلال بحث فرا علمی!! دوستان در مورد بیسکوئیت من گزینه های این سوال بدم تا تاپیک از دست نرفته!نقل قول:
1- (2/3 , ∞-)
2- (∞+ , 2/3]
3- (∞+ , 1) , (1 , 2/3)
4- (∞+ , 1) , [2/3 , ∞-)
گزینه ی 4 درسته
salam dustan be onvane ye kesi ke 2 sal pish konkur dade be baxe tajrobi pishnahad mikonam ke darse riazi ro bikhial shan ba riazi zire 10 darsadam mishe rotbe zire 1000 gereft mese khodam dar zemn biskuit nakhorin shayad torsh konin:27::2:
ممنون از پیشنهادتون...نقل قول:
ولی عزیز هیچ درسی به غیر از زمین شناسی مثل ریاضی تراز نمیده... فیزیک هم تغریبا به این صورته..
بد میگم؟
كارنامه ي هفته ي پيش من تو نمايندگي قلم چي گم شده !!!!!!!!!!
هر كار ميكنم سايتش هم برام كارنامه رو باز نميكنه
چي كار كنم؟؟؟
moein jan asan harfe zamin shenasi ro nazan un ke dars nist faghat bayad zamane zamino chort bezani halesho bebari man ke khodam 4 darsad zadam kheili kelas dare:31:akhe yeki az hamkelasiham tu daneshkade ke rotbe konkuresh 7 shode unam 4 darsad zade vali in bache hayee ke avalin bareshune konkur midan fek mikonan bayad hame darsa ro balaye 80 bezanan ke pezeshki dandan pezeshki ghabul :5:shan vali na dadash az in khabara nist kheili asune be mola
سلام
میخواستم ببینم متولدین سال 1368 میتونن در کنکور 88 هم شرکت کنن؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
ممنون از کمکاتون...نقل قول:
ولی....
من میدونم... اصلا ضریب زمین برای پزشکی 0 هست... تازه دفترچه هاشم جدا شده...
ولی برای مثال یکی از دوستان من که زمین رو تو سنجش 100 زده بود... رتبش تو زیرمجموعه 1 (یعنی بدون حساب زمین) حدود 4000 شده بود... ولی تو زیر مجموع فکر کنم 3 (یعنی با حساب زمین) شده بود 600.
تراز زمینش شده بود 14000
پس اینجور درسا که بقسه کم میزنن شدید تراز میده...
الان من زیستو 90 بزنم... تراز در حدی میاد که مثلا میشم 400 کشور...
ولی اگه ریاضی رو 90 بزنم بعید میدونم بالاتر از 50 بیاد...
در کل دستون درد نکنه...
moein jan shoma zisto90 bezan man rotbe zire hezar ro baraye zir goruhe avalet tazmin mikonam vali age riazi ro dar hade 70,80 bezani va zisto dar hade 50 be sakhti mituni,ino jeddi migam bavaret beshe ke man faghat ba ziste 95 darsad pezeshki ghabul shodam.albate ino behet begam ke hameye ina bastegi be in dare ke che reshteyee dust dashte bashi(akh pesar cheghad hal mide avale terme mishe paye kamputer neshast
hame harfa ke zadi ghabul hamash be in bastegi dare ke to bekhai che reshteyee beri masalan bara daru zamin kheili moheme vali age kasi mikhad pezeshki dandan ghabul she(zirgoru 1)age zist 90 be bala bezane rotbe zire 1000 tu un zirgoruh hatmiye vali age biad riazi 60,70 bezane va zisto50,60 bayad khodafezi kone mage inkedarsaye digasho khoda zade bashe:5:
شرمنده که وقتتون رو گرفتم...
بله.. همون طور که زیست و (و شیمی) تراز بالایی نمیده... ولی پایین زدنشون افتضاح تراز رو پایین میاره...
منظور من اینه که اکثر کسایی که جای خوب قبول میشن... زیست و شیمی رو بالا زدن... و رقابت بین درسای دیگه بوده... حالا از بین درسای دیگه ریاضی و فیزیک بیشتر ارزش سرمایه گذاری داره چون بیشتر تراز میده...... البته اینها در مورد دانشگاههای تهران و شهیدبهشتی و ...هست که من از خودم نمیبینم:31:.... فقط در حد اطلاع....
مدرسان شريف سايت داره؟؟اگر داره برام لينكش رو بذاريد.ممنون
نقل قول:
[HTML]http://www.irstudy.com/user/sharif[/HTML]
سلام به همه
یچه ها فردا بعد آزمون این جا جمع بشبم یا نه ؟
قربونه همتون
سلام من هم میام
از بچه های این فروم چه کسانی آزمون ها گذشته تعاوني سنجش و میخوان ؟
یه پیشنهاد به همه!! اگه میخواید رتبه ی کانونتون واقعی تر باشه شنبه بعداز ظهر امتحان بدید... واقعاً که این کانون سیستم چرندی داره.
سلام بچه ها من از آزمون برگشتم البته من آزمون سنجشم راستش به سوالا نگاه نکرم بق معمول همه رو شانسی زدم اخه حوصلم نیومد چون ترازم با اونی که فکر هم میکنم میزنم یک سانه
سلام.
سر این آزمون پشتیبان های ما داشتند با همدیگه بازی چند نفره می کردند!!!(با بلوتوث موبایل!)
انصافاً بازی قشنگی بود(من صدای ویبره شو می شندیدم...مراقبمون از هیجان رنگش پریده بود!)
اما چند تا سوال داشتم:
1- سوالات هندسه قلمچی با کنکور چقدر فرق داره؟هندسه کنکور سخت تره یا قلمچی؟یک کلام یه کتاب آموزش هندسه خوب خوب خوب معرفی کنید(نه مبتکران جواب داد نه گاج)
2- نمی دونم چرا همیشه زبان فارسی(که لعنته الله علیه!) رو خراب می کنم؟عقده دیدن حداقل عدد 7 توی دهگان درصد زبان فارسی رو دلم مونده!یه کتاب خوب هم برای این سراغ دارید؟کتاب بانک سوال کانون رو بگیرم خوبه؟
3- الان من توی شیمی،دو تا غلط پیدا کردم که جواب رو عوض می کنه... دیگه حوصله "مراجعه به بخش پاسخگویی به اشکالات "رو ندارم..چون دفعه پیش تو شیمی یه سوال غلط بود...من گزارش دادم...وارد بود(خانم حنفی تایید کرد)..اما عین همون اشتباه رو دوباره تو این آزمون انجام دادن!!!(اصلاً به ما محل نمی کنن!)...منم دیگه به سوالهاشن اعتماد نمی کنم(:27:)...می خواستم بپرسم سابقه داره که قلمچی با پاسخ جدید(پس از برطرف کردن اشکال) ورقه ها رو تصحیح کرده باشه؟
4- شیمی 2 سفید گاج رو بگیرم یا شیمی 2 و آزمایشگاه سفید گاج یا شیمی 2 ده استاد یا یه چیز دیگه؟؟(مبتکران رو دارم)
5-این موسسه های گاج و قلمچی با هم قرارداد بستن؟؟ چون من تو هر آزمون حداقل 10 تا سوال تالیفی کتاب های سبز عمومی گاج و سفید آمار گاج پیدا می کنم که حتی گزینه هاش رو هم عوض نکردند!!(کپی کردن 90% سوالات تالیفی ریاضی مبتکران به عنوان ریاضی دشوار به کنار!!!!)
ممنونم
بهترین کتاب ها برای اندیشه سازان هستش. ولی الآن مبتکران داره راه اندیشه سازان رو میره چون امتیاز و مؤلفاشو گرفته. شیمی نوشته بهمن بازرگان بهترین کتابه تست و آموزش مفهومی شیمیه. اگه داری از همین استفاده کن.نقل قول:
این مؤلف های اندیشه سازان برای فیزیک کارشون عالیه، و به من خیلی کمک کردن کتاباشون:
محمد محتشم-رضا سبز میدانی-آرش زاهدی-فرین کمانگر-
موفق باشی
سلام ممنونم از راهنماییتون...نقل قول:
ولی من کتاب مهندس بازرگانی رو دارم..اما تست های سنجش رو ضمیمه نمی کنن...
نقل قول:
-این موسسه های گاج و قلمچی با هم قرارداد بستن؟؟ چون من تو هر آزمون حداقل 10 تا سوال تالیفی کتاب های سبز عمومی گاج و سفید آمار گاج پیدا می کنم که حتی گزینه هاش رو هم عوض نکردند!!(کپی کردن 90% سوالات تالیفی ریاضی مبتکران به عنوان ریاضی دشوار به کنار!!!!)
معلم دیف ما همیشه یه کتاب تست میاره که از روش مثال بگه ...بیشتر مثال هاشم همون تست های مثلا تالیفی گاج هست ...
ولی اسم کتاب یه چیز دیگست ...
در کل فکر نکنم تست هایی که تو گاجه همشون تالیفی باشه ...
مبتکران هم دیگه نایاب شده فکر کنم امتیازش تموم شده اخه اول کتاباش نوشته بود که فقط تا مدتی معین حق امتیاز اندیشه سازان رو خریدننقل قول:
من که هر چی گشتم کتابی از این موسسه پدا نکردم مگر این که از دست فروش یا جاهایی که کتاب دست دوم می فروشن باید پیدا کرد
در مورد فیزیک هم با هاتون کاملا موافقم
به ماکه کوفت هم نمیدن !
تازه این دفعه از امتحانمون جاش فرق کرده بود ما رو بردن مهد کودک امتحان دادیم
واسه کارشناسی ارشد نمی تونستن امتحان رو تو دانشگاه گیلان بگیرن
این همه جا ولی رفتن مهد کودک امتحان گرفتن!
این شاید بتونه کمکت کنه(پیک کتاب ایران):نقل قول:
66975443
در ضمن برای همیشه حق امتیاز اندیشه سازان به مبتکران داده شده :41:
واسه زبان فارسی هیچ کتاب خوبی پیدا نمیشهنقل قول:
منم هم همین مشکل رو دارم
اصولا باید ادبیات رو از راه حذف گرینه( مهندسی معکوس) با به عبارتی شانسی زد!
این این جمله تو کتاب فیزیک 1و2 توجه کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارنامه های قلم چی چرا رو سایت نرفته ... ساعت 5 شد ...
هندسه رو باید مفهومی یاد بگیری. هر کتابی داری رو تمام مسائلش فکر کن.کم کم یاد می گیری چجوریننقل قول:
سلام به همه
ازمونو چی کار کردین؟
من که خراب کردم اصلا آزمونو خوب ندادم
در مورد زبان فارسی : دو کتاب گاج سبز و مبتکران ( کتابش دو جلده ) خیلی خوبن من تعریفاشونو زیاد شنیدم
من خودم هم گاج سبز دارم زیاد نخوندم ولی اون درسهایی که از روش خوندم خیلی کمکم کرد
ضمنا زبان فارسی کلا 8 درس مهم داره که در کنکور از اونا سوال میاد زیاد خودتو بخاطرش ناراحت نکن
خوب کتاب جدیدش رو بگیر عزیزم میبینی نوشته به طور دائمنقل قول:
شیمی ده استاد محشره... در حد سوالات کنکور...
من خودم ترم اول بازرگان (اندیشه) زدم. خوب بود... ولی گاهی دیگه تمریناتش افراطی شده بود....
گاج رو که کلا به نظر من بریزید دور.. همش واسه پول کار میکنه..:13: البته به غیر چندتاش....
عوضش مبتکران و اندیشه خدابیامرز....
من از ساعت 1.30 سرکارم...:41:نقل قول:
آخه خیـــــلی سخته...:2:باید حداقل از دو تا درس(مثل شیمی و فیزیک) بزنم تا هندسم خوب بشه...نمی ارزه که...هندسه خوشخوان کسی داره؟نقل قول:
ممنونمنقل قول:
احتمالاً قضایایی پشت پرده رخ داده!:27:نقل قول:
نمی دونم می دونید یا نه اما::21:
همونطوری که مهندس بازرگانی تو یه جاهایی از مقدمش اشاره کرده اعضای اندیشه سازان نمی خواستن از هم جدا بشن...اما من احتمال می دم که جناب آقای دکتر فرهاد میثمی(ناشر)خیلی بیشتر از مولفاش می دونه...
برگزار کردن یه جشن[!] قبل از فروپاشی اندیشه سازان چه معنایی می تونه داشته باشه؟؟
دکتر میثمی تو اون جشن گفت که من طی این سال ها به اندازه ای پول(دقت کنید) به اندازه ای پول در آورده ام که می تونم تا آخر عمرم تو یه کشور اروپایی زندگی کنم و به تحصیل بپردازم...(الان ایشون در لندن مشغول ادامه تحصیل در رشته زیست شناسی هستند)...
اما این واقعاً اون دکتر میثمی بود که تو مقدمه هاش دم از ارزش گذاشتن برای یادگیری و نه صرفاً درس خواندن برای پول در آوردن می زد؟؟اینا رو یکی از حضار اون جشن می گفت...
یه وبلاگی رو خونده بودم(همین تازگی) عصاره اش(با اندکی تلخیص!)این بود:
آقای دکتر میثمی:
زندگی صحنه یکتای هنرمندی شما بود نه صحنه تجارت کسانی که فقط همان یک تخصص را دارند(...!) و نه کسانی که با پنجشنبه شب ها زنگ زدن و پرسیدن "رسوندی؟" ادعای برنامه ریزی و خودآموزی و ... می کنند.مثل اینکه شما هم نغمه خود را خواندید و از صحنه رفتید...
سلام...می شه بیشتر توضیح بدید؟ تست های کنکور سراسری؛آزاد؛سنجش؛گزینه دو یا غیره ضمیمش هست یا نه؟این که می گه"کلیه مطالب این کتاب تراز بندی و ارزش گذاری شده است" راسته؟یعنی درجه سختی تست ها رو مشخص کرده؟نقل قول:
پس من فردا برم شیمی 2 ده استاد بگیرم؟
ممنونم:11:
عزیزم این یه امر سلیقه ای هست... خودت باید ببینی...نقل قول:
همه ی سوالاتش هم طبقه بندی شده از این نظر هم از بقه انتشارات قویتر هست... که البته من بهش اهمیت نمیدم... گاهی اوقات یه سوال حتی ساده که تو خیلی کتابا به اونها توجه نمیشه رو چند بار تکرار کرده... شاید به ظاهر خوب نباشه... ولی خیلی تاثیر میزاره...
من نمیدونم دقیقا شما منظورتون از ضمیمه چیه... این که مثلا دقیقا سوالای کنکور پارسال رو انتهاش آورده باشه؟
خوب نه ولی بیشتر سوالات دقیقا سوالای کنکور و سنجش و آزاد هست.به نظر من این اشتباه رو نکنید... ابتدا مفهوم رو با زدن همه جور تست یاد بگیرین... بعد از تکمیل درسها زرد قلمچی. دقیقا سوالای کنکور..
بله درجه سختی تستها رو هم مشخص کرده خوبیش هم این هست که درجه سختی در حد کنکور هست.. یعنی به غیر از درج "تب" که یه ذره خارج کتابه سختریناش رو با فکر کردن میشه حل کرد... واسه همین آدم اعصابش خورد نمیشه که یه سوال رو حل نکرده...
بازم میگم سلیقه ای هست... اینا هر کدوم کلاس کاریه خاص خودشون رو دارن... باید ببینی با کدوم راحت تری...
ولی یه چیزی... هیچ کتابی پاسخنامه اندیشه رو مخصوصا شیمیش رو نداره... ایستگاه های درس و نکتش فوقالعادس...
سلام
دوستان می دونین واسه ثبت نام آزمونهای جامع سنجش کی باید بریم ثبت نام؟؟
افرين معين شيمي = انديشه
سلام
این آزمون تو شهر ما برگذار نشد
به دلیل نداشتن مجوز آموزش و پرورش اجازه نداد آزمون برگذار بشه!!!
البته همونطور که میدونید من نشستم تو خونه و از خودم آزمون گرفتم:20:
این درصدهام شد
ادبیات یش=======>67%
ادبیات 2========>73%
عربی3=========>52%
معارف پیش======>73%
معارف 2========>87%
زبان پیش=======>87%
.................................................. ..................
دیفرانسیل=======>85%
ریاضی پایه=======>90%
تحلیلی سالی=====>67%
گسسته سالی====>40%
هندسه 2========>40%
فیزیک پیش=======>60%
فیزیک 1=========>73%
شیمی پیش =====>70%
شیمی پایه======>100%