نقل قول:
سلام ...
دوستان حسابی تعریف و نقد کردن . دیگه چیزی واسه ما نموند .
فقط واسه لقب یه پیشنهاد دارم ...
........................................Lady In Red
چطوره آبجی ؟ :10:
یا حق
:40:
Printable View
نقل قول:
سلام ...
دوستان حسابی تعریف و نقد کردن . دیگه چیزی واسه ما نموند .
فقط واسه لقب یه پیشنهاد دارم ...
........................................Lady In Red
چطوره آبجی ؟ :10:
یا حق
:40:
یک لقب پیشنهادی دیگه بنابر اصرار دوستان : لی یونگ ئه
به دليل اينكه بانو عسل اولين خانم نقد شونده هستند تيم مديريت و هدايت و كنترل نامحسوس و گشت ارشاد و توابع به مناسبت سالگرد درگذشت مرحوم مغفور به همين مناسبت 4 تولد سايت پي سي چهل پنجاه شصت و با توكل يك هفته تمديد شد
يعني نقد تا جمعه اين هفته ادامه دارد.و چون جو صميمي شده و همه خواهرشان را پيدا كردند ميتونيد بريزيد و ابراز احساسات نماييد
اولين دندان شكسته نامبرده 30000 پوينت دارد
اوناش رو دیگه باید با آقا امین هماهنگ کنید. :46:نقل قول:
در ضمن دشمنتون آب شه بره تو زمین. شما سروری، مدیری ، عسلی، بانویی!!
راستی حالا که امین پیداش نیست بیاد واسه عسل بانو لقب بگه من به جاش میگم!!!
مژکان The Best (به بوته زار امین مراجعه شود(!!!!!!!))
Change the damn logo
یعنی من الان بن میشم ؟!:31:
بن شدن درد داره ! دی: ده این چرا ادیت نمیشه !!:18::21:
از زحماتتون هم ممنون !:20:
ببخشین دوباره مزاحم شدم ...نقل قول:
چون از زن بودن خودم خیلی راضیم و به قدرتش هم کاملا ایمان دارم
منظورتون رو از قدرت دقیق نفهمیدم ! از چه لحاظی منظورتونه ؟میخواستم یه چیزی بگم ولی فکر کردم منظور شما اونی نباشه که من میخوام بگم . چــــــــــی گـــــــفـتم !دی:
اگه منظورتون جامعه هست حق کاملا با شماس ! اگه وارد این مبحث بشیم یا من بن میشم یا سایت فیل تر میشه !:40:
اگه منظورتون از لحاظ معنویات و عرفان و ... باشه که به من ربطی نداره :8:
فعلا
:31::31::31:
منم خیلی خوشحالم چون بعد از 26 سال مادر بزرگمو پیدا کردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام ننه ، شام چی داریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناظر بانو چه طوره؟ :31:چون عاشق شهرام ناظریه.
سلام ...
مژگان جان با تمام احترامی که برات قائلم ولی میخوام حرف دلم رو بزنم امیدوارم ناراحت نشی
لوگو , امضات , طرز پست دادنهات , اصلا شبیه به یه دختر یا خانمی که 26 سالش هست نیست ! یا من تا حالا این طور تناقضی ندیدم حداقل اش برای همکار یه فروم مشهوری مسه پی سی ... (الهی بن بشه دی:)
در کل این همه نقد رو درباره ی لوگوت (کم کمش ) شنیدی به احترام نقادان هم که شده لااقل واسه یه مدت محدود لوگوت رو عوض کن ...
شاید منو نشناسی ولی من خیلی اینجا میام ولی کم پست میدم ....
حاضرم در این مورد هم یه بحثه حسابی باهات داشته باشم ...
دوباره از رک بودنم معذرت میخوام ... امیدوارم موفق باشی
نه خیر. تا وقتی که امین بر نگشته حق نداری به آواتارت دست بزنی!!! اینجوری بیشتر تو یادمون میمونه.
امین!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مرسی that's cool
سلامنقل قول:
ایول ایول ایول
:11::11:
اقا ممنونقل قول:
کلی خندیدم....:31::31:
سلامنقل قول:
ممنونم
والا به نظرم اون لقب فقط به امین می خوره
چه باشه و چه نباشه
به قول خودش
legends never die
نقل قول:
سلام
در هر حال من هم حق دارم اواتاری که دوست دارم را داشته باشم
مخصوصا اینکه خلاف قوانین هم نیست
اما ممنونم که توجه می کنید
نقل قول:
سلام
بنده کلی مطرح کردم..همونجور که جنس مذکر یک سری قدرتها یا نقاط قوت معنوی یا بهتره بگمmoral دارند
بانوان هم دارند.
ضمن اینکه بنده مایل به بحث کردن نیستم
چون تاپیک منحرف می شه از مسیرش و از همه مهمتر این ایده بنده ربطی یا تاثیر به فعالیت بنده نداره
باز هم ممنونم از اینکه زحمت کشیدید و نظرتون را گفتید
سلامنقل قول:
ایول ایول ایول ایول
این خدا بود
متشکرم
نقل قول:
سلام
در هر حال هر کسی آزاده درباره اشخاص دیگه هرجوری فکر کنه
چه از روی رفتار و کردارشون و...قضاوت کنه
چه بر حسب دلیل بخصوصی نباشه...
درباره آواتارم هم
توی چند پست قبلی گفتم
بنده آزاد هستم هر آواتاری که بخوام(البته در چهارچوب قوانین و موازین اخلاقی)انتخاب کنم.
نظر دوستان هم بسیار برای من محترمه...
نقل قول:
سلام
ممنون که اینقدر به فکر امین هستید.
بنده فکر می کنم ارزش امین بیشتر از این حرفهاست...من به جای عوض کردن اوتار سعی می کنم
تا برگشتنش انجمن فیلم را به خوبی،مثل قبل، نگه دارم.که اینجوری زحمت های امین هدر نره....
متشکرم
امین کجای .... !
دست شما درد نکنه. هر چند به بحث تاپیک ربط نداره اما واقعا ارزش امین بیشتر از این حرفهاست. من هر دقیقه و هر ساعت و هر روز منتظرشم تا برگرده!!! باور کنین از دیشب که بر و بچز تاپیک تولد گفتن امین رفته اشکم در اومد. برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم و همچنین ایشالا بتونین تا اطلاع ثانوی جای خالی امین رو که به شدت احساس میشه تا حدودی پر کنید. (میگم تا حدودی چون هیشکی امین نمیشه!!)نقل قول:
سلامنقل قول:
باز هم ممنون که این همه به فکر هستید.
بله منم موافقم جای ایشون خیلی خالی هست و امیدوارم برگرده..
به به عشل بانو
اول يه شهر بگم
عشل بانو هنوزم پيش مايي
اگرچه دست تو تو دست من نيست
هنوزم با تو هم تا آخر بن
بگو وقتي ديگه امين هم نيست ................
اولين نقد من :
خيلي تو كار بزرگترها و علي الخصوص مردها دخالت ميكنه
مثلا ما اومده بوديم مرحوم امين رو نقد كنيم هي ميومد و سپر بلاش ميشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه هر چي و هر كسو خدا واسه يك كاري آفريده شما بايد بريفيلم و سريال يانگوم ببيني اونم با زير نويس فارسي. چرا ميايي فيلم بوسه ي اژدهاي بروسلي رو نقد ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا مثلا من ديدم بارها تو انجمن هاي مختلف پست هاي ديگران رو كپي ميكرد و. بدون نام بردن منبع و اخذ كپي رايت ميكرد علي الخصوص تو مشاعره همش اشعاري كه قبلا توسط دوستان گفته شده بود رو كپي پيست ميكرد.باب يك كم خلاقيت هم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه توپ دارم قل قليه چيه كه باز كپي رايتش باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آخر من از شهرام خان تو امضاشون تشكر ميكنم كه گهگداري كه ميام اينجا منو قلقلك ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها راستي آواتارش هم باحاله منو ياد تام و جري اون هم با زيرنويس چيني ميندازه .( اورجينال ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون كاش يه هفته ديگه تمديد بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر دفاعيات الفين هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زشته ، زشته eee نه دیگه زشته دستمالی بدهید سقف را تمیز کنم ....نقل قول:
خب منم یه نقد کنم ...
مممممممممممممممممممم
ممممممممممممممممممممممممم
خب چیززی به ذهنم نمیرسه ...
برای اینکه مفهوم اسپم پیدا نکنه ، یه تشکر کنیم از زحمات عسل ...
تشکر.
سلام نمی کنمنقل قول:
چون در حدی نمی بینمت که سلام بکنم
هرچی گفتی درباره اواتارم و هرچیزی که مربوط به من بود..بماند که ارزش جواب دادن ندارهه
اما خیلی خیلی خیلی کار بی جایی کردی
گفتیاینو می نوسم گرچه مطمئنم نمی فهمینقل قول:
مرحوم امین
سعدیا مرد نکو نام نمیرد هرگز
مرده آن است که نامش به نکویی نبرند.
تو که تشت از روی بوم افتاده...که معلوم شد کی هستی و هدفت چیه....از کی خط می گیری بهتره اینجا نیایی
تا دیدم پست دادی نمی خواستم جواب بدم
اما دیدم هنوز مثل قبل متوجه نیستی.....و داری توهین می کنی....
تو اینقدر متوجه نیستی که با من مشکل داری
عکسهای دوتا استاد مسلم موسیقی و فیلم را مسخره می کنی؟
همینه دیگه..اگر نقدی داشتی اگر حرف حسابی داشتی
اگر می فهمیدی یا می دونستی منطق چیه....می اومدی با منطق چه از من چه از امین عزیز ایراد می گرفتی
اما تو(حتی دلم نمی گیره برای مخاطب قرار دادن تو از شما استفاده کنم....کاش کلمه کمتری از "تو "بلد بودم)
در کنار همه چیزهایی که نداری..منطق یا قوه فهمیدن هم نداری........حرف حساب را هم نمی دونی چیه.....
از این به بعد هیچگونه پستی از تو را جواب نمی دم.....چون در شان خودم نمی دونم جواب بی منطقی و لودگی را بدم...
تو رو خدا بسه دیگه. دوباره وسط این بوته زار هم چش و دماغ و کله نریزین. امین هم نیست من حال و حوصله سر و کله شکسته دیدن ندارم. اما خداییش دقت کردین. امین که نیست انگار کل فروم یه چیزی گم کرده.
به به عسل بانو....:20:
سلام سلام
خوبی خانومی؟
می بینم که در بوته زار نقدی...
خوش می گذره؟
و اما نقد من
بسیار بسیار روشن فکر و مبادی آداب
همیشه ایده ها جالبی داره و واقعا واسه فروم وقت می ذاره
این که مطالب رو ترجمه می کنه و به راحتی در اختیار من و شما می زاره کم چیزی نیست
آدم خونگرمیه و زود با همه صمیمی می شه
اصفهان و شهرام ناظری هم که دیگه معلومه.....دوسشون داره
خلاصه که مژگان جون دوست داریم:40:
بابا مژگان کوتاه بیا ... خوبیت نداره به خدا ...نقل قول:
تو که میبینی موضوع پستش چیه ... خب برا چی جوابشو میدی؟ بذار تو کف جواب بمونه ...
خودتو درگیر نکن ...
در مورد امین هم بذار هرچی بوده تموم بشه ... خودشم راضی نیست اینقدر قضیه کش بیاد.
دوستان مسئول تاپیک هم لطف کنن یه مقدار بیشتر نظارت کنن تاپیکشون هرز نره ... نقد و توهین دو مقوله جدا از همه ...
نقد یعنی رک گوییه بی طرف
به به سلام خانومینقل قول:
خوشحالم که می بینمت...
اتفاقا همین امشب با فرانک صحبت می کردیم دونفری معتقد بودیم که تو یکی از گل ترین بانوان پی سی هستی
درباره اظهار نظرت واقعا خوشحالم کردی
باز هم م یگم شنیدن تعریف از زبان یک همجنس که خودش هم خیلی گله
واقعا به دل می شینه
ضمن اینکه همه هدفم اینه که مفید باشم
شهرام ناظری هم که واقعا عشقه..اصفهان هم که هست "شهر من ،من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش"
اما کلا خوشی آنجاست که دلدار آنجاست
نقل قول:
سلام
امین جان اول ممنونم که دنبال م یکنی مطالب را....
همونجور که گفتم اون پست اخرین جوابه من به اون شخص بود.....
اما واژه ای که برای امین عزیز به کار رفته واقعا بی ادبی بود..
علیک سلام ...نقل قول:
خواهش میکنم ....
با این خط آخر موافقم ، متاسفانه نتیجه صمیمیت مدیرا و همکارا معمولا توهینه ...
صبح تا شب تویه انجمن وقت میذارن که آخر شب با اعصاب خورد بخوابن ... هرچند یوزرای گل خستگی رو از تن و روان بیرون میکنن
امین چون سنش از همه مدیرا کمتره با بچه ها صمیمی تره، اما هواسش به ظرفیتها نبود.
امیدوارم جلوبه بی احترامی ها گرفته بشه ...
قربانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما کی از بوته میری؟ آخه نقدای ما تموم شد :14:،دیگه بهونه نداریم ، نمیتونیم پست بدیم
ببخشید منظور از همجنس چیه ؟ یعنی ما از جنس شما نیستیم ؟ چون در صورت همجنس نبودن یا ما آدم هستیم یا شما. در حالیکه هر دو آدمیم.به نظر من بکار بردن این جور کلمات درست نیست. از کلمات جایگزین استفاده کنید. مطمئنا الان شما میخوای بگی منظور من چیز دیگه ای بود و ... پس پیشاپیش به پست بعدی تون هم جواب میدم.نقل قول:
چه قدر خوبه آدم منظورش رو با استفاده از کلمات درست بیان کنه وگرنه برداشت ما از منظور شما حرفیه که میزنی نه چیزی که تو دلته...
نقل قول:
ای ول بابا نکته بین ....
البته شاید منظورش از همجنس، بدجنس بوده ....:31:
شوخی کردم، خواستم اسپم بدم ...:5:
با سلام خدمت شما:11:
تا اونجايي كه من به قسمت فيلم سر ميزنم عسل بانو جان خيلي فعاليت دارن و اميدوارم هميشه موفق باشن
و من رفتار بدي هم از ايشون نديدم:46:
اميدوارم تا اون موقعي كه آقا امين نيستن بتونن جاشون رو برامون پر كنن
و اميدوارم كه آقا امين هر چه زود تر برگرده به فروم:46:
هميشه موفق باشي:11:
سلامنقل قول:
مسلما من و شما از یک جنس نیستیم
چون بنده مونث هستم و شما مذکر.
این حرف را هم بر این اساس زدم که برخی اوقات خانومها(که همه بانوان عزیز این سایت مستثنی هستند)دچار نوعی حسادت می شیم که نمی تونم یا نمی خواهیم از خانومی دیگر تعریف کنیم.
یا شاید این نظر به صورت کلی درست نباشه....اما حداقل من تجربیاتی داشتم که اینو بهم ثابت کرده.
سلام خانومینقل قول:
مرسی که زحمت کشدی اومدی و نظر دادی
از لطفت هم ممنونم
من هم امیدوارم امین عزیز زودتر برگرده.
من مرده این صداقتتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته فقط یه نوع نیست خانوما همه نوعشو دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که همه بانوان عزیز این سایت مستثنی هستند)
اینطور که من دارم پست میدم ، پستهام از عسلبانو بیشتر شده تو این تاپیک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فردا پنجشنبه آخرين روز سركار بانو عسل ميباشد.لقب ها را نگاه ميكنم و يكي را به سليقه خودم انتخاب ميكنم :)
نقد من هم از عسل بانو ميماند براي فردا.
اميدوارم تا اون موقع بيايد و برود(منظورم نفس ام هست)
خوب به امين هم(اون نه اين يكي كه خيلي كارتونيه) تبريك ميگويم يك لقب هم طلبش (فحش نه، لقب) كه فردا ذكر ميكنم
اگر فردي جامونده كه اسمش را نبردم عذر ميخواهم .(چه ربطي داره)
نقل قول:
شزمنده نفرمایید
عزیز دلی:40:
لقب پیشنهادی من : بانوی همیشه آن لاین:20:
سلام
همکار فعال
من یه نقد از کلیت این تاپیک دارم که به شخص خاصی مربوط نمیشه.
چرا اینجا هر کس که نقد میشه هیچ نقد منفی رو درست نمی دونه؟ یعنی اینهمه بقیه وقت میذارن نقد می کنن حتی 1 میلی متر هم ممکن نیست نقد منفی کسی درست باشه و نقد شونده بگه خوب بله حق با شماست سعی می کنم این مورد رو عوضش کنم یا بهترش کنم یا کلا روالم رو عوض کنم؟ پس این همه وقتی که برای نقد کردن یا خوندن نقدا میذارن همه به چه دردی می خوره؟ یا اصلا کسی که قبول می کنه بیاد نقد بشه خوب اصلا قبول نکنه چون از قبل می دونه هیچ نقد منفی وارد نیست و خودش می دونه کارش صد در صد درسته دیگه چه نیازی به نقد شدن هست پس؟ یا کلا اسم اینجا رو عوض کنن بذارن تاپیک تشکر از زحمات کاربران دیگه! چون تا اینجا همه فقط تشکر ها رو به حق می دونستن نه نقدهای منفی رو! یا شایدم چون اینجا ایرانه هیچ کس در هیچ شرایطی نباید حتی در یه مورد خیلی کوچولو بگه بله شاید حق با شما باشه؟!
البته منم از زحمات همتون تشکر می کنم و منظورم بی ارزش کردن هیچ زحمتی نیست ولی انتقاد من از تاپیک هست امیدوارم برداشت بد نکنین. برای بهینه شدن گفتم..................
بانوی همکار هم خوبه!
كامران جان من و تو با هم در يك جبهه هستيم:10: منم دلم خونه از دست اينها:41: باورت نميشه شبها موقع خواب از خدا ميخواهم كه فردا وقتي اومدم تو تايپيك يكدونه پست بزن بكشي (ترور شخصيتي) ببينم.اما چه كنيم كه من و تو در اقليت هستيم.:19:نقل قول:
:31:
سلام به همگی؛
این لقب قبلا برای کسی پیشنهاد شده یا نه؟
اگه نشده، من میگم: آچار فرانسه ی p30 (مخصوصا فیلم و موسیقی) :31:
واقعا همینطوره...
:40::40::40::40::40:
خواهش میشود :20: اما فکر کنم فقط پستای نقدکنندگان نیست که این جو رو درست کنه. خود نقد شونده هم اگه از هر 10 تا نقد هر 10 تاشو رد کنه خوب نقدکنندگان بعدی هم می فهمن که اون فرد هیچ گونه نقد متفی رو به خودش وارد نمی دونه و نقدای منفی از بین میره و همش تشکر باقی می مونه. :19:نقل قول:
من نمی دونستم اینجا دارین چیکار می کنین وگرنه خودم اول لقب می دادم به عسل
لقب پیشنهادی من:
عسل پاچینو مژگان مترجم شهرام بانوی فعال
عسل بانو زیر نویس کردن یاد گرفتی یا نه؟ حالا فردا هم بوته زارت تموم میشه و ما دستمون به هیچ جا بند نیست هان! منتظریم .
خوب عزيزان هر شروعي يك پاياني دارد ولي ما متاسفانه از اول پايان داشتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يخ كني)
زمان حضور بانو عسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پايان رسيد.به زودي يك لقب از ميان لقبها برگزيده ميشود و در پست اول به يادگار جلوي اسمشان قرار ميگيرد.(فكرش را بكنيد 10 سال بعد بچه هاش بيان بگن مامان بزرگ اين عسل بانو معروف به عمو سيگاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما بودي؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نميدونم چرا بچه هاش ميگن مامان بزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) )
به هر حال هر خوبي و بدي از ايشان ديديد به من ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در انتها به رسم يادبود اخرين اثر مرحوم پسر روحاني را به ايشان تقديم مينمايم(ايشان بعد از خلق اين اثر بن يا بالاتر از بن مفقود اثر شدن RohAm Ram2 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از همگي ممنون كه اولين بانوي اين تايپيك را سالم تحويل خانواده داديد.به زودي نفر بعدي كه شايد موجب حيرتتان بشود معرفي ميشود.
اين فرد كسي نيست جز .......