مرسي
به نظر شما بعد از اتمام كار turn off كنم بهتره يا stand bye ياhibernate?
2-بعد از standby كامپيوتر كه بالا مياد هنگ ميكنه مشكل از كجاست؟
Printable View
مرسي
به نظر شما بعد از اتمام كار turn off كنم بهتره يا stand bye ياhibernate?
2-بعد از standby كامپيوتر كه بالا مياد هنگ ميكنه مشكل از كجاست؟
سلام
وقتی سیستم تصویرنمیده وبالا نمیاد ایراد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک؟؟؟؟؟؟؟
رم؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربرد؟؟؟؟//
هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتری مادربرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مشکل ماست
سلامنقل قول:
سلام
وقتی سیستم تصویرنمیده وبالا نمیاد ایراد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک؟؟؟؟؟؟؟
رم؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربرد؟؟؟؟//
هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتری مادربرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مشکل ماست
از خیلی چیزا می تونه باشه
گرافیک ، تموم شدن خمیر سیلیکون روی سی پی یو، مشکل رم
اول از خمیر سیلیکون که کم خرج تره شروع کن دوست عزیز
بعد گرافیک
بعد رم
درودنقل قول:
بهترین خاموشه،
احتمالا هایبرنت هم کنی موقع بالا اومدن ریست میشه یا هنگ میکنه.
مشکل هنگ کردن در استندبای از مودم و کارت --- هست.
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه
درایور مادربورد به صورت کامل نصب شده و هیچ علامت سوال زرد رنگی در کنار وسیله های سخت افزاری در device manager دیده نمیشه اما با هر بار روشن شدن ویندوز این پنجره نمایش داده میشه مشکل از چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک رم ریدر داخلی خریدم ازینهایی که بجای فلاپی بسته میشه
مشکلم اینه که اگر گوشی رو با کابل خودش به سیستم وصل کنم دیگه این رم ریدره کار نمیکنه تا اینکه یکبار کالشو از مادربرد دربیارم و دوباره وصلش کنم
البته خیلی تلاش کردم تا فهمیدم قضیه اینجوریه چون نمیشد تشخیص داد چرا بعد از یک مدت دیگه رم ریدر کار نمیکنه
دوست عزيز به ترتيب مقرون به صرفه اقتصادي بودن اين كار ها رو به ترتيب بكننقل قول:
1) نصب مجدد ويندوز و چكاب با يه آنتي ويروس به روز
2) امتحان كردن رم به صورت اماني از يكي از دوستان
3) امتحان كردم پاور به طريق شماره 2
كه احتمال مي دم مشكل از 3 باشه ولي بعيد نيست... از1 و 2
دوست عزيز رم ريدر هايي كه داخل كيس بسته ميشن رو اگر يك بار ديسكانكت كني ديگه نمي توني وصلشون كنينقل قول:
من یک رم ریدر داخلی خریدم ازینهایی که بجای فلاپی بسته میشه
مشکلم اینه که اگر گوشی رو با کابل خودش به سیستم وصل کنم دیگه این رم ریدره کار نمیکنه تا اینکه یکبار کالشو از مادربرد دربیارم و دوباره وصلش کنم
البته خیلی تلاش کردم تا فهمیدم قضیه اینجوریه چون نمیشد تشخیص داد چرا بعد از یک مدت دیگه رم ریدر کار نمیکنه
تا يه بار ريست كني و يا به قول خودت كابلش رو دوباره بزني كه دومي رو پيشنهاد مي كنم خيلي تكرار نكني ممكنه ضرر داشته باشه
سلام میشه به من بگید چی کار کنم موقعی که از g mailمیام بیرون پسوورد و یوزر اونجا نمونه اخه وقتی میام دوباره برم فقط یک حرفو ممیزنم بقیش میاد ؟
ایا امکان داره در یک کامپیوتر خاص تعدادی سایت را فیلتر کرد اگر ممکنه چه طوری فیلترش رو باز کنم؟
فکر نکنم از پاور باشه البته امتحان نکردم هاردم صدائی مثل سائیدکی دندون یا خش خش رو میده سیستم چند بار ریست میشه بعد ویندوز بالا میادنقل قول:
درود تازه وارد.نقل قول:
اینجا جای این سوال نیست. به بخش سیستم عامل رجع کن.
باید History و Cache مرورگر رو پاک کنی.
این امکان از دو طریق وجود داره:نقل قول:
1. فیلترهای سخت افزاری
2. فیلترهای نرم افزاری مثل فایروال و یا قابلیت کنترل خانواده ویندوز ویستا یا سون
روش اول که فقط در مخابرات و ISP ها استفاده میشه.
روش دوم در میان کاربران خانگی.
باید به یوزر ادمین دسترسی داشته باشی و لیست فیلترینگ برنامه رو تغییر بدی.
از نظر من چنین کاری (نرم افزاری) خیلی بدرد بخور و کاربردی نیست.
سلام دوستان
پی سی خونه چند وقته مشکل پیدا کرده :19:
وقتی {معمولا}از رایتر استفاده می کنم یا از اطلاعات روی هارد استفاده می کنم ،از هارد صدایی میاد شبیه چیلیک چیلیک {عجب توصیفی:31: } و بعد سیستم ریست می شه وویندوز بالا نمیاد و پیغام
nvidia boot agent224.052.زمانی که دوباره سیستم خاموش و روشن بشه ویندوز بالا میاد.مشکل از کجاست ؟!
Copyrighte….
Copyrighte….
Pxe-…exiting nvidia boot agent
Pxe..media test failure.check cable
Disk boot failure, Insert system disk and press enter
کابل،پورت ساتا رو عوض و جا به جا کردم.نرو و الکل هر دو موقع رایت یا ایمیج گرفتن ریست می شوند.سیستم با آخرین آپدیت مک آفی اسکن کردم.سخت افزارهای جانبی رو از سیستم جدا کردم.رم ها رو جابه جا ...خلاصه هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم .
ممنون
پ.ن:جستجو کردم اما جوابم رو میان سوال ها ندیدم.
سلامنقل قول:
سلام دوستان
پی سی خونه چند وقته مشکل پیدا کرده
وقتی {معمولا}از رایتر استفاده می کنم یا از اطلاعات روی هارد استفاده می کنم ،از هارد صدایی میاد شبیه چیلیک چیلیک {عجب توصیفی } و بعد سیستم ریست می شه وویندوز بالا نمیاد و پیغام
nvidia boot agent224.052
Copyrighte….
Copyrighte….
Pxe-…exiting nvidia boot agent
Pxe..media test failure.check cable
Disk boot failure, Insert system disk and press enter
.زمانی که دوباره سیستم خاموش و روشن بشه ویندوز بالا میاد.مشکل از کجاست ؟!
کابل،پورت ساتا رو عوض و جا به جا کردم.نرو و الکل هر دو موقع رایت یا ایمیج گرفتن ریست می شوند.سیستم با آخرین آپدیت مک آفی اسکن کردم.سخت افزارهای جانبی رو از سیستم جدا کردم.رم ها رو جابه جا ...خلاصه هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم .
ممنون
پ.ن:جستجو کردم اما جوابم رو میان سوال ها ندیدم.
دوست عزیز احتمالا هاردتو مشکل خورده و بد سکتور گرفته
یه بار بذارید check disk بشه (زو درایو کلیک راست کنید proprties-- tools) بعد ریست کنید و چک کنید ببینید برطرف میشه؟
ممنون دوست عزیز:11:نقل قول:
اینکار رو انجام دادم ،اما بعدش صدا و ریست شدن سیستم مرتب بیشتر شد .به حدی که به محض بالا اومدن ویندوز ریست می شد.
از طریق سیف مد می خواستم شبکه کنم که اروری مربوط به این فایل رو می داد :
a34vbns.sysفلش مموری که به سیستم زده بودم هم ویروس داشت!
Description: a347bus.sys is located in the folder C:\Windows\System32\drivers. Known file sizes on Windows XP are 160,640 bytes (81% of all occurrence), 158,720 bytes.
The driver can be started or stopped from Services in the Control Panel or by other [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The program has no file description. The program is not visible. There is no detailed description of this service. It is not a Windows system file. a347bus.sys seems to be a compressed file. Therefore the technical security rating is 49% dangerous, however also read the users reviews
.
هارد رو به یک سیستم جدید زدم ،فایل رو پاک کردم و ویندوز نصب کردم.صدا خیلی کم و با ولوم پایینه ،ریست هم نمی شه مگر برای رایت . اما وقت درایو سی برای بد سکتور بررسی می شه این صدا مرتب به گوش می رسه .
نرم افزار قوی برای بررسی بد سکتور چه چیزی پیشنهاد می کنید ؟!
ممنون
نقل قول:
عجيبه؟؟
شما هيچ موقعي غير از رايت مشكل ريست نداريد؟
در مورد نرم افزار رفع بد سكتور هم
اجازه بديد ببينم الان حضور ذهن ندارم..
با سلام خدمت دوستان گل بنده یک دستگاه مدم tp linke 8811 دارم چطور می تونم راهندازیش کنم و user pass isp رو بدم توش و پورت lan رو راهندازی کنم در ضمن یک بار رفتم تو تنظیمات مدم ازم یوزر پسورد خواست admin رو دادم حالا واسه بار دوم میخوام برم تو تنظیمات یوزر پسورد admin رو قبول نمیکنه راهی نیست که بشه پسوردشو ریست کرد لطفا راهنماییم کنید تا مشکلم حل شود با تشکر از شما دوستان گل.
والا خودم هم گیج شدم.وضع سیستم عجیبه ;)نقل قول:
غیر قابل پیش بینه ! بعضی وقتها موقع رایت ریست می شه بعضی وقتها نمی شه ! موقع اجرا چند تا برنامه ریست کرد :wac: قبل از ریست هم صفحه ی آبی رو نشون می ده.
kernel stack-inpage-error
برنامه Hot CPU Tester که سیستم رو چک کرد ،خطا و ایرادی پیدا نکرد.
فعلا منتظرم تا Adsl این هفته وصل بشه با چند تا آنتی ویروس مختلف سیستم رو اسکن کنم ببینم نتیجه چی می شه .
اگر شما هم نرم افزار معرفی کنید سیستم رو برای بد سکتور چک می کنم.
دوست عزیز با یه رم دیگه امتحان کنید ببینید سیستمتون فرقی می کنهنقل قول:
حتی اگر دوتا رم دارید یکیش رو دربیارید مدتی با یکیش کار کنید و بالعکس......
منتظرم
با سلام و خسته نباشید
من مدل مادر بوردم رو توی یه تایپیک دیگه گفتم دوستان گفتن سی پی یو هایی که مادر بورد تو ساپورت می کنن اینها هستند
330J(E0,Malay,SL7TM,R),
331(E0,Malay,SL7TV,R),
335J(E0,Malay,SL7TN,R),
336(E0,Malay,SL7TW,R),
340J(E0,Malay,SL7TP,R),
345J(E0,Malay,Q46Z,ES),
351(E0,Malay,Q38Z,ES)
515(D0,ES),
515(E0,Malay ,R),
521(E0,Malay ,R),
530J(E0,Malay ,R),
531(E0,Malay ,R),
540J(E0,China ,R),
541(E0,Malay ,R),
550J(E0,Malay ,ES),
551(D0,Malay ,ES),
551(E0,Malay ,ES),
561(E0,Malay ,ES),
560J(E0,Malay ,R),
571(E0,Malay ,ES),
570J(E0,Malay ,ES),
506(E0,Malay,ES),
516(E0,Malay,ES),
520(D0,Malay,SL7J5,R),
530(D0,Malay,SL7J6,R),
540(D0,Malay,SL7J7,R),
550(D0,Malay,SL7J8,R),
560(E0,Malay,SL7Q2,R),
630(N0,Costarica,QDGV,ES),
640(N0,Costarica,QDGL,ES),
650(N0,Costarica,QDGH,ES),
660(N0,Costarica,QDGD,ES),
670(N0,Costarica,QEBM,ES)می خواستم بدونم این سی پی یو ها تک هسته ایی هستند یا دو هسته ایی و مشخصات قویترین سی پی یو یی که تو این لیست هست کدومه و چیه ( مثلا 3 گیگاهرتز یک مگ کش یا 2.6 گیگاهرتز دو مگ کش)
ممنون از کمکتون:10:
شرمنده کمی دیر شد :blush:نقل قول:
دو رم روی سیستم هست .
512 تنها ، روی دو سه تا ماژول جا به جاش کردم .بعد از رایت دی وی دی اول، دوباره موقع رایت شروع به ریست می کنه .
1 گیگ تنها ،بعد از رایت 2،3 تا دی وی دی شروع به ریست می کنه...
بعد از ریست های متوالی ویندوز پرید ، Sp3 هم نصب نمی شد ! اینطوری بود که هارد رو فرمت کردم و sp3 نصب شد.:wac:
بعد از فرمت سیستم ،دیگه موقع رایت سیستم ریست نمی شه اما هارد صدای قبلی رو دوباره می ده و سیستم کمی هنگ می کنه .....
این نتایج تا اینجای کار بود ،آزمایشات همچنان ادامه دارد :24:
اقا من optice dvdr لپ تاپم سوخته (البته فکر کنم چون cd رو میخونه اما dvd نه) و از dvdr external توسط پورت IDE to USB استفاده می کنم ..برای win ریختن می تونم از همین dvd external استفاده کنم
البته فکر کنم BIOS سیتمم usb رو قبول نمی کنه باید چه کنم bios رو updade kardam نشد البته تو boot سیستمم usb stra...هست ولی برای جایی که میپرسه از چه طریقی سیستم از چه طریقی نسب شه usb نیست
بعدم مگه میشه dvdr رایتر cd رو بخونه dvd رو نخونه
مدل لپ تاپم inspiron 1318
مدل dvd رایتر optiarc DVD+-RW AD-7640A ATA Device مکشیه
اقا اگه این مشکل DVD راتر ما رو اگه حل کنید که خیلی توپه در با رهی نصب win هم کمک کنید
درودنقل قول:
همگی تک هسته ای هستن.
مدل مادربورد رو برای اطمینان بیشتر اینجا بذار تا اسم بازاری cpu ها رو بنویسم.
درودنقل قول:
فایلهای ویندوز رو روی هارد کپی کن و از روی هارد ویندوز رو نصب کن.
و اما اینطور که معلومه شما از ویندوز اکس پی تقریبا قدیمی استفاده میکنی، در واقع اوپتیکال درایو لپتاپت نسوخته عزیز، ویندوزی که روش نصبه اوپتیکال درایور رو CD-Rom میشناسه و نه DVD-Rom !!!ویندوز آپدیت شده اکس پی (آخرین سرویس پک) رو نصب کن و میبینی که سالمه، یا با dvd ویندوز سون یا ویستا بوتش کن میبینی که کار میده!!!
من با لپتاپم این مشکل رو داشتم.
من از vista استفاده می کنمنقل قول:
dvd rom رو هم قبلا می خوند اما یه دفعه بعد از یه مدتی فقط cd رو می خونه
در ضمن چون laptop رو با vistash خریدم:27: می خواستم win خودش رو بریزم که اون رو هم نمی شه رو hard کپی کرد اگه بشه این dvd rom درست شه چه میشه خیلی چرخیدم تو net ولی چیزی دستگیرم نشد
با سلام امروز میخواستم ویندوز عوض کنم اما سی دی ویندوزو که گذاشتم تا به صورت بوتیبیل اجرا بشه سی دی ویندوز اجرا نمیشه مگه بعد از گذاشتن سی دی ویندوز و اجرا شدن یکی از دکمه کیبورد نباید زد تا وارد مرحله نصب بشه اما نمیشه لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
با سلام امروز میخواستم ویندوز عوض کنم اما سی دی ویندوزو که گذاشتم تا به صورت بوتیبیل اجرا بشه سی دی ویندوز اجرا نمیشه مگه بعد از گذاشتن سی دی ویندوز و اجرا شدن یکی از دکمه کیبورد نباید زد تا وارد مرحله نصب بشه اما نمیشه لطفا راهنمایی کنید
دوست عزيز شما بايد first boot device تون رو كه توي bios قرار داره روي CD قرار بديد تا براي شروع كار كامپيوتر از سي دي خونده بشه نه هارد
که احتمالا برای شما کلید F12 در ابتدای شروع سیستم باید باشه(با فشارش منتقل میشی جایی که دوست عزیزمون شاهین خان فرمودند)نقل قول:
دوست عزيز شما بايد first boot device تون رو كه توي bios قرار داره روي CD قرار بديد تا براي شروع كار كامپيوتر از سي دي خونده بشه نه هارد
دوست عزیز البته ببخشید اگر نصب ویندوز رو بلد نیستید یه سری به این سایت بزنید کامل توضیح دادمنقل قول:
کد:http://jalebb.blogfa.com/post-62.aspx
دوستم یه سیستم جدید بسته و یه مشکلی داره:
میگه بعضی وقتا که ریست میکنم سیستم بالا نمیاد و مانیتور به حالت استند بای میره(همون پاور سیوینگ که مانیتور روشنه ولی تصویری نشون نمیده) و بعد با یک ریستارت دستی درست میشه . مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
سیستمش:
CPU:Intel core2Quad 9550
RAM:Crosair 4GB DDR3 1333
MB:P5Q3 Delux-WIFI
VGA:sparkle Calibre GTS 250 1GB
سلامنقل قول:
دوستم یه سیستم جدید بسته و یه مشکلی داره:
میگه بعضی وقتا که ریست میکنم سیستم بالا نمیاد و مانیتور به حالت استند بای میره(همون پاور سیوینگ که مانیتور روشنه ولی تصویری نشون نمیده) و بعد با یک ریستارت دستی درست میشه . مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
سیستمش:
CPU:Intel core2Quad 9550
RAM:Crosair 4GB DDR3 1333
MB:P5Q3 Delux-WIFI
VGA:sparkle Calibre GTS 250 1GB
اگر برق كامپيوتر تون از سيم سياري گرفته ميشه كه تمام پريز هاش پر هست اونايي كه لازم نداري رو ازش جدا كنيد
اگر نشد سيم سيار رو عوض كنيد و
باز هم اگر نشد محل اتصال كامپيوترتون به برق رو عوض كنيد و به يه پريز اصلي ديگه بزنيد
دقیقا همین مشکلو چند وقت پیش داشتم کارت گرافیکو عوض کردم درست شدنقل قول:
البته من وقتی با دکمه پاور روشن میکردم مونیتور روشن نمیشد و با ریست دستی روشن میشد
من تازگی یه مشکلی بارم پیش اومده:
من با این سیستم کارای گرافیکی مثل بازی اینا انجام می دم:31:
اول که بازی می کنم به مدت حدود کمتر از یه دقیقه فریم در حد عادیه.
بعدش نرخ فریم نصف می شه(مثلا اگه عادی 50 تا بر ثانیه باشه می ره ر و25 تا بر ثانیه و اون حدودا) یکی دو دقیقه اون جوری می مونه بعدش یه دفه فریم می ره رو سه چهار تا در ثانیه!!!
روی سه چهار تا می مونه بعدش دوباره می ره رو 25 تا (!)
خلاصه که هی یکی دو دقیقه نصف حالت عادی فریم دارم هی یکی دو دقیقه 3 _ 4 تا فریم دارم!
*دمای سی پی یو رو چک کردم بالا نبود!
*ویروس ندارم!
*پروسس عادیه!
*فقط هم موقع بازی این مشکل کند شدن رو دارم و بعد از بستن بازی بلافاصله سرعت سیستم می ره بالا!
*دیشب یه دفه ای این مشکل بوجود اومد!
*دیشب بعد از یه مدت (بازی تو حالت Windowed بود) یه دفه ای سیستم به کل داغون شد و مانیتور پر از نقطه های سبز شد(حتی خارج از پنجره بازی) بعد هی تصویر مانیتور قطع و وصل می شد! منم گرخیدم سریع برق کامپیوترو قط کردم که طوریش نشه!
سوال: این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟؟
اگه سخت افزاریه راهنمایی کنید!
با تشکر
دمای GPU رو چک کردین؟؟؟؟؟؟ شاید فنش از کار افتاده ضمنا تو چه بازی این مشکلو دارید؟؟؟ شاید بازیش مورد داره...نقل قول:
من کلا همه بازی جاتـمو امتحان کردم! این مشکل برای همه بودنقل قول:
من دمای سی پی یو رو با Easy Tune 5 چک می کنم! نرم افزاری هست بشه باهاش دمای جی پی یو ر وچک کرد؟
میشه لینک آپدیت Realtek High Definition Audio Codec ALC662 بزارین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه لینک آپدیت Realtek High Definition Audio Codec ALC662 بزارین ؟
با سلام
چند روزی است که سیستم من پس از روشن شدن و بعد از اینکه مدتی کار کرد یکدفعه خاموش می شود و بعد از اینکه آن را روشن می کنم مدت زمان زیادی حدود 40-30 ثانیه طول می کشد تا بالا بیاید و در این مدت چراغ هارد بطور پیوسته روشن میماند.
با اینکه ویندوز را عوض کردم اما بعد از گذشت دو روز این مشکل همچنان تکرار شد. مخصوصاً ÷س از اینکه خاموش می شود درست در زمانی که عبارت wellcome to windows ظاهر می شود این حالت رخ می دهد و سیستم shutdown می شود.
با اینکه درایوهایم را فرمت کردم و از آنتی ویروس آپدیت شده Nod استفاده می کنم نمیدان که آیا علت آن ویروس است یا نه.لطفاً کمکم کنید.
با تشکر
windows xp service pack3
intel pentium 4
cpu 2.4 Ghz
Ram 512
radeon 9520
سلامنقل قول:
wood56's Avatar
تاريخ عضويت: Mar 2006
پيش فرض
با سلام
چند روزی است که سیستم من پس از روشن شدن و بعد از اینکه مدتی کار کرد یکدفعه خاموش می شود و بعد از اینکه آن را روشن می کنم مدت زمان زیادی حدود 40-30 ثانیه طول می کشد تا بالا بیاید و در این مدت چراغ هارد بطور پیوسته روشن میماند.
با اینکه ویندوز را عوض کردم اما بعد از گذشت دو روز این مشکل همچنان تکرار شد. مخصوصاً ÷س از اینکه خاموش می شود درست در زمانی که عبارت wellcome to windows ظاهر می شود این حالت رخ می دهد و سیستم shutdown می شود.
با اینکه درایوهایم را فرمت کردم و از آنتی ویروس آپدیت شده Nod استفاده می کنم نمیدان که آیا علت آن ویروس است یا نه.لطفاً کمکم کنید.
با تشکر
دوست عزيز شما موفق ميشيد وارد ويندوز بشيد و با اون كار كنيد؟
يا قبل از بالا اومدن كامل ويندوز خاموش ميشه؟