سلام دوستان یه مشکل بزرگ
یک فایل Html دارم میخوام تو Excel بازش کنم ... اگه حجم فایل کم باشه مشکلی نیست ولی این فایل من 40 مگابایت ! و وقتی با اکسل بازش میکنم خطا میده
خیلی برام مهمه ...
Printable View
سلام دوستان یه مشکل بزرگ
یک فایل Html دارم میخوام تو Excel بازش کنم ... اگه حجم فایل کم باشه مشکلی نیست ولی این فایل من 40 مگابایت ! و وقتی با اکسل بازش میکنم خطا میده
خیلی برام مهمه ...
با سلام خدمت شما كه در هر زماني به سوالات ما پاسخ مي دهيد.
اكنون پيش از پيش به اطلاعات شما نيازمند هستم.
من در حال نوشتن يك پروژه هستم كه در بعضي جاهاي اون گير كردم لطفا من رو راهنمايي كنيد؟
خيلي فوري هستش
1- در Sheet 1 من انباري را تعريف كردم كه براي آن ها كد و نام و قيمت و ... تعريف كرده ام.
ميخوام وقتي در Sheet 2 يا همان فاكتور كد يك جنس را وارد كردم ( هماني كدي كه در Sheet 1 دادم) بلافاصله نام جنس و قيمت و ظاهر شود.
2- در Sheet 2 يا همان فاكتور ميخواهم در خانه ي به نام تخفيف اگر در بالاي صفحه در قسمت كد خريدار كد 0 را وارد كرد يعني خريد نقدي بوده و تخفيف داده نشود ولي اگر كد ديگري وارد شد 1.5
درصد تخفيف داده شود و قيمت نهايي به دست آيد( قيمت نهايي = قيمت كل - تخفيف ).
3- در پايان كه فاكتور آماده شد اگر مبلغ كل پرداخت نشد و كد خريدار هم داشت در Sheet 3 مقدار قيمت كل و باقيمانده و تاريخ و كد خريدار وارد شود.
4- در Sheet 4 در پايان اگر به آن Sheet رفته شد جمع تمام سود كالا و جمع كل فروش محاسبه شود و تعداد كالاهاي موجود و در پايان تعداد كالاهاي انبار منهاي تعداد كالا هاي فروخته شده شود و در انبار ذخيره شود.
5- همين اطلاعات به صورت ماهانه در Sheet 5 ذخيره شود.
اميدوارم تونسته باشم كه مقصودم رو به طور كامل رسونده باشم ولي اگر متوجه نشدين به من پيغام خصوصي بديد تا فايل اكسل يا عكسهايي از آن را براي شما ارسال كنم.
خيلي خوشحالم تو سايتي عضو هستم كه ميتونم مشكلاتم رو بگم و همه كمك ميكنن تا مشكلاتم بر طرف بشن به نظر من سايت P30WORLD يكي از بهترين سايت هاي ايران و جهان است.
دوستان گرامي چون من خيلي عجله دارم لطفا تا يكي دو ساعت ديگه اگه كسي جوابش رو ميدونه بگه تو رو خدا خيلي لازمه !
سوال ديگه چه جوري ميتونم تو اكسل Past Link كنم و گزينه ي Updete بياد ( البته تو يه فايل مثلا از Sheet1 به Sheet2 )
دوستان گرامي !
با سلام !
آيا مي توان براي اكسل فرمولي تعريف كرد كه همبستگي بين داده ها را بسنجد ؟
و بر اساس آن بتوان نمودار همبستگي را نيز ترسيم كرد ؟
بسيار سپاسگذار مي شوم چنانچه مي توانيد ياري ام نماييد .
با تشكر ...
با سلام
لطفا در مورد تابع رگرسیون در اکسل 2007 توضیحی بدید! حداقل اینکه کجاست؟ توی قسمت توابع دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم!
اگه در مورد کار باهاش هم توضیحی بدید بیشتر ممنون میشم!
من یک سری داده دارم که می خوام رابطه یا بهتر بگم معادله ی رگرسیونی رو براش پیدا کنم!
یعنی چند تا پارامتر رو نسبت به یک پارامتر می خوام بسنجم و در آخر یه فرمولی مثل این داشته باشم:
y=0.23X+23T+0.98R
البته یه مثال معمولیه! منظورم اینه که چند تا پارامتر یعنی R ,T, X نسبت به Y هستش!
وای اگه کمکم کنید یه دنیا تشکر!
سلام..خدمت تمامی اساتید..
من مخواهم این فایل تکست رو که سطر و ستونی هست رو درست انتقال بدم به اکسل...(یعنی هر عدد در یک سلول باشه و قابل ادیت کردن)
میشه کمکم کنید؟
اینم فایل:
کد:http://liliputboy.parsaspace.com/e1.txt
شما بايد در فايل هاتون شيت هاي ديگه اضافه كنيد و بعد در گزراش به اونا لينك بدين تا اطلاعات هر روز رو داشته باشيدنقل قول:
خب معمولا اكسل با حجمهاي بالا مشكل پيدا ميكنهنقل قول:
مخصوصا وقتي كه از نوع فايلهاي اصلي خودش نباشه و مجبور به كانورت اطلاعات باشه
به نظر من اونو در IE باز كنيد و بعد از كليك راست روي حداولش اونو به اكسل export كنيد
اين سوالهايي كه شما داري يه پروژه كامل هست و طرح پروژه در تاپيك و انجمن ممنوعهنقل قول:
شما خودت پروژه رو انجام بده و اگه مشكلي داشتي بپرس
در يك فايل نيازي به Paste link نيستنقل قول:
اون مورد وقتي استفاده ميشه كه بين چند فايل قرار باشه لينك برقرار بشه
در يك فايل وقتي باز شدن اون اتفاق ميفته تمام خانه هاي مرتبط با هم آپديت ميشن
البته اگه آپديت روي حالت اتوماتيك (پيش فرض) باشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
ببينيد اين مقاله ميتونه كمكتون كنه
کد:http://www.jeremymiles.co.uk/regressionbook/extras/appendix2/excel/
چطوری میشه یک سلول را قفل کرد به طوریکه قابلیت ویرایش نباشد
خدمت شما دوست عزيزنقل قول:
همبستگي ؟؟؟؟؟نقل قول:
مثال ....
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
براي اينكه قابليت ويرايش رو از يك خانه بگيريد بايد شيت مربوطه رو قفل كنيد
با قفل شدن شيت مربوطه هر كدام از خانه ها كه خاصيت Locked آنها فعال باشه قابل ويرايش نخواهند بود
فعال و غيرفعال كردن خاصيت Locked يك خانه:
كافيه خانه يا خانه هاي مورد نظر رو انتخاب كنيد و با زدن CTRL+1 كارد خصوصيات رو باز كنيد و در سربرگ آخر تيك اون گزينه رو برداريد يا بذاريد
قفل كردن يك شيت:
از منوي Tools و زيرمنوي Protection گزينه protect sheet رو انتخاب كنيد و رمز مورد نياز رو بزنيد (ميتونيد هم رمز نزنيد)
موفق باشيد
در Sheet 1 من انباري را تعريف كردم كه براي آن ها كد و نام و قيمت و ... تعريف كرده ام.
ميخوام وقتي در Sheet 2 يا همان فاكتور كد يك جنس را وارد كردم ( هماني كدي كه در Sheet 1 دادم) بلافاصله نام جنس و قيمت و ظاهر شود.
پروژه من هم خيلي طولاني اين 5 سوال بيشتر نبود فكر نكنم اونقدر ها سخت باشه ؟
از اين پست استفاده كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در مورد اون تخفيف تو سوال اول هم نوشته شدهنقل قول:
[php]http://www.4shared.com/file/106130085/9401569b/__online.html
[/php]
دوست عزیز خیلی ممنونم ..نقل قول:
میشه بگین چطوری این کارو کردین؟
ممنون میشم یک مختصری توضیح بدین:40:
خواهش ميكنمنقل قول:
قابلي نيست
اون صفحه اي كه داده بودي را در يك فايل متني كپي كردم و بعد در اكسل 2007 از قسمت get external data گزينه From text رو زدم و بعد هم .....
امتحانش كني جالبه
موفق باشي
دوست گرامي !نقل قول:
همبستگي ؟؟؟؟؟
مثال ....
سپاس از توجه تان .
مقصودم از هم بستگي ، فرمول آزمون هاي آماري (پارامتري) براي سنجش معني دار بودن داده ها است . فرض بگيريم بعد از احتساب جمع داده ها مي خواهيم ميانگين داده ها و سپس انحراف معيار آنها را و به همين ترتيب ساير قسمت هاي فرمول را بيابيم و نتايج كلي را در نمودار ترسيم كنيم ؟
آيا فرمولي براي احتساب اين موارد و ديگر ي ها داريم كه بر اساس آن هم بستگي ميان داه ها را بسنجيم ؟
و آيا مي توانيم اساسا چنين فرمولي را طراحي كنيم ؟ حتي اگر شده به صورت جداگانه ( به طور مثال فرمولي براي احتساب انحراف معيار ، فرمولي براي احتساب ميانگين و ... )
( متاسفانه نمي دانم چگونه مي توانم فرمول را تايپ كنم وگرنه نمونه اي از آن را مي گذاشتم ، اميدوارم توضيحاتم مقصودم را روشن تر كرده باشد )
بسيار سپاسگذار مي شوم ، چنانچه مقدور است ، راهنمايي فرماييد .
[quote=Whansinnig;3796360]دوست گرامي !
سلام
یک سوال داشتم
وقتی یک یا چند گزینه از نوار منوی اکسل (مثل tools -insert ,,) را با دراگ کردن حذف می کنیم چگونه امکان بازگشت آنها وجود دارد ؟
یه سوال دارم..چطور میشه یه نمودار رسم کرد...که محور y جمع 2 عدد که هر کدام در یک سل هست باشد..محور x هم حرف اول نام..نام خانوادگی و سال استخدام..که هر کدام از این 3 در یک سل هستند باشد؟ فرمولی برای اینکار هست؟ مثلا محتواس 3 سل محور x را در یک Cell جدید اضافه کند؟
سلام
دوستان من می خوام که یک سری فرمول ها رو در شیت 2 و 3 وارد کنم که عدد ها رو از شیت یک خودشون به طور اتومات بگیرند و پس از محاسبه در شیت 2 و 3 وارد کنند
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
یک سوال داشتم
وقتی یک یا چند گزینه از نوار منوی اکسل (مثل tools -insert ,,) را با دراگ کردن حذف می کنیم چگونه امکان بازگشت آنها وجود دارد ؟ :2:
من تا حالا منوهايم رو حذف نکردم اما توي Help نرم افزار excel اين طور نوشته :نقل قول:
توي منوي Tools ، گزينه ي Customize را انتخاب کرده و سپس در تب Option آن گزينه ي Reset menu and toolbar usage data را مي زنيم .
همين طور تيک Alwasy show full menu را هم مي زنيم.
ولي اگر بخواهيم نوار ابزارها يا نوار منوها را به طور دلخواه تغيير دهيم ، به تب Commands رفته و دکمه ي Rearrenge commands را زده و اگر بخواهيم روي منوها کار کنيم ، تيک Menu bar را در ابتداي صفحه زده و منوي مربوطه را انتخاب و در پايين آن حذف و اضافه و کارهاي ديگر را انجام مي دهيم و اگر بخواهيم روي نوار ابزار کار کنيم ، تيک Toolbar را زده و Toolbar مربوطه را انتخاب مي کنيم و تغييرات لازم را مي دهيم.
اميدوارم موفق باشيد . :11:
اين کار به راحتي امکان پذيره به طوري که شما مي توانيد ابتدا در Sheet 2 ، در سلول مورد نظر علامت = را تايپ کرده و سپس در قسمتي از فرمول که به سلولي از sheet 1 احتياج است ، روي sheet 1 کليک کرده و دوباره روي sheet 2 کليک کرده و ادامه فرمول را Enter را بزنيد.نقل قول:
يعني همان کاري که شما مي توانيد در يک شيت انجام دهيد ، در بين شيت ها هم امکان پذير است. :11:
من فکر مي کنم بهتر است ابتدا سلولهاي نتيجه ي کار را درست کنيد و سپس از آن نمودار بسازيد :نقل قول:
جمع دو سلول در يک سلول : به اين صورت که ابتدا در يک سلول علامت = را زده و ابتدا سلول اول را انتخاب و سپس علامت + را زده و سپس سلول دوم را انتخاب و Enter بزنيد .
در صورتي که ستون نام و نام خانوادگي جدا است ، براي جدا سازي حرف اول نام از نام به ترتيب زير عمل مي کنيم :
ستون نام را انتخاب و به منوي Data/Text to column را مي زنيم ، سپس ابتدا گزينه ي Fixed width را انتخاب کرده و سپس next مي زنيم و سپس در مرحله ي دوم ، خود اکسل يک اسم را به تمام حروف آن تجزيه مي کند و ما کافي است که بعد از حرف اول آن ها را کليک کنيم تا يک خط عمودي در آنها تشکيل شود و سپس next را مي زنيم . در مرحله ي سوم در قسمت Destination کليک کرده و سلولي را که مي خواهيم حاصل جداسازي در آن نوشته شود را انتخاب مي کنيم و Enter و سپس Finish .
اگر نام و نام خانوادگي در يک ستون قرار دارند ، به اين ترتيب :
ابتدا ستون مربوطه حاوي اطلاعات را انتخاب ، سپس به Data/Text to column رفته ، و در مرحله ي اول ابتدا Delimited را انتخاب و next مي زنيم . در مرحله ي دوم تيک گزينه ي Space را مي زنيم و next و سپس در مرحله ي سوم ، در قسمت Destination ، سلول مربوطه را انتخاب و enter زده و finish را ميزنيم به اين ترتيب نام خانوادگي و نام از هم جدا مي شوند.
براي اينکه حرف اول نام و نام خانوادگي و سال استخدام را کنار هم در يک سلول قرار دهيد بايد بدانيد که در excel براي جمع اعداد از + و براي کنار هم قرار دادن يا همان جمع حروف از & يعني Ctrl + 7 استفاده مي شود.
در سلول مقصد کليک کرده و علامت = را بزنيد و سپس ستوني که حرف اول نام است انتخاب و سپس & و سپس براي ايجاد فاصله بين حرف اول نام و نام خانوادگي از Shift + گ يا همان کوتيشن استفاده کنيد و سپس يک فاصله بزنيد و دوباره کوتيشن و سپس & و سپس دوباره کوتيشن و فاصله و کوتيشن و سپس عدد مورد نظر را انتخاب کنيد.
لازم به ذکر است چنانچه پيغام خطا داد مي توانيد ابتدا ستون سال استخدام را کليک راست کرده و Format cells در تب Number ، زير قسمت Category ، گزينه ي Text را انتخاب نماييد.
موفق باشيد. :11:
سلام دوستان
Creat List در Excel 2007 کجاست ؟
میشه راهنمایی بفرمائید .
سلامنقل قول:
اين مورد در 2007 تبديل شده به گزينه table كه ميتونيد از سربرگ Insert بهش دسترسي پيدا كنيد
چطورمیشه کل سلول هاروباعددصفرپرکرد
سلام دوستان
من اکسل 2007 استفاده ميکنم اما کتابي که دارم اکسل 2003 هست.
توي بحث "اضافه کردن سلول،سطر و ستون"
کتاب اينجوري نوشته که من متوجهش نميشم:
-به تعداد سلولهاي جديدي که ميخواهيم درج نماييم از سلولهاي فعلي برگه انتخاب ميکنيم
-از منوي insert دستور cell رو کليک کنيد
-در پنجره محاوره ايي ظاهر شده نخوه درج سلولهاي جديد را مشخص کرده و دکمه ي اوکي را کليک ميکنيم
من اين مرحله اول رو نميفهم.من اين تعداد سلول رو از کجاي صفحه انتخاب کنم؟
مثلا ميخوام بين بي4 و بي5 يک سلول جديد ايجاد کنم چي کار بايد کنم؟
اين رو بفهمم ايجاد سطر و ستون هم همين جوري عمل ميشه و اونها رو هم ياد ميگيرم
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
تو سلول اول تايپ کنيد 0نقل قول:
تو سلول دومي هم تايپ کنيد صفر
حالا جفت سلول ها رو انتخاب کن
يه کادر دور اين دو تا سلول مياد
پايين کادر گوشه چپش اشاره گر موس مثل +ميشه حالا کادر بگير بکش هر چه قدر که ميخواهي هر جا ول کني تمامي سلولهاي داخل اون کادر دلخواهت صفر ميوفتن
البته همزمان هم سطر هم ستون رو نمیشه انجام داد اول کادر و عمودی بیار پایین بعد دوباره در افق کادرت رو بزرگ کن تا همه سلولهای عمود و افق رو بگیره
اینو که خودم می دونم منظورم اینه که بامیکروها چطورمیشه این کارروکردبااین کارمیشه سرعت cpu روهم سنجید
من میخام گراف به صورت میله ای رسم کنم.کجاش باید عدد بدم تو 2003 ؟ اصلا رسم گراف بلد نیستم اگه میشه یه راهنمایی کنید ضروریه
من توي اكسل توي هر خونه يه فرمول نوشتم كه مثلا جمع دو تا خونه هستش. ولي وقتي توي اون دو تا خونه چيزي نمي نويسه اين خونه هم ارور ميده من ميخوام ارور نده چي كنم ؟
يكي هم اينكه توي چند تا خونه چيزي نوشتم ولي ميخوام مخفي باشه نمايش داده نشه ؟
چيكار بكنم ؟
سوال اولت رو متوجه نشدم.چه اروری میده؟نقل قول:
خونه هایی که میخواهی دیده نشن اگه تو یه ردیف هستن.روی اسم ردیف کلیک کن مثلا ردیف 6 روی همون جا کلیک راست کن.گزینه hide رو ک بزنی اون ردیف مخفی میشه
برای unhide کردنش هم اگه مثلا ردیف 6 مخفیه باید ردیف 5 و 7 رو انتخاب کنی(قبلی و بعدیش)کلیک راست و unhide رو بزنی
:20:
نقل قول:
ممنونم از شما
سوال اول هم خيلي واضح بود عكس رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي خونه ي اول و خونه سوم اگه عددي رو وارد كني خونه دوم و چهارم و پنجم هم درست ميشن ولي وقتي خالي هستن ( مثل الان ) ارور N/A# رو ميده ؟
حالا متوجه شديد ؟ :40:
سلامنقل قول:
شما كافيه در 2007 در روي خانه اي كحه ميخواي قبلش يه سلول ايجاد بشه كيلك راست كني و insert رو بزني
پس از وارد شدن اين سلول نياز هست كه بقيه سلولها به چپ يا پايين برن كه بايد مشخص كني
كار به اين سادگي نوشتن ماكرو نياز ندارهنقل قول:
براي سنجيدن سرعت cpu هم تا بخواي نرم افزار هست و نيازي به اين روش به دردنخور نيست