دوست عزیز جواب ما رو قابل ندونستی؟ من که گفتم netqin رو من نصب کردم ولی چون تازه واردم نمی توانم برای شما آپلود کنم.این هم از مواهب این سایت است که برای تازه وارد ها امکان آپلود نیست.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز جواب ما رو قابل ندونستی؟ من که گفتم netqin رو من نصب کردم ولی چون تازه واردم نمی توانم برای شما آپلود کنم.این هم از مواهب این سایت است که برای تازه وارد ها امکان آپلود نیست.نقل قول:
خوب اگه NSU رو نصب کردی دیگه نمی خواد از PC Suit اقدام کنی...نقل قول:
خود برنامه رو باز کن و گوشی رو به سیستم متصل کن...
برای مشکل قطع شدن هم اصولا همینطوریه...
LCD هم که اونقدرا حساس نیست یعنی مقاوم تر از مدل های مشابه هست اما خوب می تونی از این برچسب ها بگیری و استفاده کنی...
این قسمت گوشی به صورت دیفالت همینطوریه...نقل قول:
به مدل های N قبلی فرق داره...
دوستان، عزیزان...!
بحث در مورد صدای این گوشی و مقایسه اون با N73 در این تاپیک زیاد صورت گرفته...
اصولا هم از نظرات اینطور برداشت میشه که صدای رقیب کوچکتر کمتر از N73 هست...
اما باید توجه کنیم که این کمی و زیادی اصلا به اون حد و شدتی نیست که بخواد به عنوان یک معیار قرار بگیره...
منم هر دو گوشی رو دارم و روزانه با جفتشون کار می کنم...
اما خوب ممکنه که بازم نظر من یه نظر شخصی باشه...
پس بنا بر این ازدیاد بحث در این مورد چندان فایده ای نداره و نتیجه ها هم کمابیش گفته شده...
نظرات به صورت شخصی و تجربی گفته بشه خیلی بهتر هست...
هر کسی نظر خودشو بده و تحمیلی در کار نباشه تا خدا نکرده رنجشی پیش نیاد...
از همه دوستان ممنونم...!
دوست من این فروم امکان اپلود رو نمیده ....نقل قول:
شما میتونی در یه سایت دیگه اپلود کنی و بهد از طریق کد ادرس لینکشو قرار بدی ....
آقا قضیه چیه من دیشب ساعت 12:30 رفتم بیرون و نقشه رو اووردم بالا دیدم GPS فعاله اینقدر حال کردم حتی وقتی راه میرفتم سرعتم رو نشون میداد.
قضیه چیه؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من ميتوني از نرم افزار NetQin Anti-Virus v2[1].2.40 S60v3 SymbianOS9.1 استفاده كنينقل قول:
من خودرم نصب كردم و خيلي راضيم
فلش اون قرمزه یا سفید؟!
آقا اعصابم خورد شد
کابل usb وصل میکنم کانکت میشه پایین هم میزنه که n95 کانکت شده ولی نمیتونم چیزی بدم یا بردارم
6680 هم که قبلا داشتم همینتور بود تازه :
بکاپ هم تونستم بگیرم
شما به قوله خودت برای گرفتن و دادن از PC Suite استفاده میکنی یا نه ...؟
از کدوم ورژنش ...؟
کاملا درسته اما برای اینکه نظرات فنی باشه راهی نیست؟نقل قول:
جایی مسائل فنی مربوط به صداشو مقایسه نکردن؟مثلا این چند دسی بله اون چقدر چند کانالس؟پالی فونیکشون فرق داره......
بالاخره باید یه چیز مرجعی باشه،وگرنه مقایسه ها سلیقه ای میشه،البته بازم بگم شاید از لحاظ فنی یکیش بهتر باشه اما سلیقه اون یکی رو بپسنده! سلیقه هست دیگه!
مشکل با اون سوئچ حل نشد
صدا از هدفن میاد ولی کنترلر اون کار نمی کنه
وقتی نصب میکنی به گوشی یه منو میاد که می خواد تا یکی از گزینه ها رو انتخاب کنی
اگه هر کدوم غیر از اولی رو انتخاب کنم یه پیغام میده "use phone microphone"
میگید چه کارش کنم!!!!!
تا اونجا که من یادمه خود شما بدجوری جنجال میکردی :27:یادته ؟:46:نقل قول:
سلام
باز هم از همه دوستان با حال که لطف می کنند و جواب من رو می دهند متشکرم . راستش امروز با دو سوال دیگه روبرو شدم که اگر لطف کنید و جواب من رو بدید خیلی ممنون می شم .
اول اینکه برای سوییچ کردن بین سایلنت و جنرال دکمه # گاهی اوقات کار نمی کنه و هرچی که نگه می دارم از یک حالت به حالت دیگه نمی ره و باید یا با دگمه پاور انتخاب کنم یا با پروفایل ها .
دومین مورد هم این است که برای نصب Map loader و 150 نقشه نوکیا روی گوشی ان 95 باید حتما اول فریم ور گوشی رو آپدیت کرد . آخه سرعت اینترنت من خیلی کمه و امکان آپدیت ندارم .
با تشکر فراوان
سلام به همه عزیزان.میخواستم درخواست کنم که اگر کسی تم قرمز و بنفش گوشی n95 رو داره واسم بزاره خیلی لازم دارم.در ضمن اگه اینجا جاش نبود معذرت میخوام.راهنماییم کنید از کجا بگیرم:46:
نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون. شرمنده که جواب قبلیتون رو ندیدم.
اگه امکان داره یه جا دیگه آپلودش کنید و لینکش رو بدید ممنون میشم
دوست عزیز پیام خصوصی گذاشتم.نقل قول:
کسی خبر نداره کی n95
8gig
میاد بازار ؟؟
بابا مردیم اینقدر دق خوردیم !!!
من توی سایت نوکیا دیدم نوشته بود کشورت رو انتخاب کن و آدرس ایمیلت رو بزن تا هروقت خواست بیاد خبرت کنیم!نقل قول:
نقل قول:
ممنون از جوابه پر سرعتت :46:
قابل شما رو نداشت.البته اگه کشور ایران هم تو لیست بود حتما لینک میدادم برید ایمیلتون رو وارد کنید:10:نقل قول:
آقا یکی بیاد تکلیف مارو روشن کنه من Gpsام الن فعال شده ولی تو نقشه خیابئنارو نشون نمیده فقط خودمو نشون میده با سرعت حرکت و جهت و این جور چیزا میشه
یکی بگه خیابونها و این چیزای اضافی رو چه جوری باید بهش اضاف کنم ضمنا اون نقشه ایرن رو هم روش نصب کردم
نصف بیشتر بحث های این تاپیک در مورد اینه که صدای n73 بیشتره یا n95 !! جای این چیزا یکی بگه جی پی اسش رو چطور راه بندازیم . نقشه از کجا بیاریم . چه جوری بریزیم . از کی تا حالا GPS احتیاج به بلوتوث داشته که n95 میگه بلوتوث رو فعال کن ؟؟
نصفه دیگه مباحث هم در مورد GPS هست :31:نقل قول:
نقل قول:
به قول یکی از بچه های فروم باز
و خداوند سرچ را افرید !!!:27:
نسخه ی جدید نقشه ها رو نوکیا ارا/ه
کرد
به نقل از gsmarena.com
دوستان من میخوام N95 بخرم ام تو شک افتادم که چرا قیمتش یهو اینجوری شکست .یه سرم کلاه نره بعد ازاین همه صبر کردن؟لطفا راهنمایی کنید
دوستان من map جدید رو دانلود و روی گوشی نصب کردم (یک برنامه sis حدود 3 مگ) بعد از آن دیگر نقشه های قبلی را که با map loader ورژن 1 روی گوشی نصب کرده بودم دیگر نشان نمی داد ولی یک سیم کارت ایرانسل دارم آن را داخل گوشی گذاشتم و به اینترنت وصل شدم و با دانلود حدود 300 کیلو بایت نقشه جدید که کمی خوشگل تر از قبلی و سریعتر از آن است نصب شد.نقل قول:
سلام...دوستان اندازه لنز n95 and K850 چنده؟ 5.18؟5.20یا 5.60 mm؟
نقل قول:
نه عزیزم
باید از قاچاقچیان محترم که جهت رفاه مردم هر کاری میکنند تشکر کنی !!!:31:
نقل قول:
البته این گوشی ها همه بدون گارانتی هستند یا گارانتی متفرقه و الکی دارند !!
بچه ها به طور كل در مود gps ان 95 توضيح ميدين . ( نحوه استفاده )
اینهمه میگن n95 جی پی اس داره همینه اینکه خیابونای اصلی رو هم نشون نمیده ...!
این maploader ایی که دوستمون گذاشته بود حجمش 2.6mb بود ولی اینی که تو خود nokiaست 5.6mbاست ولی وقتی من دانلودو میزنم ارورر bad gateway میده یکی بره دانلود کنه ببینه فرقی میکنه یا نه..!
کد:http://europe.nokia.com/A4353385
این map loader (ورژن 1) تنها ورژنی است که نقشه ایران را دارد آن هم خیلی کلی که فقط شهرهای بزرگ و راه های بین آن را نشان می دهد و شهر هایی که فرود گاه دارند .نقل قول:
می تونی از بچه های انجمن دانلود تم کمک بگیری...نقل قول:
من دیده بودم که گذاشته بودن...!
چند روز نبودم و کماکان هم نیستم...نقل قول:
سعی می کنم بگردم و پیدا کنم...
نقشه ایران هنوز کامل نیست...!نقل قول:
ای بدبخت به ایران که 80% سایت های مهم دنیا همه زبانینقل قول:
دارند حتی بورکینا فاسویی
ولی فارسی ندارند مثل سایت نوکیا
حالا اینو بگیرو برو تا برسی به نقشه ایران !!:41:
گلابی میشه بگی تو ماله کدوم قاره ای آمریکا یا استرالیا ؟نقل قول: