نه داداش من شما لازم نیست هیچ کاری انجام بدی فقط خوب درس بخون که کنکور نزدیکه.نقل قول:
ان شالله قبول میشی.
نه داداش من شما لازم نیست هیچ کاری انجام بدی فقط خوب درس بخون که کنکور نزدیکه.نقل قول:
ان شالله قبول میشی.
سلام
میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم ؛ برای سینوزیت مزمن رفتم یه دکتر ؛ بهم گفت برم بیمارستان ارتش پیش متخصص گوش و حلق و بینی ، اونا تأیید کنند بهتره. خودش مثل اینکه سر در نمی آورد.
آدرس بیمارستان ارتش را که متخصص گوش و حلق و بینی داشته باشه میخوام هرکی میدونه بگه ، من عجله دارم، زیاد وقت ندارم ؛ 2ما از فارغ التحصیلیم داره میگذره.
من ساکن غرب تهران هستم ؛ هرچی بیمارستان نزدیکتر باشه بهتر.
* من خودم مطمئنم که سینوزیت مزمن دارم چون نزدیک 3 ساله که این عوارض را دارم :
1- ترشحات غلیظ زرد رنگ از پشت حلق و همچنین داخل بینی ( هرروز صبح که از خواب بیدار میشم این ترشحات هستند) ترشحات بقدری غلیظ هستند که با زور تخلیه میشن؛ گلوم حساس و تحریک شده باعث میشه عق بزنم و دل و رودم بالا میاد و از اونجایی که صبح ها معده خالی است ، این فشاری که به گلوم میارم برای تخلیه چرکها باعث عق زدن و حالت استفراغ میشه که فقط باد میاد بالا گاهاً زردآب هم بالا میاد.) گلاب به روتون، معذرت میخوام اینارو گفتم .
** این رو هم بگم که وقتی شمال ایران میرم مسافرت؛ این ترشحات پشت حلق خیلی کم میشه و مشکل عق و اینها را ندارم. درکل ترشحات رقیق ترند و بهترم.
2 – آبریزش بینی
3 – بوی بد دهان که بوی عفونت هست. (بازم معذرت)
**** تو این سه سال دکتر زیاد رفتم :
اوایل، دو تا سه تا دکتر داخلی رفتم که همشون سرم سدیم کلراید میدادن برای شستشو و یک اسپری ، نتیجه نگرفتم.
بعد یک متخصص گوش و حلق و بینی رفتم، عکس رادیولوژی گرفتم ، گفت سینوسات ملتهب هست و گلوم هم معاینه کرد گفت چقدر ملتهبه ، اونم سرم داد آمپول داد و قرص داد ، تا موقعی که داروها را مصرف میکردم بهتر بودم ولی در کل این ترشحات پشت حلق بودند فقط رقیق تر میشدند و راحت تر تخلیه میشدن ، ولی بعدش که دارو مصرف نمیکردم دوباره همون آش و همون کاسه.
بعد دوباره یک متخصص گوش و حلق و بینی دیگه رفتم همون عکس رادیولوژی که قبلاً گرفته بودم را نشونش دادم گفت سینوزیته اونم سرم داد و آمپولی که با سرم مخلوط میشد جهت شست و شو و قرص هم داد ؛ اونم تا موقع مصرف دارو کمی بهتر بودم ولی درکل این ترشحات پشت حلق بود ؛ فقط رقیق تر میشد.
دیدم نتیجه نمیگیرم رفتم پیش یک دکتر هومیاپات جهت درمان با طب هومیوپاتی ، نزدیک 10 ماه هم با این دکتر سر کردم؛ عین هر باری که میرفتم پیشش داروم عوض میشد چون نتیجه نمیگرفتم ، هنوز هم این مشکل را دارم ؛ قرار بود بعد از سیزده به در دوباره برم پیشش ولی دیگه بیخیال شدم ، گفتم این همه هزینه کردم هیچ فایده ای نداره.
*** حالا هم از دوستان راهنمایی میخوام برای معافیت پزشکی با توجه به بند 20 ماده 42 آیین نامه معافیت پزشکی سینوزیت مزمن معافیت دائم داره.
******یکی بیمارستان ارتش معرفی کنه به من با آدرس.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید چون زیاد وقت ندارم.
با تشکر
سلام من متولد 24/6/1370 هستم و الآن دانش آموز دوره پیش دانشگاهی هستم میخواستم بدونم که اگه خدایی ناکرده امسال کنکور
قبول نشم میتونم سال دیگه هم بدون هیچ مشکلی بازم تو کنکور شرکت کنم ؟
با تشکر
24/6/89 هجده سالتون تموم میشه و بمشمول میشین. اگه خدایی نکرده قبول نشید باید برید خدمت مقدسنقل قول:
.
دوست عزیزنقل قول:
زنگ بزن نظام وظیفه بپرس.شاید اونا آدرس بدن
73941735
73941739
انشالله معاف میشی
نقل قول:
بیماری شما اینطوری نیست که خطرناک باشه و توی خدمت باعث آسیب رسوندن به شما بشه ... دوست من هم همچنین مشکلی داشت ، رفت خدمت و شد گروهان معاف از رزم
سلام دوستان
یه نفر که توی کنکور 89 یعنی امسال شرکت کنه و یه رشته ی شبانه قبول بشه..میتونه بره توی اون رشته
درس بخونه و کنکور 90 هم شرکت کنه و اگه کنکور 90 قبول شد بره اون رشته ای که کنکور 90 قبول شده
درس بخونه؟ متولد سال 70 و سال 90 مشموله...
سلام دوستان
یه سوال داشتم.تو رو خدا مثل سوال قبل نپیچونینش.
اگه غیبت داشته باشیم توی برگه اعزام به خدمت نوشته میشه یا نه؟
چون من 7 روز دفترچه رو دیر پست کردم ولی طرف که تو پلیس+10 یود گفت ممکنه این 7 روز رو در نظر نگیرن.
حالا برگه اعزام به خدمت من اومده ولی داخلش چیزی از غیبت ننوشته.
بله میشه. ولی وقتی از یه دانشگاه انصراف بدی اون دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفهنقل قول:
کدوم سوالت پیچونده شد؟؟؟نقل قول:
اگه غیبت داشته باشی توی برگه اعزام میزنه .
اگه نزده یعنی نداری
.
دستت درد نکنه. خیالمو راحت کردی.نقل قول:
سوال قبلی رو هم ولش کن دیگه مهم نیست.
یه سوال دیگه هم داشتم.
تاریخ اعزام به خدمت من خورده اول شهریور و توی اواسط شهریور هم نتایج نهایی ارشد رو میدن و به امید خدا قبول میشم.
از وسط مهر هم می تونم برای معافیت کفالت اقدام کنم.
حالا اگه وسط آموزشی نتایج بیاد به من مرخصی میدن یا باید آموزشی تموم بشه؟
نمیشه همین دو هفته اول تا وسط شهریور رو پیچوند؟ :31: :46:
مثلا وقتی امتحانات دانشگاه خرداد 90 تموم بشه و اون شخص دانشگاه قبول بشه و از مهر 90 بخواد بره دانشگاه کی بایدنقل قول:
بله میشه. ولی وقتی از یه دانشگاه انصراف بدی اون دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه
انصراف بده؟ تو این چند ماه اعزام میشه؟
نقل قول:
خوب عزیز جان دو حالت داری :
1- بری نظام وظیفه و درخواست بدی تاریخش رو برات بندارند دو ماه دیگه !
2- بری سربازی و نتایج اومد ، مرخصی بگیری و بیای بیرون ... بعد اتمام تحصیل ، اگر یک ماه گذشته باشه بقیه اش رو می تونی طی کنی
سلام .
من ایشالا تابستون فارغ التحصیل میشم ( کارشناسی ) . تابستون که دفترچه را پست میکنم کی اعزام میشم ؟
امکان داره سربازی را جلو انداخت ؟( مجبور نباشم خیلی صبر کنم )
معمولا بعد از ارسال دفترچه 4-5 ماهی میکشه که اعزام بشی.(بسته به نیازشون تاریخ اعزام فرق میکنه)نقل قول:
تا حالا نشنیدم که بشه سربازی رو جلو انداخت ولی شما میتونید از نظام وظیفه سوال کنید.فکر کنم بهترین راه برای زودتر رفتن ارسال زودتر دفترچه هست.
منم تابستون کارشناسیو تموم میکنم ولی خدا خدامه که بشه دفترچه نفرستم اونوقت شما میخواید زودتر بری؟؟؟:10:
زودتر می فرستی می اندازنت 6 ماه بعد .. بعد میتونی بری تا 2 دوره بندازی جلو اگر سریع اقدام کنینقل قول:
وقتی قبول شدی باید انصراف بدی. تو این فاصله هم دانشگاهی که انصراف دادی نامه میزنه به نظام وظیفه و اون دانشگاهی که ثبت نام کردی هم نامه میزنه به نظام وظیفه.نقل قول:
البته اگه مشکلی از لحاظ خدمت نداشته باشی و دانشگاهی که قبول شدی گیر ندن بهت.
سلام من 3 ماه عقب انداختم می خواستم ببینم بازم میشه یه 3 ماه دیگه عقب بندازم؟
شما تو هر دوره از خدمت كه باشين در صورت قبولي ترخيص ميشي ، البته بايد از دانشگاه نامه ببري براي پادگان ، كه متاسفانه بعضي وقتا 10-15 روز طول ميكشه كه كارت رو تو پادگان راه بندازن و يه كمي اذيت ميكنن كه اميدوارم واسه شما اينطوري نباشه .نقل قول:
من خودم تو اموزشي قبول شدم و اومدم .
اگر اشنا داشته باشي كه همه كاري امكان داره .نقل قول:
من اشنا داشتم ، 2 تا 2 ماه تمديد كردم .
به هر حال شما هم يه امتحان بكن ، سنگ مفت ، گنجشك مفت ، شايد قبول كردند
دوستان من کف پام صافه.برای بررسی اینکه از نوع سخت هست باید برم ارتوپد؟؟؟؟کسی اینجوری معاف شده؟؟؟
سلام دوستان
پدر من حدود 20 ماه توی جبهه بوده
و من 6 ماه اضاف خدمت دارم
میخوام برم سربازی ( 18هم )
اگه پدرم بره کارت سبز ایثارشو بگیره به نظرتون میتونم کسری خدمت بگیرم ( با توجه به اینکه 6 ماه اضاف خدمت دارم )
میدونید چیه
من فقط میخوام به خاطر دانشگاه برم خدمت . از اونجایی که من 6 ماه اضاف خدمت دارم ، اگه در حین خدمت کنکور 90 رو قبول شم بازم نمیذارن من وسط خدمت برم دانشگاه ، و اگه 91 رو هم قبول شم دوباره نمیذارن
و تا اونجایی که من اطلاع دارم کنکور تا سال 92 بیشتر پا برجا نیست و بعد از اون من بدبخت میشم .
میخوام ببینم اگه بتونم کسری خدمت بگیرم ، 20 ماه جبهمه رو چقدر کم میکنن ؟
معاف از رزم هم هستم
ممنون
سلام
من هر دو تا گوشام پرده ندارند یعنی گوش راستم که اصلا نداره و گوش چپم 20% داره و تا آب بره توش چرک میکنه برای همین وقتی میرم حمام باید پنبه چرب کنم بذارم توش استخر هم که اصلا نمیتونم برم !!!
آیا با توجه به این بندها معاف میشم ؟
بند 8ـ عفونت مزمن گوش مياني كه سبب ايجاد پوليپ يا ضايعه در ناحيه شراپنل و يا استئيت و كولستئاتوم نمايد يكطرفه يا دو طرفه معاف دائم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=104798
--------------------------------------------------------------------------------
بند 9ـ عمل جراحي راديكال ماستوئيدكتومي معاف دائم.
--------------------------------------------------------------------------------
بند 10ـ عفونت مزمن گوش مياني يا ترشح چركي و پارگي پرده تمپان در صورتي كه از نظر راديولوژي تراكم استخواني يا اسكلروز ناشي از عكس العمل عفونت موجود باشد و يا همراه با كاهش شنوايي دو طرفه بيش از سي و پنج دسي بل در هر گوش باشد:
الف) در موارد دو طرفه معاف دائم.
ب) يكطرفه خدمات غير رزمي.
بند 11ـ عفونت مزمن گوش مياني با ترشح چركي يك گوش كه همراه با تراكم استخواني يا اسكلروز ناشي از عفونت باشد در صورتي كه با پارگي پرده گوش سمت ديگر همراه باشد (حتي بدون وجود تراكم استخواني) معاف دائم.
بستگي به ميزان صاف بودن داره ، به هر حال صاف بودن كف پا يكي از گزينه هاي معافيته ،نقل قول:
اول با يه متخصص صحبت كن و اگر تاييد كرد كه مشكلي هست ، از طريق نظام وظيفه دنبال كار رو بگير تا به پزشك هاي خودشون معرفيت كنن واسه بررسي .
قبلا گفته بودن كساني كه غيبت دارن يا فراري هستند اول بايد برن دادگاه و بعد از اينكه مجازات شدند ( معمولا جزاي نقدي ) ميتونن از اين شرايط استفاده كنن.نقل قول:
اگر غيبت داشته باشي ، در صورت قبولي هم نميتوني بري دانشگاه تا وقتي كه خدمتت تموم بشه .
60 درصد اين 20 ماه رو كم ميكنن .
شما يه اشنا اگر پيدا بكني تو نظام وظيفه ، خيلي راحت 6 ماه غيبت رو از طريق سيستم اينترنتي حذف ميكنه ، 3 دقيقه هم طول نميكشه .
موفق باشي
قبل از خدمت امکان پذیره ؟نقل قول:
قبلا گفته بودن كساني كه غيبت دارن يا فراري هستند اول بايد برن دادگاه و بعد از اينكه مجازات شدند ( معمولا جزاي نقدي ) ميتونن از اين شرايط استفاده كنن.
باید دقیقا چیکار کنم و کجا برم ؟
لطفا راهنمایی کنید
اگه همین مجازات نقدی رو پرداخت کنم چی ؟نقل قول:
اگر غيبت داشته باشي ، در صورت قبولي هم نميتوني بري دانشگاه تا وقتي كه خدمتت تموم بشه .
بازم اگه قبول شم نمیتونم برم ؟
ای بابا اگه آشنا داشتم که خودمو معاف میکردمنقل قول:
شما يه اشنا اگر پيدا بكني تو نظام وظيفه ، خيلي راحت 6 ماه غيبت رو از طريق سيستم اينترنتي حذف ميكنه ، 3 دقيقه هم طول نميكشه .
وضعیت افسردگی من خیلی وخیم بود
حتی ناراحتی قلبی هم داشتم که حدد4 سال دارو مصرف میکردم
کلی آزمایش ازم گرفتن
بازم نشد و منو فقط معاف از رزم کردن
حالا این آشنا رو چطور پیدا کنم. ؟
درضمن پدرم همین الان از خونه حرکت کرد که بره کارت سبزش رو از محلی که خدمت کرده بگیره ( از شیراز به اهواز )
زیاد طول میکشه ؟
ممنون
پسر سردار هم باشی اینقدر کلفت نیستی .... باید بری خدمتنقل قول:
ای بابا اگه آشنا داشتم که خودمو معاف میکردم
نقل قول:
درضمن پدرم همین الان از خونه حرکت کرد که بره کارت سبزش رو از محلی که خدمت کرده بگیره ( از شیراز به اهواز )
در تهران اگر برگه مدت جبهه رو راحت بدن توی کمتر از 3 ساعت ... من آقام 9 صبح رفت ساعت 12 کارت دستش بود
بنده خداهایی که بجز تهران اقدام یم کنند بعضاً چند روز :دی
نقل قول:
شما با این اوصاف معاف میشین...
.
سلام دوست عزیز :11:نقل قول:
من با همین مشخصات یعنی پارگی پرده گوش معافم میشم یا مثلا باید تست شنوایی بدم و شنوایییم کم شده باشه یا مثلا این پارگی پرده به گوشم صدمه زده باشه تا معاف شم ؟
یعنی منظورم اینه که همین که من گوشم پرده نداره دلیل لازم و کافی برای معاف شدن من هست ؟؟؟ :question:
گفتن که اگه تا آخر سال 89 بتونید برید سربازی ، خدمتتون فقط 18 ماهه ولی اگه به 90 بره خدمت 24 ماههنقل قول:
در تهران اگر برگه مدت جبهه رو راحت بدن توی کمتر از 3 ساعت ... من آقام 9 صبح رفت ساعت 12 کارت دستش بود
بنده خداهایی که بجز تهران اقدام یم کنند بعضاً چند روز
این درسته ؟
ویرایش
با توجه به مطلبي كه كمالي گفته ، خوشبختانه شما فراري به حساب نمياي .نقل قول:
قبل از خدمت امکان پذیره ؟
باید دقیقا چیکار کنم و کجا برم ؟
لطفا راهنمایی کنید
کمالی افزود: اگر سه ماه غیبت داشته باشند سه ماه اضافه خدمت خواهند داشت و در صورتی که بیش از سه ماه غیبت داشته باشند ۶ ماه اضافه خدمت و کسانی که بیش از یکسال غیب داشتهاند علاوه بر شش ماه اضافه به عنوان مجرم به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.
اطلاعي ندارمنقل قول:
اگه همین مجازات نقدی رو پرداخت کنم چی ؟
بازم اگه قبول شم نمیتونم برم ؟
رفيق ، معافيت چيزي نيست كه با يه اشنا هم بتوني به راحتي بگيري ، چون بايد بري كميسيون پزشكي ، بعد حداقل توسط 2 تا پزشك كه بهت معرفي ميكنن معاينه بشي و ...نقل قول:
ای بابا اگه آشنا داشتم که خودمو معاف میکردم
وضعیت افسردگی من خیلی وخیم بود
حتی ناراحتی قلبی هم داشتم که حدد4 سال دارو مصرف میکردم
کلی آزمایش ازم گرفتن
بازم نشد و منو فقط معاف از رزم کردن
حالا این آشنا رو چطور پیدا کنم. ؟
بنا بر اين واسه معافيت با يه گروه از ادما سر و كار داري و نميشه همه رو خريد.
ولي اين حذف غيبت يه كار خيلي ساده هست كه با يه سفارش كوچيك كارت راه ميوفته و نيازي به پارتي بزرگ نداري . حتي اگر بري اونجا و چند روز بهشون گير بدي ، شايد كارت رو راه بندازن .
اين ديگه بستگي داره ايشون دقيقا كجا خدمت كردن ، نميشه گفت چقدر طول ميكشه .نقل قول:
زیاد طول میکشه ؟
نقل قول:
بله تصویب شد
در اصل قرار بود که ماه بشه و مثلا لیسانس 6 ماه کم بشه و بشود 18 ماه یعنی یک ماه از الان بیشتر که 17 ماهه !
دوباره سلام
اینو من با پاینت درست کردم ( شبیه همون چیزی که به پدرم امروز دادن )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بدین وسیله گواهی میشود منقظی خدمت آقای --------- فرزند --------- به شرح زیل در مناطق عملیاتی یا ماموریتهای جنگی به خدمت اشتغال داشته و برابر دستور عمل شماه ستاد1229/1/89/ی مورخ 5/3/88 ستاد کل قوا واجدالشرایظ برخورداری از معافیت یا کسر خدمت یک فرزند از خدمت سربازی و صدور کارت ایثار میباشد .
ضمنا مدت محاصبه شده برای مناطق مختلف مطابق مصوبه مقام معظم رهبری میباشد .
میتونید بگید کسری خدمت رو روی 14 ماه محاسبه میکنن یا روی 21 ماه ؟
گیج شدم به خدا
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
از 14 ماه. چون 14 ماه تو منطقه عملیاتی بوده
آقا یه سوال این مهلت 6 ماهه از کی شروع میشه مثلا از بهمن شروع میشه که امتحانها تموم شد یا از لحظه ای که مدرک فوق دیپلم رو برات صادر کنن .بعد آیا این 6 ماه قابل تمدید هست یا نیست.باید از کجا بپرسی.
از زمان فارغو تحصیل شدنت دوست عزیزنقل قول:
تا اونجایی که من خبر دارم نیست
-----------------------------------
من تاریخ ترخیص گرفتم ... جالب اند این کسری هانقل قول:
دی ماه بری خدمت ... 4 ماه و 12 روز بخدمتی ... بعدش 89/2/12 ترخیص بشی :27:
در نهایت یه نامه اینطوری بهت میدن که نشون میده چقدر از خدمتت کسر میشه ... نمونه اش رو البته ادیت شده بدون مشخصات خصوصی میزارم ولی جعل نکنید چون مهر برجسته داره :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من تاریخ ترخیص گرفتم ... جالب اند این کسری ها
دی ماه بری خدمت ... 4 ماه و 12 روز بخدمتی ... بعدش 89/2/12 ترخیص بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت یه نامه اینطوری بهت میدن که نشون میده چقدر از خدمتت کسر میشه ... نمونه اش رو البته ادیت شده بدون مشخصات خصوصی میزارم ولی جعل نکنید چون مهر برجسته داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ماه و دوازده روز ؟
منظور از دی ماه چیه ؟ آخه من میخوام همین 18هم برم خدمت
اینطور که معلومه سابقه پدر شما هم 21 ماهه ولی واسه پدر من 21 کل که فقط 14 ماهش رو توی منطقه عملیاتی زدن .
یکم بیشتر توضیح میدید
درضمن پدر من 7 ماهی رو هم بصورت بسیج توی جبهه داره و داوطلب آزاد رفته ، . میخواد یره پرونده اونو هم بگیره و به این 14 ماه ضمیمه کنه .
به نظرتون اون 7 ماه رو هم به اون 14 ماه جمع میبندن و کسری خدمت میدن،یا فقط همون 14 ماه رو محاسبه میکنن ؟
وارد 19 شدی باید دفترچه بفرستی.نقل قول:
نقل قول:
اگه هفت ماه رو توی منطقه عملیاتی بوده و مدرک داره به اون 14 ماه اضافه میشه
.
یه سوال ؟
بعد کارشناسی برای ارسال دفترچه 6 ماه وقته حالا اگه تو این 6ماه بفرستیم و تارخ اعزام قبل کنکور ارشد بخوره من شنیدم میشه تا بعد امتحان تمدیدیش کرد ؟ اینجوریه ؟
بسیج از سمت سپاه صادر میشه بصورت مجزانقل قول:
درضمن پدر من 7 ماهی رو هم بصورت بسیج توی جبهه داره و داوطلب آزاد رفته ، . میخواد یره پرونده اونو هم بگیره و به این 14 ماه ضمیمه کنه .
به نظرتون اون 7 ماه رو هم به اون 14 ماه جمع میبندن و کسری خدمت میدن،یا فقط همون 14 ماه رو محاسبه میکنن ؟
ارتش هم مجزاست
نیروی انتظامی هم مجزاست
جانبازان و ایثارگران هم مجزاست
نهایت همه این ها با هم جمع و تلفیق میشه و از خدمت شما طبق قوانین خودشان کسر میشه
پایه خدمتی ... یعنی تاریخی که توی برگه سبز برای اعزم زده و اون روز اعزام میشی با مشمولان دیگر :دینقل قول:
منظور از دی ماه چیه ؟ آخه من میخوام همین 18هم برم خدمت
نقل قول:
اینطور که معلومه سابقه پدر شما هم 21 ماهه ولی واسه پدر من 21 کل که فقط 14 ماهش رو توی منطقه عملیاتی زدن .
پدر بنده 21 ماه کامل توی مناطق جنگی سرباز درجه دار بوده ... ولی پدر شما 21 ماه ممکنه مناطق بوده باشه ولی توی منطقه جنگی فقط 14 ماه بوده باشه
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
میتونی تا دو سه دوره دوماه دوماه بندازی عقب ولی خوب دفترچه رو به موقع پست کردی :46:نقل قول:
سلام دوستان من الان میخوام برم دنبال کسری بسیجی کپی برابر با اصل برگ اعزام به خدمت را لازم دارم حالا این برگ اعزام کجاست؟!
در ضمن من الان توی 13 ماه خدمت هستم(اعزامی 88/1) ایا قبول می کنند؟!
ارتش(تیپ 55 هوابرد) هم هستم!