واقعا دیدی سنگ تموم گذاشته امیدوارم بتونه همینجوری ادامه بده . مناطق تحت پوشش از اون داتک با اون بزرگی بیشتره.
Printable View
واقعا دیدی سنگ تموم گذاشته امیدوارم بتونه همینجوری ادامه بده . مناطق تحت پوشش از اون داتک با اون بزرگی بیشتره.
نقل قول:اره دقیقا!
من قبل اینکه بیام اصلا فکرشم نمی تونستم بکنم انقدر خوب باشه گفتم شاید تو چندتا مرکز 16 میده بی خیال بقیه مراکزه ولی سرعتش کاملا تضمینی هست یعنی وقتی 8 مگ میفروشه واقعا 8 میده!
اون پیشگامان با اون همه ادعاش که میگه من بزرگترین شبکه رو تو ایران دارم نتونست تو مرکز ما 16 بده! 16 چیه اصن 8 مگم نبود!
بعد یه سری ترول نوب میان اینجا الکی دروع میگن طرف سرویسش 1 مگه میاد میگه نخرید من کندی داشتم! تاسف باره!
نهایتا کیفیت خط منطقه به منطقه با فاصله از dslam و تعداد کاربران فرق میکنهنقل قول:
نقل قول:نه!
منظورم چیز دیگه ای بود!
یه سری چون خودشون مشکل داشتن دوس دارن طوری جلوه بدن که انگار همه مشکل دارن!
من دفاعی ندارم از این شرکت ، ولی به کسی که میاد اینجا دائم آه و ناله می کنه و الکی میگه که مشکل داره واقعا باید شک کرد!
اگر مشکل باشه باید اکثرا مشکل داشته باشن پس چرا ندارن ؟
فقط که مرکز مخابراتی نیست!
طرف براش خوب نبوده یا خودش مشکل داشته تا اینجا برای من قابل قبوله، ولی اینکه من هر پستی بزارم بیاد یه چرتی بنویسه و من رو هم منشن کنه این دیگه یه چیز دیگه میشه!
من یک هفته ای میشه از دیده بان اینترنت گرفتم ، نسبت به جای قبلیم (های وب) خیلی بهتره. تازه فهمیدیدم که های وب چه کلاه گشادی سرمون گذاشته بود. (های وب تو بهترین حالت اش ۶ مگ سرعت میداد ، تو ساعت شلوغی هم تا ۳ مگ پایین میومد ، جدیدا هم اصلا سرویس حجم بالا نمیفروختن و مجبورت میکردن که اون نیتروهای مسخرشون رو با قیمت بالاتر بخری.)نقل قول:
این چندتا تست دانلود تک کانکشن از سرور های خارجی هست ، اینترنتم ۸ مگ هست.
تست سرور ها از سایت vultr هست ، این هم لینک تست فایل ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت تک کانکشن فرانکفورت ، آلمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت تک کانکشن پاریس ، فرانسه
تست سرعت لندن ، انگلستان
تست سرعت امستردام ، هلند
تست سرعت نیویورک ، امریکا
ترافیک باقیمانده بعد از 15 روز استفاده!
شاتل فقط 375 گیگ میده که با مصرف من الان باید موقع شارژ دوباره باشه!
کیفیت هم هیچی از شاتل کم نداره!
نظر دارم تابستان بیام دیدبان, طرح قدیم یه ساله با آسیاتک تا شهریور دارم...فعلا از 4G شبانه رایگان استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهشا تست ها به این صورت باشه ساعت و تاریخ توی عکس ها باشه
نقل قول:نقل قول:چقدر اینجا جنگ و دعوا هست :n02::n02:نقل قول:
من تنها مشکلم با دیده بان پینگش بود اونم الان زنگ زدم حل شد و پینگ داخلیم اومد پایین
الان واقعا بنظرم هیچ مشکلی نداره:n31:
اینم تست با شرایطی که گفتین