مگه مودم های TD ایرانسل 4G+ رو ساپورت می کنن؟؟؟
Printable View
مگه مودم های TD ایرانسل 4G+ رو ساپورت می کنن؟؟؟
چه ربطی داره؟نقل قول:
4G+ روی FDD هست
سلام
مودم DT350 سیم FDD هم قبول میکنه و روی همون فرکانس هست ظاهرا (البته باید بیشتر تست کنم)، سرعت هم برای من فرق خاصی نداشته (جفتش حدود ۹ مگابیت هست). تنها تفاوتی که تا الان داشتن فرق توی شماره هست که با 094 شروع میشه و توی برنامه ایرانسل من پنل و بسته های TD و FDD متفاوت هستن.
این سیم کارت ها سیم کارت های دیتا 4G هستن بجز قابلیت مکالمه تفاوت دیگه ای ندارند شماره 94 شماره های وایمکس بود
شماره کار خاصی جز identify و accounting انجام نمیده
سیم FDD یعنی چی ؟نقل قول:
تازه فهمیدی ...خیلی وقته دارم استفاده میکنمنقل قول:
روی چه مودمینقل قول:
منظور همین سیم کارت های رایج ایرانسل برای مکالمه و دیتا که معمولا توی مودم های نسل چهار FDD-LTE استفاده میشن.نقل قول:
چرا هنوز برای تهران ارائه نمیدن؟
چند وقت پیش که اس ام اس اومد اپراتور گفت باید تو سایت تمام استانها نوشته بشه و ملاک سایت هست که فعلا نوشته 26 استان
الان تو سایت نوشتن تمامی استانها حالا اپراتور میگه هنوز به ما چیزی ابلاغ نشده و امکان ثبت نام برای تهران فعلا نیست و معلوم نیست چند وقت دیگه ارائه بشه!
امکان تست در منزل قبل خرید هست یا نه؟چون نقشه تحت پوشش رو نوشته برای استفاده در فضای باز.بگیریم بعد در منزل جواب نده چی؟
من تهران ثبت نام و تحویل گرفتم (نمایشگاه تلکام). الان هم که توی سایت زده همه (چند روز پیش ۲۶ مرکز بوده)نقل قول:
متاسفانه همون پوشش فضای بازش هم ممکنه جواب گو نباشه! طبق تست من چه در مشهد و چه در تهران برای پوشش همون فضای باز براساس نقشه پوشش حسابی اغراق شده!
تو منزل هم باید حتما کنار پنجره بزارید. (بهتره مودم رو به پنجره نچسبونید و ۳۰ سانت فاصله داشته باشه)