لیگ برای ما مدت ها پیش تموم شده... باخت به آرسنال و تاتنهام که هر دو خارج از خونه بودن باعث نشدن ما بین چهار تیم نباشیم. تساوی های پیاپی به تیم های درجه دو لیگ برتر وضعیتمون رو این شکلی کرده.:n27:
.
.
در تابستان ما سوای خرید ها با یک سری از بایکنامون خداحافظی کنیم:
در خط دفاعی به نظرم روخو و فیل جونز (با همه علاقم بهش) رو باید بفروشیم. هر دو خصوصا جونز مصدومیت های طولانی مدت داشتند و گزینه درجه یک خط دفاع نبودند. با خروج این دو ما دفاع چهار نفرمون به همراه جایگزینان میشه:
.
شاو (دارمیان) - اسمالینگ (بلیند) - بایی (؟) - والنسیا (فوسو منساه - توآنزبه)
.
با خروج این دو میتونیم یه مدافع وسط خوب بخریم در حد و اندازه بایی (که به نظرم به بهترین خرید این فصلمون بود) و به منساه و توآنزبه هم بازی بیشتر برسه.
.
در خط هافبک ما با خروج اشنایدرلین و شواینی کمی خلوتش کردیم. اما به نظرم من اشلی یانگ هم باید در لیست خروجی باشگاه قرار بگیره. ما پوگبا، کریک، فلینی و هررا رو به عنوان هافک های میانی داریم و از لینگارد، مختاریان، ماتا و لینگارد به عنوان هافبک های حجومی و وینگر استفاده میکنیم. حتی راشفورد ، رونی و مارسیال هم سابقه بازی به عنوان وینگر و هافبک تهاجمی رو دارند. با فرض سیستم 4-2-3-1 خط هافبک ما به همراه جایگزینان به شکل زیر خواهد بود:
.
پوگبا - کریک (فلینی)
لینگارد - هررا (رونی) - میختاریان (ماتا)
.
به نظر من ما باید یک یا دو وینگر رو جذب کنیم که حداقل از یک سمت بتونیم حریف رو شدیدا تحت فشار بگذاریم. عناصر هجومی فعلی ما در خط هافبک این توانایی رو ندارن.
.
بین 4 مهاجی که داریم واقعیت اینه که ما زلاتان و کاپیتان ماکسیمم یکی دو فصل دیگه بتونن در شرایط متناسب با لیگ برتر بمونن. ما به نیروی جوان و با تجربه قطعا نیاز داریم. خوشبختانه خرید مارسیال و درخشش راشفورد خبر خوبی هست برای تیم. ولی ما هنوز جا داریم برای خرید یک مهاجم دیگه. خصوصا که رونی هم کلا گزینه مناسب تری برای خط هافبک هست.
.
من فکر میکنم حداقل 3 بازیکن باید از تیم خارج و حداقل با 4 خرید تیم قوی تر بشه برای فصل بعد.
.
قرارگرفتن کریک، رونی و فلینی در لیست خروج هم دور از ذهن نیست، ولی میشه با قرارداد های یک ساله و استفاده به عنوان یارتعویضی، حفظشون کرد در تیم.