نه متاسفانه به هارد و فلش بالای 64 گیگ دسترسی نداشتمنقل قول:
احتمالاً باید هارد رو به USB مخصوص HDD REC متصل کنید و
در تنظیمات اون رو به تلویزیون معرفی کنید.محتوای مخفی: برای مشاهده تصویر کلیک کنید
Printable View
نه متاسفانه به هارد و فلش بالای 64 گیگ دسترسی نداشتمنقل قول:
احتمالاً باید هارد رو به USB مخصوص HDD REC متصل کنید و
در تنظیمات اون رو به تلویزیون معرفی کنید.محتوای مخفی: برای مشاهده تصویر کلیک کنید
با سلام به همه دوستان
من قصد خرید این مدل 50w800c را دارم میشه راهنمایی بفرمایید گارانتی بازرگانی ساخت مالزی را میاره ؟ ارزش داره گارنتی ؟ ساخت کدام کشور از همه بهتره ؟ کیفی تصویر و مخصوصا صدای این مدل خوبه ؟ با سینمای خانگی سامسونگ که از قبل دارم میشه ست کرد؟
برای ضبط با این تلویزیون (w800c) باید کشور انتخابی را روی نیوزلند ( روی ایران تنظیم نکنید) بگذارید بعد فلش یا هارد بیشتر از 32 گیگ باشد . فلش یا هاردی که معرفی میکنید منبعد با همین تلویزیون قابل استفاده است . برای ضبط فلش یا هارد را فقط به usb پایینی بزنید . من با تلویزیون روی فلش 64 گیگ ضبط میکنم. فقط برنامه های تلویزیون دیجیتال میتوانید ضبط کنید و از ورودیها نمیتوانید. موفق باشید.
نقل قول:دوست عزیز از کجا باید نیوزلند انتخاب کنم؟ وقتی میخام فایل آپدیت رو انتخاب کنم منظورتونه؟نقل قول:
نه منظورم موقع آپدیت نیست و ربطی به آپدیت ندارد. شما برای آپدیت حتما از ورژن آسیا پسیفیک آپدیت کنید نه منطقه دیگری. اگه قبلا آپدیت کرده ای برو به تنظیمات و بعد تنظیمات اولیه ، موقع انتخاب کشورها ، نیوزلند را که الان نمیدانم در اقیانوسیه یا آسیا هست را انتخاب کن والی آخر . و تمام تنظیمات را که انجام دادی کرکره را که پایین میکشی دکمه ضبط سمت راست هست و میتوانی تنضیمات ضبط را انجام دهی.نقل قول:
دوستان من میخوام به روز رسانی کنم ولی این پیغامو میده ... لطفا اگر کسی راه حل میدونه راهنمایی کنه ...مرسی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات فلش را روی هارد بریزید بعد یکبار فلش رو با سیستم فایل FAT32نقل قول:
فرمت کنید. ببینید مشکل حل میشه. تیک گزینه Quick Format را بردارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه با این کار هم نشد ... به نظرتون حجم فلش شرط هست یا نه ... و یا نوع فلش ...نقل قول:
یه مشکل دیگه هم که دارم نمیتونم از play store هم چیزی دان کنم ...
با یک فلش مموری دیگه امتحان کنیدنقل قول:
برای دانلود از گوگل پلی هم سای فون رو از روی فلش مموری نصب کنید
Send from F-22 by AIM-120C
مرسی از راهنمایی ... با دو تا فلش دیگه امتحان کردم همون پیغام رو میده ... ایا تو خود تی وی جایی هست که باید تنظیم بشه ...نقل قول: