سلام دوست عزيز
من اول دبليو 810 داشتم الان هم ك800 دارم
ك800 تو همه چيز از 810 سرتره
دوربين
محافظ دوربين
ال سي دي بزرگي و كيفيت و رزولوشن
ظاهري شيكتر
فقط و فقط صداش تو ايرفون دو سوم دبليو 810 هست و تو صدا از 810 كم مياره
انتخاب خوبيه شك نكن
Printable View
سلام دوست عزيز
دوربين
محافظ دوربين
ظاهري شيكتر
انتخاب خوبيه شك نكن
خوب با گارانتیش هندز فری بلوتوث هم داره ( سیتادل ) که هندز فریش خودش 25-30 تومنه !نقل قول:
بعدشم شما بدون گارانتی بگیری بهتره...
اما دقت کن رجیستر شده باشه ... !
کاملا درسته ! البته اگه بلندی صدا ( نه کیفیتش ) چه اسپیکر چه هدفون واست خیلی مهمه خوب این گوشی راضیت نمیکنه ... اما اگه دوربین ... ظاهر ال سی دی و سرعت گوشی واست مهمه ... گوشیه عالیی رو انتخاب کردی ...ساپورت رمش هم بالاست ... تا 2گیگ به راحتی ... 4 گیگ رو نمیدونم ! کسی 4 گیگ رو K800 تست کرده ؟نقل قول:
سلام دوست عزيز
دوربين
محافظ دوربين
ظاهري شيكتر
انتخاب خوبيه شك نكن
سلام
از راهنماییتون خیلی ممنونم
من بلندی صدا خیلی برام مهم نیست پس همون کا 800 خوبه فقط چند سوال دارم :
1- کا 800 کجایه؟
2- از کجا بفهمم که رجیستر شده؟ (یکی از دوستام یه گوشی خرید بعد از یک هفته کار نمی کرد بردش مخابرات و باکلی درد سر تا درستش کرد)
3- فرق سری دبلیو با سری کا چیه ؟
4- واکمن داره؟ یعنی می تونم فایل صوتی رو لیست کنم و از تو واکمنش اجرا کنم ؟ یا اینکه فایلی صوتی رو عقب جلو کنم؟
1- فکر میکنم مالزی و چین ! مطمئن نیستم کسایی که این گوشی رو دارن بهتر میدونننقل قول:
2 - تو گوشی کد *#06# رو از راست به چپ وارد کن یه کد میبینی تو گوشی که اون کد باید با کد ثبت شده روی جعبه ی گوشی یکی باشه
3- سری w کیفیت صداش بالاتره و سری کا معمولا برای معرفی جدیدترین دوربینا به کار میره ( البته بعد از چند مدت دوربین های سری K رو تو سری W هم میذاره ولی با سری K معرفیشون میکنه مثه K800 , K750 ... )
ولی هم سری کا هم دبلیو گوشی های با امکانات مولتی مدیای بالا هستن ! و پر فروشترین گوشی های سونی تو این دو سری هستند ...
4- آره سری W یه برنامه ی کامل داره که میتونی Play list بسازی ... آهنگ رو جلو عقب کنی ...اکولایزر قوی داره و... خودش یه پا Winamp هستش :biggrin: سری کا هم مدیا پلیر داره که تقریبا همین کارا رو میکنه
همین !
منظورت از قابل مقایسه نیستن اینه که کدومشون بهتره؟نقل قول:
سیمبیان گوشی سونی اریکسونه 9.1 هست.
الا یه سوال که مدتهاست تو گلوم گیر کرده! اصلا تفاوت سری های مختلف سونی اریکسون چیه؟ w و k رو میدونم که اهمیتشون برای واکمن بودن و دوربین قوی شونه اما بقیه چی؟ s و z و p ؟
Nabakhshoode ممنونم از راهنماییت دستت درد نکنه فاز دادی
سری p , z اکثرا بیزنس کلاسن ... ! و چیزی که تو این گوشیا خیلی توجه رو جلب میکنه صفحه تاچ اسکرین و ال سی دی بزرگ و با کیفیتشونه ... و البته قیمت بالایی هم دارن که طبیعیه ... ضمنن سیمبیان هم هستند نه جاوا ...نقل قول:
خوب شما کدوم امکانات گوشی واست مهمه ؟ M600 دوربین نداره ... تاچ اسکرینه ... بلندی صداش پایینه ... کیفیت ال سی دیش عالیه ... ( میبینی که مزایا و معایبی داره N70 هم همینطور )نقل قول:
شما باید بگی چی واست مهمه ... دوربین ؟ صدا ؟ برنامه خوری ؟ سرعت ؟ ال سی دی ؟ یا ....
دوستان من با 300،350هزار تومان كدام گوشي را مي تونم بخرم كه:
1-صفحه نمايش بزرگ با وضوح بالا داشته باشه.
2-دوربين خوبي داشته باشه.
3- حافظه داخلي بالايي داشته و رم خور باشه.حداقل يك كيك.
4-صداي خوبي داشته باشه.
5- بشه برنامه وبازي روش نصب كرد.
خلاصه در اين رنج سرترين باشه.فقط لطفا هرچه سريعتر كمكم كنيد چون فرصت كمي براي انتخاب دارم.
با تشكر - ناصر