دقیقا !نقل قول:
از ما گفتن بود هیچ کس نیاد پارس که حسابی ضرر میکنه
خدا بخواد شنبه دیگه تخلیه میکنم
Printable View
دقیقا !نقل قول:
از ما گفتن بود هیچ کس نیاد پارس که حسابی ضرر میکنه
خدا بخواد شنبه دیگه تخلیه میکنم
سامانه جدید فیلترینگ بر روی سرویس دهنده پارس انلاین از دیروز صبح حدود 4 پس از 30 دقیقه قطعی فعال گردید
صفحات فیلتر شده توسط این ISP با کد نام PO شروع میشوند
الان فرقش با سیستم قبل چی؟نقل قول:
والا سیستم قبلی که هر چی میمود دستش فی .تر میکرد .نقل قول:
اما سیستم جدید طبق قانون باید مثلا برای سایت فیسبوک فقط بعضی صفحات رو فی . تر کنه که محتوای سی. یا .30 و یا غیر اخلاقی دارند . اما اینجور که معلومه فقط اسمش تغییر کرده و روشش مثل قبلی هست .
الان هیچ کدوم از صفحهات فیسبوک ..مثلا خنده داره یه پیجی که برای کشاورزان و باغبانی هست رو هم فی .تر کرده !!!!:n02:
سایت زیرنویس هم فیلتر که
سایت بازی هم فیلتر که Gamespot
واقعاً فرقی نکرد :n27:
سایت های اخبار/بررسی، تحلیلی بازی مثل گیم اسپات سالهاست ف.یلتره. مگر قرار بود از ف.یلتر خارج بشن که ناراحتید؟نقل قول:
ف.یلتر هوشمند یعنی ف.یلتر مکانیزه و غیردستی ولی متاسفانه ایرانی جماعت سالهاست 2 زاریش کجه و برداشتشون از موضوعات غیر واقع بینانه است.
از ف.یلتر هم چیزی خارج بشه بدلیل پتانسیل ردگیری و شنود در اون زمینه است که وجود داره و بخاطر راحتی کسی چیزی رو از ف.یلتر خارج نمیکنند و همچنان باید از ف.یلتر شکن های رمزنگاری شده استفاده کرد.
این وات.س.اپ و وای.بر هم که ف.یلتر نکردن تا الان و باز گذاشتنش بخاطر این هست که ترافیکشون خام تبادل میشه و هیچ رمزنگاری روی ترافیک انجام نمیشه و راحت قابل ردگیری و شن.ود هست وگرنه ف.یلتر میکردن همون اول اینقدر کشش نمیدادن.
اگر ف.یلتر کنند همه به فکر جایگزین میافتند و اون موقع ممکنه گزینه هایی مطرح باشند که رمزنگاری میشه ترافیک و قابل ردگیری نیستند و دردسر میشه براشون. دلیل پر ندادن پرنده ها همین است و بس. :n09:
وایتر ! رو میدونم که تمامی اطلاعاتش کد گذاری میشه فالس اپ رو نمیدونم چون استفاده نمیکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم دقیقا یک پیام رسان خاص نبود مثال بود. هرچند وای.بر هم ننوشته از چه الگوریتم و کلیدی استفاده میکنه.نقل قول:
بطور مثال همین وات.س اپ میگفتن با کلید 40بیتی رمزنگاری میکرده (یا میکنه) ترافیکشو که بسیار ضعیف است و با یک کامپیوتر خیلی ساده هم میشه خیلی زود کلیدشو پیدا کرد. از یک نظر خوشا به حال N.S.A و امثالهم میشه...
فقط چندتا پیام رسان شنیدم امنیت خوبی نسبت به بقیه دارند مثل: CryptoC.at و ChatSec.ure و Telegram و...
مسائل دیگری هم مطرح هست مثل اینکه آیا شرکت مربوطه توانایی خواندن پیام ها و محتوای تبادل شده بین کاربران رو داره یا خیر! که این موضوع هم میتونه با مورد هدف قرار گرفتن سرورهای شرکت امن.یت کاربران رو پنچر کنه.
این به جز باگ هایی که وجود داشته و داره.
اسنپ چت هم که اسمش با ه.ک شدن و انتشار عکس های بر.هنه Celebs پیوند خورده بود اگر خاطرتون باشه، یکم مسخرست فکر کنیم همه پسوردشون 1234 بود و یا کلودشون ه.ک شده بود. :n02:
و...
پ.ن:
اگر خاطرم باشه وات.س اپ به خصوص بعداز خریداری شدن توسط فی.س بوک به سمت رمزنگاری کردن اطلاعات رفت ظاهرا از اکتبر 2014 بوده و قبلش ترافیک خام تبادل میشد و نا امن بود هرچند Privacy فی.س بوک که باشه یعنی همه چیزتون قابل خواندن است.
و همینطور 15تا از بهترین پیام رسان های امن:
اینکه وایتر امن نیست رو که خودشون هم میدونن و ادعایی ندارن دلیل انتخاب اسم توسط من هم همینه :n02:. اما شما گفته بودین به صورت کد گذاری نشده ارسال میکنه که من گفتم اینطور نیست و end-to-end encryption داره.
در مورد امن ها هم اصلا چیزی مثل تلگرام از رده پرته و نباید با کرایپتو کت مقایسه بشه. تلگرام اصلا امن نیست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط ادعا دارن که اونم از روسها چیز بعیدی نیست.
به منظور آف تاپیک نبودن : پارس آنلاین پس از خرید تبلیغات برای پخش مسابقات فوتبال ظاهرا الان هم اسپید تست رو خریده ! تست من با اسپید تست اینه :
ولی موقع دانلود از 150 بالاتر نمیره ! هر سروری هم که بگید تست کردم.
با سرور دیگه تست کنید
--------------------------------
اینم حتما از برکات هوشمندش:n09: