خیلی جالب و پیچیده شد وضعیت گروه.... باز گروه دیگه که از الان همه چیزش مشخصه
Printable View
خیلی جالب و پیچیده شد وضعیت گروه.... باز گروه دیگه که از الان همه چیزش مشخصه
نگفیتید دوستان
نظر دوستان در مورد استفاده از واژه دست بجای ست چیه ؟
بنابراین ایران 1 دست به استرالیا داد .:n02:
----
یک حسی به من میگه به مرحله بعد صعود میکنیم . اگه اشتباه کنم اون دنیا سر پل صراط خر منو گاز بگیره .
الان با این نتایج جدول خیلی نزدیک به هم هست
فرانسه 10
لهستان 9
صربستان 9
ایران 8
آمریکا 7
بازی صربستان و آمریکا فردا خیلی خیلی حساسه !!:n05:
بهترین نتیجه هم 3-2 به نفع آمریکاست تا هم امتیاز تقسیم بشه
و هم ایران اگه بتونه از آرژانتین 3 امتیاز بگیره میره بالا جدول !!
:n09:نقل قول:
مشکل داره اقااااااا
مشکلللللللللللللللللللللل لل
اولین نکته از بازی امروز اینکه این بازیکنای استرالیا خیلی بد دهن بودن :n02: (خب به من چه لب خونیم خوبه ! :n02:)
تویه بازی با استرالیا اگه دقت کرده باشید چهره بازیکنان به جز ست آخر خیلی جدی تر و مصمم تر از همیشه بود ! به نظر من از نظر روانی آماده این بازی بودن.
استرالیا انصافا تیم خوبی بود؛ فیزیک بدنی و قد بلندشون کار رو واسه ما سخت کرده بود ولی چیزی که باعث برتر ما بود سطح فنی بالاتر نسبت به تیم حریف بود.
دو تا مورد داره تبدیل به کلیشه میشه؛ یکی باخت 1 ست بعد از برد دو ست (که توجیه روانی داره) و ورود مستر عبادی پور در ست سوم (که هیچ توجیه روانی فنی منطقی احساسی عشقی عاطفی ... :n02:) نمیشه واسش پیدا کرد ! البته این مورد دوم بیشتر جنبه مذاح داشت ولی عبادی پور حد وسط نداره؛ امروز در مجموع خوب بود و چند تا سرویس و اسپک خوب داشت.
به نظرم باید بیشتر به محمودی بازی می داد؛ درسته بعد از ورودش خوب کار نکرد و تعویض شد ولی باید کاری می کرد که از نظر روانی واسه بازی های بعدی آماده بشه؛ به خصوص بازی فردا چون جدا از بحث فنی و جدال سختی که با آرژانتین داریم، تیم از نظر بدنی هم خسته خواهد بود. دقیقا همین شرایط رو هم در بازی آخر با صربستان داریم ولی قبل از بازی با لهستان 2 روز استراحت (و البته مسافرتی کوتاه برای رفتن به محل مسابقه) خواهیم داشت.
در مورد بازی با آرژانتین نهایتا اینکه شناخت کامل ولاسکو و تیم خوب آرژانتین بعلاوه فرصت کم ریکاوری و استراحت کار رو بسیار برای ما سخت خواهد کرد. مهم ترین عاملی که می تونه در این بازی به ما کمک کنه خودباوری و روحیه جنگندگی همیشگی تیم هست. البته اینم اضافه کنم که بازیکنان قطعا می خوان خیلی چیزها رو به ولاسکو ثابت کنن که این می تونه یه نکته مثبت باشه؛ ولی اگه بازی گره بخوره شک دارم کواچ بتونه گره بازی رو با دستورات تاکتیکی خودش باز کنه؛(ورود عبادی پور به زمین ؟!) امیدوارم اشتباه کرده باشم.
همونطور که قبل از این هم گفتیم عیار لهستان در این مرحله مشخص میشه که دیدیم یه باخت 3 امتیازی به آمریکا داد. این باخت جنبه مثبتش جدا از کم شدن فاصلمون با لهستان، این بود که دیگه لهستان اون تیم بدون شکست نیست و این تصور که نمیشه لهستان رو شکست داد از بین رفت. فراموش نکنید لهستانیا از ایران خیلی می ترسن و یقین بدونید اگه ما بتونیم آرژانتین رو 3 امتیازی ببریم چه بسا در بازی با لهستان بتونیم با یه برد عالی جشن صعود بگیریم ! فکر می کنید دور از دسترسه؟ فقط به شرطی که بتونیم از بازی با آرژانتین امتیازات لازم رو بگیریم.
این بنده خدا گزارشگر هم خب مثل عبادی پور باید میدون ببینه تا رشد کنه دیگه :n02:
شرایط مسابقات غیر از زیر فشار قرار دادن بازیکنان ما داره یه امتحان سفت و سخت رو هم از کادر فنیمون میگیره
دیشب که نتیجه دلخواه رو گرفتیم اما امروز با توجه به فشاری که به بازیکنها اومده، استراحت 15 ساعته ما در مقابل 19 ساعته حریف،
آیا امروز باید بیشتر از محمودی بازی بگیریم؟ کدوم بازیکنها ممکنه رو فرم نباشن؟
همه این شرایط رو کادر فنی باید به خوبی بررسی کنه تا به یه برد دیگه دست پیدا کنیم
در مورد آمریکا:
اونها میتونن مثل لیگ جهانی خودشون رو گاماس گاماس بالا بکشن و حتی قهرمان هم بشن قبلا نشون دادن
اما در حال حاضر اون چیزی که مهمه اینه که صعود ما دست خودمونه
همون طور که آمریکا لهستان رو برد ما هم میتونیم
از طرفی در مرحله بعدی دو سرگروه FوE سر گروه گروه های جدید میشن و دو تیم دوم و دو تیم سوم قرعه کشی میشن که هر کدوم در چه گروهی قرار بگیرن
بنابراین ما در صورت صعود با یکی از دو تیم برزیل یا روسیه که حتما هم گروه میشیم و 3 تیم دیگه هم به اندازه کافی قوی هستن که تفاوت چندانی بینشون نباشه
برای همین اینکه با چه رتبه ای از این گروه صعود کنیم اهمیت چندانی نداره و فقط مهم اینه که بریم دور بعد
بازیهای امروز هم واقعا حساسن
آمریکا-صربستان
لهستان-ایتالیا
ایران-آرژانتین و حتی فرانسه استرالیا همگی میتونن نتیجه ای غیرقابل پیش بینی داشته باشن
تو اون گروه دیگه هم امروز یکی از بازیهای کلیدی برای تعیین تیم سوم انجام میشه: آلمان - بلغارستان
در مورد بازي ديشب بايد بگم هميشه ما اون چيزي كه ازمون انتظار ميره نيستيم. ديشب حتي يك ست هم نبايد به استراليا ميداديم چون استراليايي ها اصلاً مال اين حرفها نيستن ولي باز جاي شكرش باقيه كه سه امتيازمونو گرفتيم.
در مورد بازي با لهستان قبلاً هم گفتم. لهستان از ما ميترسه و استرس ميزباني و حس مسئوليت در قبال هوادارانش فشار كشنده اي را در بازي هاي بزرگ بهشون وارد ميكنه و علي الخصوص تيم تازه رشد كرده اي به نام ايران كه سرشار از انگيزه است تا در اولين حضور جدي در جام جهاني افتخار كسب كنه ميتونه براشون به شدت دردسر ايجاد كنه. من ميگم ايران به زيبايي و در كمال خونسردي لهستان را ميتركونه:n04:
اما بازي مقابل صربستان كمي سخت به نظر ميرسه.
راستي وب سايت رسمي جام جهاني واليبال چندان عكس هاي مناسبي چه در تعداد و چه در موضوع در خروجي سايتش قرار نميده و اين براي اعتبارش چندان چيز خوبي به حساب نمياد.
-----------------------
در مورد گزارشگر واليبال هم من بايد بگم متأسفانه در حال حاضر گزارشگر خوبي براي واليبال نداريم. آقاي محتشميان دانش بسيار بالايي داره و از نظر من شخص بسيار محترميه. ايشون يادمه در تلويزيون آموزش واليبال ميداد و خيلي اصولي حركات پايه واليبال را نمايش ميداد و من از همون برنامه ها واليبال را ياد گرفتم و بعدها در باشگاه هم ازش استفاده كردم. منتها جون قدم زير 170 سانت بود و اون موقع پست بازيكن آزاد در واليبال وجود نداشت مجبور شدم واليبال را كنار بذارم. اما ايشون در امر گزارشگري عناصري همچون صدا، لهجه و استفاده از الفاظ مناسب و متنوع و همچنين هيجان را كمتر در كارش قرار ميده وگرنه بسيار دانش بالايي داره. آقاي كرده هم مثل حراستي ها گزارش ميكنه!
اما حدود 25 سال پيش گزارشگري به نام احمد خجسته كار گزارشگري واليبال و فوتبال را انجام ميداد و من يادمه جام جهاني فوتبال ايتاليا 1990 را هم ايشون گزارش ميكردن و گزارشگري واليبال را هم به زيبايي هر چه تمام تر اجرا ميكرد. صداي زيبا، ادبيات عالي و چهره ي موجه ايشون بسيار براي شخص من جالب بود.
اين هم عكس ايشون :
چند وقت پيش در كميته واليبال ساحلي مشغول بوده و الآن نميدونم چكار ميكنه.
واقعاً اگر الآن كار گزارشگري انجام ميداد به نظرم يك سر و گردن از تمامي گزارشگرها بالاتر بود. همون موقع كه ديگه كار گزارشگري نميكرد براي من سئوال بود كه چرا رفت و هنوز هم معلوم نيست دليلش چيه.
سلام به همگی...
تبریک به خاطر برد لذت بخش ولی قابل پیش بینیه مقابل استرالیا...
یه سوال هم داشتم؛از این مرحله چند تیم صعود میکنن به مرحله بعدی؟حداقل امتیازی که نیاز داریم برای صعود به نظرتون با توجه به شرایط گروه چقدره؟
به نظرتون میتونیم آرژانتین رو هم شکست بدیم یا نه؟
نمی شه گفت حداقل چند امتیاز. چون امتیازات بسیار به هم نزدیکه ولی به نظر میاد باید 6 امتیاز از 3 بازی رو حداقل داشته باشیم تا بتونیم احتمالا رتبه سوم رو کسب کنیم. امشب خیلی چیزا معلوم میشه.نقل قول:
3 تیم از گروه صعود می کنن. بدون شک ایران قدرت بردن آرژانتین رو داره اما والیباله و غیرقابل پیش بینی.
یه حسی بهم می گه اون 3 امیتیاز بازی فرانسه بدجور حالمون رو می گیره و می شه مثل استرالیا تو مقدماتی المپیک که دست کم گرفتیمشون و باختیم و همون از صعودمون جلوگیری کرد.
صربستان دست اول رو برد از آمریکا