فکر کنم گفت فردا شبنقل قول:
Printable View
فکر کنم گفت فردا شبنقل قول:
ماه رمضان به روایت کارشناسان برنامه بیست چهارده
اهالی ورزش صدا و سیما , رمضانی توام با نشاط رو برای شما آرزومندند :
.
.
* محمد حسین میثاقی : این 78 امین باره که ماه رمضون از تیر ماه شروع میشه ! از 1400 سال پیش تا به الان 1120 بار رمضان 29 روزی داشتیم و 280 بار هم 30 روزی !!! طبق آمار و ارقام , رمضان 92 جمعا 46 میلیون ایرانی از درب های رحمت الهی عبور کردند که این آمار نسبت به سالیانه گذشته افزایشی 20 درصدی داشته !
.
.
* عادل فردوسی پور : تا به الان کسی که سحری , لقمه شو از چپ به راست جویده , فردا روزشو نخورده !!!!
.
.
* جواد خیابانی : قطعا بهترین ماه نزد خدا رمضانه ! البته خوب محرم و صفر رو بذارید کنار ....
.
.
* رضا جاودانی : حالا سوای از هر نتیجه ای , امیدواریم که رمضانی جذاب و پر نشاطی رو پیش رو داشته باشیم
.
.
* جواد محتشمیان : روزه داران اگه یکم نعناع رو چاشنی غذاشون بکنند , در طول روز کمتر تشنه میشن ! باور داشته باشید که ما می تونیم سه ده تا , سی روز رو روزه بگیریم !!! درسته بسیار سخت هستش ولی چیزی که عوض داره گله نداره !
.
.
* هادی عامل : دلاورانی از خطه سبز ایران !!! خسته نباشید دلاوران روزه دار !
این وضعیت سانسور ها خیلی بد شده . هر جنس مونثی با هر پوششی و سن و سالی سانسور میشه . یعنی چه آخه ؟ ما رو چی فرض کردن ؟!!:n21:
خبلی باحال بود :n08:نقل قول:
اینو خودم ساختم و برای برنامه هم فرستادم.
از اون جا که عادل دوست داره کیروش بمونه، خدا کنم اینم پخش کنن.
نظر شما چیه؟؟؟
اینفو گرافیک تیم ملی پرتغال - مقایسه عملکرد کارلوس کیروش و پائولو بنتو در جام های جهانی 2010 و 2014
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
٣ حالت داره
يا باگ برنامه ست
يا كلاه برداريه
يا طرف خيلي خرشانسه كه احتمال آخريه از همه كمتره
بازی آلمان - اتریش 1982 تو اسپانیا, شرم آور بود !!
دوستانی که در مورد ویژه برنامه 2014 در رابطه با تیم ملی پرسیده بودن
امشب ساعت 10:30 تا ساعت 1 شب در همین مورد ویژه برنامه هست (( بازیکن یا بازیکنان تیم ملی هم هستن ))
این خبر رو چند ساعت پیش ورزش 3 گذاشته :
مهرداد پولادي عازم ترکيه شد
مدافع تيم ملي فوتبال کشورمان عازم کشور ترکيه شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يکي از بازيکناني که پس از جام جهاني 2014 برزيل مورد توجه سه تيم اروپايي قرار گرفته مهرداد پولادي است.
از همين رو اين بازيکن امروز راهي ترکيه شد اما دليل سفر اين بازيکن فعلاً مشخص نشده، برخيها ميگويند او براي مذاکره با تيمهاي اروپايي راهي ترکيه شده و برخيها هم ميگويند براي برگزاري تعطيلات يک هفتهاي به اين کشور سفر کرده است، حالا بايد ببينيم در روزهاي آينده چه خبرهايي از اين بازيکن منتشر خواهد شد.
اين در شرايطي است که پولادي اعلام کرده اولويت اولش اروپا و بازي در تيمهاي اروپايي است.
و الان مهرداد پولادی مهمان برنامه 2014 هست . اینا چند چندن با خودشون :n15:
بچه ها کسی سایتی رو میشناسه که برنامه دیشب رو واسه دانلود گزاشته باشه
واقعاً طراح دکور برنامه بیست چهارده چی پیش خودش فکر کرده اومده پرچم یک ملت که هویت یک ملته رو اینطوری طراحی کرده و زیر پای مجری و مهمانان برنامه قرار داده حالا اگه یه برنامه خارجی با پرچم ما این چنین رفتار کنه همه میریزیم تو خیابون تظاهرات میکنیم!
همون سایت 2014. ir ویدئوهاشو جداجدا گذاشتهنقل قول: