آره، 14 تا گرفت. من که فکر نکنم کاپیتانمو عوض کنم، همین رودریگز رو میزارم بمونه کاپیتان. اسپینا خیلی خوب بود، من که امیدم به کیلور ناواس کاستاریکاست.نقل قول:
آره، 14 تا گرفت. من که فکر نکنم کاپیتانمو عوض کنم، همین رودریگز رو میزارم بمونه کاپیتان. اسپینا خیلی خوب بود، من که امیدم به کیلور ناواس کاستاریکاست.نقل قول:
اونایی که من اسم بردم چی ؟!نقل قول:
البته روبن که فکر نمیکنم ... چون تیم مقابل (مکزیک) هم تیم قدریه از جهت دفاع...
اما بنزما و مولر چی که تیمای مقابلشون آسونه ؟!
یا مسی که هیچ چیز بعید نیست از این اعجوبه ؟!
نمیدونم، هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. شاید مولر دوباره هت تریک کنه.نقل قول:
دیشب دیوید لوئیز و رودریگوئز خوب امتیاز گرفتن
این گودین هم همش هفتا بیشتر نگرفت
همش 34 امتیاز بیشتر نگرفتم
داوید لوییز الکی امتیاز گرفته، گل رو اون نزد. بازیکن شیلی به خودشون زد.
درسته رودریگوئز امتیاز عالی گرفته اما حدثم اینه همه باید داشته باشنش و برای اکثریت همه کاپیتان بوده باشه برای همین زیاد خوشحال نیستم :n29:
به عنوان صدر نشین لیگ (:27::دی) امشب اصن بازیکن ندارم ، شما چطور؟
من tejeda کاستاریکا رو داشتم با کوادرادو عوض کردم که کلا 9 امتیاز اورد ....
آقا نزن،وحید جان نزن،قربونت بشم نزن،دومی منم :n08:نقل قول:
نفرات اول و دوم رو بزن،تیم من یجوریه که میتونی بهش برسی :n02:
فکر کنم این سایته تورو میشناسه،از همون اول هم دنبال تو بود،چند بار عوض شد تا بیفته روی استارتر تاپیک،دیگه عوض نمیشه خیالت راحت !
-------------------
آقا بعضی از بازیکنان خز شدن که :n09:
خدایی کدوماتون تو مرحله گروهی جیمز رودریگز رو داشتید؟من هم این رو داشتم و هم کوادرادو،ماشاا... همه دارن الان
امیدم به بازیکنان گمنامی هست که برداشتم.خدا کنه همشون بالای 10 بگیرن
کسی جولیو سزار،دروازه بان برزیل رو داشته؟پنالتی ها که تاثیری رو امتیازش نداشته؟
من برای یه تیمم قشنگ بازیکن گرفتم و تیم دومیه رو هم تو 5 دقیقه بستم (کلاً وقتی تموم شد 1 دقیقه و 20 ثانیه وقت داشتم) و تا اومدم دکمۀ تائید رو بزنم کانکشنم قطع شد و دیگه وصل نشد و وقتی وصل شد تا رو دکمه کلیک کنم وقت ترنسفر تموم شد و من موندم بی کلاه! الان کلاً تیمم 12 تا بازیکن داره که تو این دور هستن و از این بین 7 تاشون تو تیماشون فیکس هستن. بقیه اکثرشون جالب نیستن مثلاً الان 5 تا بازیکن تو ترکیبمه که دیشب یکیشون اصلاً بازی نکرد، یکیشون مصدومه و شاید به بازی تیمش نرسه، دو تاشون ذخیرۀ الجزایر هستن و یکیشون ذخیرۀ آمریکا. کلی بازیکن گرون قیمت حذف شده دارم و بدتر اینکه از این بین ویدال هم از ترکیب بیرون موند و همون 4 متیازشم نگرفتم و نیمارم که داغون کار کرد. اگه ترنسفر انجام میشد تیم وحشی ای میشد چون خوب یار گرفته بودم. خطری بود که از بیخ گوشتون گذشت البته با توطئۀ وحید (دست نشانده) و فیفا :31:.
يه چند ساعت ليگ خودمون اول بشم ديگه هيچي از عالم فاني و باقي نمي خوام:))