خیلی هوایی بازی میکنیم
سرعت حیدری هم دردسر سازه! با توجه به اینکه عمده حملاتشون از چپِِ
Printable View
خیلی هوایی بازی میکنیم
سرعت حیدری هم دردسر سازه! با توجه به اینکه عمده حملاتشون از چپِِ
دوستان واقعا متاسفم که همچین تیمی گند میزنه به کلاس جام جهانی از اول بازی ها تا الان من با هر بازی که نگاه کردم لذت بردم و با تمام وجودم بازی رو حس کردم ولی این بازی که ایران داره از خودش نشون میده به شدت متاثر شدم توپ همش بکش زیرش هست اون حقیقی اصلا در این کلاس نیست که بخاد بازی کنه بازی کنا پاس های اشتباه خیلی میدن همش در حال دفاع کردن هست امیدوارم ایران حداقل اگر گل نمیزنه یه گل بخوره تا از این لاک دفاعی بیاد بیرون الان کله دنیا نشسته و به این بازی کردن ایران میخندن
سبک فوتبال علی اصغری رو به دنیا نشون دادیم :n19::n02:
اونجا که جلال چپه شد کم مانده بود گل بخوریم !!!!!!!!!!
بچه ها توپ دسته نیجریه هست به سمتشون هجوم نمی برن راحت پاس خطری میدن تا دست ما میاد سریع تحت فشار میزارن
اوه اوه ما که قلبمون اومد تو دهنمون . کاملا سیستم دفاعیه و موقع حمله هم از پاس درست خبری نیست .
نیجریه خیلی داغون بازی کرد . حالا نمیدونم از تیم ما ترسیدن یا نه .
ولی چیزی که مشخصه واقعا دوندگیشون زیاده .
دوستانی که میگن نباید دفاع مطلق کرد اگه یه کم تیم الان هجومی بشه و تعداد مدافعین کم بشه انیجریه فقط یه پاس درست توی عمق بده مطمئن باشین گل میشه .
درسته توپ و میدان دست نیجریه اس اما ایران هم خیلی خوب بازی را کنترل کرده و عملا نیجریه موقعیتی نداشت
از اون طرف ضربه سر قوچان نژاد تک موقعیت خطرناک بازی بود
استرس و تجربه کم بچه ها عامل این شده که اینظور بازی کنند امیدوارم نیمه دوم هم بتونیم اینگونه بازی را کنترل کنیم
نیجریه دفاع آسیب پذیری داره میشه با اضافه شدن در ضد حملات به گل هم رسید
دوستانی که انقاد میکنن از نحوه بازی تیم خدایی چه انتظاری دارن؟
ببینین اگه واسه نتیجه اومدیم که این نوع دفاع منطقی ترین دفاع هست نسبت به ابزار موجود
نیجریه هم موقعیت گل انچنانی نداشته اصلا یعنی اینکه خوب دفاع کردیم
ایران سیستم بازی یونانو 2004 رو از قبل میخواست پیاده کنه و تو این نیمه کاملا موفق بوده . خراب کردن بازی تیم حریف کاملا مشخص بود تو نیمه اول . طوری که مجبور شدند بارها به بازی هوایی رو بیارند
جهانبخش جای خسرو؟؟ کامان :دی بیت آشور رو باید بیاره جای خسرونقل قول:
خوبیش اینه الان دیگه مطمئن شدم بازی بعدی حداقل یه بازی جذاب و پر گل میبینیم .شاید مسی تو همون بازی بتونه آقای گل بشه انشالا اگر اقا بخواد:n02: