با همون سنجاق قفلی به داخل فشار بده خودش پرت میشه بیرون دقیقاً مثل مموری که به داخل فشار میدی میپره بیرون:n02:
Printable View
با همون سنجاق قفلی به داخل فشار بده خودش پرت میشه بیرون دقیقاً مثل مموری که به داخل فشار میدی میپره بیرون:n02:
دوستان اسپیکر پایینی تبلتم صداش کمتر از اسپیکر بالاییه.
عادیه?
پ.ن : بعد اپدیت به ۴.۳ یه اپدیت ۱۵۸ مگی بود که بعد اپدیت اون
کیبورد تغییر کرده و زشت شده :n23:
یه وقت هایی هم میشه که یه سری حروف تایپ نمیشن. ورژن قبلیش بهتر بود.
اسپیکرا طبیعیه ماله همه اینطوره
با آپدیتی که کیبور تغییر کرد بنظر من خیلی خوب شده و مشکل تایپ فارس تو کیبورد قبلی حل شده
کلا بنظر من با آخرین آپدیت ها تمام مشکلات حل شده و مشکل تایپ نشدن بعضی از حروفات برای من فقط زمانی که هنگام شارژ اگه استفاده کنم می یوفته ...:n24:
تو نصب Battlefield Commander دیتا رو ریختم تو Android/obb و فایل نصبی رو ریختم تو صفحه اول file manager بعد نصب باز نمیشه و میخواد که دیتا رو دان کنه که نمیشه الآن من چیکار کنم؟
این مشکل تو آسفالت 8 هم هست و نمیتونم نصبشون کنم:n28:
آغا ما هم یه دونه گرفتیم کیفیت عکسش افتضاحه مخصوصا تو شب ولی خوب به نصبت قیمتش خوبه وقتی باهاش کار میکنم لذت میبرم قبل اینکه بخرم چند جا بهم گفتن نخر هوآوی بخر یا سامسونگ و ایسوز خرابیش زیاده ازین حرفا من زیاد جدی نگرفتم شما چند وقته دارید ازش استفاده میکنید چه عیبایی داره ؟؟
به نظر من بزرگترین عیبش بلوتوثش بود که اون نرم افزاره رو طبق راهنمایی امیر خان میخوام بریزم خدا کنه حل شه
چینیه تبلتش ؟؟
از دوربینش بیشتر از این نمیشه انتظار داشتنقل قول:
بجای بلوتوث هم میتونید از برنامه هایی که از طریق WI-FI انتقال اطلاعات میکنن استفاذه کنید مثل نرم افزار zapya
asus هم یه کمپانی تایوانیه که محصولاتش رو چین به سفارش ایسوس میسازه. مثل تمام دستگاه های ساخت چین موجود در بازار از جمله Apple
بله مونتاژ چین است.نقل قول:
ولی از این تبلتهای چینی بی کیفیت موجود در بازار نیست و تحت لیسانس شرکت بزرگ ASUS مونتاژ میشود.
آقا کسی روت کرده ببینه داستان چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بنظر دوستان در مقایسه با تبلت های memo pad 7 کدومش بنظرتون بهتره ؟