درد بیدرمون که نیست کسی چیزی نمیدونه کسی اطلاعاتی نداره راه حلی بلد نیست مشکل از چیه؟نقل قول:
Printable View
درد بیدرمون که نیست کسی چیزی نمیدونه کسی اطلاعاتی نداره راه حلی بلد نیست مشکل از چیه؟نقل قول:
شما که میدونی برای اینکه باز ی کمترین لگ رو داشته باشه باید نسخه 64 بیت بازی رو اجرا کنی!نقل قول:
ضمنا لگ توی خون این بازی هست و حتی با قویترین سیستمها هم بازی با لگ و افت فریم اجرا میشه!!
بله منم همین کار رو میکنمنقل قول:
شما میگی یعنی مشکل از بازیه؟
من این بازی رو روی لپ تاپم اجرا میکنم
مشخصاتشم اینه
CPU : Core i5 3230M
Graphic : AMD Radeon HD 8750M 2GB
Ram : 4 GB
همه تنظیمات رو روی پایین ترین گذاشتم ، رزولوشن تصویرم آوردم پایین ترین :n02: باز هم سر پیچ ها که میپیچه یه خورده لگ داره
بعضی وقتا هم خود ویندوز وسط بازی ارور میده میگه رم نمیکشه میخوای بازی رو ببندم ؟ من کنسل میکنم میام تو بازی :n02: ویندوزمم 8.1 هست
نقل قول:
برای کمبود رم
تو بخش virtual memory تیک automatically manage for all drive بزن دیگه ارور کمبود حافظه نده
در مورد مشکل گرافیکی
اکثررکارت های گرافیک لپ تاب on bord هستن . برای اجرای باز های سنگین مثل need for خوب نمیکشن
از فن خوب موقع بازی استفاده کن (این هم یه توصیه از خودم :) )
اون virtual memory رو نمیدونم از کجا باید تیک بزنم ! :n13: زیاد ارور نمیدوه شاید تو یک ساعت بازی 1 بار ارور بدهنقل قول:
اما خوب در مورد کارت گرافیک لپ تاپ ها معمولا 2 تا کار گرافیک دارن ، یکی آنبورد هست و یکی دیگه که قوی تر هست جداس و موقعی که بهش احتیاج باشه خودش میاد تو کار برا من اونیکه آنبورد هست Intel HD 4000 هست و GPU دوم هم AMD 8750 هست:n18:
امید است مفید باشهنقل قول:
1. Go to Control Panel>System And Security and click System.
2. Click on the Advanced System Settings in the panel right side.
3. Click the Advanced tab in the System Properties box.
4. Click Settings in the Performance section.
5. Click the Advanced tab in the dialog box.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
virtual memory = control panel - > system < advance system setting > perfomance > advance > settingنقل قول:
در مورد گرافیک هم
اونی که ان برد است intel تو خود برد اینتل است
ولی کارت گرافیک AMD هم به صورت یه چیب رو مادر برد سوار است -- خود اش برد جداگانه نیست . فن جدا نیز نداره
از سیستم خنک کننده سی پی استفاده می کنه .... جز معدودی از لپ تاب های مخصوص بازی
ولی در کل لپ تاب زیاد برای بازی مناسب نیست (البته به نظر من) :n01:
بله عزیز همینطور که دوستان هم اشاره کردند،لگ توی این بازی کاملا عادیه و شما هر سیستمی هم که داشته باشی بازم توی بازی در برخی جاها به شدت لگ داری!!نقل قول:
سلام.دوستان من هر چی time trials را طلا میارم این مرحله رد نمیشه.
حل شد