سلام
من بازی رو نصب کردم اما ارور دایرکت ایکس و میده ممنون میشم لینک دایرکت ایکس مورد نیاز این بازی رو بدین
گرافیکم 5850 رمم هم 6 گیگه
Printable View
سلام
من بازی رو نصب کردم اما ارور دایرکت ایکس و میده ممنون میشم لینک دایرکت ایکس مورد نیاز این بازی رو بدین
گرافیکم 5850 رمم هم 6 گیگه
لینک آخرین ورژن دایرکت ایکس پ.خ شد ..!نقل قول:
دوستی هست بتونه منو در مورد نصب ویندوز 8 که 64 بیتی باشه با استفاده از vmware راهنمایی کنه که بتونم این بازی رو نصب کنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
دوستان من بازی رو دارم اجرا میکنم رو ویندوز 8.1 که 64 بیتی هستش با گرافیک تو امضام و رم 6 گیگ فقط منم همین مشکل رو دارم که رنگهای قرمز رو همه رو بنفش نشون میده گرافیکم رو هم اپدیت کردم به 13.9
ممنون میشم راهنمایی کنین
و این که بهترین کرک برای این بازی تا این لحظه کدوم کرک هستش با لینکش ممنون میشم مرحمت بفرمائید
سلام دوستان.من مشکل این ارور را دارم و هرکاری کردم درست نشد.آخرین دایرتکس و آپدیت ها و تنظیمات کارت گرافیک هم تغییر دادم ولی باز درست نشد.حالا چه کار کنم؟مرسی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم عکسو کم میکردی دوست عزیزنقل قول:
شما هم مثل بنده و خیلی های دیگه گرافیکتون dx11 رو ساپورت نمیکنه و بازی براتون بالا نمیاد
سلامنقل قول:
شما می تونید از فایلی که آقای شهنام 89 توی صفحه ی 35 قرار دادند ، استفاده کنید
که بازی بالا میاد ولی شدید ریپ می زنه
من خودم امروز اومدم بازی رو نصب کردم و همون فایل رو استفاده کردم
مثل بقیه ی دوستان بازی بالا اومد ولی شدید ریپ می زنه
درضمن گرافیک من ، آنبورد 4250 هست
با اینکه تنظیمات رو روی کمترین حالت قرار دادم بازم ریپ می زنه
البته یه پچ هم گویا اسکیدرو داده که میشه با دایرکت ایکس 10 بازی رو بالا آورد ولی فعلا لینک دانلودی ازش پیدا نکردم
اینم پیج فیس بوک که این پچ رو در موردش صحبت کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته می دونم پیج رسمی اسکیدرو توی فیس بوک باید لینک زیر باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم می خواستم بدونم دوستان تونستن لینک دانلودی از پچ بالا پیدا کنن؟
مرسی:n16:
نقل قول:
بله اونو دیدم ولی میگن خیلی ریپ میزنه.اینطوره؟زیاد لگ میزنه؟یا میشه تحمل کرد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما محدودیتی در خرید گرافیک ندارید و فقط بستگی به جیبتان دارد
از سری 450به بالا البته بیشتر دست دوم هستند
سری 550 به بالا
و الانم 630 128بیتی 2گیگ رو 250تومنه کارت خوبیه یا بالاتر
سری های ATI هم دایرکت 11 ساپورتش خوبه
در ضمن این بازی گرافیکی سنگینی نداره چون خودم با 630که تقریبا کارت ضعیفی هست با تنظیمات بالا بازی می کنم و خیلی نرم و روان بازی اجرا میشه
فقط ایرادش اینه که برنامش واسه دایرکت 11 نگارش شده بخاطر همین دوستانی که می خواهند با پچ دایرکت 10 این بازی را انجام دهند بازی دچار گیر و لگ می شود