نقل قول:
ولی ظاهرا جاهایی دیگه مثل ستلایت عمل میکنه روی هر مسیری که بندازیش پینگ خارجش زیر 190 هست و سرعت روزانه دقیق و استیبل.
Printable View
نقل قول:
ولی ظاهرا جاهایی دیگه مثل ستلایت عمل میکنه روی هر مسیری که بندازیش پینگ خارجش زیر 190 هست و سرعت روزانه دقیق و استیبل.
دوستان وایرلس رفاتک مثلا سرویس 1 مگ نامحدود روی همون 1 مگ بسته شده ؟ و اینکه افت سرعت نداره ؟
سرویس های حجمی چطور , توی ساعات رایگان کاهش سرعت ندارن ؟
2 نوع نامحدود داره . یکی سیلور یکی برنز . سیلور ها هر چی بگیری دو برابر بسته میشه برنز همون سرعت اسمی . سیلور چه حجمی چه نامحدود کلا 2 برابر بسته میشن :n01: من توی این 2 ماهی که 128 نامحدود گرفتم سرعتم 32 فیکس بوده حتی تک کانکشن . تو این 2 ماه هم فقط 20 دقیقه افت سرعت داشتم :n12::n01:نقل قول:
نقل قول:برنز دقیقا روی 1 مگ هست سیلور هم حداکثر سرعت 150 کیلوبایت رو میده (بجای 128) تعداد اشتراک (شیر) هم کمترهنقل قول:
دیروز با اداک تماس گرفتم طرح ها و قیمت ها ش رو عوض کرده و بهترشده با اونجا هم می تونید مقایسه کنید شیر هم 1 به 1 هست
ارش مگه اداک هنوز زندس ؟
قبلا که قیمت هاش گرون تر از بقیه جاها بود کارشون هم بیشتر دادن خدمات وسرویس به شرکت ها استنقل قول:
چند وقت هست می بینم طرح های جدید ارایه کرده
طرح های گلد چطور ؟ مثلا 4 گیگ 1 مگ گلد روی چند بسته میشه ؟ سرعت دانلود شبانه در حد 250-300 هست ثابت ؟راستش هزینه ی راه اندازی وایرلس همنطور که میدونین خیلی گرونه , من الان هارد و مودمم رو دارم میفروشم که 300 تومن هزینه کنم برای اینترنت . پینگ هم خیلی برام مهم نیست . فقط اینکه بتونم با هزینه ماهانه 40 تا 50 تومن, شب ها به طور متوسط 7 گیگ دانلود کنم. ممنون میشم با این اطلاعات شرکت معرفی کنید. شبانه خیلی برام مهمه که افت نداشته باشه.
نقل قول:
تعرفه هاشو کجا میشه دید ؟سایتی چیزی داره ؟
گلد ها که شبانه رایگان نداره ولی پهنای باندش طبق گفته بخش فروش به من 800-900 کیلوبایت سرعت دانلود میده :n01:نقل قول:
این سایت شون هست ولی تعرفه ها رو یه چند وقت برداشتن باید تماس بگیری ولی ادرسشون هنوز تغییری نکردهنقل قول:
وقت کنم فردا یه سر میرم طرفشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]