shure SE102نقل قول:
ظاهرا چندان مدل خوشنامی نیست.
Printable View
shure SE102نقل قول:
ظاهرا چندان مدل خوشنامی نیست.
دوستان میخواستم بدونم نمایندگی رایان بدر در پایتخت هست یا نه ؟
ممنون ...
هممم .. من از شکلش هم خوشم نیومد ... چه سیم ، چه امکانات اضافه اش ، چه سرش ...نقل قول:
بهرحال با خرید از بین این مدلها فکر کنم جای اشتباه وجود داشته باشه و همه شون "برنده" هستن ...
واحد 76 .. میشه طبقه همکف ... فروشگاه دیجیتال ...نقل قول:
اخ فروشگاه دیجیتال خودمون پس داره ... خوبه ...
تمام محصولات هم باید داشته باشند دیگه البته منظورم هدفون ها هست :دی
اینکه همه محصولات رو داره یا نه رو مطمئن نیستم ... شماره ای که من ازش دارم اینه : 88781016 ... زنگ بزن و مطمئن بشو ..نقل قول:
از محصولات منظورم هدفون های کریتیو Aurvana Live یا Aurvana X-FI هست ...
1:این محصولات رو رایان بدر گفته موجود داریم و اگر این هم نمایندگی رایان بدر باشه پس باید داشته باشه دیگه نه ؟
دوستان یه سوالی درباره تکنولوژی X-FI داشتم !!!2میدونید که تکنولوژی های بکار رفته در X-FI یکی Crystalizer و CMSS-3D هست ...
جایی خوندم که میتوانند صدای فشرده شده 16 بیتی را در زمان واقعی به صدای 24 بیت تبدیل نموده و آنرا به بهترین نحوی بر روی انواع هدفون ها و بلندگو ها با هر مشخصه و پیکره بندی پخش نمایند...
2:حالا این صدایی که ما در پی ام پی مون داریم چند بیتی هست و ایا این تکنولوژِی همه رو به 24 بیتی تبدیل میکنه ؟؟؟؟؟؟یعنی نمونه اندازه گیری شده مثلا اگه از 24 بیت بیشتر باشه به چند بیتی تبدیل میکنه صدا رو ؟
و این تکنولوژی در هدفون صدای دیجیتال که 16 بیت هست رو به صدای انالوگ 24 بیتی تبدیل میکند دیگر ؟
و مسلم هست که کیفیت صوتی 24 بیت از 16 بیت خیلی بهتر هست چون در صدای دیجیتال هرچی نمونه های اندازه گیری شده بیشتر باشد کیفیت صوتی بالاتر و بهتر میشود ...
3:راستی خدا بخواد این Crystalizer و CMSS-3D که از باتری قلمی Aurvana X-FI استفاده نمیکنند و این باتری فقط برای NC هست دیگه یا نه اونا هم از انرژی باتری استفاده میکنند ؟ (شایدم همون ولتاژ ضعیف براشون کافی باشه !!)
با تشکر ممنون میشم جواب بدید چون فوریه ...
سپاس...
به نظر من نباید به این قبیل تبلیغات توجهی کرد. صدایی که در اصل 24 بیتی نیست رو نمیشه موقع پخش با عملیاتی به صدای 24 بیتی تبدیل کرد به طوری که کیفیتش مثل صدایی بشه که در اصل 24 بیتی بوده.نقل قول:
دیتایی که وجود نداره رو که نمیشه تولید کرد! مثل اینکه موزیک فشرده ی 128Kb رو بیایم به 320Kb تبدیل کنیم، ممکنه کیفیت افت کنه ولی بیشتر نمیشه!
البته من از نظر علمی خیلی اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی مقایسه ی نتیجه ی کار از هر روش دیگه ای ساده تر و سریع تر و قابل اعتماد تره. همه ی کسایی که این پلیر creative zen xfi رو تست کردن قبول دارن که بسیاری از پلیر های sony و cowon و sansa و بعضی برند های دیگه صدای بهتری دارن در حالی که کاری هم به 24 بیتی بودن یا نبودن صدا ندارن.
من توصیه ی کلیم اینه که به این اصطلاحات و تکنولوژی ها توجهی نکنید و خیلی ساده نتیجه ی کار، یعنی اون صدایی که قراره بشنوید رو بررسی کنید.
در مورد نمایندگی : نه - الزامی نیست که هرچیزی که شرکت میگه ، نمایندگی هاش داشته باشن ... شاید هم نداشته باشن ... حتی بعضی وقتا خود شرکت همکاری می کنه و بهت میگه که دقیقا کدوم نمایندگی هاش یه محصول خاص رو دارن یا نه ... اینو پرسیدی دقیقا؟نقل قول:
//
در مورد Crystalizer: بله - یه همچین فن آوری ای تبلیغ شده که صدای 16 بیت رو 24 بیت (مشابه کیفیت صدای DVD-Audio) تبدیل می کنه ... اینکه دقیقا چطور این کار رو میکنه یه سری الگوریتم واسه دستکاری/اصلاح فرکانس های صوتی داره که قراره نهایتا منجر به وضوح بیشتر و کیفیت بهتر صدا بشه ...
صدایی که در اغلب mp3 ها موجوده 16 بیتیه ... (حتما توی properties فایل های صوتی عبارت 44.1 kHz رو دیدین که به همین قضیه 16 بیت بودن مربوطه) ... این میاد و میانگیری میکنه از فرکانس ها و دامنه شون رو گسترش میده ... (و ضمنا بلندترشون میکنه یه مقدار)
حکم نهایی اینکه کاملا به تجربه موسیقیایی شنونده ، نوع موسیقی ای که در پخش میشه و هدفونی که داره استفاده میشه بستگی داره ... خیلی ها استفاده از این فن آوری رو "متفاوت" و نه لزوما بهتر یا بدتر ارزیابی کردن ...
//
در مورد استفاده این فن آوری ها از باتری: چرا دیگه- اونها هم از باتری استفاده می کنن ... پس فکر کردی انرژی لازم واسه این کارها از کجا باید تامین بشه ؟ ... من این رو قبلاً هم در پاسخ به سوال دیگه ای از شما گفته بودم :
نقل قول:
نوشته شده توسط seymour
خیلی ممنونم محمد جان و دوست گرامی ...
نه امروز میپرسم خبرشم میگم از دیجیتال ...
پس اینطور یعنی وقتی میگه از 16 بیتی به 24 بیتی تبدیل میکنه یه نمونه مثال هست به طور کلی ... و این هم بخاطر Crystalizer
میباشد ..
فرض کن یه دیواری داریم که بعضی جاهاش ریخته (=فایل mp3) ... با وجود این فروریختگی ها هنوز هم دیوار خوب و کارامدیه ، اما شما می خوای اون نواقص رو رفع کنی (کاری که کریستالایزر می خواد بکنه)... اینجا فقط یه مشکل هست : بخش های فروریخته همگی یک اندازه نیستن؛ بعضی جاهاش بلندتره ، بعضی جاها کوتاه تره ، مصالحش یکی نیست و (این همون تفاوت در محتوای mp3 هاست که می تونه در هر لحظه بم و زیر و... باشه ).. بنابراین باید براساس تجربه حدس بزنی و پیش بینی کنی که اون قسمت چی بوده و بعد بسازی اش ... این کاریه که کریستالایزر می کنهنقل قول:
... واضحه که همیشه درست از آب در نمیاد ... اما فکر می کنم بی ضرر باشه و در خیلی موارد هم حتما خوب و عالیه ...