دوستان فرق N550JV با N750JV چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n02:
دوستان فرق N550JV با N750JV چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n02:
فرقش تو اندازه تصویرش هست که 17 اینچه،البته مسلما چون فضاش بیشتر میشه عملکردش هم بهتر میشه.نقل قول:
کاملا صحیحنقل قول:
در ضمن گارانتی هم خیلی برا لپ تاپ مهمه(هر چند خیلی ها می گن توی ایران معنی نداره:n02:)
اگه به طرف اطمینان داری،در حد 3100 خیلی خوبه.چون همین کانفیک 1 تومن تو مدل ایسوس فرق داره!
دوستان من تو هر ریویویی دیدم زده بود نور کیبورد داره n550jv .چرا آل میگه نداره؟
دوستانی که میگن n550 به درد گیم نمیخوره خب اصلا این لپ تاپ واسه گیم طراحی نشده و سری مالتی مدیاست .گرافیکشم به نظرم خیلی خوبه چون گرافیک ها زود قدیمی میشن همینکه در حد قابل قبول هستش کافیه به نظرم پول زیاد بابت گرافیک اشتباهه!!!
آقا این ماتریس ge40 رو میاره اصلا؟ خبری نیست ازش:n27:
نه اتفاقا فک میکنم خوب باشه چون سیستم خنک کنندگیش که خوب بود،البته میگن n56 داغ میکنه،ولی خوب تو حالت کلی با لپ تاپ نمیشه زیاد بازی کرد،هم داغ میکنه همم اینکه به مرور زمان فرسوده میشه.نقل قول:
این ge40 هم من خودم خیلی دوستش دارم ولی بعید به نظر میاد ارزون وارد کنن،چون همین ge60 ش رو هم قیمت پایینی نمیدن چه برسه به این.
آخه همین n46vz رو هم که من میدیدم یه سری مدلهاش نور زمینه نداشت،یحتمل اینهم همینجوریه.نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید gt750m با تمام قدرت پردازشیش واسه بازی های با سطح گرافیک متوسط و رزولیشن حداکثر تا HD مناسب هست اما رزولیشن n550 Full HD هست اگه بخوای بازی رو FullHD بازی کنی اونوقت میبینی که8-10 تا فریم بیشتر نمیده.اصلا انتی الایز معنی نداره تو این کارت گرافیک.
والا منم از همون اول همین رو گفتم تازه بازی با رزلوشن Native بهتر هستش.نقل قول: