[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گذشت چند فصل ناموفق در پرسپولیس هنوز مورد اعتماد دایی است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی 15 مردادماه سال 63 در شیراز بدنیا آمد .
رضایی در سال 87 به تیم ملی فوتبال ایران به مربیگری علی دایی دعوت شد. که در بازی با تیم ملی فوتبال زامبیا اولین گل ملیش را به ثمر رساند. موثرترین گل ملی او گل به تیم ملی فوتبال سوریه بود که باعث صعود ایران به دور بعد مسابقات مقدماتی جام جهانی شد. وی سابقه بازی در تیمهای ایرانی فجر سپاسی شیراز، صبا باطری و فولاد خوزستان را دارد.او در فصل 89-90 به تیم پرسپولیس تهران پیوسته..شماره پیراهن وی در این تیم 10 می باشد.
غلامرضا رضایی توانست با زدن گل در ثانیه ۱۱ دیدار با فجر سپاسی شیراز در ۱۰ دی ۱۳۹۱ و در شرایطی که فجرسپاسی شیراز شروعکننده بازی بود٬عنوان زننده سریعترین گل تاریخ لیگ برتر ایران را در آن دوره به دست آورد.
از همان روزی که فوتبال را شروع کردم مربیان و همبازیانم می گفتند که از سایرین جلو هستم و آینده خوبی را برایم پیش بینی می کردند. فکر نمی کردم به این درجه برسم اما می دانستم آینده روشنی خواهم داشت و به خودم اطمینان داشتم.
* خانواده ام همیشه حامی من بودند. به واسطه اینکه علیرضا برادر بزرگترم هم فوتبالیست بود، این رشته در خانواده ما طرفدار داشت! البته علیرضا به خاطر انتخاب های بدی که داشت به حقش در فوتبال نرسید.
* سومین پسر خانواده هستم و یک برادر بزرگتر به جز علیرضا هم دارم که فوتبال را به طور جدی دنبال نکرد.
* خدا را شکر در این سال ها به هرچه می خواستم رسیدم. مهم این بود که از تلاش هایم به نتیجه لازم برسم و باعث افتخار خانواده ام بشوم و آن ها را سربلند کنم.
* بیشتر از خانواده هدیه تولد می گیرم. کمتر پیش آمده از کس دیگری کادوی تولد بگیرم.
* پرسپولیس امسال نسبت به سال گذشته وضعیت به مراتب بهتری دارد و قطعا پرسپولیس واقعی را امسال همگان خواهند دید.
* گل زدن برای من مهم نیست، مهم این است که پرسپولیس برنده شود و به هدفمان که قهرمانی لیگ برتر است برسیم .