من دارم با امارو ارقام باهاتون صحبت میکنم شما رو هوا میگی فلانی به درد نمیخوره....
اینطوری که شما داری میگی فصل گذشته نقطه ضعف استقلال هافبک دفاعیش بوده.تیمی که یه هافبک دفاعی در حد لیگ یک داشته باشه چه جوری در لیگ قهرمان میشه؟چه جوری از گروه مرگ اسیا به عنوان تیم اول صعود میکنه و تا 8 تیم بالا میره؟
چرا تیمهای عربی+سپاهان پرسپولیس+تراکتورسازی دنبالش بودن؟
برای درک بیشتر تاثیرگذاری نکونام شما بازیهایی که نبود یا اماده نبودو به یاد بیار.. بعد از چندین سال بازی در لالیگا طبیعی بود که طول بکشه به شرایط لیگ ایران عادت کنه و امیرخان به دوران اوج رسوندش.....الان هفته دوم لیگ برتریم اولین بازی نکونام برای ما مقابل سایپا بود که نکو خوب نبودو بازیو باختیم....ولی کم کم به اوج امادگی رسید
شما میتونی بگی من از قیافش خوشم نمیاد از شخصیتش خوشم نمیاد خب اون نظر شخصیتونه و بسیار محترمه و منم به خودم اجازه نمیدم نظر شخصیتونو نقد کنم و بینهایت بهش احترام میذارم.ولی الان بحث شما نظر شخصی نیست شما داری کاملا از نظر فنی بدون هیچ دلیلی نکونامو زیر سوال میبری
من الان دسترسی ندارم به بازیهای استقلال که برم بازبینی کنم و عملکرد نکونامو انالیز کنم و تعداد توپگیریها و پاسهاشو بشمارم در هر بازی و به شما بگم...الان چیزی که در دسترسه همین امار فوق العاده گلهای زدشه و موفقیت تیمهایی که در اونها بازی کرده در دفاع و ندادن موقعیت گل زیاد به حریف.....جواد نکونام اوایل حضورش در استقلال بله پاسهای اشتباه میداد ولی هرچی گذشت بهتر شدو به اوج رسید
نکونام شاید الان هم به خاطر اینکه دیر به تمرینات اضافه شده باز چند بازی طول بکشه به شرایط ایده الش برسه ولی من از همین بازی اولش تعداد توپگیریها و پاسها و .... یادداشت میکنم و از لحاظ امار هم در هر بازی تا نیم فصل بررسیش میکنم .....از وقتی نکو به روزهای اوجش نزدیک شد استقلال بیش از 90% بازیها وقتی گل اولو زد دیگه بازیو نباخت و گل نخورد یعنی موقعیت گل الکی به حریف نداد.....هافبک دفاعی خیلی نقش بزرگی در این موفقیت داره ولی متاسفانه هافبک دفاعی پستیه که مثل مهاجمو .... به چشم نمیاد و دیده نمیشه....نکو فصل گذشته عقب بازی میکردو مثل تیم ملی یا اوساسونا نمیتونست ازادانه جلوتر بازی کنه ولی این فصل اندو در کنارشه و نکو جلوتر بازی میکنه و بیشتر به چشم شما میاد....بعد از یه هافبک دفاعی شما نباید یه بازی فانتزی و پاسهای در عمقی مثل جباری انتظار داشته باشی....