رمت خرابه!(من خودم همچین مشکلی رو داشتم) ببر گارانتی تا رمت رو تعویض کنن! راهمایی بیشتر خواستی باید تو فروم مشکلات سخت افزاری بپرسی!نقل قول:
Printable View
رمت خرابه!(من خودم همچین مشکلی رو داشتم) ببر گارانتی تا رمت رو تعویض کنن! راهمایی بیشتر خواستی باید تو فروم مشکلات سخت افزاری بپرسی!نقل قول:
؟! میشه بدونم چطوری مربوط به رم میشه؟؟:n13: اصلا برام نمگنجِنقل قول:
بازی نصب نمیشه رمم خرایه؟!:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز! خواهشا دیگه در این تاپیک ادامه ندید!:n16:
من رفتم بخرم گفت 3 تا dvd 9 دونه ای 7 تومن 21 هزا رتومن میشه...منم همش 12 هزا رتومن داشتم..
من حقیقتش توان خرید ندارم.:n28: اگر کسی جنوب شرق تهران خیابون پیروزی - هستش که خریده - بیام در خونشون بهم بده منم موبایلمو گرویی میزارم پیشش تا برم بریزم و برگردم..
سیستمم خوبه میکشه : core i5 2500 gtx560ti ram 8 gig این سیستمو موقع دلار هزار تومن خریدم .
اگرم خواست میتونم بهش 5 هزار تومن بدم بابت همین که لطف کرد من برم کپی کنم تو هاردم...:11: سر 2 ساعت هم بر میگردونم بازیشو ....محدوده منطقه 14 تهران لطف کنه اگر کسی خریده برای 2 ساعت قرض و 5 هزار تومن بخاطر لطفش بهش میدم و گرویی میزارم
یه موبایل 200 تومنی..w980 سونی اریکسون
چرا برای انجام تنظیمات گرافیکی میگه باید ویندوزت 64 بیتی باشه !؟!
چون که بیس اصلی بازی برای سیستم های 64 بیتی و روی سیستم های 32 بیتی تنظیمات گرافیکی غیرفعاله!:n01: چون روی سیستم های 64 بیتی ار تمام حافظه رم استفاده میشه(روی سیستم های 32 بیتی اگر بیشتر از 3 گیگ رم به عنوان مثال 8 گیگ رم بزارید فقط از 3.5 گیگ آن استفاده میشه )، بیشتر بازی های آینده بر روی سیستم های 64 بیتی اجرا میشن!:n09:نقل قول:
برای بازی کردن با PC باید به فکر سیستم های 64 بیتی باشیم!
کسی به مرحله ی سد رسیده؟یجاش گیر کردم.میزنم همه رو میکشم ولی جلوتر میرم دیگه راه تموم میشه و پرتگاهه و جلوم بقیه ی راه هست و پله هست ولی خب فاصله هست و میپرم میفتم می میرم.از جای دیگه باید برم؟
پ.ن: از بغل سد میرم.بمب هارم کار میذاریم و جلو کلی داربست هست و میرم بالا و همه رو میکشم ولی بعدش دیگه نمیدونم باید کجا برم
سلام دوستان
من چندجا رفتم بگیرم بازی رو اما پیدا نکردم
از دوستانی که تهران هستند اگر لطف کنند آدرسی که میشه بازیا رو تهیه کرد پ خ کنن ممنون میشم:n16:
اگه جایی هست که بازیاش پک داره و نباید 2 ساعت منتظر رایتش موند بگید :n11:
من همین الان تموم کردم بازیو ...نقل قول:
اینجام خیلی راحته باس برگردی بری بالا ...همچین چیزیه ...میخوای شات بگیر
هرکاری کردم شات نمیداد بهم.چرا اینجوریه پس؟؟؟؟؟نقل قول:
ببین مرحله ایه که از زندان فرار کردی.دارین بمب کار میذارین روی سد.ببین از این شات ها که شانسی بهم داد چیزی یادت میاد(فقط وقتی pause میزدم شات میداد):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اونجاس که همه رو میکشم و میرم بالا ولی دیگه جلو راهی نیست که برم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم باید چیکار کنم رفته رو مخم