معمولا :
configure/.
make
make install
Printable View
معمولا :
configure/.
make
make install
سلام
هر برنامه سورسی که میگیرید داخلش فایل راهنما یا نصاب اون برنامه هست از اون توضییح کامل تر فکر نکنم وجود داشته باشه(تازهگیها وسواس اینو پیدا کردم هر برنامهی رو خودم کامپایل کنم روح جنتو داره نزدیک میشه )
با سلام
باز من به مشکل خوردم.اگه لطف کنین راهنمایی کنین
کارت شبکه آنبرد من رو زوزه میشناسه چون در مقابل در آوردن و وصل کردن کابل واکنش نشون میده و newwork manager پیغام اتصال رو میده و اسمش هم درست نشون میده.ولی وقتی دستگاه مقابل رو میکنم پیغام Destination Host Unreachable رو میده!
توضیحات شبکه:
تو دستگاه دو تا کارت شبکه دارم که اون یکی pci هست و درست کار میکنه.البته هر دو تا کارت تو ویندوز مشکلی ندارن
آی پی ها بصورت دستی هستند آنبرد بصورت 192.168.1.10 و کارت دیگر بصورت 192.168.1.20
وقتی کارت شبکه رو پینگ میکنم(192.168.1.10) همه چیز درست است ولی کامپیوتر که به آن وصل است جواب نمیده(اون یکی کارت جواب میده)
سیستم عامل مقابل XP است
وسوال دیگه اینکه معادل دستور IPconfig ویندوز در لینوکس چی هست
با تشکر از زحمات شما
سلام عزیز
دستور ifconfig برای تنظیمات interface شبکه در لینوکس به کار می ره که البته از ipconfig ویندوز خیلی پیشرفته تر است.
در ضمن در هر زمینه ای که می خواستی اطلاعات و دستورات مربوطشو پیدا کنی می تونی از دستور apropos استفاده کنی.
مثلاً دستور زیر تمام دستورات و فایل های مربوط به شبکه در لینوکس مورد نظر رو نشون می ده
apropos network
یا
apropos ip
اتفاقآ نظر من اینه که از سورس اسنفاده کنی چون بعدها راحت تر می تونی با هاشون کنار بیای. مثلاً اگه mysql نصب کرده باشی می تونی بعدش خیلی راحت تر از هدر فایل های اون در برنامه نویسی استفاده کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط m2stech
ممنون از کمکتوننقل قول:
نوشته شده توسط a.toraby
در رابطه با مشکل کارت شبکه راه حلی نیست؟
راستش من درست متوجه نشدم که مشکلت چیه.
با دستور ifconfig تست بکن ببین آی پی درست ست شده یا نه.
راستش من درست متوجه نشدم که مشکلت چیه.
با دستور ifconfig تست بکن ببین آی پی درست ست شده یا نه.
فقط کافیه دستور رو بدون هیچ پارامتری وارد کنی تا اطلاعات هر دو کارت شبکه رئ همراه با loopback برات echo کنه.
سلام
دستور ifconfig کارنمی کنه ولی روی کارت شبکه IP ست میشه
از نظر سخت افزاری مشکلی نیست چون یه سری پکت میگیره (recive > 0kb) , ولی send = 0 !!!!!
فایر وال مربوط به کارت رو هم از کار انداختم ولی هیچ..........
حتی درایور رو هم نصب کردم
مگه می شه ifconfig کار نکنه.تو از چه توزیع و از چه ورژنی استفاده می کنه؟