یعنی میشه گفت از تاثیر روانی پیش فروش سکه خواستن استفاده کنن ؟!
Printable View
یعنی میشه گفت از تاثیر روانی پیش فروش سکه خواستن استفاده کنن ؟!
آخرین به روزرسانی: 1391/11/28 ساعت 16:00
ارز نرخ امروز نرخ روز گذشته
دلار 3740 3720
یورو 5000 4960
پوند 5800 5760
درهم 1018 1013
خريد الان سكه يا دلار يا ماشين يا زمين ( كه با ١٠٠ مليون زمين پيدا نميشه ) و فروش بعد از ١٥ فروردين ؟ كدوم مناسب تر هست
با سیاستی که دولتمدار های ما در پیش گرفتن و آقای خامنه ای اون رو ابلاغ کرد به نظر من دلار بهترین گزینه هستش چون مطمئنن بالاتر میره.نقل قول:
سکه یا زمین یا امسال این برای بازه های زمانی طولانی مدت مناسبتر هستن.
سلام
به نظرتون برای سه چهار میلیون سرمایه گذاری سکه بهتره یا طلای بدون اجرت؟
برای خرید چه وقت اقدام کنیم بهتره؟
الان یا صبر کنیم که پیش فروش آغاز بشه شاید اون موقع ارزون تر بشه سکه
میشه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
طلای بدون اجرت؟
آره دیگه طلای بدون اجرت یا همون طلا شکسته خودمون به طلایی میگن که با همون قیمت روز طلای 18 عیار خرید و فروش میشه.شما مثلا یه گوشواره طلا از بازار میخری اگر 10 گرم وزن داشته باشه باید قیمتش بشه 1.450.000 تومن مثلا ولی به شما میفروشن 2 میلیون تومن چرا چون اجرت ساخت داره.حالا وقتی میخوای همون را بری بفروشی چند میخرن ازت؟همون 1.450.000 تومن چرا ؟چون طلای شکسته یا بدون اجرت میشه یا بهتر بگم طلای دست دوم.بنابر این باید برای خرید طلا از همین شکسته ها بخری(البته لازم نیس شکسته باشه اسمش شکسته هست یه اصطلاحه) که وتی خواستی بفروشی دیگه اجرت ساخت ازش کم نشهنقل قول:
از نظر صنف طلا فروشا فروش طلای دست دوم توسط طلا فروش ها غیر مجاز هست و طلا فروش باید طلاهای دست دوم رو که میخره ببره بازار ذوب کنن و به صورت شمش بفروشه به طلا ساز!نقل قول:
ولی بعضی مغازه ها اونارو بدون اجرت و بسته به طلا که نو باشه طرحش جدید باشه با یه مقدرا اجرت میفروشن!
به نظر من خرید طلا شکسته بهتره چون قیمتش هیچ وقت حبابی نیست که یه دفعه بیاد پایین و بر اساس قیمت جهانی هستش ولی مثلا سکه 1 گرمی دقیقا داره 2 برابر قیمت واقعیش خرید و فروش میشه یعنی نزدیک 180 تومن قیمت کاذب دارهنقل قول:
تو این مملکت الان کی قانون رعایت میکنه که طلا فروشا دومیش باشن؟چرا بابا میفروشن خوبم میفروشن بدون اجرتم میفروشن خودم دارم میخرمنقل قول: