نمیدونم والا ، ولی از چه طریق هایی اکتیو میکنن!:n02:نقل قول:
Printable View
نمیدونم والا ، ولی از چه طریق هایی اکتیو میکنن!:n02:نقل قول:
جالب بود!نقل قول:
ولی دو مشکل داره:
1- اسکایپ نیاز به اینترنت درست و حسابی داره. من هم وایمکس دارم هم adsl مخابرات که به هیچکدوم این قدر اطمینان ندارم.
2- خود اسکایپ نیاز به کرک و پرداخت پول داره. برای همین من نصب نکردم. یعنی باید اکانتش را بخری.
اگه مشکل پیش اومد از یکی از کرکهایی که در تاپیک مربوطه گذاشته اند استفاده میکنم.
سلام
مشکلات ویندوز 8 رو باید این جا بگیم نه?
من دیشب نصب کردم,امروز اومدم یه نرم افزار نصب کنم گفت.Net Framework 2 باید نصب باشه رفتم گشتم یکی پیدا کردم قبلا همونو روی سون هم نصب کرده بودم,زدم نصب بشه نصب نشد,بعد Net Framework 3.5 رو داشتم اونم زدم نصب بشه,بازم نصب نشد گفت برای نصب این نرم افزار نیاز به نصب Net Framework 3.5 دارید!!خیلی جالبه!!
زدم خودش دانلودش کنه,یه نیم ساعت همین طور چرخید منم دیدم این طوری فایده ای نداره رفتم خودم دوباره یه Net Framework 3.5 از Filehippo دانلود کردم زدم اونم نصب نشد باز همینو گفت
یه Net Framework 4. هم داشتم زدم اونم نصب نشد گفت ورژن بالاترش نصبه!!!
هنوز ویندوزو کرک نکردم ممکنه مشکلش همین باشه?
لطفا راهنمایی کنید خیلی به اون نرم افزاره احتیاج دارم
سلام نیازی به این کارها نبود.نقل قول:
کافیه ویندوز آپدیت را باز کنی. netframework هم جزو آپدیتها است.
میتونی تو ساعت رایگان همه اش را بگیری.
توجه: فعلاً Security udate ها را نگیر. چون کرک را باطل میکنه.
NET Framework مخصوص میخواد!نقل قول:
سلام
مشکلات ویندوز 8 رو باید این جا بگیم نه?
من دیشب نصب کردم,امروز اومدم یه نرم افزار نصب کنم گفت.Net Framework 2 باید نصب باشه رفتم گشتم یکی پیدا کردم قبلا همونو روی سون هم نصب کرده بودم,زدم نصب بشه نصب نشد,بعد Net Framework 3.5 رو داشتم اونم زدم نصب بشه,بازم نصب نشد گفت برای نصب این نرم افزار نیاز به نصب Net Framework 3.5 دارید!!خیلی جالبه!!
زدم خودش دانلودش کنه,یه نیم ساعت همین طور چرخید منم دیدم این طوری فایده ای نداره رفتم خودم دوباره یه Net Framework 3.5 از Filehippo دانلود کردم زدم اونم نصب نشد باز همینو گفت
یه Net Framework 4. هم داشتم زدم اونم نصب نشد گفت ورژن بالاترش نصبه!!!
هنوز ویندوزو کرک نکردم ممکنه مشکلش همین باشه?
لطفا راهنمایی کنید خیلی به اون نرم افزاره احتیاج دارم
اینو دانلود کن و واسه همیشه خیال خودتو راحت کن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: ســافت 98 دات آی آر.
- بسته به نوع ویندوز 8 خود ( 32 یا 64 بیتی ) NET Framework 3.5 مناسب با آن را دانلود و اکسترکت کنید .
- فایل Copy to hard را اجرا و منتظر بمانید تا کپی فایلها انجام شود .
- سپس بر روی فایل Install راست کلیک کرده و گزینه ی Run as Administrator را انتخاب کنید و تا به نمایش در آمدن پیغام Completed صبر کنید
اولین و بهترین راه حل برای برطرف کردن مشکل آواست با وی پی ان را در ویندوز 8 را در مکاتباتم با آواست پیدا کردم.
برای اینکار باید avast! NDIS filter driver را در مسیر زیر uncheck یا unistall کنید.
Control Panel\Network and Internet\Network Connections\Right click your network adapter and choose Properties.
در این مسیر روی کانکشن اصلی خود راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید.
بچه ها دوستم تازه نصب کرده ولی میگه از موقعی که نصب کردم با فی ل ت ر شکن سای فو ن مشکل داره.دلیلش چیه؟
گمون نکنم از ویندوز باشه.نقل قول:
عزیزان ارتش سایبری بیکار ننشسته اند که!
هر روز یک سرور وی پــی ان را میبندند.
خدا بهشون قوّت بده.
یادم رفت این را بپرسم.
من وقتی که فقط ویندوز 7 داشتم، موقع لاگین ناملاک خاموش بود و اگر پسوردم عددی بود، باید حتماً روشنش میکردم.
تازگی که وین8 نصب کردم، ناملاک حودش روشن بود. حالا دوباره لینوکس هم نصب کردم، باز ناملاک خاموشه و برای لاگین به وین8 باید روشنش کنم.
راهی داره که در تنظیمات یا رجیستری کاری کنیم موقع لاگین روشن باشه؟
منم باید هر دفعه ناملاک رو روشن کنم!
7 اینطوری نبود...