خب من که هردوتا نصب دارم و دنبال میکنم :n02:نقل قول:
Printable View
خب من که هردوتا نصب دارم و دنبال میکنم :n02:نقل قول:
سعی می کنم هر وقت حوصلم گرفت وقتی تو فیس بوق POD (یعنی همون بازیکن منتخب روز)رو قرار دادن من هم اینجا قرار بدم.
اینها همراه با عکس هستند اگه عکس رو نمایش نمیده بگید تا درست کنم
این از اولی:
Player of the Day - Will Hughes (Screenshot from 2018) - M(RLC), AM(RC). 17 year old, Will Hughes, starts his career at Derby County and is capable of being a world class player in most saves. More screenshots and a scout report at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی:
Ganso (Screenshot from 2019) - AMC. Ganso is one of the most well-known Brazilian youngsters out there, and a very good acquisition on FM13 for the right price. More screenshots and a scout report available at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط juve3
[QUOTE=وین رونی;7669861
ادم اگر طرفدار واقعی یه تیم معمولی باشه حالش زیاده هدایت این تیما....اگر تقلب نکنی و بصورت نرمال جلو بری فک کنم 6 7 فصلی طول بکشه.
تو فوتبال منیجر امکان ساخت آکادمی جوانان هم هست؟اگه آره نسبت به فیفا چطوریه؟
توی فیفا قسمت جوانان البته نسخه 2013 به دوتا کاهش پیدا کرده 15-16 ساله ها و 17-18 ساله ها که یه سری اختیارات داری روشون میتونی تمرینات تک تک شون رو هدفمند کنینقل قول:
برای فوتبال هم یه زیر هجده داره که من دارم اطلاعاتم رو بیشتر میکنم دوستان به مراتب اطلاعات بیشتر دارن
یکم بازیش زیادی خشک و بی روح نیست؟
خسته کننده میشه از بس بی روح هست
این یه شبیه ساز مدیریتیه با عناوین دیگه فرق می کنه :n24:نقل قول:
من تیم میدلزبورو رو برداشم دسته یک انگلیسه.باشگاه سال 1876افتتاح شده.تا حالا بالاترین افتخارش یکبار قهرمانی تو دسته یک انگلیس بوده قهرمان کردن این تیم خیلی لذت بخشه:n19:
اسکینت باحاله...چیه؟نقل قول:
میدلزبورو تیم کوچیکی نیست...چند سال قبل فینالیست لیگ اروبا بوده...نقل قول: