ببخشید بازم یه مشکل دیگه:
تو اپیزود 2 اونجایی که اون زنه رو گروگان گرفتن تا میرم جلو میکشتم{آروم میرم و رو زنه هم نمیشه کلیک کرد}
Printable View
ببخشید بازم یه مشکل دیگه:
تو اپیزود 2 اونجایی که اون زنه رو گروگان گرفتن تا میرم جلو میکشتم{آروم میرم و رو زنه هم نمیشه کلیک کرد}
سریالش که عالیه بازیشو نمیدونم...؟؟خوبه دان کنم؟؟:20:
ببین منو . یعنی از لحاظ زیبایی و لذت بردن با سریال مو نمیزنه . حتما بگیر . چون داستانش فرق میکنه و تکراری نیست و دقیقا همون جو سریال رو بهت میده . فقط میتونم بگم شاهکاریه .نقل قول:
باید بعد از هر قدم که بر میداری با زنه صحبت کنی . باید بشه روش کلیک کرد و باهاش حرف زد . بعد از چند قدم خودش گرفتار میشه .نقل قول:
سلام دوستان. آقا این اپیزود 3 نیومد؟! لطف کنین برام پیغام بذارین چون معلوم نیست باز کی بیام تو فروم باید 3 ساعت بگردم تا جوابو پیدا کنم...:دی
لطف میکنین رفقا...
اپیزود سه که یه سه هفته ای میشه اومده . نکنه منظورت اپیزود 4 هست که اونم هنوز معلوم نیست.نقل قول:
:دینقل قول:
آقا راست میگی! من اون پست بالایی رو خوندم که راجع به اپیزود 2 بود یه لحظه هنگ کردم فک کردم قراره 3 بیاد!
پی 4ـش هنوزم معلوم نیست....بابا سر کارمون گذاشتن دو ماه منتظر میشیم برای 2 ساعت گیم پلی!:دی
تو اپیزود 3 اونجایی که برگشتن تو متل و یه چراغ دستی شکسته داره باید چیکار کرد؟
نقل قول:
دوست عزیز ، در آن مرحله باید تو با همه صحبت کنی ، بعدش از متل خارج شی ، از سطل آشغال ها بری اونور ، و به سمت راست بری به یک کانال می رسی که اونجا باید یه چیز رو برداری !
دیروز تل تیل اعلام کرد که چهارمین قسمت از بازی اپیزودیک The Walking Dead در ماه آینده یعنی اکتبر منتشر میشود.امروز این شرکت در صفحه ی فیسبوک خود اولین اسکرین شات رسمی از قسمت چهارم را به اشتراک گذاشت.
در این تصویر کلمنتاین و یک زامبی را مشاهده میشود ؛اینبار در فضای شهری …
اپیزود Around Every Corner چهارمین قسمت از این سری بازی است و قرار است ماجرای این بازی در اپیزود پنجم تمام شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : گیم فا
واقعا بازی جالبه. خیلی خوشم اومد ازش. مثل فیلمش جالبه. هر دو نسخش