بچه ها دمتون گرم ادامه بدید . تایپیک خیلی باحالیه:31:
واقعا این ترول ها هم عجب آدمایی هستن ها :31::31:
Printable View
بچه ها دمتون گرم ادامه بدید . تایپیک خیلی باحالیه:31:
واقعا این ترول ها هم عجب آدمایی هستن ها :31::31:
قابل توجه دوستداران عکسای ترولی که از گوگل کروم استفاده می کنن
تم ترولی:trollface
کد:https://chrome.google.com/webstore/detail/ohcobmopkhdgaeilbjolneggjnjnhdgh?hl=en
سلام
اقا من عغده ی ساختن عکس ترولی هستم ولی هر چی امتحان می کنم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمی شه |:
یکی اگه عکس هاشو آپلود کته و بزاره من ممنون می شم :11:
سلام عزیز. این سایت رو باید به قول بچه ها با قند شکن ( همون فیلترﺸﻜﻦخودمون) باز کنی.نقل قول:
یه سری عکس png هم برات آپلود کردم واسه اول کار بد نیست . خودم هم دنبال همه عکسهای ترولی با کیفیت بالا هستم . فعلا حالشو ببر :46::
اینو از زبان پرتقالی ترجمه کردم دیگه نمیدونم چیه .شایدم پیش خودتون فکر کنید ترول شدید:31::31: :
اینم دوتا ترول متحرک :
ترجمه های جدید خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فیلم The Memengers برگرفته از The Avengers::31:
محتوای مخفی: سایز
*امضام عکس متحرک ترول هست یه نگاهی بندازید:دی
خیلی ممنون اول دان نمی شد خیال می کردم لینک خرابه ولی مشکل رو fix کردم:11:نقل قول:
بچه ها باز یه چیزی افتاد دست ماها (ما ایرونیا) .مثله شخصیت های دیگه .الان یواش یواش داریم از این ترول هم یه خدا میسازیم .منظورم امضا و اواتار و پشت ماشین و .... هستش نه این تاپیک .خداییش کسایی که اینارو اختراع کرده انقدر به در و دیوار نزده بوده .
استیوجابز که یادتونه آخرش شد سید یا کم مونده بود بشه پیغمبری چیزی یا اون موسیقی دان یانی که داشت میشد ایرانی الاصل و... و .....
الان این پستت خودش ترول بود :دینقل قول:
البته با بزرگ کردن ها یی که اشاره کردی موافقم ولی خب چیکار کنیم ایرانی هستیم دیگه جو گیریم:31:
با اینا خودمونو سرگرم نکنیم چی کار کنیم؟:31:
تو ایران بریم مثلا سینما فیلم های روز هالیوود رو ببینیم یا ... :31: