خب اولش من توی منو رفتم و دیدم که زبان فارسی نداره و بعد اینجا سوالم رو مطرح کردم. مثل اینکه گوشی رو باید روت کنم . اما قبش باید بوت لودر رو آنلاک کنم کسی آموزشش دو نداره بزاره؟
خب اولش من توی منو رفتم و دیدم که زبان فارسی نداره و بعد اینجا سوالم رو مطرح کردم. مثل اینکه گوشی رو باید روت کنم . اما قبش باید بوت لودر رو آنلاک کنم کسی آموزشش دو نداره بزاره؟
اساتید محترم من قصد دارم این گوشی رو بگیرم اما هر روز که میگذره میبینم داره ارزونتر میشه فقط همین امروز 15 هزار تومن ارزونتر شده ، به نظر شما بازم صبر کنم؟
شما بگیر
از 2500که دلار نمیاد پایین تر!
آره حتما برو زود تر بخر دوباره یهو می بینی که گرون شدهنقل قول:
همین 1ماه پیش بود که به یک میلیون رسیده بود
شاید بگم تو یه روز 200 تا رفت روش
من اینو دیروز از یه مغازه دار شنیدم ممکنه فقط حرف بوده باشه من تظمینش نمی کنم ولی گفت بعد محرم قیمت ها افزایش دارهنقل قول:
دیروز 790 بود الان شده 735 تومن ، بابا قضیه چیه؟ مگه چقدر افت قیمت میتونه داشته باشه یه گوشی؟ فقط تو این هفته ای که گذشت 120 تومن ارزون تر شد، این طور که بوش میاد تا زیر 700 تومنم میرسه حداقل تا این چند روز محرم به قول داداشمون صبر میکنم تا ببینم بعدا چی میشه
بدون گارانتی دیگه؟نقل قول:
من گوشیم رو به اندروید 4 ارتقا دادمه. وقتی GPS رو فعال می کنم و با نرم افزار Maverick میخوام وصل بشم، هر چی که صبر می کنم نقشه رو نشون نمیده. چرا؟
یعنی گوشیم اشکال داره؟ آخه نزدیک 10 دقیقه صبر می کنم اما فقط زور میزنه و یه نقطه هایی رو صفحه میاد اما نقشه رو نمیاره.
یعنی GPS این مدل گوشی ضعیفه؟
یکی از دوستای من هم این مشکل رو توی نسخه 4 داره.نمیدونم برطرف شد یا نه.ولی قطعا نرم افزاریه.قبلش درست بود؟
حالا من باید چه کنم. :23:نقل قول:
آرزوی GPS موند به دلم. :sad:
یعنی باز برگردونمش به اندروید 2.3 ؟