دوست من 131 از سال 89 به بعد اومده قبلش همون پراید صبا صندوقدار بود.نقل قول:
تو تهران من جایی رو سراغ ندارم
برای مدل های 85 و 87 هم این قیمت هایی که گفتین در صورت سالم بودن
ماشین از هر نظر مناسب هست.
Printable View
دوست من 131 از سال 89 به بعد اومده قبلش همون پراید صبا صندوقدار بود.نقل قول:
تو تهران من جایی رو سراغ ندارم
برای مدل های 85 و 87 هم این قیمت هایی که گفتین در صورت سالم بودن
ماشین از هر نظر مناسب هست.
سلام
تا 4 میلیون و پانصد چه مدل پراید تمیزی میتونم بخرم ؟
بخواهم ماشین بگیرم میرم عبدل آباد میگردم
به نظرتون با این بودجه 5.5 یا 6 چه مدلی میشه و بهتره بگیرم ؟
پراید مدل 83نقل قول:
تا 6 میلیون تومن میتونید پراید مدل 85 یا شاید 86 بتونی پیدا بکنینقل قول:
من تا 10 ملیون هنوز دلم پیش فولکس گل هست.چیکار کنم؟:(.هاچ بک باشه بهتره.پراید 111 به نظرم نمی ارزه با این قیمت.نظرتون چیه؟؟
با 10 میلیون تومن فکر فولکش گل رو هم نکنید برای خرید گل حداقل باید 15 میلیون تومن هزینه کنید.نقل قول:
با این افزایش قیمت در حال حاضر پراید رو انتخاب کنید هم گزینه های تمیز و عالی گیرتون میاد
هم خیالتون راحت تره
سلام دوستان عزیز
می خوام یه ماشین بگیرم برای زیر پام . حداکثر تا 6 تومن. حالا دوتا گزینه دارم. یه پراید 84 خیلی تمیز 70 هزارتا کار کرده تخفیف بیمه هم داره خلاصه خیلی تمیزه ولی قیمتش به نظرم بالاست. میگه 6.5 .یه PK هم دیدم مدل 83 هست170 هزار تا رفته 6 ماه بیمه هم داره میگه 2/700. در ضمن باید بگم من می خوام به مدت 18 ماه روزی 120 کیلومتر رفت و آمد کنم. کدوم بهتره؟ پراید 84 بگیرم یا PK بگیریم نهایتا1 یا 2 تومن خرجش کنم؟در عوض مصرفش کمتر از پرایده. چون من شرایط اقتصادیم خیلی خرایه شاید تو پول بنزینش بمونم. اصلا به صرفه هست الان ماشین بگیرم؟ از طرفی هم میگم الان یه چیزی بگیرم که بعدا هم برام بمونه. چیکار کنم؟ لطفا نظر بدبد منتظرم ها
سلام دوستان...من ی ÷راید 87 دارم اگر شد میخوام بفروشم 206 بگیرم..چند تا سوال دارم:
1)الن ÷رایدو چند میتونم بفروشم؟رنگش سفید بیرنگ
2)واسه 206 که میتونم 10 تومن هزینه کنم به نظرتون یک 206 ترو تمیز میتونم گیر بیارم؟؟(خدا خیرشون نده من قبل عید 206 مدل 85 میتونستم 10 تومن بگیرم الان که فقط 82 تو این رنج قیمته)
من چند سال ÷شت هم ÷راید داشتم دو تای اولی رو صفر گرفتم...کلا دیگه زده شدم از ÷راید!حالا اگر این رنج قیمت چیز دیگه هم گیر میاد بگید ÷ارس و...
پراید 84 با این شرایط قیمتش بازم زیاده ,نهایت 5.5نقل قول:
با 6.5 میتونید پراید 87 انتخاب کنید
pk به نسبت پراید اصلا توصیه نمیشه چون فروشش خیلی مشکله و به نظرم صاحب اول و آخرش خودتون میشید.
پایدار باشید