سلام دوستان، واسه یه آپارتمان 95 متری از بین مارکهای بوتان، ایرات رادیاتور و ایساتیس کدوم رو پیشنهاد میدید، که استاندارد باشه و خوش ساخت کمتر خرابی و گیر داشته باشه؟
Printable View
سلام دوستان، واسه یه آپارتمان 95 متری از بین مارکهای بوتان، ایرات رادیاتور و ایساتیس کدوم رو پیشنهاد میدید، که استاندارد باشه و خوش ساخت کمتر خرابی و گیر داشته باشه؟
ممنون از جواب سریعتوننقل قول:
اما در مورد خدمات در رباط کریم نگفتید و اینکه با وجود سختی آب بالا در منطقه چه راه حلی پیشنهاد میدید !
آقا یونسنقل قول:
توی این پکیج های که شما انتخاب کردی بوتان از بقیه بهتره و من پیشنهاد میکنم بوتان بخری.خدماتش نسبت به شرکتهای دیگه بهتره و خرابی کمتری هم داره.
اینکه به شما توصیه کردن از پکیج بوتان بخاطر صدای بیش از حد باید دوری کرد کاملا اشتباه خدایش من پکیج های خیلی زیادی رو در حالت کارکردن دیدم بوتان صدای کمی داره به نظز من اگر بخوایم از نظر صدا رتبه بندی کنیم به ترتیب بیشترین صدا مربوط به :نقل قول:
1- ایران رادیاتور
2- ایساتیس
3- ال جی
.
.
- اریستون
- ایمر گاز
- بوتان
- بوش
- فرولی
.
.
بازم ممنونم که جواب سوالاتم رو دادید
به عنوان آخرین سوال و راهنمایی از اعضایی که دستشون تو کاره و حدس و گمانی در مورد شرایط فعلی و آینده بازار دارن میپرسم، آیا احتمال برگشت قیمت ها وجود داره ...! تا کی ؟
من خونه م آخر سال حاضر میشه و از نمایندگی بوتان هم که راهنمایی گرفتم بدون کارشناسی قبل از نصب و فقط تلفنی گفت کالدا ونزیا + حدودا 40تا پره پریمو جواب میده ...! این مدلارو تایید میکنید؟ الان تهیه کنم بهتره یا بعد از عید؟
با سلام خدمت اساتيد
اگه يه راهنمايي در مورد پكيج بهم بدين ممنون ميشم
ساختمون ٧ طبقه ، براي طبقه ٥ ام، ١٠٠ متر دو خوابه تو تبريز
در مورد قيمت و خدمات و عمر هم يه توضيح كوتاه ميخواستم
حامد جان شما هم میتونی پکیج فن دار نصب کن هم بدون فن.اما ترجیحاً فن دار نصب کن.
یک پکیج 24 هزار با توجه به متراژی که گفتی کافیه.
برای اتاق خواب دوتا 12 پره و برای پذیرای دو تا 20 پره خوبه اما اگر میخوای رادیاتور پنلی بگیری دوتا 1متری برای خواب ودوتا 140 برای پذیرای خوبه.
کلا عمر مفید یک پکیج 4 تا 5 ساله اما بعد از اون میفته تو خرج و باد سالانه یک مبلغی براش کنار بذاری(تو این اوضاع بالا رفتن قیمت، قطعات پکیج هم خیلی گرون شده).
توی تبریز نمایندهای خدمات خیلی خوبی داریم از بین پکیج ها فرولی - بوتان - ایمر گاز -والترو ، پکیج های خوبی هستند.و الان خدمات بهتری نسبت به بقیه دارن.نقل قول:
من که فکر نمی کنم قیمتها به این زودی ها پایین بیاد.پس پیشنهاد میدم هرچه زودتر بخری.
به نظر من پکیج های اوپتیما بوتان بهتر از کالد ونیزا کار میکنه و بهتره اوپتیما بخری.نقل قول:
سلام
انگار بقیه صاحب نظرا به تعطیلات رفتن و خبری ازشون نیس
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
اگه میشه شماره تلفن میدادی تلفنی باهات تماس میگرفتم
فردا میخوام برم کارگر و بعد هم طالقانی
برام جالبه که هیچ وقت قیمتی که تو سایت بوتان شاپ زدن کسی جنس نمی فروشه و هربار تماس گرفتم هم گفتن قیمتامون به روزه ...!
مثلا تا 2 هفته پیش کالدار 1326بود و حالا 1562 شده و دو ماه پیش 1080
امیدوارم موفق به خرید و نهایتا راضی از خرید و کیفیت و خدمات بشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز از بین این 3 تا ، ایران رادیاتور که مفت گرونه.ایساتیس بد نیست اما از پکیج های ایتالیایی هم گرونتره! و به قیمتش نمی ارزه. بوتان از نظر کیفی و مبلغی از جفتشون بهتره.بخصوص مدل بنسروش.نقل قول: