باسلام
امروزیه LA40C530Fبود تومنومخفی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.تیپش40A6F0Cهست.چندبار کشور تیپ وتیونرشوعوض کردم نتییجه ای نگرفتم
اگرممکنه دوستان راهنمایی کنن.البته درمدلهای مختلف تیونرپسوندDVBوجودنداشت.ممکن ه دیجیتال نداشته باشه؟
Printable View
باسلام
امروزیه LA40C530Fبود تومنومخفی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.تیپش40A6F0Cهست.چندبار کشور تیپ وتیونرشوعوض کردم نتییجه ای نگرفتم
اگرممکنه دوستان راهنمایی کنن.البته درمدلهای مختلف تیونرپسوندDVBوجودنداشت.ممکن ه دیجیتال نداشته باشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ورودتو به انجمن تبریک میگم:10:
قبل از هرچیز پیشنهاد میدم که اینقدر سرویس منو رو دستکاری نکنی چون شوخی بردار نیست!
خیلیا با دستکاری سرویس منو دچار مشکلات زیادی درنهایت مجبور به تعویض برد شدن...
اما درمورد سوالت باید بگم که سری C اصلا --- نداره!
سلام..
من ال سی دی سامسونگ LA32D585 دارم... یعنی داشتم :n09:
رفتم توی منوی مخفی و یه گزینه داشت زدم ، واسه آپگرید بود، فک کنم MICONN Upgrade دقیق یادم نیست...
خلاصه... توی Loading گیر کرده بود، هیچ کلیدی هم کار نمیکرد... از برق کشیدم :n26:
دیگه الان برق به تی وی نمیرسه، حتی چراغ Standby هم روشن نمیشه...
الان واسه این حرکت غرورآفرین به خودم افتخار میکنم... :n02:
یه جا خوندم میشه با فلش کردن از طریق USB تی وی رو زنده کرد... اطلاعی دارید؟
یعنی دوباره TV رو پروگرام کنم..
من تو زمینه الکترونیک وکامپیوتر سر رشته دارم.. فقط نرم افزارشو میخوام...
اگر گارانتی نداره یا گارانتیش تموم شده باتوجه به اینکه گفتی تو الکترونیک سررشته داری یه نگاه به لینک زیر بزن شاید مشکلت حل شد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
قبل از هرچیز ورودتو به انجمن بزرگ P30World تبریک میگم:11:
آپگرید از طریق USB انجام میشه و با سرویس منو کاری نداره!
درمورد پروگرام از طریق USB اطلاعی ندارم اما به لینکی که دوستمون زحمتشو کشیده سر بزن.کمکت میکنه
درضمن گارانتی خرابی هایی رو که با دستکاری سرویس منو ایجاد میشه،شامل نمیشه!
اطلاع بده که چیکار کردی
موفق باشی
سلام
من هم همچین مشکلی رو دارم (روشن نشدن ال سی دی 32 سامسونگ سری 5)
لطفا منو هم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
دقیقا چه مشکلی دارید؟
چرا و چجوری این مشکل پیش اومد؟
سلام
بعد از آبدیت وارد منو مخفی شدم فلش هم به ال سی دی وصل بود یه گزینه که نمیدونم آبدیت چی بود رو دستکار کردم ال سی دی هنگ کرد
بعد از برق کشیدم بعد که وصل کردم دیگه روشن نشد چراغ استندبای هم روشن نمیشه
سلام مجددنقل قول:
عزیز برادر بارها تو انجمن و تو همین تاپیک اشاره شده و گفتم که اصلا وارد سرویس منو نشید مگه اینکه مجبور باشید
اگه گارانتی داره بده گارانتی (هرچند گارانتی خرابی هایی که با دستکاری سرویس منو ایجاد میشه رو قبول نمیکنه اما شما نگو دستکاری کردم شاید فرجی شد!)
اما راهش ریست کردن برد اصلی هستش که اونم باید تو این زمینه تخصص داشته باشی و LCD رو باز کنی و ...
سلام
لطفا دستورالعمل ریست کردن برد اصلی رو توضیح بدید با روش زیر میشه کاری کرد
دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
در ضمن قیمت برد اصلیش چنده؟