مباركه متين جان . ايشالا هميشه خوش باشي با ريزر :10:نقل قول:
Printable View
مباركه متين جان . ايشالا هميشه خوش باشي با ريزر :10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.droid-life.com/2011/11/27/motorola-announces-two-new-720p-hd-devices-for-china-how-long-before-we-see-them-in-the-u-s/
مرسی.من راحت 3 روزباهاش کار میکنم اصلا هم ضعیف نیست نسبت به گالکسی s2که دارم این عالیه از هرجهت.نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه گوشیتونو بذاری پیش اس2 و چند تا عکس ازشون بگیری تا کیفیت صفحه نمایششاشونو مقایسه کنیم.از صداش بیشتر بگو و آخرین نکته هم اینکه پلیر گوشی mpeg و mov را هم ساپورت میکنه?نقل قول:
ممنون
آقا مبارک بعد از حرفهای شما بیشتر عاشق این گوشی شدم حتما میخرمش
تو علائدین تهران هم سرو کله اش پیدا شد . از 880 تا 950 قیمت دادن به یکی از دوستان که قصد خرید داره
بچه ها تسلیت میگم اینم ظاهراً در برابر اس2 به زانو دراومد :دی
دوربینشم که ظاهراً یه چیزی در حد فاجعست :
صفحه نمایشش هم که ظاهراً بازم فاجعست :
Screen uses PenTile matrix (offset by high ppi); a little dim too
ولی تو عکسا ظاهراً از آتریکس بدتر نیست البته تو این عکس فاصله زیاده :
این واقعا کمرا Razr هست!؟
چرا اینجوریه=))
بیشتر به اون عکس میخوره طرف بلد نبود عکس بگیره!! :31:
من کلا کاری ندارم ولی یک چیزی خیلی جالبه.....
تکنولوژِی صفحه نمایش این گوشی با GS I یکی هست و البته کمی پیشرفته تر ( از نظر pentile مشابه هستند )
ولی همه در مورد GS I به به و چه چه می کردند...
الان چون گوشی سامسونگ نیست ، همه : :41:
در ضمن صفحه نمایش GS II رزلوشن پایین تری داره ، پس مسلم هست که باید بنچمارک های بهتری بده...
الان حتما GNex هم بدرد نمیخوره....
دوستان من برگشتم. ببخشید یه مقدار سرم شلوغ بود نرسیدم بیام پست بدم.
خب من تجربیاتی که طی این یکی دو روز استفاده رو داشتم خدمتتون عرض میکنم. اگر عکس خاصی هم مد نظرتون هست که میخواین از گوشی بگیرم بگید آخر هفته بگذارم براتون.
دیشب نمیدونم چرا گوشی یک مقدار لگ پیدا کرده بود. این لگ رو موقع انجام بازی Angry Birds دیدم. البته دیروز چند ده تا برنامه رو یهو با هم رو موبایل ریختم، که بعد هم دیدم اکثراً به صورت پیش فرض روی گوشی برنامه های بهتر وجود داره و بنابراین پاکشون کردم. نمیدونم ریختن یکباره این برنامه ها بود یا چیز دیگه، گوشی یه مقدار لگ پیدا کرده بود! مخصوصاً موقع انجام بازی Angry birds یهو بازی برای مدت 3-4 ثانیه اصلاً فریز میشد که دیگه نمیشه اسمش رو لگ گذاشت! در هر صورت اگر کسی میدونه ایراد ممکنه از چی بوده باشه، خوشحال میشم راهنماییم کنه...
ضمن اینکه برنامه Accuweather هم force close میداد هی! البته این برنامه رو که فکر کنم دلیلش قر و قاطی شدن اینترنت ها در روز گذشته دلیل اصلی قاطش بوده. اما در مورد angry birds هنوز به نتیجه ای ندارم. البته جالب اینجاست که یه بازی HD که خیلی از نظر گرافیکی از Angry birds قویتر بود رو به راحتی و بدون کمترین مشکلی اجرا میکرد.
البته صبح که چک کردم، Accuweather مشکلی نداشت، Angry birds رو چک نکردم.
این از این.
برنامه هایی که روی گوشی وجود داره به صورت پیش فرض واقعاً حساب شده و عالی هستند. برنامه Smart Actions که برای اولین بار روی گوشیهای موتورولا قرار داده شده بینهایت عالیه. با استفاده از این برنامه شما میتونین یه سری شرط و شروط برای گوشی بگذارین. مثلاً بگین اگر باتری به زیر 20% رسید، روشنایی صفحه رو کم کن، وایرلس و جی پی اس رو خاموش کن و نمونه های مشابه. خیلی عالیه. برنامه پخش موسیقی موتورولا هم یه چیزی شبیه پاندوراست، یعنی تو اینترنت میتونه براتون بگرده و پیدا کنه که این آهنگی که در حال پخشه، از کدوم خواننده است. البته من شخصاً استفاده نکردم ازش.
در مورد کیفیت صدا هم چه از گوشی و چه هندزفری، کیفیت عالیه. وقتی ولوم رو روی حداکثر قرار بدین، موقع صحبت کردن، کاملاً صدای تماس گیرنده از 2-3 متری قابل تشخیصه!:8:
جی پی اس هم که تو محیط بسته با برنامه گوگل مپز، زیر 4 ثانیه وصل شد.
در مورد صفحه نمایش هم، راستش من زیاد حرفه ای نیستم که بگم در مقایسه با فلان گوشی چطوره، اما از نظر من عالیه. هم از نظر وضوح تصویر و هم کیفیت صفحه، من هیچ مشکلی ندیدم. اون پیکسلها هم همونطوری که قبلاً گفتم فقط از فاصله خیلی خیلی نزدیک قابل تشخیصه.
دوربین هم که کلاً نه امتحانش کردم، نه زیاد برام مهمه!
در مجموع به جز مشکلی که دیشب پیش اومد و هنوز به نتیجه ای نرسیدم که دلیلش چی میتونه باشه، من هیچ مشکلی از هیچ نظر با گوشی نداشتم. شخصاً برای من مهم نیست که مثلاً بنچمارک فلان گوشی از این بهتره . برای من مهم کیفیت ساخت، عمر باتری و صفحه نمایش خیلی خوب و روونی کلی هست که همه اش برآورده شده.
راستی ریویوی جی اس ام آرنا هم آماده شده:
سوالی بود در خدمتم.کد:http://www.gsmarena.com/motorola_razr_xt910-review-683.php
این عکس رو هم ببینید:
کد:http://st.gsmarena.com/vv/reviewsimg/motorola-razr-xt910/phone/gsmarena_005.jpg